Μπορεί έτσι να φέρει στην επιφάνεια θέματα που προέκυψαν με την έκλειψη στον Σκορπιό στις 13.11.12 και να μας οδηγήσει σε λύσεις, με τη βοήθεια της εμπειρίας που αποκτήσαμε έκτοτε. Τα βασικά θέματα της Πανσελήνου είναι οι σχέσεις, κυρίως ερωτικές, καθώς και τα οικονομικά. Τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), με γενέθλια κοντά στις 13/11, 13/8, 13/2, 13/5, έχουν τον πρώτο λόγο σε νέα ξεκινήματα και εκκαθαρίσεις! Η παρουσία αρκετών πλανητών στο ζώδιο του Υδροχόου δίνει μια διάθεση ανεξαρτησίας και υποκινεί τις επαναστατικές τάσεις μας. Δεν θα είναι λίγες οι συγκρούσεις και οι ανατροπές αυτή την εβδομάδα, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να ελπίζουμε πως ό,τι γίνεται μας φέρνει πιο κοντά σε ένα καλύτερο αύριο…

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Τα εφετινά γενέθλιά σας συμπίπτουν με μια Νέα Σελήνη που σας προσφέρει μαγικές ευκαιρίες να βελτιώσετε τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα. Ο,τι είχατε στο μυαλό σας ή στα συρτάρια σας και καθυστερούσε, τώρα θα λάβει το πράσινο φως. Αν μέσα σε αυτά που ονειρεύεστε είναι μια νέα ερωτική σχέση, ένα παιδί ή ένα έργο που θα φέρει τη σφραγίδα σας, τότε η Νέα Σελήνη δίνει τη συγκατάθεσή της. Μη χάσετε πολύτιμο χρόνο τώρα που η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σας – υλοποιήστε στόχους τόσο σε προσωπικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενα σημαντικό ξεκίνημα.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Η Νέα Σελήνη και η Αφροδίτη στον Υδροχόο σάς προτρέπουν να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας. Είστε από τους ανθρώπους που συνήθως προσφέρουν πολλά στους άλλους και αυτό φυσικά έχει και τις αρνητικές προεκτάσεις του, αφού συχνά ξεμένετε εσείς από ενέργεια. Ασχοληθείτε λοιπόν με τη φυσική σας κατάσταση, την υγεία σας, ξεκουραστείτε, κρατήστε κρυφά τα σχέδιά σας για το μέλλον (είτε αφορούν την επαγγελματική είτε την ερωτική σας ζωή) και βάλτε στο πρόγραμμά σας μερικές ώρες ύπνου παραπάνω.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Φροντίστε τον εαυτό σας.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Επιτέλους, ένα διάστημα πιο πρόσφορο για τις επιδιώξεις σας. Η Νέα Σελήνη σήμερα, 10/2, τονίζει την ανάγκη σας να πραγματοποιήσετε τους επαγγελματικούς στόχους σας, ενώ φέρνει και υποστήριξη από το φιλικό ή το εργασιακό περιβάλλον. Ερωτικά, μια νέα σχέση μπορεί να ανθήσει τώρα, αν φανείτε ρεαλιστές και δεν τη φορτώσετε με παράλογες προσδοκίες. Θέματα επικοινωνίας μπορούν να εξελιχθούν καλύτερα αυτή την εβδομάδα, η οποία είναι ίσως η μοναδική του μήνα που προσφέρεται για νέα ξεκινήματα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ταξιδέψτε, νοερά και μη!

