Και αν είναι αλήθεια ότι κάθε Νέα Σελήνη ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, φανταστείτε τι θα κάνει η συγκεκριμένη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο της σποράς, της αρχής, της δυναμικής δράσης. Τέρμα, λοιπόν, τα λόγια και οι θεωρίες. Η ανάληψη πρωτοβουλίας και η λήψη αποφάσεων διευκολύνεται αυτή την εβδομάδα. Τα ζώδια που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι οι Κριοί, οι Καρκίνοι, οι Ζυγοί και οι Αιγόκεροι που έχουν γενέθλια στο τέλος του δευτέρου ή στις αρχές του τρίτου δεκαημέρου. Ιδιαίτερα ευνοϊκή θα είναι η Νέα Σελήνη και για Λέοντες, Τοξότες, Διδύμους και Υδροχόους. Την εβδομάδα αυτή έχουμε αλλαγή πορείας για τον Πλούτωνα, που γυρίζει ανάδρομος ως τον Σεπτέμβριο και μας καλεί να απαλλαγούμε από ό,τι περιττό υπάρχει στη ζωή μας και την μπλοκάρει: συναισθήματα, ανθρώπους, καταστάσεις. Τελευταία εβδομάδα και για τον Ερμή στους Ιχθύς – αλλάζει ζώδιο και περνάει στον Κριό, επιταχύνοντας τις εξελίξεις. Το ίδιο και για την Αφροδίτη, που μετά τις 15/4 περνάει στον Ταύρο.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Στις 10/4 σχηματίζεται στο ζώδιό σας η Νέα Σελήνη και σας βρίσκει να κάνετε εγκαίνια! Εγκαίνια με τη μεταφορική σημασία της λέξης, σε μια νέα ζωή που σιγά σιγά θα διαμορφωθεί από εδώ και στο εξής, ή εγκαίνια κυριολεκτικά, σε μια νέα επιχείρηση, ένα εγχείρημα που μπορεί να εμπεριέχει και το ρίσκο του, ή ακόμη και σε μια νέα ερωτική σχέση. Οι εκκινήσεις για εσάς τους Κριούς είναι σαν το οξυγόνο, σας τροφοδοτούν και σας ανεβάζουν ψυχολογικά. Καλωσορίστε, λοιπόν, το νέο στη ζωή σας και… ευδαιμονείτε!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επίτευξη ενός επαγγελματικού στόχου.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Μετά το πέρας της εβδομάδας μπαίνει στο ζώδιό σας η Αφροδίτη για να σας ηρεμήσει, να ενισχύσει τις δημόσιες σχέσεις σας και να βάλει ένα χεράκι στα ερωτικά σας. Φροντίστε την εμφάνισή σας, την ομορφιά σας, την γκαρνταρόμπα σας, και ανανεωθείτε όσο και όπου μπορείτε. Αν θέλετε να κανονίσετε ένα ραντεβού, μια συνέντευξη, κάτι που θα βελτιώσει τα επαγγελματικά σας, πράξτε το άφοβα με τη Νέα Σελήνη, αλλά χωρίς να το διατυμπανίσετε. Αποφύγετε, επίσης, τις παρασκηνιακές ενέργειες, δεν θα σας βοηθήσουν.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Φροντίστε εμφάνιση και υγεία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Αν σκοπεύετε να επιλύσετε ένα σύνθετο πρόβλημα, να κάνετε μια εκκίνηση ή οτιδήποτε που χρειάζεται μεγαλύτερη εύνοια ή στήριξη από το περιβάλλον – του σπιτιού ή της δουλειάς –, τότε προγραμματίστε το εντός 15νθήμερου. Από 20/4 και μετά, οι ευθύνες, η πίεση και η κούραση αυξάνονται, ενώ μειώνονται οι ελεύθερες ώρες και η ελευθερία επιλογών. Προσοχή στις αποφάσεις (θα κληθείτε να πάρετε αρκετές) και σε όσα λέτε ή κάνετε. Εκμεταλλευτείτε τις προσεχείς ημέρες για να επιτύχετε πιο εύκολα τους στόχους σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες στη δουλειά.