O μήνας πάντως είναι αρκετά πιο ευνοϊκός στο πρώτο 20ήμερό του, ειδικά για νέα ξεκινήματα στους τομείς που τα χρειάζεστε περισσότερο: κάποιοι στα προσωπικά, άλλοι στη δουλειά, στον χώρο του σπιτιού, ακόμη και στην υγεία. Ο Απρίλιος είναι παράλληλα και ο μήνας που εγκαινιάζει την περίοδο των ανοιξιάτικων εκλείψεων. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 25/4 και θα ακολουθήσουν άλλες δύο μέσα στον Μάιο. Οπως αντιλαμβάνεστε, πρέπει να προλάβουμε να ολοκληρώσουμε τις εκκινήσεις και την έναρξη των όποιων σχεδίων έχει ο καθένας από εμάς στο πρόγραμμα εντός του πρώτου 20ημέρου, γιατί μετά το κλίμα επιβαρύνεται. Οι πρώτες δύο εκλείψεις ξαναφέρνουν στο προσκήνιο με βίαιο τρόπο τα οικονομικά θέματα, τα θέματα ασφάλειας των καταθέσεων, ενώ αναμένεται να έχουμε καυτές εξελίξεις και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης, καθώς πλησιάζουμε ξανά στην όψη ακριβείας του Ουρανού με τον Πλούτωνα, που μέχρι το 2015 δεν θα αφήσουν στην κυριολεξία τίποτε όρθιο σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο!

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα! Αλλαγές, καινούργια σχέδια, ιδέες, νέα πρότζεκτ που ξεκινούν τώρα, όλα έχουν μια ιδιαίτερη δυναμική και σίγουρα μεταμορφώνουν το επαγγελματικό σας προφίλ. Το ίδιο δυνατές είναι και οι αφίξεις στις σχέσεις αυτόν τον μήνα, ειδικά όσες ξεκινούν μέχρι τις 15/4! Ο Απρίλιος είναι από αυτή την άποψη το πιο συναρπαστικό διάστημα του πρώτου εξαμήνου του 2013, οπότε λάβετε εσείς τις πρωτοβουλίες προτού σας ξαφνιάσουν οι ανταγωνιστές σας και αναλάβετε δράση τις πρώτες δύο εβδομάδες του.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αποφάσεις και νέα ξεκινήματα.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Ο Απρίλιος σας προτρέπει να φορτίσετε μπαταρίες με ένα ταξίδι ή με ένα διάλείμμα από τη δουλειά, γιατί αργότερα θα τρέχετε και δεν θα φθάνετε. Φροντίστε τον οργανισμό σας, τη φυσική σας κατάσταση και ασχοληθείτε λίγο με ανθρώπους των οποίων την παρέα απολαμβάνετε. Μετά τις 15/4, που θα μπει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα έχετε ευκαιρίες για νέες σχέσεις και γνωριμίες που μπορεί να φανούν βοηθητικές και στα επαγγελματικά. Η πρώτη έκλειψη θα επηρεάσει τους γεννημένους κοντά στις 25/4.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αρχίστε υγιεινή διατροφή και άσκηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Πιο θετικός και λιγότερο φλύαρος θα είναι ο Απρίλιος για εσάς. Ο,τι είχατε να πείτε το είπατε ήδη, και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Τώρα ήρθε η ώρα να περάσετε στη δράση. Εχετε αφήσει αρκετές εκκρεμότητες σε επαγγελματικά και ερωτικά τις οποίες πρέπει να βιαστείτε να καλύψετε προτού σας προλάβουν οι εκλείψεις. Σε αυτή την προσπάθειά σας οι φίλοι σας θα είναι στο πλευρό σας και θα σας στηρίζουν ή θα επεμβαίνουν όπου χρειάζεται. Μέχρι τις 15/4 η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ ζωντανή και απαιτητική.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Οργανώστε μεγάλη έξοδο!

