Η πιο δύσκολη και εκρηκτική εβδομάδα του Μαρτίου ξεκίνησε με την επιρροή της Πανσελήνου στον Ζυγό, η οποία πραγματοποιείται σε ένα ευαίσθητο πεδίο μάχης πλανητικών επιρροών, ανάμεσα στον Ουρανό, στον Κριό και στον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η Πανσέληνος στο ζώδιο της Δικαιοσύνης και της αρμονίας, των σχέσεων και των ισορροπιών, επηρεάζει κυρίως τα ζώδια της παρορμητικής ομάδας (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) με γενέθλια στο πρώτο δεκαήμερο. Ο,τι σχετίζεται με τη Δικαιοσύνη και τους εκπροσώπους της, αλλά και με τη διπλωματία, θα σημειώσει έντονη κινητικότητα αυτό το διάστημα και θα μας απασχολήσει πολύ. Και η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να κατέχει κάποιος πολύ καλά τα μυστικά του διαλογισμού, του ζεν και της νιρβάνας για να μη βρεθεί στην ανάγκη να δώσει μια μάχη ή να αντιδράσει σε μια επίθεση τις επόμενες ημέρες. Ψυχραιμία, και ας ελπίσουμε ότι θα επικρατήσουν η λογική και η αντικειμενικότητα του Ζυγού και όχι
το θερμόαιμο ταμπεραμέντο των πλανητών στον Κριό…

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Μια Πανσέληνος που δεν τα πηγαίνει τόσο καλά με το ζώδιό σας πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα και σας ξεβολεύει. Για όσους έχουν γενέθλια αυτές τις ημέρες, η επιρροή είναι πιο έντονη. Μείνετε ψύχραιμοι, αφού οι προκλήσεις θα είναι πολλές και ο ανταγωνισμός πιο έντονος. Ολοι οι Κριοί προσέξτε στις 27, 28 και 29 Μαρτίου, γιατί οι παρεξηγήσεις και οι εντάσεις θα είναι στην ημερήσια διάταξη. Ευτυχώς η επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιό σας θα γλυκάνει κάπως την κατάσταση στο τέλος της εβδομάδας, αλλά καλό θα ήταν να μη φθάσετε τα πράγματα στα άκρα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εξελίξεις σε σχέσεις – συνεργασίες.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Η εβδομάδα φέρνει εξελίξεις σε εργασία και υγεία. Αρχικά μπορεί να υπάρχει ενόχληση σε κάποιον από τους δύο τομείς (φόρτος εργασίας, κόντρες με συναδέλφους στη δουλειά ή, λόγω υπερκόπωσης, προβλήματα στη φυσική σας κατάσταση, χωρίς να αποκλείεται να προκύψει μια ίωση ή κάποιο άλλο εμπόδιο στην υγεία σας. Στο τέλος, όμως, και με λίγη επιμονή και ψυχραιμία θα τα αντιμετωπίσετε όλα. Οι γεννημένοι τον Απρίλιο επιβαρύνεστε περισσότερο και θα πρέπει να αποφύγετε τις εντάσεις και το παρασκήνιο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Φροντίστε την υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Η σύνθετη Πανσέληνος από τη μία σάς πιέζει (ερωτικά) και από την άλλη σάς δυσκολεύει/αναστατώνει (οικονομικά). Προσοχή σε θέματα παιδιών, αν έχετε. Καλό είναι να γνωρίζετε τις δραστηριότητές τους και να ελέγχετε τα πράγματα, χωρίς βέβαια να γίνεστε καταπιεστικοί. Αν είστε γεννημένοι κοντά στις 27/5, η επιρροή θα είναι πιο σημαντική, γι’ αυτό τουλάχιστον πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και συνεπείς με τα οικονομικά σας. Φυσικά, μην αναμείξετε φιλίες και έρωτες με χρήμα, γιατί τα πράγματα μπορεί να μπερδευτούν.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επιληφθείτε των οικονομικών.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στις 27/3 επηρεάζει άμεσα ειδικά όσους είστε γεννημένοι τον Ιούνιο, ανεβάζοντας τους τόνους στην οικογένεια, στη δουλειά ή στην ερωτική σας σχέση. Πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, διαλλακτικοί και ήρεμοι για να αντεπεξέλθετε στις δονήσεις της, που δεν είναι και τόσο θετικές εξαιτίας των δύσκολων όψεων με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα. Το σημαντικό είναι ότι η επιρροή της είναι σχετικώς σύντομη. Στις 27, 28 και 29 Μαρτίου αποφύγετε διενέξεις. Αν μπορείτε να αναβάλετε μια σημαντική συζήτηση για αργότερα, κάντε το!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Στροφή στην οικογένεια.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Οι εντατικοί ρυθμοί στην καθημερινότητά σας συνεχίζονται και μάλιστα, κοντά στις 27/3, που πραγματοποιείται η Πανσέληνος, υπάρχει μεγάλη κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Περισσότερες ώρες δουλειάς και ευθύνες, ένα ξαφνικό επαγγελματικό ταξίδι ή ακόμη και ανάγκη φροντίδας ενός οικείου προσώπου είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια που θα σας απασχολήσουν και θα σας αγχώσουν. Αυτό, βέβαια, ισχύει περισσότερο για τους γεννημένους τον Ιούλιο. Ψυχραιμία και όλα θα πάνε καλά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια επαγγελματική πρόταση.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Μια σχετικώς ουδέτερη για το δικό σας ζώδιο Πανσέληνος πραγματοποιείται την εβδομάδα αυτή και ο μόνος τομέας που επηρεάζεται είναι αυτός του ταμείου σας. Μπορεί να κορυφώνεται μια συζήτηση για μια κατάσταση στις οικονομικές συνδιαλλαγές σας ή μπορεί να παρουσιάζονται οικονομικές ανάγκες τις οποίες πρέπει να καλύψετε έγκαιρα. Επηρεάζονται πιο έντονα οι γεννημένοι τον Αύγουστο. Με λίγη υπομονή η τσέπη σας δεν θα βγει ζημιωμένη. Αρκετά προσεκτικοί πρέπει να είστε και με νέες ερωτικές σχέσεις.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Τόνωση της αυτοπεποίθησης.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Σενάρια που κυοφορούνταν καιρό τώρα στα ερωτικά και τα επαγγελματικά έρχονται στην επιφάνεια αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο. Μια ερωτική σχέση ή μια συνεργασία φαίνεται ότι φθάνει σε κρίσιμο σημείο και πρέπει να παρθούν αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξή της. Το πρόβλημα στη δεδομένη περίπτωση είναι ότι τις αποφάσεις δεν τις παίρνετε εσείς. Το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να ελιχθείτε, αφού σας ανακοινωθεί η ετυμηγορία. Ακόμη μπορεί να υπάρχει ένα θέμα οικογενειακό ή ένα ζήτημα που αφορά ένα ακίνητο. Ηρεμία και θα γυρίσει ο τροχός…

