Αλλαγή ζωδίου για τον Ηλιο στις 18/2 που εγκαινιάζει την περίοδο γενεθλίων των Ιχθύων, ανάδρομη πορεία για τον Κρόνο στον Σκορπιό την ίδια ημέρα και στάση του Ερμή στους Ιχθύς (θα γυρίσει ανάδρομος τελικά στις 23/2). Ολο αυτό το διάστημα επικρατεί έντονο παρασκήνιο – επιπλέον, στις πολιτικές ζυμώσεις μπορεί να αναμειγνύονται και άλλες δυνάμεις που προς το παρόν δεν κάνουν φανερή την παρουσία τους. Ο,τι συμβαίνει τώρα πίσω από κλειστές πόρτες θα αποκαλυφθεί στο τέλος Μαρτίου στη χώρα μας, με εκρηκτικό μάλιστα τρόπο. Από αυτή την εβδομάδα Ερμής και Κρόνος εφιστούν την προσοχή στα νέα ξεκινήματα, καθώς αυτά δεν ευνοούνται. Είναι καλύτερα να τελειώνουμε με εκκρεμότητες του παρελθόντος και να δώσουμε ένα τέλος στις ανοιχτές υποθέσεις, παρά να κινήσουμε τώρα για μεγαλεπήβολα σχέδια. Θέματα επικοινωνίας ή μετακινήσεων μπορεί να μας ταλαιπωρήσουν για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον ως τις 17 Μαρτίου.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Αυτή η εβδομάδα δεν θα είναι εκδρομή. Δεν είναι μόνο ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σας που φέρνει αναβολές, καθυστερήσεις, παρεξηγήσεις και αναστάτωση στην καθημερινότητά σας, είναι και ο Αρης που σας πολιορκεί φέρνοντας ανατροπές ή και ένταση στο σπίτι ή στη δουλειά, στις σχέσεις ή και σε θέματα υγείας. Θα είστε κι εσείς πολύ κυκλοθυμικοί και έτσι δεν θα μπορείτε να αξιολογείτε αντικειμενικά ό,τι συμβαίνει. Γι’ αυτό, τα πολύ σημαντικά αφήστε τα για αργότερα. Προς το τέλος Μαρτίου θα είστε πιο σίγουροι για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Γυμναστείτε!

