Την Κυριακή, ο Ερμής πέρασε στον Κριό, μετά την πολυήμερη παραμονή του στους Ιχθύς, και η καθημερινότητά μας αποκτά πιο δυναμικούς και βιαστικούς ρυθμούς. Ωστόσο, η πραγματική αλλαγή ενέργειας κρύβεται στη μετακίνηση της Αφροδίτης, του Ηλιου και του Αρη στο ζώδιο του Ταύρου. Η Αφροδίτη περνά από αύριο στο φυσικό περιβάλλον της, στο ζώδιο που αγαπά – όπως και εκείνη – την τέχνη, τη μουσική, την αρμονία, την ομορφιά, την ασφάλεια και την πίστη στις σχέσεις.

Το Σάββατο την ακολουθούν ο Ηλιος και ο Αρης. Και μολονότι ο Ηλιος θα εκφράσει τη δημιουργικότητα του ζωδίου, ο Αρης είναι πολύ έξω από τα νερά του, αφού στον Ταύρο γίνεται θερμοκέφαλος, πεισματάρης, άτσαλος στη δράση του και αμετακίνητος στις απόψεις του. Σε αυτή τη θέση θα παραμείνει ως το τέλος Μαΐου, ασκώντας μεγαλύτερη πίεση στα ζώδια του σταθερού σταυρού: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους. Μεγαλύτερη, όμως, θα είναι και η πίεση σε θέματα οικονομικά – όχι μόνο για τη χώρα μας –, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κάποιες εστίες έντασης και να ακούσουμε φιλοπόλεμες ιαχές.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Τελευταία εβδομάδα γενεθλίων και οι αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό θα σας δώσουν αφορμή να ψαχτείτε ακόμη περισσότερο στον επαγγελματικό τομέα. Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ταύρο, την οποία ακολουθούν Ηλιος και Αρης, θα ξυπνήσει μέσα σας την ανάγκη να σταθεροποιηθείτε και να αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων. Δεν αρκεί το «μπράβο» πια. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σας θα σας δώσει και ευκαιρίες να προωθήσετε ταλέντα και ικανότητες, αλλά και να κάνετε νέες γνωριμίες. Προσοχή στην οδήγηση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Διευρύνετε τον κύκλο σας.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Η περίοδος της πλήξης έφτασε στο τέλος της. Ανασυνταχθείτε και ριχτείτε με κέφι στις νέες καταστάσεις που διαμορφώνονται. Ερχεται μια αλλαγή, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά, η οποία φέρνει μάλιστα και σχετική αγωνία. Ο Αρης, σε μια άβολη συγκατοίκηση στο ζώδιό σας ως το τέλος Μαΐου, θα σας δημιουργήσει ερωτήματα και θα καθυστερήσει τις λύσεις. Η παρουσία δε του Ερμή στον Κριό ευνοεί το έντονο παρασκήνιο. Στα θετικά, η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, που ενισχύει δεσμούς και οικονομικά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Φροντίστε την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Δύο είναι οι τομείς που επηρεάζονται από την είσοδο των πλανητών στον Ταύρο, δηλαδή στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με την υγεία και την εργασία. Για κάποιους ξεκινούν πυρετώδεις προετοιμασίες για έναν επαγγελματικό στόχο. Στα θέματα υγείας, μπορεί τώρα να μπαίνετε σε μια φάση ανανέωσης της εμφάνισής σας, να ακολουθείτε κάποια ειδική διατροφή ή ακόμη να κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις και θεραπείες, αν υπάρχουν προβλήματα. Η είσοδος του Ερμή στον Κριό ενισχύει το πνεύμα συνεργασίας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μυστικότητα στα επαγγελματικά.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Ενας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει και υπόσχεται επιτυχία, για άλλους στα επαγγελματικά και για άλλους στα προσωπικά. Ο Αρης φεύγει το Σάββατο από τον Κριό, αφού δοκίμασε έντονα τις αντοχές σας, και μπαίνει στον Ταύρο. Από εκεί, θα ενισχύσει την επιθυμία σας για κοινές δραστηριότητες με φίλους, για ερωτικές περιπέτειες και για διασκέδαση. Μετά το άγχος του προηγούμενου διαστήματος, μπαίνετε σε μια πιο ευχάριστη περίοδο, ενώ με την Αφροδίτη στον Ταύρο βελτιώνονται οι σχέσεις και οι νέες γνωριμίες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βάλτε νέους στόχους.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Μια νέα εποχή στον επαγγελματικό τομέα σηματοδοτείται από την είσοδο των πλανητών στο ζώδιο του Ταύρου. Μπορεί να προκύψουν νέες προτάσεις για δουλειά είτε ανάγκη ανάληψης περισσότερων ευθυνών στην ήδη υπάρχουσα ή και αλλαγή εργασιακού χώρου. Φυσικά, μπορεί απλώς να προετοιμάζεστε για τα παραπάνω, ώστε να κάνετε την αρχή τον επόμενο μήνα. Από εδώ και πέρα όμως, να ξέρετε ότι οι απαιτήσεις των γύρω σας θα είναι ιδιαίτερα πιεστικές. Ιδιαίτερη κινητικότητα μπορεί να προκύψει και στο σπίτι.