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επίλυση προβλημάτων.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Η Πανσέληνος φέρνει στην επιφάνεια δικές σας παρασκηνιακές συζητήσεις και προετοιμασίες στα επαγγελματικά. Πιθανώς τώρα καταλήγετε σε μια επαγγελματική πρόταση που σας έγινε πρόσφατα ή μπορεί τώρα να σας αποκαλύπτονται σημαντικές πτυχές ενός θέματος το οποίο, όμως, δεν μπορείτε ακόμη να δημοσιοποιήσετε. Μέσα σε όλα, βέβαια, καλά θα κάνετε να φροντίσετε λίγο περισσότερο και θέματα υγείας ή φυσικής κατάστασης για να εκτονώνετε την ένταση που βιώνετε κυρίως στη δουλειά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κόψτε μια ανθυγιεινή συνήθεια.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Η Πανσέληνος ενεργοποιεί στο ωροσκόπιό σας τον τομέα της χαράς, της διασκέδασης και των φίλων, υπάρχει ωστόσο ένα σενάριο που ίσως σας ξεβολέψει προσωρινά και αυτό αφορά τα οικονομικά σας. Πιθανώς τα έξοδά σας αυτή την εβδομάδα να αυξηθούν ή να πρέπει να τρέξετε για να καλύψετε ένα ληξιπρόθεσμο χρέος που απειλεί με κυρώσεις. Φυσικά, τα έξοδα ίσως είναι αποτέλεσμα και της γενναιοδωρίας σας απέναντι σε ένα φιλικό πρόσωπο. Μην μπλέξετε φίλους και χρήμα, γιατί και στα δύο μπορεί να βγείτε ζημιωμένοι. Το τέλος μιας φιλικής σχέσης είναι πιθανό.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εντονη κοινωνικότητα!

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Εντονος μήνας ο Μάρτιος και εδικά αυτή την εβδομάδα η κατάσταση γίνεται έκρυθμη, εξαιτίας της Πανσελήνου. Οσοι είστε γεννημένοι τον Δεκέμβριο, θα έχετε σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά την καριέρα σας. Πιθανώς να υπάρχουν και εξελίξεις σε θέματα σπιτιού ή η ανάγκη μιας μετακόμισης. Ολοι, όμως, οι Αιγόκεροι πρέπει να είστε προσεκτικοί κοντά στις 27/3, γιατί και οι γύρω σας θα είναι περισσότερο νευρικοί και λιγότερο υπομονετικοί. Αποφύγετε συγκρούσεις και εντάσεις με προϊσταμένους και άτομα με εξουσία.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εξελίξεις στη δουλειά.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Μια σχετικώς φιλική προς το ζώδιό σας Πανσέληνος πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα και πρέπει να εκμεταλλευτείτε την εύνοιά της για να διαχειριστείτε καλύτερα θέματα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, δικαστικές υποθέσεις, ΜΜΕ και εκδόσεις. Οι δύσκολες όψεις της Πανσελήνου με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα δείχνουν ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας, αφού ένα αναπάντεχο κρυολόγημα ή άλλη ενόχληση μπορεί να σας κάνει να καθυστερήσετε κάποια από τα σχέδιά σας ή μπορεί να υπάρχει μια μεγαλύτερη σύγχυση στην καθημερινότητά σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Σχεδιάστε ένα ταξίδι.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Η Πανσέληνος είναι σχετικώς ουδέτερη σε ό,τι αφορά την επιρροή της στο ζώδιό σας. Ο μόνος τομέας που αποσπά την προσοχή σας είναι ο οικονομικός και εκεί μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες εξελίξεις. Ισως αναγκαστείτε να αντιμετωπίσετε επειγόντως εκκρεμότητες με εφορίες, κληρονομικά ζητήματα, τραπεζικά ιδρύματα. Η ενόχληση θα κρατήσει από τις 27 ως και τις 29 Μαρτίου και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τον Φεβρουάριο. Οι υπόλοιποι δεν βάλλεστε τόσο πολύ μολονότι τα οικονομικά σας σάς απασχολούν.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ευνοϊκές οικονομικές ρυθμίσεις.

*Δημοσιεύθηκε στο ΒΗmagazino το Σάββατο 23 Μαρτίου 2013