Υδροχόος 20/1 – 18/2

Η Πανσέληνος στον Λέοντα σας φέρνει ενώπιον των ευθυνών σας απέναντι στους άλλους, όποιοι κι αν είναι αυτοί (σύντροφος, συνεργάτες, προϊστάμενοι, φίλοι). Για κάποιους αυτή η Πανσέληνος μπορεί να σημάνει σημαντικά ξεκαθαρίσματα στην προσωπική ή επαγγελματική σας ζωή. Μολονότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα (όπου βάζει το χεράκι του ο Κρόνος φεύγει η ευκολία), φαίνεται ότι οι σχέσεις ή οι συνεργασίες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Την 1η Φεβρουαρίου φεύγει από το ζώδιό σας ο πιεστικός Αρης και τη θέση του παίρνει η Αφροδίτη.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέες συνεργασίες.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Με επαγγελματικές υποχρεώσεις και έντονο στρίμωγμα σας βρίσκει η Πανσέληνος. Ενδεχομένως να αναλάβετε και τις ευθύνες ενός συναδέλφου ο οποίος αδυνατεί για τους δικούς του λόγους να είναι συνεπής στην εργασία. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι η επαναστατική διάθεση που θα έχετε αυτές τις ημέρες απέναντι σε όσους σάς πιέζουν στη δουλειά. Σημαντική η Πανσέληνος και για ζητήματα υγείας – φυσικής κατάστασης. Από τις 2/2 ο Αρης παίρνει θέση στο ζώδιό σας και για το επόμενο δίμηνο οι ρυθμοί ανεβαίνουν.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Στρωθείτε στη δουλειά.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Προτού καταθέσετε τα όπλα, σκεφτείτε ότι έρχονται καλύτερες ημέρες. Ο Φεβρουάριος φέρνει αισιοδοξία με την είσοδο της Αφροδίτης στις 2/2 στον Υδροχόο – μαζί και ευκαιρίες ανάκαμψης σε οικονομικά και αισθηματικά. Ακόμη και η Πανσέληνος δεν θεωρείται αρνητική, αφού πραγματοποιείται στον φιλικό σας Λέοντα, μολονότι εξαιτίας της όψης της με τον Κρόνο μπορεί να σας ξεβολέψει στα ερωτικά. Αν έχετε παιδιά, πιθανώς να προβληματιστείτε για το μέλλον τους. Επηρεάζεστε περισσότερο οι γεννημένοι τον Μάρτιο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προσκλήσεις για εξόδους.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Η Πανσέληνος σας καλεί να εστιάσετε στο σπίτι και στην οικογένεια. Για όσους έχετε γεννηθεί Απρίλιο, μπορεί να υπάρξει μια πίεση στα επαγγελματικά που δεν σας αφήνει να διαθέσετε τον απαραίτητο χρόνο στις ανάγκες του σπιτιού. Αλλοι μπορεί να χρειαστεί να φροντίσετε ένα ηλικιωμένο πρόσωπο που αντιμετωπίζει θέματα υγείας ή μπορεί ακόμη να παρουσιαστούν προβλήματα στο ακίνητο όπου διαμένετε και να πρέπει να τα τακτοποιήσετε. Μετακομίσεις, επισκευές είναι επίσης στο πρόγραμμα της αντίξοης όψης του Κρόνου απέναντι στην Πανσέληνο. Υπομονή.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Στροφή στην οικογένεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Σχετικά βοηθητική η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στον φιλικό σας Λέοντα. Επαγγελματικά ταξίδια, σπουδές, σχέσεις με αδέλφια, γείτονες, καθώς και η καθημερινότητά σας στη δουλειά επηρεάζονται, όχι απαραίτητα αρνητικά. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ίσως δείτε αύξηση της δουλειάς τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου. Στις 2/2 περνά στους Ιχθύς ο Αρης και για το επόμενο δίμηνο θα σας «τρέξει» στη δουλειά. Από 2/2 η Αφροδίτη περνά στον Υδροχόο φέρνοντας καλύτερες προοπτικές.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενα επαγγελματικό ταξίδι.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα φέρνει κινητικότητα στα οικονομικά, με την Πανσέληνο στον Λέοντα. Κάποιοι από εσάς ίσως στριμωχθείτε για να αποπληρώσετε ένα μεγάλο χρέος ή μπορεί να έχετε νέες οικονομικές προτάσεις, τις οποίες όμως θα ήταν καλό να συζητήσετε αργότερα, γιατί η δύσκολη όψη του Κρόνου με αυτό το φεγγάρι μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Τα οικονομικά θα φτιάξουν τον Φεβρουάριο με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο και του Αρη στους Ιχθύς, ενώ θα ενισχυθούν και οι σπουδές.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Οργανωθείτε οικονομικά.