Κατ’ αρχάς, είναι η τελευταία εβδομάδα με ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς, οπότε όσοι περιμένατε εξελίξεις ή το κατάλληλο διάστημα για να πάρετε μια απόφαση, μια πρωτοβουλία ή να υπογράψετε κάτι σημαντικό, κάντε λίγες ημέρες ακόμη υπομονή. Την επόμενη Κυριακή, ο Ερμής θα γυρίσει στην ορθή πορεία του και θα δώσει το πράσινο φως για δράση. Αύριο, 11/3, πραγματοποιείται η Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων. Συνήθως μια Νέα Σελήνη είναι ιδανική για να σπείρουμε τους σπόρους ενός νέου εγχειρήματος, επειδή όμως ταυτόχρονα έχουμε ανάδρομο Ερμή, κάντε προηγουμένως την έρευνά σας, σκεφτείτε τι θέλετε να ξεκινήσετε και αφήστε τις νέες εκκινήσεις για την επόμενη εβδομάδα. Αυτό το φεγγάρι είναι θετικό για τροποποιήσεις και για κλείσιμο εκκρεμοτήτων. Στις 12/3 ο Αρης αφήνει τα θολά νερά των Ιχθύων και μπαίνει στον Κριό γεμάτος ορμή, θάρρος και απαιτήσεις. Καιρός να γίνουμε πιο διεκδικητικοί και να πάρουμε πρωτοβουλίες!

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Μια εξαιρετική εβδομάδα ξεκινά για εσάς, αφού η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται αύριο, 11/3, στο ζώδιό σας, σας δίνει ευκαιρίες να προωθήσετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, να βάλετε μπροστά ένα σχέδιο, να συνάψετε μια νέα σχέση, αν είστε αδέσμευτοι, αλλά και να δεχτείτε μια σημαντική πρόταση, που θα σας γεμίσει αισιοδοξία. Πέρα από όλα αυτά, είναι μια ιδιαίτερα διασκεδαστική εβδομάδα και μπορείτε μέσα στο κλίμα της Αποκριάς να περάσετε μοναδικά, ό,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Να ερωτευτείτε.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Την περίοδο αυτή πρέπει να καταλάβετε ότι προέχουν η υπευθυνότητα και η δουλειά, ώστε να αρχίσουν οι κόποι σας να αποδίδουν. Ερωτικά, δεν υπάρχει διέξοδος άμεσα και ίσως σκέφτεστε, με τη Νέα Σελήνη, πώς θα μπορούσαν να έχουν λειτουργήσει διαφορετικά κάποια πράγματα στο παρελθόν. Μη βιαστείτε στις επιλογές σας και προτιμήστε να ενδώσετε σε πειρασμούς αργότερα. Εστιάστε στον εαυτό σας, στην υγεία και στην καλή ψυχολογία σας. Μετά τις 12/3, περνάτε στη δράση και το παρασκήνιο αρχίζει να αποκαλύπτεται!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ξεκούραση και ηρεμία.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Μια αρκετά φιλική Νέα Σελήνη πραγματοποιείται αύριο, 11/3, η οποία σας επιτρέπει να είστε ιδιαίτερα κοινωνικοί, να διασκεδάσετε (Απόκριες γαρ), αλλά και να έχετε μια καλύτερη εξέλιξη σε θέματα αισθηματικά και οικονομικά. Προτού ο Μάρτιος δυσκολέψει για εσάς τα πράγματα και σας ρίξει με τα μούτρα στη δουλειά και στις υποχρεώσεις (μετά τις 20/3 ), μη χάσετε την ευκαιρία να περάσετε όμορφα, να κάνετε γνωριμίες, αλλά και να σχεδιάσετε ένα ταξίδι που μπορεί και να πραγματοποιηθεί αργότερα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Διασκεδάστε!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Μια Νέα Σελήνη, που επηρεάζει τους γεννημένους κοντά στις 8-12 Ιουνίου, πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα και φέρνει νέα δεδομένα στα επαγγελματικά. Μια νέα ασχολία, ένα σχέδιό σας που θέλετε να θέσετε σε εφαρμογή ή μια αλλαγή στον ήδη υπάρχοντα επαγγελματικό ή οικογενειακό χώρο είναι μερικά από τα σενάρια. Κατά τα άλλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύς δεν ευνοεί τις ερωτικές χαρές και απολαύσεις, κι αυτό μπορεί να σας πικραίνει, αλλά θα το ξεπεράσετε σύντομα. Από τις 12/3 και έπειτα καταλαγιάζουν οι μεγάλες αγωνίες σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια επαγγελματική εξέλιξη.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Η Νέα Σελήνη, σε ένα ζώδιο απόλυτα φιλικό προς το δικό σας, σας δίνει θάρρος και αισιοδοξία να κυνηγήσετε τα όνειρά σας. Μάλιστα, αν ένα από αυτά περιλαμβάνει κάποιο ταξίδι, επαγγελματικό ή αναψυχής, έχετε πολλές ευκαιρίες να το πραγματοποιήσετε. Η πορεία της Αφροδίτης στους Ιχθύς ενισχύει την καλή διάθεση, σε μια εβδομάδα που μοιάζει πιο εύκολη και διασκεδαστική από τις υπόλοιπες του Μαρτίου. Η είσοδος του Αρη στον Κριό θα σας «τρέξει» αρκετά στην καθημερινότητά σας ως το τέλος του μήνα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια κοντινή απόδραση.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Αυτή την εβδομάδα μπαίνετε σε περιπέτειες, ας όψεται η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, το ζώδιο που για εσάς συμβολίζει το χρήμα και τα έντονα συναισθήματα. Και από συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα αυτή την περίοδο, άλλο τίποτε. Οσο για τα έξοδα, μάλλον δεν θα μπορέσετε να τα αποφύγετε, αφού είτε θα είναι αυξημένες οι ανάγκες σας είτε θα υπάρχουν οφειλές που πρέπει να φροντίσετε. Βέβαια, μπορεί να προκύψει και μια νέα πηγή εσόδων. Ερωτικά, με λίγη υπομονή όλα θα πάρουν τον δρόμο τους μετά τις 20/3.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Φροντίστε την εμφάνισή σας.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Ευνοϊκή φαίνεται η εβδομάδα που ξεκινά για σχέσεις και συνεργασίες, αφού η Νέα Σελήνη απέναντί σας, στους Ιχθύς, φέρνει νέες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, ειδικά για τους γεννημένους 8-12 Σεπτεμβρίου – ή ακόμη και επιστροφές «ασώτων» στη ζωή σας. Ενας νέος συνεργάτης, ένας σημαντικός πελάτης, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ένα φλερτ που μπορεί να εξελιχθεί σε μια ουσιαστική σχέση ή ανανέωση όρκων αγάπης σε μια σχέση που έχει δοκιμαστεί είναι μερικά από τα σενάρια. Μετά τις 12/3 απομακρύνεται η μεγάλη ένταση στις επαφές σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέες σχέσεις.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Η εβδομάδα αυτή στρέφει το ενδιαφέρον σας κυρίως σε θέματα επαγγελματικά. Ισως παρατηρείται μεγαλύτερη ένταση, όχι απαραίτητα εκπορευόμενη από εσάς (χωρίς όμως αυτό να αποκλείεται), ιδιαίτερα αν τον τελευταίο καιρό νιώθετε περιορισμένοι. Μπορεί να καταφέρετε καίριες παρεμβάσεις, οι οποίες θα εξελιχθούν προς όφελός σας. Δεν αποκλείεται κάποια βελτίωση και στα προσωπικά σας αυτές τις ημέρες, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να φτάσετε το μαχαίρι στο κόκαλο. Πιο πιεσμένοι νιώθουν οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματική αναβάθμιση.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Γλυκιά και γεμάτη ευκαιρίες για διασκέδαση, έρωτα, φλερτ και σπορ είναι αυτή εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιείται και η Νέα Σελήνη στο φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων. Ειδικά για τους γεννημένους τον Νοέμβριο, αυτό το διάστημα φέρνει αισιόδοξα μηνύματα. Οργανώστε ένα ταξίδι που θα σας επιτρέψει να αλλάξετε παραστάσεις, αλλά και να περάσετε όμορφα με τον σύντροφο και τους φίλους σας. Ακόμη, αν ασχολείστε με την τέχνη, με τη μόδα ή με τη μουσική, μπορεί να δεχτείτε σημαντικές προτάσεις αυτές τις ημέρες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ερωτικά τετ-α-τετ!

