Αυτό τον μήνα έχουμε αρκετές αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό, οι οποίες θα επηρεάσουν τους δώδεκα εκπροσώπους του ζωδιακού με ποικίλα αποτελέσματα. Ηδη ο Ερμής έχει περάσει στον Καρκίνο, από την τελευταία ημέρα του Μαΐου, δίνοντας έναν πιο συναισθηματικό τόνο στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε. Στο ίδιο ευαίσθητο και στοργικό ζώδιο θα περάσει αύριο 3/6 και η Αφροδίτη, που θα παραμείνει ως τις 26/6, ευνοώντας τις σχέσεις Ιχθύων, Σκορπιών, Καρκίνων και Αιγόκερων. Ο Αρης, ο πλανήτης της διεκδίκησης, πέρασε και αυτός στους Διδύμους, για να ανεβάσει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά μας και να φέρει εξελίξεις στη ζωή των μεταβλητών ζωδίων (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύς)! Μέσα σε όλα, την εβδομάδα αυτή (στις 8/6) έχουμε και Νέα Σελήνη στους Διδύμους, η οποία δίνει ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και ενθουσιώδεις συνεργασίες. Με τη Σελήνη αυτή κλείνει και τυπικά ο κύκλος επιρροής των εκλείψεων που ξεκίνησαν τον Απρίλιο και επέφεραν αρκετή ρευστότητα και σύγχυση το τελευταίο διάστημα. Η καλύτερη περίοδος για να βάλετε μπροστά σχέδια και να κάνετε ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας εκτείνεται από τις 8 ως τις 18/6, διότι μετά ξεκινά σιγά σιγά η ανάδρομη πορεία του Ερμή, οπότε σπεύσατε!

Δίδυμοι 21/5 – 21/6

Η παρουσία του Αρη στους Διδύμους μπορεί να εξαντλήσει τις αντοχές σας, ωστόσο σίγουρα θα γίνουν κάποια βήματα προόδου. Ο θετικός παράγοντας είναι η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά σε καριέρα-συνεργασίες, αλλά και σε σχέσεις ή θέματα σπιτιού. Μια νέα δουλειά, μια καινούργια κατοικία ή μια νέα ερωτική ιστορία θα τονώσουν την αισιοδοξία σας! Σημαντικός τον Ιούνιο και ο τομέας των οικονομικών, που με την Αφροδίτη και τον Ερμή στον Καρκίνο έχει πολλές πιθανότητες ανάκαμψης.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Δεχτείτε αλλαγές.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Κυνηγήστε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται. Το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου είναι το διάστημα που πρέπει να πιέσετε προς πάσα κατεύθυνση για να στρώσετε τον δρόμο και να απολαύσετε κέρδη. Αν πρέπει να διεκδικήσετε κάτι στην εργασία, στον γάμο ή στη σχέση σας, αν θέλετε να τακτοποιήσετε νομικές/οικονομικές υποθέσεις ή αν σκοπεύετε να προβείτε σε μια αγοραπωλησία, κάντε τώρα τις απαραίτητες κινήσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σας προσελκύει υποστηρικτές και τονώνει την αυτοπεποίθησή σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προοπτικές στη δουλειά.

