Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου είναι από κάθε άποψη η πιο σύνθετη του μήνα, καθώς περιέχει δύσκολες όψεις ανάμεσα στην Αφροδίτη και στον Κρόνο, στον Ηλιο και στον Πλούτωνα, όπως και στον Ηλιο με τον Ουρανό. Το θετικό νέο είναι ότι οι όψεις αυτές δεν θα μας επηρεάσουν για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα – σχεδόν μέχρι το τέλος της εβδομάδας –, οπότε θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί τόσο σε θέματα σχέσεων όσο και στα οικονομικά. Ο Ερμής συνεχίζει τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Καρκίνου, αυξάνοντας τη σύγχυση, τις δυσκολίες στην επικοινωνία, τα προβλήματα σε μετακινήσεις και συναντήσεις. Η εβδομάδα είναι απαγορευτική για νέα ξεκινήματα, για σημαντικές δεσμεύσεις και για ρίσκα. Πιο προσεκτικοί οφείλουν να είναι Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο, αλλά και Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι με γενέθλια στις αρχές του δευτέρου δεκαημέρου. Ξεπερνώντας το ζόρι αυτής της εβδομάδας, ο υπόλοιπος Ιούλιος θα είναι σχετικά πιο ήπιος. Βέβαια, το πολύ σημαντικό του μήνα είναι το μεγάλο τρίγωνο στα ζώδια του νερού, που προσφέρει ευκολίες και τύχη.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Τα γενέθλιά σας μόνο ανώδυνα δεν είναι! Οι ταλαιπωρίες πολλές και κάθε μέρα που περνάει ίσως προστίθενται και περισσότερες. Μετά την καταιγίδα, όμως, θυμηθείτε ότι υπάρχει και ένα ουράνιο τόξο, που μπορεί να φέρει χρώμα και πολλές ελπίδες ανανέωσης στη ζωή σας. Στη δική σας περίπτωση το ουράνιο τόξο φέρει το όνομα του Δία, που έχει περάσει ήδη στο ζώδιό σας και θα παραμείνει μέχρι τον Ιούλιο του 2014. Οι ορίζοντές σας ανοίγουν και θα το δείτε άμεσα. Κυρίως, όμως, «ανοίγει» η διάθεσή σας και γίνετε πιο αισιόδοξοι.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Συνδυάστε οικογένεια και εργασία!

Λέων 23/7 – 22/8

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου είναι κάπως παραπλανητική για τις διαθέσεις του μήνα, γι’ αυτό μη βιαστείτε να απογοητευτείτε. Αν αυτό που σας έκαιγε, είτε κρυφά είτε φανερά, ήταν τα επαγγελματικά και κατ’ επέκταση τα οικονομικά, τότε ο Ιούλιος, ειδικά στο δεύτερο μέρος του, παρέχει εγγυήσεις βελτίωσης και ικανοποίησης. Τώρα, όμως, μπορεί να σας φέρει αναταράξεις στο εργασιακό ή στο οικογενειακό περιβάλλον ή να σας προβληματίσει με θέματα σχέσεων, γι’ αυτό ψυχραιμία και λίγη ακόμη υπομονή!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Υπερβείτε τα επαγγελματικά εμπόδια.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου θα είναι κουραστική για τον οργανισμό σας, γι’ αυτό μην επιβαρύνετε περισσότερο την υγεία σας με άσκοπες ταλαιπωρίες ή υπερβολικές δίαιτες και υπερωρίες. Μετά τις 13/7 θα έχετε όλον τον καιρό και τις ευκαιρίες να καταστρώσετε και να πραγματοποιήσετε νέα σχέδια. Πολύ σημαντικό κομμάτι του μήνα αποτελούν και τα επαγγελματικά, που φαίνονται να πολιορκούνται κατά κάποιον τρόπο μέχρι τις 13/7 και πρέπει να τα περιφρουρήσετε με όσο το δυνατόν πιο συντηρητικές μεθόδους.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Δραστηριοποιηθείτε ερωτικά.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Η εβδομάδα είναι πιο σύνθετη εξαιτίας των δύσκολων όψεων που ενεργοποιούν Ουρανό και Πλούτωνα σε κόντρα με το ζώδιό σας. Σημαντικό ρόλο στην έκβαση των πραγμάτων θα παίξει η δική σας αποφασιστικότητα και αυτοπεποίθηση σε σχέσεις και επαγγελματικά. Αν δεν θέσετε εσείς επί τάπητος τα ζητήματα που σας απασχολούν δεν πρόκειται να το κάνει άλλος για εσάς και θα παραμένουν σε εκκρεμότητα. Βέβαια, δεν είναι μια εβδομάδα που πρέπει να βιαστείτε να κάνετε εκκινήσεις ή να αποφασίσετε σημαντικές δεσμεύσεις.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αποφασίστε σε πόσα ταμπλό θα παίζετε!

