Πολλές φορές ερχόμαστε αντιμέτωποι με πράγματα, τα οποία ούτε που μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε πως θα τα δούμε με τα μάτια μας. Κάτι τέτοιο συνέβη και με το παρακάτω video.

Μέσα σε ένα λεπτό μπορείτε να δείτε το story του Requiem for a Dream, της ταινίας δηλαδή που είχε σκηνοθετήσει ο Ντάρεν Αρονόφσκι το 2000 και άρεσε σε πολύ κόσμο.

Η διαφορά στο συγκεκριμένο βίντεο έχει να κάνει με το γεγονός πως το βίντεο αυτό, αντί για να είναι γυρισμένο με τους κανονικούς ηθοποιούς έχει δημιουργηθεί με μαριονέτες που παίζουν τους ρόλους των πρωταγωνιστών της ταινίας. Είναι προτιμότερο να βλέπεις αυτές τις σκληρές σκηνές από μαριονέτες παρά από ανθρώπους. Νιώθεις λιγότερους κόμπους στο στομάχι.

Μαριονέτες με κομμένο χέρι, μαριονέτες που κάνουν χρήση αμφεταμινών και με μάτια ανοιχτά από την ένταση δεν είναι κάτι που θα συναντήσετε συχνά, ωστόσο είναι κάτι το οποίο έχει ενδιαφέρον και από τη στιγμή που έκαναν αυτή τη δουλειά οι ταλαντούχοι παραγωγοί, είμαστε τυχεροί που το έχουμε.

Το βίντεο δημιουργήθηκε για να πάρει μέρος στο διαγωνισμό “Fake Film Festival 2012” που διοργανώνει ο Virgin Radio 95.3 ραδιοφωνικός σταθμός του Βανκούβερ.