Ταύρος 20/4 – 20/5

Η Νέα Σελήνη σήμερα βάζει στο στόχαστρο τον άξονα καριέρας – οικογένειας στο ωροσκόπιό σας και φέρνει αλλαγές, ειδικά στους γεννημένους κοντά στις 13/5. Αν ασκείτε ένα επάγγελμα καλλιτεχνικό, δημιουργικό, που χρειάζεται φαντασία ή έμπνευση, και νιώθετε ότι η μούσα σας σάς έχει εγκαταλείψει, μπορείτε να χαμογελάσετε, γιατί τώρα απογειώνονται η αποδοτικότητα και η ευαισθησία σας. Ολοι οι Ταύροι μπορείτε να ελπίζετε σε ένα «ιδανικό» επαγγελματικό ξεκίνημα υπό την επιρροή της Νέας Σελήνης. Βέβαια, πρέπει να βιαστείτε, έρχεται ο ανάδρομος Ερμής.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επιστροφή στην πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Η Νέα Σελήνη στον φιλικό Υδροχόο επηρεάζει τους γεννημένους περί τα μέσα Ιουνίου και μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ένα ταξίδι, να φέρει θέματα σπουδών στο προσκήνιο ή να σας προβληματίσει με κάποιο νομικό θέμα. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ ή τις εκδόσεις, σας δίνεται η ευκαιρία για ένα καινούργιο πόνημα που θα σας ταλαιπωρήσει μεν, αλλά θα δικαιώσει τη δουλειά σας στο τέλος. Ο Φεβρουάριος, μετά τις 17/2, έρχεται πάντως με άγριες διαθέσεις, γι’ αυτό σπεύσατε να τακτοποιήσετε τα θέματά σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενα ταξίδι εκτός συνόρων.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Ο Φεβρουάριος αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον και βελτιώνει τη διάθεσή σας. Η Νέα Σελήνη αφορά κυρίως τα οικονομικά, όχι όμως αυτά που συνδέονται με την εργασία σας, αλλά ό,τι έχει σχέση με ασφάλειες, κληρονομιές, πιστωτικά ιδρύματα, εφορία, χρηματιστήριο ή ποσά που αφορούν τον σύντροφό σας. Κάτι αλλάζει σε αυτόν τον τομέα και το διάστημα είναι ιδανικό αν θέλετε να ζητήσετε ένα δάνειο ή χρηματική στήριξη για ένα μεγαλόπνοο επαγγελματικό σχέδιο. Σημαντική είναι επίσης η φυσική σας κατάσταση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματικές πρωτοβουλίες.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Τα καλά νέα έρχονται σήμερα με μια Νέα Σελήνη να σηματοδοτεί την ουσιαστική αλλαγή της υπόθεσης «έρωτας» στη ζωή σας. Αν ως τώρα το έργο ήταν τραγωδία ή ελαφρώς δραματικό, η δεύτερη πράξη έρχεται να σας αποζημιώσει με πιο ευχάριστες σκηνές. Μια νέα σχέση εμφανίζεται στο προσκήνιο, ενώ όσοι είχατε ήδη έναν δεσμό με σκαμπανεβάσματα, τώρα θα μπορέσετε να του κάνετε τονωτικές ενέσεις. Βοηθά και η παρουσία της Αφροδίτης στον τομέα του έρωτα και των σχέσεων. Η εβδομάδα προσφέρεται για ένα νέο ξεκίνημα. Μην το αμελείτε!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επίτευξη στόχων.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Μια απαιτητική εβδομάδα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας ξεκινάει τώρα, σε εργασία και υγεία, με την έννοια ότι για αυτούς τους τομείς θα χρειαστεί να κάνετε υπερωρίες και να αλλάξετε μεθόδους. Πάντως, θα επωφεληθείτε από τις θετικές όψεις που σχηματίζει η Νέα Σελήνη. Ενα επαγγελματικό μονοπάτι, ίσως διαφορετικό από αυτό που ακολουθήσατε ως τώρα, μια γενικότερη αναδιάρθρωση της καθημερινότητας ή του τρόπου διατροφής είναι από τα σενάρια των ημερών και τα αποτελέσματα θα είναι εξαιρετικά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εστιάστε στην υγεία σας.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Είστε από τους τυχερούς του ζωδιακού, αφού η Νέα Σελήνη σήμερα, 10/2, πραγματοποιείται στον Υδροχόο, ένα φιλικό και αρμονικό ζώδιο προς το δικό σας, και μάλιστα στον τομέα που αφορά τα ερωτικά, τα φλερτ, αλλά και τα παιδιά σας, τη δημιουργικότητα και την καλλιτεχνική έμπνευση. Κάτι από τα παραπάνω θα σας κάνει να χαμογελάσετε με ικανοποίηση και να δείτε ουσιαστική πρόοδο. Η Νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου είναι η πρώτη ένδειξη ότι τα πράγματα μπορούν να πάνε από καλά μέχρι καταπληκτικά μέσα στο 2013. Απεγκλωβιστείτε από το παρελθόν.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενα καλό επαγγελματικό νέο.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Υπάρχει μια παροιμία που λέει ότι όπου κλείνει μια πόρτα ανοίγει ένα παράθυρο. Κάπως έτσι πρέπει να αντιμετωπίσετε τη Νέα Σελήνη σήμερα, 10/2, που πραγματοποιείται στον άξονα καριέρας – οικογένειας, στο ωροσκόπιό σας: σαν μια ευκαιρία να εξαλείψετε κάποια από τα κακώς κείμενα των τελευταίων μηνών σε αυτούς τους τομείς και στη θέση τους να βάλετε καινούργια πράγματα. Οι συνθήκες γύρω σας αλλάζουν, όσο κι αν αντιστέκεστε. Οπότε, δείτε τα θετικά αυτής της αλλαγής και μην προσπαθήσετε να την αποφύγετε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ανανέωση στο σπίτι ή στη δουλειά.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Μια σχετικώς βοηθητική Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σήμερα στο φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου και επηρεάζει τους γεννημένους στις 13/12. Κοντινά ή επαγγελματικά ταξίδια, θέματα σπουδών, σχέσεις με αδέλφια, γείτονες κλπ., αλλά και η καθημερινότητά σας στη δουλειά επηρεάζονται, ωστόσο όχι απαραίτητα αρνητικά. Αν, μάλιστα, είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μπορείτε να περιμένετε και μια αύξηση της δουλειάς σας ως τις 25 Φεβρουαρίου. Σε γενικές γραμμές, καλό είναι να επωφεληθείτε από αυτή την εβδομάδα, γιατί, μετά τις 17/2, ζορίζουν τα πράγματα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενα επαγγελματικό ταξίδι.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Μια Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Υδροχόου σάς κινητοποιεί σε οικονομικά θέματα και σας προσφέρει μεγαλύτερη αίσθηση επαγγελματικής ασφάλειας. Το θετικό για εσάς είναι ότι η Αφροδίτη στον Υδροχόο ως τις 25/2 είναι αρωγός στις προσπάθειές σας σε οικονομικά και σχέσεις. Τα θέματα προϋπολογισμού απαιτούν μεγαλύτερη φροντίδα αν είστε γεννημένοι τέλος Δεκεμβρίου, καθώς κάποιο έσοδο πιθανώς να μειωθεί ή να αντιμετωπίσετε οφειλές. Οι υπόλοιποι θα καταφέρετε πιο εύκολα να επιτύχετε στους στόχους σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Οργανωθείτε οικονομικά.