Αυτή την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 με το BHmagazino:

Συνέντευξη: Pet Shop Boys

Ο Νιλ Τέναντ και ο Κρις Λόου είναι οι Pet Shop Boys. Το κορυφαίο electropop συγκρότημα του κόσμου έρχεται στην Ελλάδα. Μιλώντας στο ΒΗmagazino, αποκαλύπτουν την εικόνα που έχουν για τη χώρα μας, για τις «ταραχές που βλέπουν στην τηλεόραση» και για το πώς είναι να μεγαλώνεις κάνοντας clubbing και γράφοντας μουσική.

Συνέντευξη: Ρομπέρτο Ουνγκέρ

Ο καθηγητής του Χάρβαρντ και πρώην υπουργός του βραζιλιάνου προέδρου Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα μιλάει στο ΒΗmagazino για το μέλλον του κόσμου.

Συνέντευξη: Κόλουμ Μακ Καν

Ο βραβευμένος συγγραφέας του βιβλίου «Κι άσε τον κόσμο τον μεγάλο να γυρίζει» μιλάει στο ΒΗmagazino για την τέχνη της γραφής. Και της ζωής.

Ερευνα: Τι θέλουν οι γυναίκες;

Το ΒΗmagazino ερευνά τη γυναικεία ερωτική πραγματικότητα όπως αυτή αναφέρεται στο νέο βιβλίο, «What Do Women Want?», του Ντάνιελ Μπέργκνερ.

Σινεμά: Σάλμα Χάγεκ

Η ηθοποιός από το Μεξικό εξηγεί γιατί πρωταγωνιστεί σε ελαφριές κωμωδίες και μιλάει για τη σημασία του «παλιμπαιδισμού» για μια μητέρα.

Ρεπορτάζ: Η συνείδηση ενός κοριού

Ζωή σαν μυθιστόρημα: Η περίπτωση του Εντουαρντ Σνόουντεν και η αποκάλυψη των υποκλοπών από την NSA προσθέτει νέες διαστάσεις στην ηθική της ψηφιακής εποχής.

Πώς να μιλήσετε στα παιδιά για την κρίση
Το νέο βιβλίο του ψυχιάτρου Νίκου Σιδέρη δίνει λύσεις στην αμηχανία της σύγχρονης εποχής.