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Με μια Πανσέληνο στο ζώδιό σας, σίγουρα είστε οι αδιαφιλονίκητοι πρωταγωνιστές της εβδομάδας. Πράγματα που προσπαθούσατε καιρό, είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξουν τώρα αν μπορούν να κυλήσουν ευνοϊκά ή αν πρέπει να τα εγκαταλείψετε και να ασχοληθείτε με κάτι άλλο που θα τονώσει το ηθικό σας. Καλό είναι, επίσης, να προσέξετε τα θέματα υγείας, αφού η εβδομάδα μπορεί να σας βρει ταλαιπωρημένους και κουρασμένους. Από 2/2 και μετά θα βρείτε περισσότερες ισορροπίες σε ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ξεκαθαρίστε σχέσεις.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Με μια Πανσέληνο στο πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, σας δίνεται η ευκαιρία να μάθετε σημαντικά στοιχεία, κυρίως για το επαγγελματικό παρασκήνιο, να εξασφαλίσετε πληροφορίες σχετικά με το πώς θα κινηθούν οι άλλοι στη δουλειά και επίσης να προετοιμάσετε με μυστικότητα την επόμενη κίνησή σας. Αυτή η Πανσέληνος σας δίνει την ευκαιρία να περιορίσετε τις κοινωνικές δραστηριότητες, να μείνετε περισσότερο μόνοι, να σκεφτείτε το μέλλον σας και να ασχοληθείτε με τη φυσική ή ψυχολογική σας κατάσταση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βοηθηθείτε επαγγελματικά.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Ευτυχώς ο Ιανουάριος δεν ήταν για εσάς μόνο δουλειά και ταλαιπωρία. Είχε και εξακολουθεί να έχει και μια πιο ανάλαφρη διάσταση σε ό,τι αφορά την κοινωνική σας ζωή. Η Πανσέληνος στον Λέοντα σας καλεί να σκεφτείτε λίγο παραπάνω τους φίλους σας, να λάβετε μέρος σε κοινές δραστηριότητες μαζί τους ή να ενδιαφερθείτε για τα κοινά ή το καλό μιας ομάδας στην οποία μπορεί να συμμετέχετε. Ο Φεβρουάριος έρχεται με πολύ πιο αισιόδοξα μηνύματα, αφενός με την είσοδο της Αφροδίτης στον Υδροχόο, αλλά και με το τέλος του «εμπάργκο» στα οικονομικά σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ομαδικές δραστηριότητες.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Στον άξονα καριέρας – οικογένειας πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον Λέοντα και αν είστε γεννημένοι Οκτώβριο, ίσως δείτε ενδιαφέρουσες αλλαγές στη ζωή σας, σε επαγγελματικό και οικογενειακό επίπεδο. Μια προαγωγή, μια νέα δουλειά, το οριστικό κλείσιμο ενός κύκλου σε μια άλλη δραστηριότητα ή η αλλαγή σπιτιού είναι μερικά από τα σενάρια των ημερών. Το τετράγωνο του Κρόνου με αυτό το φεγγάρι δείχνει πως η μετάβαση από τη μία κατάσταση στην άλλη θα είναι δύσκολη ή ότι οι νέες ευθύνες θα σας βαρύνουν αρκετά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Η Πανσέληνος στον φιλικό σας Λέοντα επηρεάζει τους γεννημένους τον Νοέμβριο και μπορεί να σας δώσει την ευκαιρία για ένα ταξίδι (πιθανώς επαγγελματικό), να φέρει θέματα σπουδών στο προσκήνιο, να σας προβληματίσει με κάποιο νομικό θέμα (αποφύγετε να ξεκινήσετε μια δικαστική διαμάχη τώρα) ή, αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ και τις εκδόσεις, να σας δοθεί η ευκαιρία για ένα νέο πόνημα που θα σας ταλαιπωρήσει μεν, αλλά θα σας δικαιώσει στο τέλος. Ο Φεβρουάριος έρχεται με άγριες διαθέσεις, ειδικά μετά τις 2/2, που εισέρχεται ο Αρης στους Ιχθύς!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Απόδραση εκτός συνόρων.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Μια Πανσέληνος στον τομέα των οικονομικών έρχεται να σας προβληματίσει, αν και είναι πιθανό να έχετε ήδη νιώσει την επιρροή της. Το ζώδιο του Λέοντος σχετίζεται για εσάς με δάνεια, κάρτες, Εφορία, διατροφές, κληρονομικά ζητήματα, χρηματιστήριο, καθώς και έσοδα από συμμετοχή σε εταιρείες κ.ά. Ισως προκύψει ένα σημαντικό χρέος που πρέπει να καλυφθεί άμεσα. Αν όχι, καλό είναι να προσέξετε νέες συνεργασίες και συνεταιρισμούς αυτή την εβδομάδα, γιατί μπορεί να ταλαιπωρηθείτε αναίτια. Προσοχή στην υγεία σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Περιορίστε τα έξοδα.