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Το πρώτο μισό του Ιουλίου είναι πιο απαιτητικό, με τις δύσκολες όψεις και κυρίως την (κόντρα προς το ζώδιό σας) πορεία της Αφροδίτης στον Λέοντα. Θα πρέπει κάπως να ισορροπήσετε τις ανάγκες σας, ώστε να μην αφήσετε κανέναν παραπονεμένο. Στα επαγγελματικά, οι πιέσεις που δέχεστε σας έχουν εξαντλήσει ψυχολογικά, ωστόσο μετά τις 20/7, αν έχετε την απαραίτητη υπομονή, θα αρχίσει να φαίνεται το φως στο τούνελ της ταλαιπωρίας. Κάπου εκεί θα πάρετε και τα πρώτα θετικά μηνύματα σε οικονομικά και αισθηματικά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

«Αποκρούστε» νέα επαγγελματικά βάρη.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Ενας πολύ σημαντικός κύκλος στη ζωή σας κλείνει στις 13/7 με την αποχώρηση του Αρη από τους Διδύμους. Κατόπιν θα επανέλθει η αισιοδοξία σας. Ακόμη πιο ανάλαφροι θα αισθανθείτε μόλις τελειώσει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Καρκίνο στις 20/7. Γι’ αυτό μέχρι τότε μη βιαστείτε σε τίποτε. Η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα φέρνει νέους ανθρώπους που θέλουν να σχετιστούν σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο μαζί σας. Εχετε ανοιχτό μυαλό, μην αρνείστε προσφορές και μη βιάζεστε να λάβετε αποφάσεις.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ξεκαθαρίστε τα των οφειλών σας.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Μην απογοητευθείτε αν ο μήνας ξεκινήσει με εντάσεις, δυσκολίες και παρατράγουδα. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Εκτός από τις δύσκολες όψεις του Ηλιου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, η ανάδρομη πορεία του Ερμή απέναντί σας δεν σας επιτρέπει να δείτε με καθαρό μάτι τα πράγματα ή να έχετε ορθή κρίση. Προσπαθήστε λοιπόν να σκεφτείτε αρκετά και ακολούθως να δράσετε. Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου θα είναι πολύ παραγωγικό διάστημα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αντιμετωπίστε τα εμπόδια με ψυχραιμία.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Ο Ιούλιος εξακολουθεί να θέτει επί τάπητος τα σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις, στη δουλειά ή στα οικονομικά, αλλά βοηθά να ξεκαθαρίσετε το τοπίο γύρω σας, να απομακρυνθείτε από σχέσεις και συνεργασίες και ίσως να βάλετε ένα λιθαράκι για καινούργιες. Μάλιστα, μέχρι τις 13, ο Αρης από τους Διδύμους κάνει τον Ιούλιο πιο υποφερτό και κομίζει κάποια κέρδη. Σίγουρα οι πρώτες ημέρες του μήνα είναι αρκετά δύσκολες με τις όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο. Προσοχή στις λεπτές ισορροπίες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Θετικές επαγγελματικές εξελίξεις.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Ο Ιούλιος θα σας επιτρέψει να γράψετε μια πιο αισιόδοξη και ανάλαφρη σελίδα, κυρίως από τις 13/7, με την απομάκρυνση του Αρη από τους Διδύμους, που για αρκετές εβδομάδες συντηρούσε κλίμα αγωνίας και έντασης, και κυρίως μετά τις 22/7, που θα περάσει και η Αφροδίτη στον τομέα των σχέσεων. Ετσι, η προσπάθεια που θα καταβάλετε μετά το μέσον του Ιουλίου για να επιτύχετε τους στόχους σας θα είναι σημαντικά μικρότερη. Η πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου απαιτεί προσοχή και σε θέματα οικονομικά, αλλά και σχέσεων.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέα δεδομένα στον χώρο εργασίας!

Κριός 21/3 – 19/4

Μπορεί η ψυχολογία σας να παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα τελευταία, να μην αντλείτε ευχαρίστηση ή να απογοητεύεστε εύκολα, σε κάθε περίπτωση, όμως, τώρα ξεκινά ένα πιο ευνοϊκό διάστημα σε σχέση με αυτό που ακολουθεί μετά τις 13/7, με τον Αρη να μπαίνει στον Καρκίνο. Προσοχή κυρίως σε οικονομικά θέματα, αλλά και στην υγεία τη δική σας ή μεγαλυτέρων σε ηλικία συγγενών σας. Η νέα θέση του Δία θα κάνει τα όνειρά σας για μια νέα στέγη, αγοραπωλησία σπιτιού ή δημιουργία οικογένειας εφικτά!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κάντε ένα διάλειμμα από αγωνίες και άγχη.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Ο Ιούλιος ξεκινάει με δυσκολίες, ωστόσο στην πορεία του θα σας βοηθήσει σημαντικά να βρείτε διεξόδους και λύσεις σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, να ανανεωθείτε κάνοντας νέες και σημαντικές γνωριμίες και να βγείτε από τη ρουτίνα μιας μεγάλης σχέσης. Ολα αυτά τα καλά, βέβαια, θα αρχίσουν να διαφαίνονται κυρίως στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα. Αυτή την εβδομάδα, όμως, μπορείτε να απαλλαγείτε ουσιαστικά από πράγματα και ανθρώπους που δεν έχουν να σας πουν και να σας προσφέρουν τίποτε πια!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βελτιώστε τα οικονομικά σας.

Δίδιμοι 21/5 – 21/6

Η σύνθετη εβδομάδα που ξεκινάει μπορεί να σας προσφέρει ευκαιρίες στα επαγγελματικά ή στα οικονομικά, ακόμη και αν τα αποτελέσματα φανούν κατά το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Ο Δίας από τον Καρκίνο φέρνει άλλον αέρα και προοπτικές ανανέωσης στο πορτοφόλι σας. Βοηθάει ακόμη να συναντήσετε κάποιον-α που θα παίξει σημαντικό ρόλο τους επόμενους μήνες, είτε στα ερωτικά είτε σε κοινωνικό επίπεδο. Ο Αρης στο ζώδιό σας εξακολουθεί να σας κρατά σε υπερένταση. Το μεγάλο ζόρι θα κρατήσει μέχρι τις 13/7.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Φροντίστε την αναβάθμιση της τσέπης σας!

*Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 30 Ιουνίου 2013