Μια σειρά διακρίσεων απέσπασαν τα ψηφιακά μέσα του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη στα εφετινά Digital Media Awards (di/me 15) καταδεικνύοντας για ακόμη μια φορά την ηγετική θέση του οργανισμού και στο Διαδίκτυο.

Το in.gr, το μεγαλύτερο ελληνικό ενημερωτικό portal κέρδισε το Gold βραβείο στην κατηγορία Cross Platform Content (Web, Mobile, App) για το ‘in.gr content ecosystem’. Πλέον, το περιεχόμενο του in.gr είναι διαθέσιμο σε υπολογιστές, smartphones, tablets, στη Samsung Smart TV ακόμα και στο αυτοκίνητο με ειδικές εφαρμογές, προσφέροντας στους αναγνώστες την πιο πλήρη λύση για την ενημέρωσή τους.

Παράλληλα, το in.gr κέρδισε και το Silver βραβείο στην κατηγορία Best Smart TV Content App για το ‘in.gr Smart TV applicaton’ την οποία ανέπτυξε σε συνεργασία με τη Samsung Electronics Hellas για τη Samsung Smart TV. Η εν λόγω εφαρμογή μάλιστα είναι η πρώτη στην Ελλάδα που υποστηρίζει και εκφώνηση των ειδήσεων.

Το Cosmopolitan από την πλευρά του, κέρδισε Bronze βραβείο στην κατηγορία Best Reader Interaction (Community Management) για το ‘Πάρε το Cosmo στα χέρια σου!’ Με την ενέργεια αυτή χιλιάδες αναγνώστριες του περιοδικού καθόρισαν μέσα από το cosmopolitan.gr ολόκληρη τη θεματολογία του τεύχους Φεβρουαρίου 2015.

Επιπλέον, το Cosmopolitan, με τη συμμετοχή που υπέβαλε η Zenith Optimedia, απέσπασε Gold Dime, με την ενέργεια Cosmo Loves Beauty: Beauty School by L’ Oreal Paris!