Ο Ερμής, πάντως, παραμένει ανάδρομος, άρα συνεχίζονται οι καθυστερήσεις και οι αναβολές, σε συνδυασμό με μια γενική στασιμότητα. Από την άλλη ο Ερμής, δημιουργώντας και μερικές καλές όψεις, ίσως επιφυλάσσει και κάποιες ευχάριστες στιγμές αυτό το διάστημα. Υπάρχουν, ωστόσο, και τα ζώδια που θα εξακολουθήσουν να προβληματίζονται και αυτά είναι τα μεταβλητά (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες). Οι εκπρόσωποι των εν λόγω ζωδίων θα αρχίσουν να απαλλάσσονται από τις μεγάλες αγωνίες τους μετά τις 12 Μαρτίου και ακόμη περισσότερο μετά τις 17/3, οπότε θα ολοκληρώσει και την πορεία του ο ανάδρομος Ερμής.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Νέα δεδομένα προκύπτουν σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ δημιουργείται και ένα κάπως ασταθές περιβάλλον, συνοδευόμενο και από συναισθηματικές υπερβολές, ιδίως για τους γεννημένους στο τέλος Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Γενικώς η ατμόσφαιρα αυτή την εβδομάδα θα είναι έντονα φορτισμένη συγκινησιακά και μάλιστα με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σας μπορεί και η κρίση σας να επηρεάζεται από το συναίσθημα και να μην είναι σωστή και αντικειμενική, γι’ αυτό, αν πρόκειται να λάβετε σημαντικές αποφάσεις, καλύτερα αφήστε τες για μετά τις 20/3.

Eυκαιρία της εβδομάδας:Ολη η προσοχή επάνω σας.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Ηλιος, Αρης, Αφροδίτη και ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς δείχνουν μια τάση εσωστρέφειας και ακόμη μια διάθεση να τηρήσετε συνθήκες μυστικότητας για τα σχέδιά σας. Η περίοδος είναι θετική για να ασχοληθείτε με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, καθώς ο Μάρτιος είναι σύνθετος μήνας και χρειάζεται να έχετε αντοχές και δύναμη για να αντεπεξέλθετε στις καθημερινές προκλήσεις. Τέλος Μαρτίου, όταν οι πλανήτες θα μετακινηθούν στο ζώδιό σας, θα πρέπει να είστε έτοιμοι να αναλάβετε πρωταγωνιστικό ρόλο!

Eυκαιρία της εβδομάδας:Φροντίστε τον εαυτό σας.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Ο Φεβρουάριος υπήρξε κουραστικός και απαιτητικός, αλλά στο πρώτο 15νθήμερο του Μαρτίου φαίνεται ότι θα καταφέρετε να ζωντανέψετε λίγο την καθημερινότητά σας. Τώρα ξεκινά το πιο κοινωνικό και εξωστρεφές κομμάτι της χρονιάς, που εκτείνεται σχεδόν ως τον Απρίλιο. Προσκλήσεις για εξόδους, κοινωνικές εκδηλώσεις, εκδρομές, μεγαλύτερο ενδιαφέρον για και από το φιλικό σας περιβάλλον, αλλά και ερωτική διάθεση είναι μερικά από τα δώρα της εβδομάδας. Προσοχή μόνο στα οικονομικά σας και στις υπερβολές στα έξοδα.

Eυκαιρία της εβδομάδας: Διασκεδάστε με φίλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Η αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σας μπορεί να γίνει εμμονή, με συνέπειες στην ψυχολογία σας, γι’ αυτό φανείτε ψύχραιμοι και υπομονετικοί, ακόμη και αν τίποτε δεν εξελίσσεται όπως το είχατε σχεδιάσει. Το πρώτο 15νθήμερο του μήνα φέρνει απρόβλεπτες καταστάσεις, ίσως και μια ανατροπή στα εργασιακά σας σχέδια. Κάποιοι από εσάς ίσως δεχτείτε μια ενδιαφέρουσα πρόταση για μια άλλη δουλειά, μια προαγωγή ή ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πιέσεις στην υπάρχουσα εργασία σας που θα σας οδηγήσουν στην απόφαση να αλλάξετε χώρο ή θέση.

Eυκαιρία της εβδομάδας: Μια δελεαστική πρόταση.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Το πρώτο 15νθήμερο του Μαρτίου είναι ευνοϊκό για τις επιδιώξεις σας και μάλιστα μπορεί να βοηθήσει να επιτύχετε στόχους, ειδικά αν σχετίζονται με σπουδές, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, επαφές και συμφωνίες με ξένους. Ενα ταξίδι, ακόμη και εκτός συνόρων, θα ήταν καλή ιδέα, αφού είναι σίγουρο ότι θα περάσετε καλά. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε την εβδομάδα αυτή, προτού δηλαδή μπούμε στην περίοδο που θα περάσουν οι πλανήτες στο ζώδιο του Κριού, γιατί τότε θα αρχίσουν κάθε είδους πιέσεις.

Eυκαιρία της εβδοmάδας: Ενα ταξιδάκι αναψυχής.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Τα οικονομικά στο ωροσκόπιό σας διεγείρονται από τις πλανητικές κινήσεις και το πρώτο 15νθήμερο του Μαρτίου. Ισως, μάλιστα, παρουσιαστούν απρόβλεπτες εξελίξεις σε σχετικές συζητήσεις ή συμφωνίες. Ακόμη, μπορεί να προκύψουν θέματα που αφορούν κληρονομικά, κέρδη από χρηματιστήριο, επενδύσεις ή φορολογικά, τα οποία θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα. Ολοκληρώστε συμφωνίες και διακανονισμούς μετά τις 17/3, που στον ίδιο τομέα του ωροσκοπίου σας γυρίζει σε ορθή πορεία ο Ερμής.