Τοξότης 22/11 – 21/12

Με τόσους πλανήτες και μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, που είναι δυσαρμονικό προς το δικό σας, οι χαρές και η ικανοποίηση που αντλείτε είναι πενιχρές. Η Νέα Σελήνη σάς καλεί να βάλετε σε τάξη θέματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια. Μολονότι δεν έχετε κέφι για κάτι τέτοιο, κρίνεται αναγκαίο για την εξέλιξη των πραγμάτων. Ερωτικά και οικονομικά, αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί τίποτε δεν παρέχει εγγυήσεις ούτε αυτή την εβδομάδα. Μην απαισιοδοξείτε, το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα όλα αλλάζουν.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενα επαγγελματικό ταξίδι.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Η πορεία του Αρη στον δυσαρμονικό προς το ζώδιό σας Κριό θα είναι η βασική επιρροή από αυτή την εβδομάδα – δεύτερη έρχεται η επιρροή της Νέας Σελήνης που πραγματοποιείται σε ένα σχετικά φιλικό ζώδιο προς το δικό σας. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι κάποια πράγματα μπορεί να μπερδεύονται αυτή τη στιγμή στο μυαλό σας και ίσως η κρίση σας να μην είναι πολύ καθαρή με τον Ερμή ανάδρομο. Αποφύγετε, συνεπώς, να λάβετε σημαντικές αποφάσεις αυτή την εβδομάδα, τόσο για την προσωπική σας ζωή όσο και για τα επαγγελματικά σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Περισσότερα κέρδη.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Αλλη μια εβδομάδα που ρίχνει το βάρος σας στις οικονομικές ευκαιρίες, ειδικά αν έχετε γεννηθεί 8-12 Φεβρουαρίου. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς, αύριο, 11/3, σας ευνοεί με νέες επαγγελματικές προτάσεις, αύξηση εισοδήματος (ακόμη και από μια εποχική εργασία), αλλά και με αναγνώριση της προσφοράς σας από το περιβάλλον της δουλειάς. Καλύτερα τα πράγματα και στις διαπροσωπικές σχέσεις, τις οποίες αξίζει να ενισχύσετε. Αλλωστε, ως τις 12/3, οι ευκολίες που σας παρέχονται είναι σαφώς μεγαλύτερες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Οικονομικές προτάσεις.