Η NEF-NEF Homeware παρουσιάζει ένα νέο είδος, ηλεκτρικές κουβέρτες σχεδιασμένες για να κρατήσουν το κρεβάτι σας ζεστό και να συμβάλλουν σε έναν ονειρεμένο ύπνο.

Οι νέες ηλεκτρικές κουβέρτες προσφέρονται σε δύο διαστάσεις, μονή και υπέρδιπλη, και δύο ποιότητες, στην άριστη σχέση ποιότητας τιμής που διακρίνει την Ελληνική εταιρεία με εξειδίκευση 54 χρόνων στα ποιοτικότερα λευκά είδη.

Από 100% πολυέστερ διαθέτουν δύο αποσπώμενα χειριστήρια των 60watt για τις υπέρδιπλες, με 3 σκάλες θερμοκρασίας και ειδικά κορδόνια για σταθερή εφαρμογή στο στρώμα. Επίσης είναι εξοπλισμένες με αυτόματο διακόπτη για περίπτωση υπερθέρμανσης και προστασία από τα βραχυκυκλώματα, ενώ πληρούν απόλυτα τις απαιτήσεις των σχετικών οδηγιών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πρακτικές και ανθεκτικές οι κουβέρτες πλένονται στο πλυντήριο στους 40οC (χωρίς στύψιμο), ενώ συνοδεύονται με εγγύηση 1 έτους.

Θα τις βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα λευκών ειδών και shop-in-shop στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Κατάστημα Χαλανδρίου: Αγίας Παρασκευής 27, Χαλάνδρι, τηλ: 216 7003930. www.nef-nef.gr