Υδροχόος 20/1 – 18/2

Σαν να βγαίνετε από χειμερία νάρκη για να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας! Ο Ηλιος μπαίνει στο ζώδιό σας για να ζεστάνει μυαλό, καρδιά και σώμα και να σας αναδείξει πρωταγωνιστές του μήνα. Στο ζώδιό σας βρίσκονται επίσης Αρης και Ερμής και δρουν με τις μεταξύ τους συναντήσεις καταλυτικά στις εξελίξεις της ζωής σας. Τα ερωτικά βελτιώνονται κατακόρυφα, κάτι που θα φανεί ακόμη περισσότερο τον Φεβρουάριο, που θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας, τα οικονομικά σας παρουσιάζουν σιγά σιγά σημάδια ανάκαμψης και νέες ιδέες αρχίζουν να κατακλύζουν το μυαλό σας!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κυοφορήστε νέες ιδέες.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Δύο είναι τα αιτήματα του τελευταίου δεκαημέρου του Ιανουαρίου και θα πρέπει να τα ικανοποιήσετε. Το ένα αφορά τα οικονομικά, που πλήττονται ήδη, αφού τα έξοδα είναι πολλά (ίσως προχωρήσατε σε μια σημαντική αγορά ακινήτου ή αυτοκινήτου που άφησε το πορτοφόλι σας εκτεθειμένο). Το άλλο αφορά τη φυσική σας κατάσταση. Πρέπει να μην παραλείπετε να ξεκουράζεστε αρκετά, να δίνετε χρόνο στον εαυτό σας μακριά από επαγγελματικές ή άλλες υποχρεώσεις και να προσπαθήσετε να ξαναβρείτε τη φόρμα σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Απολαύστε τον έρωτα.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Ο Ιανουάριος στο τελευταίο του δεκαήμερο έχει σίγουρα πολύ πιο εύκολες και αποδοτικές ημέρες σε όλους τους τομείς. Κυρίως, όμως, ενισχύει την ψυχολογία σας. Η είσοδος Ηλιου – Ερμή στον Υδροχόο θα βοηθήσει σε θέματα επικοινωνίας, σπουδών, καριέρας, ενώ θα υπάρχουν πρόθυμοι φίλοι και συνεργάτες να συζητήσουν μαζί σας για τους στόχους σας και πώς θα τους επιτύχετε. Οι φιλικές σχέσεις σάς αναπτερώνουν το ηθικό, ενώ η Πανσέληνος στο τέλος της εβδομάδας φέρνει σε προτεραιότητα μια ερωτική ιστορία.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματικές ανακατατάξεις.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Ο Ηλιος περνάει στο ζώδιο του Υδροχόου παρέα με τον Ερμή, για μια συνάντηση κορυφής με τον Δία και τον Κρόνο στον τομέα που σχετίζεται με την καριέρα, τις επιδιώξεις, το κοινωνικό στάτους και τη φήμη σας. Ετσι, όλα τα παραπάνω χρίζονται αυτόματα προτεραιότητες των ημερών. Οι ζυμώσεις, το παρασκήνιο και η κούραση εντείνονται και σε ένα αλαλούμ υποχρεώσεων, υπερπροσπάθειας και συγχύσεων εσείς προσπαθείτε να βρείτε άκρη. Ξεμπερδέψτε με τα πολύ δύσκολα στην αρχή της εβδομάδας και μην αφήνετε τα σημαντικά κοντά στην Πανσέληνο, στις 27/1.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εστιάστε στην καριέρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Η είσοδος του Ηλιου στον Υδροχόο κάνει το τελευταίο κομμάτι του Ιανουαρίου πιο βατό. Εύνοια και ευκολία θα συναντήσετε στους περισσότερους τομείς, αλλά κυρίως εκεί όπου υπήρχαν ανοιχτές πληγές από την προηγούμενη χρονιά – διάθεση, οικονομικά, ερωτικά. Αυτοί οι τομείς φαίνεται να επωφελούνται αρκετά τώρα, αν και για να νιώσετε μεγαλύτερη ικανοποίηση πρέπει να περιμένετε να περάσει και η Αφροδίτη στον Υδροχόο. Νέα σχέδια που αφορούν σπουδές, εκδόσεις, δικαιοσύνη και ταξίδια θα αρχίσουν να αποδίδουν.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προωθήστε νέα σχέδια.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Με τους πλανήτες να εισέρχονται σιγά σιγά στον τομέα του ωροσκοπίου σας που συνδέεται με τα οικονομικά, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σκέφτεστε πώς θα τα βγάλετε πέρα με τις υποχρεώσεις και τις οφειλές σας ή πώς θα βρείτε το κεφάλαιο για να χρηματοδοτήσετε μια νέα επιχείρηση ή να αναβαθμίσετε την ήδη υπάρχουσα εργασία σας. Πιθανώς, ένα κομμάτι των εσόδων σας απορροφάται από το σπίτι. Ο τομέας σχέσεων, γάμου, συνεργασιών, με την Αφροδίτη ακόμη εκεί, σας δημιουργεί έξτρα κοινωνικές υποχρεώσεις.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εργαστείτε πυρετωδώς.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Στο προσκήνιο έρχονται οι σχέσεις, ο γάμος ή οι συνεργασίες σας και αυτές αναμένεται να βάλετε στο μικροσκόπιο για να δείτε πώς θα πάνε και ποιες έχουν τη δυνατότητα να εξελιχθούν ή πρέπει τώρα να σταματήσουν για να μη χάνετε χρόνο και ενέργεια. Εκτός από τους πλανήτες στον Υδροχόο, που σας ωθούν σε μια τέτοια διαδικασία, έρχεται και η Πανσέληνος στο ζώδιό σας. Βέβαια, η Πανσέληνος κάνει και μια θετική όψη με τον Δία, οπότε μέσα σε όλα θα υπάρχει και κάτι που θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας για το μέλλον. Σε κάθε περίπτωση, θα υπάρξει έντονη κινητικότητα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εδραιώστε σχέσεις.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Ο Ιανουάριος είναι λιγότερο πιεσμένος σε σχέση με τον επόμενο μήνα και αυτή η εβδομάδα δεν σας προβληματίζει ιδιαίτερα. Υπάρχουν φυσικά και θέματα που πηγαίνουν καλά, όπως τα ερωτικά και γενικότερα οι σχέσεις, όπως και άλλα που παρουσιάζουν παρατράγουδα, όπως η δουλειά και ο χώρος εργασίας, που δέχεται αυτή την περίοδο την ενέργεια της επερχόμενης Πανσελήνου. Μην πιέζετε τις καταστάσεις εκεί και ακόμη περισσότερο μην έχετε αυξημένες απαιτήσεις από τους συνεργάτες σας κοντά στις 27 Ιανουαρίου.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βρείτε οικονομική στήριξη.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Αν κάτι δεν πήγαινε καλά, αν κάτι σας μπέρδευε και δεν μπορούσατε να πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις, αν δεν μπορούσατε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο ανθρώπους ή δύο δουλειές, τώρα θα αναγκαστείτε εκ των πραγμάτων να σταματήσετε να είστε τόσο αναποφάσιστοι. Ισως γιατί και τα όρια της υπομονής των άλλων δεν σας επιτρέπουν άλλη πολυτέλεια χρόνου για να σκεφτείτε και να ξανασκεφτείτε. Ο Ερμής (σκέψη, κρίση, επικοινωνία) μαζί με τον Ηλιο πέρασαν στο ευνοϊκό προς εσάς ζώδιο του Υδροχόου και διευκολύνουν την καθημερινότητα και την προσωπική σας ζωή.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κατασταλάξτε ερωτικά.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου έχετε αρκετή δουλειά και ακόμη περισσότερες υποχρεώσεις, που επηρεάζονται μάλιστα και κάπως αρνητικά από την είσοδο του Ερμή στον Υδροχόο. Θέματα που αφορούν επικοινωνία, μετακινήσεις, σπίτι ή οικογένεια, ακόμη όμως και την καριέρα σας, παρουσιάζουν πτυχές που θα σας προβληματίσουν. Θα υπάρξουν ίσως και ημέρες που νιώθετε ότι ο χρόνος δεν επαρκεί, κυρίως κοντά στην Πανσέληνο στις 27/1 στο αντίξοο προς εσάς ζώδιο του Λέοντος. Ψυχραιμία, θα περάσει και αυτό!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Γυμναστείτε εντατικά.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Ο Ιανουάριος σας άγχωσε, ειδικά σε οικονομικά θέματα, σας πίεσε να αποπληρώσετε οφειλές και χρέη, σας έβαλε σε αρκετά δύσκολη θέση σε ό,τι αφορά οικονομικές υποχρεώσεις, αλλά από τώρα και στο εξής υπόσχεται να σας χαμογελάσει, έστω και κάπως άκεφα στην αρχή. Την άνοιξη θα έχετε την ουσιαστική ανάκαμψη που επιθυμείτε. Τότε θα έρθουν και νέες προτάσεις στον επαγγελματικό τομέα που θα σας προσδώσουν πόντους στην καριέρα. Από τον Φεβρουάριο θα αρχίσουν κάπως να βελτιώνονται και τα ερωτικά σας, που είχαν βαλτώσει επικίνδυνα τον τελευταίο καιρό!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Δύο είναι τα ζητήματα που σας απασχολούν έντονα και απαιτούν λύσεις εδώ και τώρα. Το ένα σχετίζεται με τα οικονομικά σας, που παρουσιάζουν ύφεση (με τον Αρη σε αυτόν τον τομέα μπορεί να υπήρχε μεγαλύτερη πίεση σε έξοδα, όμως τώρα που περνά στο ίδιο ζώδιο ο Ηλιος και ο Ερμής μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το διάστημα για να ρυθμίσετε ευνοϊκά χρέη ή να εισπράξετε χρωστούμενα). Το δεύτερο ακανθώδες ζήτημα είναι αυτό που αφορά σχέσεις. Αποφύγετε τσακωμούς και κόντρες και μη συμπεριφέρεστε εγωιστικά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ερωτική ισορροπία.