Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Ο καινούργιος χρόνος είναι βάλσαμο για τις ταλαιπωρίες που περάσατε το 2012. Ο Ιανουάριος, με μια Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα οδηγήσει πολλούς από εσάς, ειδικά όσους έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, σε μια νέα τάξη πραγμάτων και θα είναι ιδιαίτερα παραγωγικός. Θα «ξεσκονίσετε» σχέσεις και επαγγελματικά για να δείτε τι θα κρατήσετε και τι θα πετάξετε. Δεν είναι, άλλωστε, κακό να απομακρύνετε ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας προσέφεραν τίποτε, αλλά παρέμεναν μόνο από συνήθεια. Εστιάστε σε ό,τι σας ικανοποιεί και προσπαθήστε να το ενισχύσετε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέες σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Το 2013 έκανε ποδαρικό με μια Νέα Σελήνη στον πιο αθέατο και μυστικό οίκο του ωροσκοπίου σας, και αυτό, αν μη τι άλλο, δείχνει πως το παρασκήνιο θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Το νέο έτος δεν σας βρίσκει ιδιαίτερα χαλαρούς και ευχαριστημένους (για τον καθένα μπορεί να «πάσχει» και ένας διαφορετικός τομέας), ωστόσο αυτό πρέπει να το δείτε θετικά, γιατί η δυσαρέσκεια συνήθως είναι μοχλός αλλαγής. Μόνο που αυτόν τον μοχλό τον χειρίζεστε εσείς, συνεπώς μη ματαιοπονείτε. Αναλάβετε δράση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προγραμματίστε αλλαγές.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Το 2013 ξεκινάει με θετικούς οιωνούς και η Νέα Σελήνη που προηγήθηκε θα βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία και την πίστη σας σε αγαπημένα πρόσωπα και φίλους. Ο Ιανουάριος σας δίνει την ευκαιρία να πλησιάσετε ή να θέσετε νέους εργασιακούς στόχους και επίσης βοηθά σε σπουδές, συμφωνίες, διακανονισμούς και ταξίδια που μπορεί να έχουν και επαγγελματικό χαρακτήρα. Αυτό, φυσικά, δεν αποκλείει και τα ταξίδια αναψυχής. Μάλιστα, ο συνδυασμός μπορεί να είναι εξαιρετικά ικανοποιητικός.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέοι στόχοι, νέες επιτυχίες.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Η χρονιά ξεκίνησε σαφώς καλύτερα από ό,τι τελείωσε η προηγούμενη. Με μια Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω να επηρεάζει ολόκληρη την εβδομάδα, φαίνεται ότι η επαγγελματική ζωή και η καριέρα σας θα έχουν σύντομα εξελίξεις. Τα σενάρια της Νέας Σελήνης επηρεάζουν κυρίως τους γεννημένους στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου και φέρνουν προαγωγές ή καλύτερες προτάσεις για συνεργασίες. Ο ανάδρομος Δίας μπορεί να φέρει καθυστερήσεις, αλλά δεν θα κάνει κακό. Με Αφροδίτη στον Αιγόκερω, μην επενδύετε συναισθηματικά σε παρορμητικές γνωριμίες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Καλύτερες συνθήκες στη δουλειά.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Το 2012 τελείωσε με μια αγχωτική, κουραστική ή απαισιόδοξη ατμόσφαιρα, η καινούργια χρονιά, όμως, μπαίνει με το δεξί και η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω που προηγήθηκε μπορεί να σας βοηθήσει να επεκτείνετε τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες, να κάνετε γνωριμίες που θα στηρίξουν την καριέρα σας και θα σας ωφελήσουν ποικιλοτρόπως. Ακόμη και η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλύτερη, κάτι που θα εκτιμήσουν ο σύντροφος, οι συγγενείς και οι φίλοι. Μόνο αποφύγετε οικονομικές επενδύσεις με ανάδρομο Δία.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια σημαντική γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Σε πιο ουδέτερο και κυκλοθυμικό κλίμα ξεκινάει η εβδομάδα και πρέπει να βάλετε φτερά στα πόδια για να τα προλάβετε όλα. Ομως καθόλου δεν θα σας πειράξουν οι υπερωρίες, αφού η δουλειά είναι βάλσαμο για κακώς κείμενα σε άλλους τομείς. Κλείστε οικονομικές εκκρεμότητες, βάλτε ένα πρόγραμμα στα οικονομικά, κάντε διακανονισμούς και μην αφήσετε παλιά χρέη να σας κυνηγούν! Ευκαιρίες για νέα ανοίγματα και περισσότερη τύχη θα φέρει ο Δίας όταν γυρίσει ορθός στο ζώδιό σας στο τέλος του μήνα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Περικοπές στα έξοδα.