Eυκαιρία της εβδομάδας: Οικονομικές συζητήσεις.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Με τόσους πλανήτες ακριβώς απέναντί σας, στον τομέα σχέσεων, γάμου, συνεργασιών, και με την επιρροή του Αρη, μπορεί να υπάρχουν καθοριστικές εξελίξεις, ειδικά για τους γεννημένους Σεπτέμβριο. Μια ερωτική ιστορία, μια παλαιότερη συνεργασία ή μια ξαφνική απόφαση να ανεξαρτητοποιηθείτε επαγγελματικά ή να μείνετε μόνοι σε προσωπικό επίπεδο είναι στο πρόγραμμα. Επειδή ο μήνας δεν είναι εύκολος και αναμένονται περαιτέρω αναστατώσεις με την επιρροή του ανάδρομου Ερμή, να είστε ξεκάθαροι στις αποφάσεις σας, αλλιώς αφήστε τες για αργότερα.

Eυκαιρία της εβδομάδας: Εξελίξεις σε σχέσεις/συνεργασίες.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Τον Μάρτιο, με τόσους πλανήτες στους Ιχθύς, η εργασία αλλά και η υγεία ή η φυσική σας κατάσταση παίρνουν προβάδισμα. Πιθανώς να υπάρξει αναστάτωση στη δουλειά, ίσως επωμίζεστε προσωρινά ευθύνες άλλων ή αποφασίζονται ξαφνικές αποχωρήσεις συναδέλφων, τις οποίες πρέπει εσείς να καλύψετε, χωρίς να αποκλείεται να αλλάξετε προσωρινά πόστο. Σε όλη αυτή την αναταραχή, ειδικά για τους γεννημένους τέλος Σεπτεμβρίου, μπορεί να προκύψει και μια μεγαλύτερη ευαισθησία στην υγεία, γι’ αυτό φροντίστε τον εαυτό σας!

Eυκαιρία της εβδομάδας: Ενα τσεκάπ.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Ο Μάρτιος φέρνει νέα δεδομένα στα ερωτικά, στα δημιουργικά σας σχέδια ή σε ό,τι αφορά θέματα παιδιών. Δεν είναι αρνητικός απέναντί σας, αφού οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται στους φιλικούς σας Ιχθύς, αλλά επειδή συνοδεύεται από έναν ανάδρομο Ερμή στο ίδιο ζώδιο, πιθανώς να έχετε καθυστερήσεις ή μικροπροβλήματα. Το κλίμα, πάντως, αρχίζει να γίνεται κάπως πιο ήπιο και μπορείτε, αν μη τι άλλο, να βάλετε τα δυνατά σας στα επαγγελματικά ή να τακτοποιήσετε με μεγαλύτερη άνεση οικονομικά θέματα. Ερωτικά, μάλλον θα αντιμετωπίσετε αρκετή ίντριγκα!

Eυκαιρία της εβδομάδας: Επιστροφές από το παρελθόν.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Με τόσους πλανήτες στους Ιχθύς, τον τομέα που σχετίζεται με ακίνητη περιουσία, σπίτι και οικογένεια, φαίνεται ότι οι γεννημένοι τον Δεκέμβριο θα αντιμετωπίσετε απρόσμενες εξελίξεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σας. Τα σενάρια ποικίλλουν, το σίγουρο, όμως, είναι ότι δεν θα αποφύγετε την αναστάτωση. Μερικοί από εσάς ίσως χρειαστεί να αποφασίσετε για μια αγοραπωλησία ή μια μετακόμιση, άλλοι να ανανεώσετε τον χώρο του σπιτιού σας, ή καλείστε να φροντίσετε κάποιο μέλος της οικογένειάς σας.

Eυκαιρία της εβδομάδας: Ανανεώστε τον χώρο σας.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Η περίοδος αυτή, με την πλειονότητα των πλανητών στο ζώδιο των Ιχθύων, δεν είναι αρνητική για εσάς και το μόνο απρόοπτο είναι ίσως κάποιο ταξιδάκι, πιθανώς για επαγγελματικούς λόγους, το οποίο όμως θα μπορούσατε να συνδυάσετε με αναψυχή. Λόγω ανάδρομης πορείας του Ερμή μπορεί να υπάρχουν μικροπροβλήματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις, γι’ αυτό προσοχή. Αν έχετε μια νέα επαγγελματική πρόταση, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά, αλλά μην ξεκινήσετε κάτι καινούργιο πριν από τις 20/3 αν δεν σας αρέσουν οι αλλαγές.

Eυκαιρία της εβδομάδας: Μια κοντινή απόδραση.

Yδροχόος 20/1 – 18/2

Στα οικονομικά έχουν συγκεντρωθεί όλοι οι πλανήτες που έχουν πάρει θέση στους Ιχθύς, κάτι που προσφέρει ευκαιρίες βελτίωσης. Δυστυχώς, τα έξοδα είναι αρκετά και ίσως δεν ήσασταν πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση ως τώρα, κάτι που πρέπει να αλλάξετε, αν δεν θέλετε προβλήματα μέσα στον Μάρτιο. Αναζητήστε, λοιπόν, επιπλέον πηγές εσόδων για να αντεπεξέλθετε. Πιθανώς να δεχτείτε κάποια πρόταση για μια νέα συνεργασία την οποία πρέπει να σταθμίσετε. Ξεκινήστε μετά τις 20/3 που θα ευνοείστε περισσότερο.

Eυκαιρία της εβδομάδας:Τακτοποίηση οικονομικών.