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου βάλλει κυρίως την ψυχολογία σας. Με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου και του Ερμή, πολλά (επαγγελματικά ή προσωπικά) καθυστερούν ή δεν γίνονται με τον τρόπο που θέλετε. Η συγκέντρωση πλανητών στους Ιχθύς θα σας κάνει να ενδιαφερθείτε περισσότερο για την υγεία, τη δική σας ή ενός οικείου σας, θα περιορίσει κάτι από τον ενθουσιασμό και την κοινωνικότητά σας, ενώ μπορεί να σας δώσει ώθηση να ασχοληθείτε δημιουργικά με ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σχέδιο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Συναντήστε φίλους.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Μπορεί το μεγάλο άγχος που βιώσατε στο ξεκίνημα της χρονιάς να έχει φύγει, αλλά ακόμη δεν έχετε νιώσει πλήρη ανακούφιση. Το τέλος Φεβρουαρίου, με ανάδρομους Κρόνο και Ερμή, συντηρεί ένα μουδιασμένο κλίμα που δεν σας αφήνει να αισιοδοξείτε όσο θα θέλατε. Παρ’ όλα αυτά, δεν φαίνεται να σας κάνει περαιτέρω ζημιά. Η Αφροδίτη παραμένει στον Υδροχόο και σας καλεί να είστε πιο προσεκτικοί στην οικονομική σας διαχείριση, ειδικά αν σκέφτεστε να κάνετε αλλαγές στον χώρο του σπιτιού ή της δουλειάς.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Καλύτερο κλίμα στη δουλειά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Ο Φεβρουάριος δεν είναι εύκολος ούτε πληκτικός, αφού τόσο ο Αρης στους Ιχθύς όσο και ο ανάδρομος κυβερνήτης σας Ερμής, στο ίδιο ζώδιο, σας πολιορκούν από όλες τις πλευρές και δύσκολα θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Στα θετικά προσμετράται η επιρροή της Αφροδίτης από τον Υδροχόο. Εκεί που χρειάζεται προσοχή είναι είτε σε μια σημαντική ερωτική σχέση είτε σε μια συνεργασία, γιατί εύκολα μπορεί να διαταραχθούν οι ισορροπίες και να έχετε δύσκολα ξεμπερδέματα. Προσοχή και στα έξοδά σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Οργανώστε μια απόδραση.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Η συνέχεια του Φεβρουαρίου είναι ακόμη πιο ευμετάβλητη, κυκλοθυμική και εκνευριστική, αν συνυπολογίσετε και τη σύγχυση στην επικοινωνία εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή. Να είστε υποχωρητικοί και γενικώς μη δίνετε λαβές για αρνητικά σχόλια στο περιβάλλον εργασίας, γιατί εύκολα μπορεί το παρασκήνιο να στραφεί εναντίον σας. Ακόμη, προσπαθήστε να μεταθέσετε επαγγελματικές εκκινήσεις για αργότερα. Ταξίδια, σπουδές, δικαστήρια, εκδόσεις θα απορροφήσουν την ενέργειά σας αυτό το απαιτητικό διάστημα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Το τελευταίο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου είναι περίοδος συναισθηματικής αστάθειας που αναμοχλεύει απωθημένα, παράπονα και ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Επίσης, είναι διάστημα έντονων οικονομικών διακυμάνσεων. Η Αφροδίτη απέναντί σας στον Υδροχόο αναμοχλεύει τα ερωτικά. Αν υπάρχει ένα νέο σχέδιο, αν πρέπει να υπογράψετε μια συμφωνία ή να κάνετε μια επαγγελματική εκκίνηση, προσπαθήστε να το αναβάλετε για το τέλος Μαρτίου, ή για Απρίλιο, ώστε το νέο σας πόνημα να μην έχει αστάθεια.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενέσεις… κοινωνικότητας.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Το διάστημα που ξεκινά από αυτή την εβδομάδα είναι από κάθε άποψη το πιο σύνθετο της άνοιξης, γι’ αυτό μην επαναπαύεστε, αλλά προσπαθήστε για το καλύτερο, υπολογίζοντας ακόμη και τα πισώπλατα μαχαιρώματα. Η πορεία του Αρη στους Ιχθύς, σε συνδυασμό και με τον ανάδρομο Ερμή, δημιουργεί εντάσεις και χρειάζεται να είστε πιο προσεκτικοί σε υγεία, σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά. Δώστε έμφαση στον επαγγελματικό τομέα, συζητήστε προτάσεις και σχέδια για την τόνωση της καριέρας σας και βάλτε ένα πλάνο με αφετηρία τον Απρίλιο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέα επαγγελματικά δεδομένα.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Και αυτή την εβδομάδα σάς προστατεύει ο κυβερνήτης σας, η Αφροδίτη, στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου. Ερωτικά και οικονομικά ήδη έχουν δείξει σημάδια βελτίωσης έπειτα από μια περίοδο ταλαιπωρίας. Η συγκέντρωση πλανητών στους Ιχθύς για εσάς σχετίζεται με τον τομέα εργασίας – υγείας στο ηλιακό σας ωροσκόπιο, γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί, όχι γιατί απαραίτητα θα προκύψει κάποιο πρόβλημα, αλλά επειδή μπορεί να εξαντλείτε τον οργανισμό σας με τις υπερωρίες και τον επαγγελματικό σας ζήλο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Γεμάτο πορτοφόλι.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, οι τομείς διασκέδαση – χαρά – έρωτας – χρήμα (τους οποίους κυβερνά η Αφροδίτη) δεν δίνουν απλόχερα ικανοποίηση. Για να μη χάνετε χρόνο και χρήμα ασκόπως, κυνηγήστε την παραγωγικότητα και αφήστε τα όμορφα για την άλλη εβδομάδα. Αλλωστε, έχετε για τον σκοπό αυτόν ολόκληρο τον Μάρτιο στη διάθεσή σας και μάλιστα με πολύ πιο γενναιόδωρες προοπτικές. Ζητήματα που αφορούν ερωτικές σχέσεις, θέματα παιδιών, αλλά και τα δημιουργικά σας σχέδια, θα σας απασχολήσουν περισσότερο με τον ανάδρομο Ερμή.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εστιάστε στη δουλειά.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Ο Φεβρουάριος δεν σηκώνει πολλές αβρότητες, καθώς αποτελεί για εσάς το πιο σύνθετο και κουραστικό διάστημα. Είναι πολλοί οι παράγοντες, όπως ο ανάδρομος Ερμής και ο Αρης στο ίδιο ζώδιο, που σας πολιορκούν στενά και δεν αφήνουν περιθώρια πρωτοβουλιών, τουλάχιστον, όμως, μπορείτε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο στα οικονομικά, με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Προσοχή στα ερωτικά, γιατί εύκολα μπορεί να οδηγηθείτε σε ρήξεις στις σχέσεις σας, εξαιτίας παρεξήγησης ή υπερβολών.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ταξιδάκι με φίλους.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα είναι πολύ πιο άνετο για εσάς. Δεν θα είναι παιδική χαρά αυτό το διάστημα, αλλά σίγουρα σε κάποιους τομείς μπορεί να τονώσει το ηθικό σας – ένας από αυτούς είναι τα οικονομικά. Η Αφροδίτη παραμένει στον Υδροχόο και αυτό σημαίνει ότι μπορεί το χρήμα να έρχεται πιο γρήγορα στην τσέπη σας. Ή ότι στον ερωτικό τομέα μπορεί να βιώνετε μεγαλύτερη σταθερότητα και ασφάλεια και να καταλαβαίνετε πραγματικά τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Ως τις 12/3 πιθανότατα θα έχετε κέρδος σε αρκετά μέτωπα – προσπαθήστε το.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βελτίωση στα οικονομικά.

Yδροχόος 20/1 – 18/2

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας και αυτή την εβδομάδα σάς επιτρέπει να αισιοδοξείτε για την ερωτική σας ζωή και για τους επαγγελματικούς στόχους σας. Μολονότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές λόγω ανάδρομου Ερμή, φαίνεται ότι θα ξεπεράσετε τα προβλήματα και θα κάνετε βήματα προόδου. Θα υπάρξουν και καλύτερες οικονομικές προοπτικές και θα μπορέσετε έτσι να αντισταθμίσετε τα πολλά έξοδα που προέκυψαν τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, τον Μάρτιο αποφύγετε τα ρίσκα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια αναζωογονητική έξοδος.