Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ μιλάει στο BHmagazino και ανατέμνει την πολιτική του διαδρομή την ώρα που βρίσκεται μπροστά στο μεγαλύτερο στοίχημα της ζωής του: θα κατορθώσει να ανατάξει το ΠαΣοΚ σε θέση κυριαρχίας στην ελληνική κοινωνία ή θα είναι ο τελευταίος ηγέτης του κόμματος που σφράγισε την εποχή μας;
Την ημέρα που ολοκληρώνεται το πρώτο Συνέδριο του ΠαΣοΚ μετά τη χρεοκοπία του 2010, μετά την εκλογική κατάρρευση του 2012, πολύ μετά την αισιοδοξία, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, δέχθηκε το BHmagazino στο γραφείο του στην οδό Ιπποκράτους. Μίλησε για τους πιο κρίσιμους σταθμούς της πολιτικής ζωής του και για την επεισοδιακή θητεία του ως μέλος της κυβέρνησης Παπανδρέου, από τις εσωκομματικές εκλογές του 2007, ως την προσφυγή στο μνημόνιο το 2010 και το καυτό φθινόπωρο του 2011: την αποχώρηση της τρόικας από την Αθήνα, την απειλή για έξοδο από το ευρώ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θεωρεί πως «Αν είχα γίνει πρόεδρος του ΠαΣοΚ το 2007,όλα θα ήταν διαφορετικά στην Ελλάδα», εξηγεί πως «Δεν ενημερώθηκα ποτέ για το δημοψήφισμα», συμφωνεί με την άποψη του Θεόδωρου Πάγκαλου πως «θα ήταν καλύτερα για το ΠαΣοΚ να χάσει τις εκλογές του 2009, αντί να τις κερδίσει όπως τις κέρδισε», και επιτίθεται στον ΣΥΡΙΖΑ.
Ακόμη, διαβάστε στο ΒHmagazino της Κυριακής:
Το κορίτσι χωρίς το τατουάζ
Συνέντευξη Ρούνεϊ Μάρα: το κορίτσι με το τατουάζ μιλάει για την ταινία «Παρενέργειες».


Η μοναξιά του βιαστή
Πριν από λίγες ημέρες ο Μένης Κουμανταρέας κατηγορήθηκε για μια διφορούμενη τηλεοπτική φράση περί βιασμού. Γράφει στο BHmagazino την πραγματική ιστορία.
«Εκεί που οι γυναίκες δεν γιορτάζουν»
Ρεπορτάζ για την Κένυα, μία από τις χώρες όπου οι γυναίκες αναγκάζονται να υποστούν κλειτοριδεκτομή.
Σύγχρονη γυναίκα ή κούκλα βιτρίνας;
Η πολυβραβευμένη συγγραφέας Χίλαρι Μαντέλ χαρακτήρισε την πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον «πλαστική κούκλα». Η συζήτηση για τα γυναικεία πρότυπα ομορφιάς φούντωσε.
«Η αφοσίωση είναι επανάσταση»
Συνέντευξη με την ηθοποιό Βασιλική Τρουφάκου.
Η ερωτική σχέση με τον Καβάφη
Συνέντευξη με τη σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου.