Το επόμενο δίμηνο θα είναι καθοριστικό για την πορεία της κυβέρνησης, όπως διαφαίνεται και από τη θέση που πήρε ο Αρης μόλις χθες στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων, το οποίο ευνοεί το παρασκήνιο και τις μυστικές κινήσεις εν γένει. Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς (Δίδυμος) και ο Φώτης Κουβέλης (Παρθένος) βάλλονται ευθέως από την πλανητική αυτή πίεση.

Το αν θα διατηρηθούν οι ισορροπίες ή αν θα ανατραπούν, οδηγώντας μας σε νέες περιπέτειες, μένει να το δούμε τον Μάρτιο. Από αυτή την εβδομάδα, ωστόσο, τα σύννεφα αρχίζουν να πυκνώνουν! Η επιρροή του Αρη αφορά τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς, για τους οποίους από αυτή την εβδομάδα θα αρχίσουν να εντείνονται οι δυσκολίες, που θα διαρκέσουν σχεδόν ως το μέσον του Μαρτίου. Από την άλλη, Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι θα μπορέσουν να ανασάνουν και να ανασυνταχθούν.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Οταν γιορτάζουμε τα γενέθλιά μας, νιώθουμε πάντα ότι είναι η εποχή των απολογισμών, αλλά και των νέων στόχων. Μολονότι ανήκετε στους «σταθερούς» του ζωδιακού, κουράζεστε εύκολα από τη ρουτίνα και αναζητάτε πάντα ευκαιρίες να την καταπολεμήσετε δημιουργικά. Τέτοιες δυνατότητες προσφέρει ο Φεβρουάριος και δεν πρέπει να μείνετε άπραγοι. Καιρός να προσδιορίσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και να αρχίσετε να χτίζετε προς την κατεύθυνση που θέλετε σχέσεις και συνεργασίες. Ιδανική εβδομάδα και για την αξιοποίηση οικονομικών ευκαιριών.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Σωστή διαχείριση χρόνου.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Ο Φεβρουάριος δεν φαίνεται διατεθειμένος να σας κάνει πολλά χατίρια, αλλά, προς το τέλος του, η ικανοποίησή σας σε ερωτικά και οικονομικά θα είναι σαφώς μεγαλύτερη. Υπομονή, λοιπόν, αυτές τις ημέρες, που υπάρχει ακόμη αρκετή δυστοκία, αλλά και καθυστερήσεις. Ο χώρος του σπιτιού ή της δουλειάς είναι αυτά που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον σας, μαζί με τους τομείς που παρουσιάζουν εξελίξεις ή απρόοπτα. Με την επιρροή του Αρη, βέβαια, πρέπει να είστε προσεκτικοί και σε θέματα υγείας για να προφυλαχθείτε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ζουμ στα προσωπικά.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Ο Φεβρουάριος σας χαμογελά λίγο πιο εγκάρδια, αφού ακόμη και στα δύσκολα σας παρέχει βοήθεια και στήριξη από το φιλικό περιβάλλον. Αν αναζητάτε νέα δουλειά, αν θέλετε γενικώς κάτι καινούργιο να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της ρουτίνας, τότε μπορείτε να ελπίζετε αυτόν τον μήνα σε λύσεις και ιδέες κάθε είδους. Ισως για πρώτη φορά στη ζωή σας και, έπειτα από τρία δύσκολα χρόνια, πατάτε τα πόδια σας στη γη και θέτετε ρεαλιστικούς στόχους… Το ταξίδι σίγουρα δεν θα είναι εύκολο, αλλά το αποτέλεσμα αξίζει τον κόπο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εντυπωσιάστε το ταίρι σας!