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Με ιδιαίτερη κινητικότητα στον τομέα των σχέσεων συνεχίζεται ο μήνας, αφού η Νέα Σελήνη, που επηρεάζει όλη την εβδομάδα, σας ωθεί σε νέες γνωριμίες και σχέσεις. Κρατήστε μικρό καλάθι στις υποσχέσεις και στα μεγάλα λόγια που θα ακούσετε από ιδανικούς εραστές ή από συνεργάτες που θα ήθελαν να σας προσεγγίσουν για μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Ακούστε με προσοχή τι έχουν οι άλλοι να σας πουν, φανείτε εγκρατείς και αν στο ξεκίνημα του άλλου μήνα είστε ακόμη σίγουροι ότι πρόκειται για ευκαιρία, πείτε το «ναι» στη σχέση ή στη συνεργασία.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ομορφες στιγμές με φίλους.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Αντίθετα από το χαλαρό και ευχάριστο κλίμα των εορτών, που σας έδωσε ευκαιρίες ξεκούρασης, αυτή η εβδομάδα σάς φορτίζει με περισσότερες υποχρεώσεις στα επαγγελματικά και ευθύνες που ίσως δεν σας αναλογούν, αλλά σας φορτώνονται κατά περίεργο τρόπο. Η Νέα Σελήνη στον τομέα της δουλειάς φέρνει αλλαγές στις συνθήκες εργασίας ή στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεστε στο δεύτερο 15νθήμερο του μήνα. Ζυγίστε περισσότερο τις προτάσεις για νέες συνεργασίες και καλό θα ήταν να τις αφήσετε για αργότερα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Φροντίστε την υγεία σας.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Το νέο έτος θα έχετε τη μερίδα του λέοντος σε τύχη και ευκαιρίες. Σε όλη τη διάρκεια του μήνα η διάθεσή σας για διασκέδαση, εξόδους, εκδρομές, φλερτ και παρέες θα είναι αμείωτη – δεν σας συμβαίνει συχνά, οπότε αδράξτε την ευκαιρία και ρίξτε το έξω. Το μόνο που χρειάζεται να προσέξετε είναι τα έξοδα και ειδικά αυτά που τείνετε να αγνοείτε από την προηγούμενη χρονιά, γιατί θα τα βρείτε μπροστά σας τον Φεβρουάριο, που είναι πιο δύσκολος μήνας. Ακόμη, το διάστημα προσφέρεται για ερωτικές γνωριμίες, σχέσεις, καθώς και για προσπάθεια απόκτησης απογόνων.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προσκλήσεις για ξεφάντωμα.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Το ανανεωτικό και αισιόδοξο κλίμα των εορτών φαντάζει χιλιόμετρα μακριά από την τωρινή διάθεσή σας. Οχι ότι θα είναι δύσκολη χρονιά, απλώς στο ξεκίνημα δεν τα δίνει όλα ή, τουλάχιστον, τσιγκουνεύεται σε αισθήματα και χρήματα. Ο οικονομικός παράγοντας σαφώς επηρεάζει τα κέφια σας και έτσι καλείστε να προσέξετε το δεύτερο 15νθήμερο του μήνα τα έξοδα για το σπίτι ή τους συγγενείς, για να μη βρεθείτε προ απροόπτου αργότερα. Προσοχή με το έτερον ήμισυ (τώρα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο παράπονα και ζήλιες).

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ρύθμιση οικονομικών υποθέσεων.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Ο καινούργιος χρόνος μπαίνει με περισσότερη αισιοδοξία, έστω και συγκρατημένη. Η Αφροδίτη στο φιλικό σας ζώδιο του Αιγόκερω αποτελεί τονωτική ένεση για τη διάθεσή σας. Η Νέα Σελήνη, η επιρροή της οποίας εκτείνεται κατά τη διάρκεια του δεύτερου 15νθήμερου, σας δίνει την ευκαιρία να τονώσετε τα επαγγελματικά σας και να βοηθηθείτε περισσότερο στον τομέα των δημοσίων σχέσεων. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, παρά τις καθυστερήσεις, μπορεί τώρα να έχετε μια αύξηση του πελατολογίου σας ή να προκύψουν επαγγελματικά ταξίδια το επόμενο διάστημα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προωθήστε τη δουλειά σας.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Ο νέος χρόνος μπαίνει με το χρώμα του χρήματος για εσάς τους Τοξότες, αφού η Νέα Σελήνη δείχνει ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη ανησυχία σας, μαζί με τα επαγγελματικά, και εκεί θα εστιάσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας, για να τονώσετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας ή να κλείσετε με συμφέροντες όρους εκκρεμότητες άλλων ετών. Η Νέα Σελήνη μπορεί να βγάλει και λαβράκι για τους γεννημένους στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου του ζωδίου – από μια αύξηση μέχρι καλύτερα εισοδήματα από άλλες πηγές.
ευκαιρία της εβδομάδας:

Βελτιωμένα εισοδήματα.