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Η καριέρα σας είναι το κύριο θέμα του Απριλίου, καθώς οι περισσότεροι πλανήτες είναι συγκεντρωμένοι σε αυτόν τον τομέα στο ηλιακό σας ωροσκόπιο. Ηδη από τον προηγούμενο μήνα βλέπετε τις εξελίξεις να τρέχουν με γοργό βήμα και το παρασκήνιο να οργιάζει. Ευτυχώς, μετά τις 15/4, με την Αφροδίτη στον Ταύρο, θα έχετε περισσότερη βοήθεια ώστε να στρέψετε τα πράγματα προς το συμφέρον σας. Ακόμη και στα οικονομικά σας, που στενάζουν, μετά τις 15/4 θα υπάρξει μεγαλύτερη ισορροπία.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αλλαγή επαγγελματικού χώρου.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Ο Απρίλιος μέχρι τις 20 είναι πιο βατός, αφού σας επιτρέπει να κινηθείτε με άνεση και με την ενεργή συμπαράσταση φίλων, συνεργατών ή του συντρόφου σας. Αρης και Αφροδίτη στον Κριό, στο μεγαλύτερο κομμάτι του μήνα σάς κάνουν πιο εκδηλωτικούς, πιο επικοινωνιακούς και επίσης τονίζουν τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Αν ασχολείστε με ΜΜΕ, ταξίδια, εκπαίδευση, εμπόριο, οι προοπτικές κέρδους αυξάνονται κατακόρυφα. Προσοχή το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα – τότε ξεκινά αγώνας επικράτησης στην καριέρα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενα ταξίδι.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Ο Απρίλιος θα είναι σχεδόν περίπατος για εσάς. Οι καλές επιρροές της Αφροδίτης και των υπόλοιπων πλανητών από το ζώδιο του Ταύρου σάς προτρέπουν να ταξιδέψετε, να ενδιαφερθείτε για επιμόρφωση ή σπουδές ή να συσφίξετε σχέσεις με άτομα που είχαν απομακρυνθεί. Μέσα στον μήνα μπορείτε να βρείτε καλές ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας – τουλάχιστον μέχρι τις 20/4, γιατί μετά τα έξοδα είναι μάλλον περισσότερα από τα έσοδα ή μπορεί να υπάρχει ένταση σε ένα οικονομικό θέμα κοντά στην πρώτη έκλειψη.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επωφελείς επαφές με ξένους.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Ενα από τα πιο δυνατά ταλέντα σας είναι η διπλωματία. Τώρα που χρειάζεστε συμμάχους και υποστηρικτές παντού, βάλτε τα μεγάλα μέσα και μετά, αφού εξασφαλίσετε υποστήριξη από το περιβάλλον σας, διαφημίστε παντού τον εαυτό σας. Επειδή είναι πιθανό να σκοντάφτουν οι ιδέες σας στους περιορισμούς ή στον συντηρητισμό προϊσταμένων ή συνεργατών, χρειάζεστε άτομα που θα πάρουν το μέρος σας. Μετά τις 15/4 θα δείτε ότι άξιζε τον κόπο, καθώς τα επαγγελματικά σας θα βελτιωθούν και το πορτοφόλι σας θα ανασάνει.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Στήριξη σε μια νέα ιδέα σας.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Ακόμη και αν δεν έχετε εντρυφήσει στις ανατολίτικες φιλοσοφίες, θα μάθετε, μέσω διαφόρων εμπειριών, την έννοια του κάρμα. Το μεγαλύτερο μέρος του μήνα θα ασχοληθείτε με τις σχέσεις, επαγγελματικές και προσωπικές. Για να πάνε όλα καλά, κλείστε τα αφτιά σε όσα ακούτε ή βλέπετε. Είναι ίσως από τις λίγες φορές που το κεντρί σας (με άτσαλους και παρορμητικούς χειρισμούς) δεν θα βρει στόχο και θα γυρίσει επάνω σας. Προσοχή, λοιπόν, κυρίως σε αυτά που λέτε ή αφήνετε να εννοηθούν. Ως τις 15/4 θωρακίστε την υγεία σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Τονώστε υγεία και εμφάνιση.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Τα καλά νέα αφορούν τον ερωτικό και τον οικονομικό τομέα. Βέβαια, σε αμφότερους τους τομείς της ζωής σας καίριο ρόλο θα διαδραματίσουν οι διεργασίες του προηγούμενου μήνα. Αυτόν τον μήνα η τύχη σάς χαμογελά και σας βοηθάει να υπερπηδήσετε εμπόδια, να έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα άτομα και να δημιουργήσετε μια ζεστή ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ο Ηλιος και η Αφροδίτη στο φιλικό σας ζώδιο του Κριού, το μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου, σας στρέφουν στις προσωπικές σας ανάγκες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Να ερωτευθείτε!

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Φυσική κατάσταση και ψυχολογία γίνονται προτεραιότητές σας καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα. Μολονότι σπίτι και οικογένεια ήδη έχουν απαιτήσει θυσίες και φροντίδα από μέρους σας, φαίνεται ότι μέχρι τις 20/4 δεν θα σας αφήσουν ήσυχους. Με Αρη και Αφροδίτη στον Κριό, ίσως θελήσετε να ανακαινίσετε τον χώρο σας ή μπορεί οι οικείοι σας να απαιτούν πόρους για τις δικές τους ανάγκες. Η είσοδος των πλανητών σταδιακά μετά τις 15/4 στον Ταύρο θα γλυκάνει τη διάθεσή σας και θα φέρει εύνοια στις ερωτικές σχέσεις.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ασχοληθείτε με το σπίτι σας.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Ο Απρίλιος φέρνει διλήμματα και αγωνίες και σας επιτρέπει να κινηθείτε με μεγαλύτερη ευχέρεια μέχρι τις 20/4. Ερωτικά και οικονομικά υπάρχουν εξαιρετικές προοπτικές και με λίγη προσπάθεια θα καταφέρετε να αντισταθμίσετε τα πολλά έξοδα. Προτού ξεκινήσουν οι εκλείψεις, η τύχη θα σας χαμογελάσει. Μετά τις 20/4, που Ηλιος και Αρης περνούν στον Ταύρο και θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη ανοιξιάτικη έκλειψη, θα χρειαστεί να είστε σε καλή φόρμα ώστε να αντιμετωπίσετε αλλαγές στον άξονα καριέρας – οικογένειας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια επαγγελματική πρόταση.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Ο Απρίλιος και κυρίως το πρώτο 20ήμερό του είναι θετικό για να αυξήσετε τα έσοδά σας, να κερδίσετε χρήματα από την αξιοποίηση ταλέντων και για να συμβουλευτείτε ειδικούς σε οικονομικά θέματα. Με αποκορύφωμα τις αρχές Μαΐου, πολλοί πλανήτες μαζεύονται στον φιλικό προς το ζώδιό σας Ταύρο, στον τομέα του ωροσκοπίου σας που έχει σχέση με μετακινήσεις, εκπαίδευση, media, διαφήμιση, ταξίδια και επικοινωνίες. Διόλου απίθανο το τηλέφωνό σας να χτυπά συνέχεια και να δεχτείτε βροχή προτάσεων για συνεργασίες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εξοικονομήστε χρήματα.

*Δημοσιεύθηκε στο BHmagazino την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013