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Το βάρος σας πέφτει στην καριέρα και στην επαγγελματική καταξίωση και εκεί φαίνεται να λάμπει το άστρο σας, αφού δεν είναι καθόλου απίθανο να έχετε σημαντικές εξελίξεις ή και νέα ξεκινήματα. Πάρτε πρωτοβουλίες, ζητήστε υποστήριξη από το περιβάλλον σας, βάλτε μπροστά τη δική σας επιχείρηση (ευνοούνται και αυτές που έχουν ως έδρα το σπίτι), τολμήστε να αναλάβετε ρίσκα. Αλλωστε, ο Ουρανός, που σας επηρεάζει στα επαγγελματικά, αγαπά τις αλλαγές και τις ευνοεί. Προετοιμαστείτε, λοιπόν, ψυχολογικά!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κοινωνικότητα και εξωστρέφεια.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Κινηθείτε αποφασιστικά και ό,τι εκκινήσεις θέλετε να κάνετε προχωρήστε τες μετά τη Νέα Σελήνη στις 10/4, που είναι εξαιρετικά ευνοϊκή προς εσάς. Τότε, οι ρυθμοί της καθημερινότητάς σας θα χαλαρώσουν κάπως και εσείς θα ξαναβρείτε το κέφι σας, αλλά και την αισιοδοξία σας. Αν ένας από τους στόχους σας είναι να επιστρέψετε στα θρανία, για κάποιο μεταπτυχιακό, ένα σεμινάριο ή οτιδήποτε άλλο που θα βοηθήσει και στην επαγγελματική σας καταξίωση, κάντε το τώρα. Το ίδιο ισχύει και για ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις ή ταξίδια.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Να κυνηγήσετε συμφωνίες.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Τα οικονομικά είναι πρώτα στη λίστα των προτεραιοτήτων σας αυτόν τον μήνα, και δεν αναφέρομαι μόνο στον μισθό ή στα έσοδα από τη δουλειά, αλλά σε όσα σχετίζονται με πιστωτικές κάρτες, Εφορία, κληρονομικά, μπόνους κτλ. Η Νέα Σελήνη στον ίδιο τομέα φέρνει ίσως αναπάντεχα ή απρόσμενα νέα. Πιθανόν να λάβετε χρήματα που σας όφειλαν ή να κληθείτε εσείς να καταβάλετε οφειλές. Οπως και να έχει, θα υπάρχει αυξημένη κινητικότητα στον λογαριασμό σας… Μαζί, αναμοχλεύονται και τα ερωτικά σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επιλύστε οικονομικά ζητήματα.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Η εβδομάδα φέρνει πίεση σε σχέσεις και επαγγελματικές συνεργασίες. Ο Αρης πολιόρκησε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σας για μεγάλο διάστημα και εξακολουθεί να το κάνει, με ποικίλα αποτελέσματα. Αν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, τότε ίσως δείτε το όλο θέμα με άλλο μάτι. Η Νέα Σελήνη απέναντί σας ανοίγει νέους δρόμους και στα ερωτικά σας, αφού φέρνει ένα νέο πρόσωπο στο προσκήνιο, την αναθέρμανση των συναισθημάτων σας για την ήδη υπάρχουσα σχέση σας ή και μια διαφορετική θεώρηση του γάμου σας!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Πείτε «ναι» σε έναν κεραυνοβόλο έρωτα!