Λέων 23/7 – 22/8

Τώρα που απομακρύνθηκε ο Αρης από τον Ταύρο, μπορείτε πιο εύκολα να επωφεληθείτε, να ενισχύσετε τις δημόσιες σχέσεις σας, να εξετάσετε επαγγελματικές προτάσεις, να ταξιδέψετε, να προβάλετε τις ικανότητές σας και να αφομοιώσετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν μακροπρόθεσμα στη δουλειά. Συζητήστε με τον σύντροφό σας τις προοπτικές της σχέσης σας ή προσεγγίστε ανθρώπους με τους οποίους είχατε χαθεί. Η Νέα Σελήνη σάς βρίσκει να καταστρώνετε σχέδια συνεργασίας με κάποιο φιλικό σας πρόσωπο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Η παρουσία του Αρη στους Διδύμους φέρνει προβληματισμό, κούραση, ακόμη και ενόχληση στην προσωπική και στην επαγγελματική ζωή. Μετά τη Νέα Σελήνη έχετε πιο ασφαλείς προοπτικές και περισσότερες ευκαιρίες να δεχτείτε υποστήριξη από το περιβάλλον σας, με τις θετικές θέσεις Ερμή και Αφροδίτης. Διατηρήστε τις απαραίτητες ισορροπίες, αντιδράστε με σύνεση στα απρόοπτα και μην ενθουσιαστείτε με προτάσεις που μπορεί να φαίνονται δελεαστικές, αλλά ενδέχεται να κρύβουν κάποιες παγίδες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Συμβουλές από φίλους.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Προτού τα πράγματα δυσκολέψουν, η εβδομάδα προσφέρεται για ένα διάλειμμα ώστε να φορτίσετε τις μπαταρίες σας και να κάνετε διπλωματικές κινήσεις απευθυνόμενοι σε ανθρώπους που μπορούν να σας στηρίξουν. Ο Δίας εξακολουθεί να σας αβαντάρει και, μαζί με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, σας δίνει την ευκαιρία να αναζωογογηθείτε. Βέβαια, δεν θα συμβούν θαύματα από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά τα πράγματα θα φτιάξουν σταδιακά σε καριέρα και σπουδές, ενώ θα έχετε μεγαλύτερη εύνοια σε νομικά θέματα ή ταξίδια.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια σύντομη απόδραση.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Τώρα θα ρυθμίσετε πιο εύκολα ό,τι σας ταλαιπώρησε τον προηγούμενο μήνα. Με υποστήριξη από την Αφροδίτη και τον Ερμή, θα έχετε τη δυνατότητα να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, να πλησιάσετε το αντικείμενο του πόθου σας ή να κάνετε βήματα συμφιλίωσης σε μια σχέση που πέρασε μια «μπόρα». Η Νέα Σελήνη σάς επιτρέπει επίσης να κάνετε πιο σοφές κινήσεις στα οικονομικά, να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλονταν, να κάνετε ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει ή μια επέμβαση που θα σας ανακουφίσει.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενα ταξίδι.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Τον Ιούνιο, με τον Αρη απέναντί σας, υπάρχει μια διάχυτη υπερβολή στον τρόπο με τον οποίο χειρίζεστε καταστάσεις, αλλαγές ή δυσκολίες. Τα πολύ σημαντικά για εσάς, από διεκδικήσεις στην καριέρα ή στα οικονομικά μέχρι ξεκαθαρίσματα στα αισθηματικά, προτιμήστε να τα δρομολογήσετε μετά τις 8/6. Η Νέα Σελήνη επηρεάζει τους γεννημένους 6-7/12 φέρνοντας νέα δεδομένα σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ δεν αποκλείεται να αποφασίσετε μια δέσμευση, μολονότι είστε από τους φανατικούς εργένηδες του ζωδιακού.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ανανέωση των σχέσεων.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Ενας ένας οι πλανήτες παίρνουν θέση απέναντί σας και έτσι οι σοβαρές σχέσεις και συνεργασίες βαίνουν προς ξεκαθάρισμα. Από το τέλος του μήνα και μετά θα πρέπει να είστε πιο επιφυλακτικοί. Αυτή την εβδομάδα, όμως, μπορείτε να κάνετε σημαντικά βήματα προόδου και να αποκομίσετε οφέλη. Η Νέα Σελήνη φέρνει εξελίξεις στη δουλειά, αν είστε γεννημένοι κοντά στις 7/1, και μπορεί να ευνοήσει τη φυσική σας κατάσταση. Ακόμη, διαφαίνονται αρκετές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και αναθέρμανση των συναισθημάτων σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αλλαγές στην εργασία.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Η πορεία του Δία, σε ευνοϊκή όψη προς το ζώδιό σας, μαζί με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, μπορεί να ενισχύσει τη δημοτικότητά σας, να προωθήσει τα θέματα σπουδών ή να αυξήσει τις πιθανότητες μιας επαγγελματικής επιτυχίας. Σημαντική βοήθεια και στον ερωτικό τομέα προσφέρει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, καθώς μπορεί να φέρει στη ζωή σας εξελίξεις και γνωριμίες, αν είστε μόνοι. Ακόμη, οτιδήποτε αφορά επιχειρηματικά ή καλλιτεχνικά σχέδια είναι πολύ πιθανόν να στεφθεί με επιτυχία τις προσεχείς δύο εβδομάδες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια ερωτική γνωριμία.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Ο Αρης πολιορκεί στενά το ζώδιό σας τον Ιούνιο, προκαλώντας κούραση και αναστάτωση. Η πορεία του Ερμή στον Καρκίνο σάς επιτρέπει να έχετε μεγαλύτερη ευθυκρισία στις επιλογές σας. Αν, λοιπόν, πρέπει να υπογράψετε ή να συμφωνήσετε για κάτι σημαντικό, το πιο ασφαλές διάστημα είναι ως τις 18/6. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο, μαζί με τον Ερμή, ευνοεί περισσότερες προσφορές στα ερωτικά, αν είστε μόνοι, ή φέρνει ισορροπία στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις. Κάτι καλύτερο μπορεί να προκύψει και στον οικονομικό τομέα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προτάσεις στη δουλειά.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Το πρώτο 15νθήμερο του μήνα μπορείτε να πάρετε πιο εύκολα πρωτοβουλίες και ρίσκα, καθώς και να δεχτείτε υποστήριξη από συνεργάτες και φίλους, ιδιαίτερα κοντά στη Νέα Σελήνη στις 8/6. Θα ήταν ευχής έργον να μπορέσετε αυτό το διάστημα να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να συζητήσετε νέες προοπτικές ή αλλαγές στη δουλειά. Οχι επειδή αργότερα δεν θα έχετε τις ευκαιρίες για όλα αυτά, αλλά τότε ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος. Προσοχή στα έξοδά σας και στις παγίδες που κρύβουν τα συναισθηματικά σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματικές εξελίξεις.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Συζητήστε τις επαγγελματικές προοπτικές σας, συνάψτε συμφωνίες, τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες και επωφεληθείτε από δάνεια, χρηματοδοτήσεις κτλ. Το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου έχει το χρώμα του χρήματος για εσάς, λόγω Νέας Σελήνης στους Διδύμους, στις 8/6. Τώρα μπορείτε να κάνετε συμφέροντες διακανονισμούς ή να προχωρήσετε σε μια αγοραπωλησία. Ισως, μάλιστα, προκύψουν έσοδα από δύο διαφορετικές πηγές. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο νιώθετε αρκετά πιο αισιόδοξοι.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Οικονομική ανάκαμψη.