ΤοDisrupt υποδέχεται την καινοτομία ανοίγοντας για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας. Παρουσιάσεις, ζωντανοί διαγωνισμοί, ομιλίες,συζητήσεις πάνελκαι εξειδικευμένα σεμινάρια, συνθέτουν ένα πλούσιο πρόγραμμα σε ένα διήμερο επιχειρηματικότητας, το οποίο θα μεταδοθεί ζωντανά σε 150 χώρες.

Συγκεκριμένα εφέτος η εκδήλωση φιλοξενεί πρωτοπόρους από όλο το φάσμα της καινοτομίας και εστιάζεται σε πέντε άξονες: την αγροτική επιχειρηματικότητα, την υγεία, τις δημιουργικές βιομηχανίες, την καθαρή ενέργεια και την τεχνολογία.Ετσι,ομιλητές διεθνούς κύρους –μεταξύ των οποίων και οΛάρι Σάνγκερ(συνιδρυτής της Wikipedia) – καταξιωμένοι μέντορες, επενδυτές αλλά και νέοι που αναζητούν την έμπνευση θα δώσουν το «παρών», ανοίγοντας διάλογο για την νέα επιχειρηματικότητα. Μάλιστα, 50startupsθα διαγωνιστούν ζωντανά διεκδικώντας βραβεία και χρηματικά έπαθλα.

ΤοDisruptτελεί υπό την αιγίδα της Unesco, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Δήμου Αθηναίων και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), ενώ υποστηρίζεται από πλήθος εκλεκτών φορέων.

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης στοhttp://2014.industrydisruptors.org/