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Η Νέα Σελήνη φέρνει ανακατατάξεις στη δουλειά, ενώ απαιτεί προσοχή και σε ό,τι αφορά την υγεία. Από την άλλη, σας βάζει στη διαδικασία να ασχοληθείτε περισσότερο με τη φυσική σας κατάσταση. Αν έχετε γενέθλια κοντά στις 10/11, πιθανώς να υπάρξει μια αλλαγή στον χώρο εργασίας – ένας συνάδελφος που φεύγει ή έρχεται, δημιουργώντας αναστάτωση. Αν θέλετε όμως κι εσείς να κάνετε μια αλλαγή στην καθημερινότητα της δουλειάς σας, να ανανεώσετε τον χώρο σας ή να πάρετε ένα ρίσκο, το επόμενο 15νθήμερο είναι ιδανικό.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Φροντίστε τον εαυτό σας.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Μέχρι τις 20/4 έχετε ημέρες μπροστά σας για να τις εκμεταλλευτείτε ποικιλοτρόπως και να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα, ειδικά στα οικονομικά και στα ερωτικά. Η Νέα Σελήνη στον Κριό φέρνει στη ζωή σας ένα νέο άτομο και μάλιστα οι πιθανότητες να μείνετε μαζί του για μεγάλο διάστημα είναι πολλές. Για τους ήδη δεσμευμένους, η Νέα Σελήνη βοηθάει να εστιάσετε την προσοχή και τη φροντίδα σας στον σύντροφό σας. Ακόμη, αν σας έχει λείψει η διασκέδαση, οι ημέρες είναι ιδανικές για να βγείτε με φίλους ή να ταξιδέψετε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Χαλαρώστε και ψυχαγωγηθείτε.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Σπίτι και οικογένεια είναι οι προτεραιότητες των ημερών, με τη Νέα Σελήνη να δημιουργεί νέες προϋποθέσεις και συνθήκες. Πολλά τα σενάρια της εβδομάδας και κάποια από αυτά σχετίζονται με μια μετακόμιση, με αλλαγή περιβάλλοντος (ίσως εξαιτίας και μιας αλλαγής στον επαγγελματικό τομέα), με διάφορες επιδιορθώσεις ή ανακατασκευές στον χώρο όπου μένετε ή με κινητικότητα σχετική με την οικογένειά σας (κάποιος μπορεί να φεύγει, ένα νέο μέλος να προστίθεται) κτλ. Ακόμη, ίσως έχετε ουρανοκατέβατα έσοδα ή έξοδα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βάλτε τις βάσεις για μια νέα αφετηρία.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Οι ιδέες σας είναι πολλές και μάλιστα πιάνουν τόπο, αφού αυτοί στους οποίους τις λέτε είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να τις ασπαστούν ή και να τις ενισχύσουν (οικονομικά, ηθικά κτλ.). Αυτός ο οργασμός σκέψεων και εμπνεύσεων είχε χρόνια να κάνει την εμφάνισή του και πρέπει να τον εκμεταλλευθείτε. Από την άλλη πλευρά, εξακολουθείτε να νιώθετε πιεσμένοι (ο Κρόνος σάς πολιορκεί ακόμη), αλλά αυτό το άγχος μπορεί να αποβεί ιδιαίτερα δημιουργικό και να βοηθήσει μακροπρόθεσμα στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ξεκινήστε κάτι καινούργιο επαγγελματικά!

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Τα επαγγελματικά και οι οικονομικές προοπτικές σας ενισχύονται από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Κριό στις 10/4 και μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας ποικιλοτρόπως. Ο τομέας που αντιπροσωπεύει τα υλικά αγαθά στην αστρολογία εκφράζει και τα βαθιά ριζωμένα αισθήματά μας, αλλά και όσα θεωρούμε αξιόλογα στη ζωή. Η εβδομάδα ενισχύει την αυτοπεποίθησή σας και παράλληλα σας χαρίζει ό,τι θεωρείτε σημαντικό στον έρωτα ή στη δουλειά, βάζοντας τα θεμέλια για μακροπρόθεσμα κέρδη.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας.

*Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 7 Απριλίου 2013