Ταύρος 20/4 – 20/5

Ο Φεβρουάριος κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του και σας στρέφει στη σωστή κατεύθυνση, που θα αποδώσει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο αυτή την περίοδο, ή στον τομέα όπου υπάρχουν προβλήματα ή ελλείψεις και χρειάζεται να επιμείνετε (δηλαδή στα επαγγελματικά και στην καριέρα, τα οποία στο ηλιακwό σας ωροσκόπιο εκφράζονται από το ζώδιο του Υδροχόου. Αν τα μηνύματα που παίρνετε δεν είναι ενθαρρυντικά, ζητήστε βοήθεια – φίλοι και συνεργάτες δεν θα αρνηθούν. Τα προβλήματα δεν θα λυθούν ως διά μαγείας, αλλά όλα καλυτερεύουν μετά τις 5/2.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αναλάβετε τις ευθύνες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Εδώ και καιρό βρίσκεστε σε μεταβατικό στάδιο είτε ερωτικά είτε επαγγελματικά και αυτό οπωσδήποτε έχει το ανάλογο ψυχολογικό κόστος. Από τη μία αντλείτε δύναμη και κουράγιο για να επιμείνετε στους στόχους σας, ώστε να αρχίσουν επιτέλους να φαίνονται τα αποτελέσματα, από την άλλη όμως απογοητεύεστε ή κουράζεστε περιμένοντας, κάτι που σας «ρίχνει» ψυχολογικά. Μην ανησυχείτε, δεν θα συνεχιστεί αυτό για πολύ ακόμη. Ο Φεβρουάριος κρύβει – εκτός από κούραση, στρες ή αλλαγές – και καλές στιγμές.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βελτιώστε τα οικονομικά σας.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Ο Φεβρουάριος δεν θα σας ζορίσει ούτε θα σας δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που σας απασχολούν ήδη Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις θα βοηθηθείτε και από την εύνοια των άστρων για να βρείτε λύσεις και τρόπους διαφυγής. Ειδικά αυτή την εβδομάδα, που περνάει στους Ιχθύς και ο Ερμής, έχετε καλύτερη κρίση, ενώ ευνοούνται πνευματική εργασία, σπουδές, σχέσεις με ξένους ή εξωτερικό. Αισθητά βελτιωμένα είναι και τα οικονομικά σας, γι’ αυτό επισπεύστε τις κινήσεις και τις διαπραγματεύσεις σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Διεκδικήστε αναγνώριση.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Αν υπάρχει ένας μήνας μέσα στο 2013 όπου οι «άλλοι» (σύντροφος, σύζυγος, φίλοι, συνεργάτες) είναι ιδιαίτερα σημαντικοί για τη ζωή σας, αυτός είναι ο Φεβρουάριος. Από την πρώτη στιγμή, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, ξεκαθαρίζει τις προθέσεις του: να σας βάλει να σκεφτείτε, να ξεκαθαρίσετε, να αποκτήσετε καλύτερη άποψη για τα πράγματα και κυρίως να βρείτε πού στέκεστε εσείς ανάμεσα στους «άλλους», τι πρέπει να απαιτείτε από αυτούς και τι να τους παραχωρείτε. Επίσης, σταδιακά απαλλάσσεστε από το έντονο στρες που βιώσατε στην αρχή της χρονιάς.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Πειραματιστείτε με νέες σχέσεις.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Ο Αρης έλαβε θέση απέναντί σας και θα αρχίσει να σας πιέζει για αποφάσεις, ώστε να ξεκαθαρίσετε τα ερωτικά, αλλά και τις συνεργασίες σας. Το πιο σημαντικό είναι να αντιληφθείτε τι χρειάζεστε εσείς περισσότερο – πώς θέλετε να εξελίσσεται η σχέση ή η συνεργασία σας και αν τελικά επιθυμείτε δεσμεύσεις ή δεν νιώθετε ακόμη έτοιμοι. Αν αισθάνεστε απογοήτευση από μια συνεργασία ή πιστεύετε ότι δεν αναγνωρίζονται όσα προσφέρετε, μην κάνετε πίσω. Με αποφασιστικότητα και σθένος ορίστε νέες βάσεις.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ανασυνταχθείτε οικονομικά.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Καθυστερήσεις, αναβολές, εκκρεμότητες και παρεξηγήσεις, κυρίως επαγγελματικής φύσεως, θα έχει ο Φεβρουάριος. Γι’ αυτό χρειάζονται, κυρίως μετά τις 5/2 (που θα περάσει, εκτός από τον Αρη, και ο Ερμής στους Ιχθύς), συνετά βήματα και μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Οι ρυθμοί στις εξελίξεις που αφορούν τα προσωπικά σας αυξάνονται και πιθανώς θα σας δελεάσουν καινούργιες επαγγελματικές προτάσεις και θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες. Αισθηματικά και οικονομικά βελτιώνονται με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Ως τις 25/2, κάντε ό,τι καλύτερο μπορείτε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εστιάστε στα οικονομικά.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Ο Φεβρουάριος δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους, αλλά θα χρειαστεί να περιμένετε ως τις 6/2 για να αντιληφθείτε την εύνοιά του. Τώρα γίνονται οι απαραίτητες ζυμώσεις και προετοιμάζεται το έδαφος για το πανηγυρικό coμeback που θα κάνετε από τη στιγμή που θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, προς το τέλος του μήνα. Ξεμπερδέψτε, λοιπόν, με επαγγελματικές εκκρεμότητες και μην τις αφήσετε να σας κυνηγούν την άνοιξη. Οπως και να ’χει, μια ανάσα μετά τον ζόρικο Ιανουάριο σίγουρα θα την πάρετε…

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ανανεωθείτε ψυχολογικά.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Ο Αρης στους Ιχθύς από χθες σάς βάζει δύσκολα, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τις υποχρεώσεις και τις ευθύνες με τις οποίες θα σας φορτώσει. Η κούραση θα είναι μεγάλη, οι εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε πολλές και ανάμεσα σε όλα αυτά δεν έχετε και την οικονομική άνεση που πιθανώς απολαμβάνατε παλαιότερα, ώστε να νιώσετε αυτοπεποίθηση. Ο Φεβρουάριος (ως τις 6/2), έχει να προσφέρει κάτι καλύτερο σε όλα τα μέτωπα, από εκεί και πέρα, όμως, θα κάνετε υπομονή και δεν θα αντιδράσετε παρορμητικά, ό,τι και αν προκύπτει στην καθημερινότητά σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προετοιμαστείτε για καλά νέα.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Το πρώτο κομμάτι του Φεβρουαρίου είναι πιο ευχάριστο, εποικοδομητικό και παραγωγικό για εσάς. Ο Αρης στους Ιχθύς σάς κάνει πιο δυναμικούς και αποφασιστικούς και οι πολλοί πλανήτες στον Υδροχόο βοηθούν να μη στερέψετε από ιδέες, προτάσεις και λύσεις. Μάλιστα, αν πρέπει να επιλύσετε κάποια ζητήματα οικονομικά ή ερωτικά, ή να συμφωνήσετε σε κάτι, θα σας συμβούλευα να προχωρήσετε με προσοχή, στο πρώτο 15ήμερο του μήνα. Οχι ότι μετά χάνετε την εύνοια, απλώς λιγοστεύουν οι καλές ευκαιρίες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενισχύστε το εισόδημα σας.