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματικές αλλαγές.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Η έξοδος από τα προβλήματα, την κούραση και το άγχος είναι πλέον ορατή. Από αύριο, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Ταύρο, πολλά μπορούν να πάνε καλύτερα, με τη διάθεσή σας να ενισχύεται από την παρουσία του Ηλιου και του Αρη στο ίδιο ζώδιο. Φεύγει το καταθλιπτικό και σκοτεινό συναίσθημα που σας έπνιγε – μερικές φορές εντελώς αδικαιολόγητα. Παράλληλα με την αισιοδοξία σας αυξάνονται και τα έσοδά σας, που ήταν ακόμη ένας πονοκέφαλος. Εμπιστευθείτε την τύχη σας, γιατί αυτή τη φορά σάς χαμογελά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ανανεώστε φιλίες και ταξιδέψτε.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Η είσοδος της Αφροδίτης στον Ταύρο μπορεί να φέρει αυξημένη κινητικότητα σε διάφορους τομείς. Στο τέλος της εβδομάδας, άλλωστε, στον ίδιο ζωδιακό χώρο περνούν και ο Ηλιος με τον Αρη. Διαπραγματεύσεις, οικονομικές συμφωνίες, λήψη δανείων, ακόμη και ξεκαθαρίσματα σε θέματα κληρονομικά, χρηματιστηρίου, επενδύσεων ή ασφαλειών είναι κάποια από τα σενάρια που θα σας απασχολήσουν. Αν θέλετε να ξεμπερδέψετε με τα παραπάνω, θα ήταν προτιμότερο να ξεκινήσετε αυτή την εβδομάδα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Τακτοποιήστε οικονομικές εκκρεμότητες.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Εφτασε η ώρα να βάλετε τη ζωή σας σε ένα άλλο πλαίσιο και προς αυτή την κατεύθυνση θα λειτουργήσουν και οι πλανητικές όψεις, τόσο του Απριλίου όσο και του Μαΐου. Ο Αρης απέναντί σας, από τις 20/4 ως και τις 30/5, ασκεί πίεση σε όλους τους τομείς, και ειδικά σε θέματα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών. Κινδυνεύουν περισσότερο οι μακροχρόνιες και όσες δεν έχουν γερό υπόβαθρο. Ο Αρης και ο Κρόνος, πάντως, δεν θα αφήσουν τίποτε όρθιο από αυτά που δεν σας αξίζουν.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βοήθεια σε οικονομικά θέματα.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Είστε από τα λίγα ζώδια που δεν επηρεάζονται αρνητικά από τα πλανητικά παιχνίδια, αν και οι καθημερινές δυσκολίες δεν λείπουν. Ο έρωτας, το φλερτ και οι χαρές της ζωής, όμως, είναι σίγουρα από τα πράγματα που απολαμβάνετε αυτή την εβδομάδα, με τον Ερμή να προχωρά στον Κριό και να σας φέρνει βελτίωση και στα οικονομικά. Ο Αρης, από τώρα και ως το τέλος του Μαΐου, σας δίνει την ενέργεια να ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Περισσότερες εμπειρίες.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Αυτή η εβδομάδα φαντάζει ως όαση στην έρημο, μια και σας απαλλάσσει από πολλά φορτία και υποχρεώσεις, με την είσοδο του Αρη στον Ταύρο, και ενισχύει τη διάθεση να ξεκουραστείτε, να διασκεδάσετε, να ταξιδέψετε και να περάσετε καλά. Ο έρωτας, η δημιουργικότητα και τα παιδιά μπορεί να γίνουν πηγή χαράς με την επιρροή των πλανητών στον Ταύρο. Η αντίξοη όψη του Ερμή στον Κριό όμως απαιτεί την προσοχή σας σε θέματα οικογένειας και σπιτιού, αλλά και στις συναλλαγές σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Να ερωτευτείτε.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Η επιθυμία σας για αλλαγή είναι μεγάλη, γι’ αυτό, αν δεν είχατε κάνει ήδη κάτι προς αυτή την κατεύθυνση, τώρα υποχρεώνεστε από τις συνθήκες. Βέβαια, ως το τέλος Μαΐου οι αναβολές και τα έκτακτα γεγονότα δεν σας αφήνουν ελεύθερους να δράσετε και κάνουν τη σωστή απόφαση να μη φαντάζει και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Το σίγουρο είναι, όμως, ότι την αλλαγή που τόσο πολύ επιθυμείτε αργά ή γρήγορα θα την κάνετε, και μάλιστα με τον Δία στο πλευρό σας ως το τέλος Ιουνίου.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επιτυχία στη δουλειά.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Ιδιαίτερα κοινωνική αυτή η εβδομάδα, με ευκαιρίες για εκδρομές και ταξίδια, καθώς ένας ένας οι πλανήτες περνούν στον τρίτο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σας. Η Αφροδίτη, από αύριο στον Ταύρο και ως τις 9/5, εγγυάται ότι θα περάσετε καλά στις μετακινήσεις που θα προκύψουν αυτές τις μέρες. Ακόμη, επηρεάζει τις επαγγελματικές προσφορές και την προβολή της δουλειάς σας. Είναι ευκαιρία επίσης να αλλάξετε μεταφορικό μέσο ή να κάνετε κάποια αγορά υπολογιστή ή κινητού τηλεφώνου.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ευχάριστες εκδρομές.

*Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 14 Απριλίου