Τοξότης 22/11 – 21/12

Αυτή την εβδομάδα το σύμπαν σάς κάνει δώρο, εκτός από τη νέα Σελήνη που προηγήθηκε, και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Η νέα Σελήνη σάς δίνει την ευκαιρία να αναβαθμίσετε τη ζωή σας, να ξεχάσετε κακές στιγμές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και να προχωρήσετε. Η Αφροδίτη σάς ωθεί να προσέξετε λίγο περισσότερο την εμφάνισή σας, να ξοδέψετε σε αγορές για τον εαυτό σας και για όσους αγαπάτε και παράλληλα σας κάνει πιο δημοφιλείς σε κοινωνικό-φιλικό επίπεδο. Ακόμη και επαγγελματικά θα αρχίσετε να βλέπετε φως στο τούνελ.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Να ομορφύνετε!

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Εχετε την αίσθηση ότι η κούραση ενός ολόκληρου χρόνου βγαίνει τώρα και νιώθετε την ανάγκη να χαλαρώσετε, να μείνετε μέσα και να συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και στη φυσική σας κατάσταση. Πράγματι, η νέα Σελήνη στον Τοξότη που προηγήθηκε και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, από σήμερα, σας δίνουν την ευκαιρία πριν από τις υπερβολές των γιορτών να ακολουθήσετε πιο ισορροπημένη διατροφή, να κοιμηθείτε και να ξεκουραστείτε κάπως. Είναι ακόμη πιθανό να αναπτυχθεί μια δραστηριότητα παρασκηνιακή σε ερωτικό επίπεδο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κλείστε εκκρεμότητες.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη που προηγήθηκε και η είσοδος της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από σήμερα φέρνουν τον τομέα της φιλίας, των στόχων και των ομαδικών δραστηριοτήτων στο προσκήνιο για πολλούς και διάφορους λόγους την εβδομάδα αυτή, αλλά και σχεδόν σε όλο το υπόλοιπο του μήνα. Μερικά από τα σενάρια που προκύπτουν τις ημέρες αυτές αφορούν είτε μια πρόταση για συνεργασία με κάποιον φίλο, είτε μια φιλική σχέση που μετατρέπεται σε κάτι ερωτικό, είτε την επίτευξη ενός επαγγελματικού στόχου.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αξιοποιήστε φίλους.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Ολα για την καριέρα! Αυτό είναι το σύνθημα του μήνα, καθώς περιμένετε σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα τώρα που τελειώνει η χρονιά. Νέα Σελήνη στον Τοξότη και Αφροδίτη από σήμερα στο ίδιο ζώδιο ευνοούν προτάσεις, επαγγελματική εξέλιξη και έντονη κινητικότητα. Αφήνετε πίσω σας ένα κάπως στείρο και απαιτητικό διάστημα και προχωράτε σε κάτι που υπόσχεται να σας ανανεώσει και να σας κάνει και πάλι να πιστέψετε στον εαυτό σας. Μην απορρίπτετε καμία πρόταση και προσπαθήστε να δείξετε καλή διάθεση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια επαγγελματική πρόταση.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Η είσοδος της Αφροδίτης σήμερα στον Τοξότη μόνο θετικός οιωνός μπορεί να είναι για εσάς, αφού με κάποιον τρόπο διευρύνει τους ορίζοντές σας, είτε με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, μια απόφαση για ένα εκπαιδευτικό πρότζεκτ που θα βοηθήσει στη δουλειά, μια επιτυχία σε κάποια νομική υπόθεση είτε με την προβολή της δουλειάς σας ή την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα μπορεί να παραπλανήσει λίγο την κρίση σας. Φανείτε προσεκτικοί.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενα γιορτινό ταξίδι.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Ο υπόλοιπος Δεκέμβριος έχει το χρώμα του χρήματος, είτε γιατί δεν το έχετε και το αναζητάτε με κάθε τρόπο είτε γιατί το έχετε και σκέφτεστε πώς θα το επενδύσετε καλύτερα. Η νέα Σελήνη που προηγήθηκε και η θέση της Αφροδίτης στον Τοξότη φωτίζουν τον οικονομικό τομέα στο ωροσκόπιό σας και πρέπει να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους θα εκμεταλλευτείτε την επιρροή για να ξεμπερδέψετε με χρέη και εκκρεμότητες, αλλά και να πάρετε πίσω χρήματα που σας οφείλονταν. Μην αναμείξετε όμως τα αισθήματα με τα χρήματα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέα οικονομικά δεδομένα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο του Τοξότη και την Αφροδίτη να εισέρχεται σήμερα στο ίδιο ζώδιο, είναι πιθανόν να νιώθετε μια αίσθηση αδυναμίας, αφού οι πρωτοβουλίες σε πολλούς τομείς λαμβάνονται από άλλους και εσείς απλώς (παρ)ακολουθείτε. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού μπορεί να σημαίνει κάποια πρόταση επισημοποίησης της σχέσης σας ή μια επαγγελματική πρόταση από συνεργάτες κτλ. Η Αφροδίτη σάς κάνει ιδιαίτερα κοινωνικούς και σας βομβαρδίζει με προσκλήσεις για εκδηλώσεις και εξόδους με φίλους και συνεργάτες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέες ευκαιρίες.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Η νέα Σελήνη που προηγήθηκε, στον Τοξότη, φέρνει αναστάτωση στη δουλειά, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, αφού τώρα μπορεί να αναγνωριστούν οι κόποι και οι προσπάθειες ετών και να σας δοθεί προαγωγή, μια μεγαλύτερη ευθύνη ή να προκύψει και μια πρόταση για δεύτερη απασχόληση. Από σήμερα μπαίνει και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο και ενισχύει την καλή σας φήμη στη δουλειά, φροντίζει τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας, ενώ μπορεί να έχετε καλύτερα αποτελέσματα αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια επαγγελματική προσφορά.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Η επιρροή της νέας Σελήνης εκτείνεται στις δύο επόμενες εβδομάδες και φέρνει προοπτικές στη ζωή σας, ιδίως σε ό,τι σχετίζεται με τον έρωτα, τις σχέσεις, τη δημιουργία, τη διασκέδαση αλλά και τα παιδιά. Η Αφροδίτη περνάει στον Τοξότη σήμερα και σας κάνει πιο γοητευτικούς, πιο ελκυστικούς στους άλλους, καθώς και ιδιαίτερα πρόθυμους για εξόδους ή κοντινές αποδράσεις με το ταίρι σας. Μαζί με όλα αρχίζουν να βελτιώνονται και τα οικονομικά. Αν θέλετε αυτή την περίοδο στήριξη επαγγελματική, είναι κατάλληλη στιγμή να τη ζητήσετε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενας νέος έρωτας!

Παρθένος 23/8 – 22/9

Με χιούμορ και ψυχραιμία πρέπει να υποδεχτείτε αυτή την εβδομάδα, η οποία επηρεάζεται ακόμη από τη νέα Σελήνη στον Τοξότη και τη νέα θέση της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο. Θέματα που αφορούν σπίτι ή οικογένεια απορροφούν την προσοχή και την ενέργειά σας. Τα σενάρια, πολλά: από μια μετακόμιση, τον ερχομό ενός νέου μέλους στην οικογένεια και την ανάγκη συμπαράστασης σε κάποιο δικό σας πρόσωπο, ως την απόφαση για αλλαγή τόπου ή χώρου διαμονής. Κάποιοι μπορεί να βάζετε πλώρη για νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αλλαγή οικίας.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Μια καλύτερη εβδομάδα ξεκινά σήμερα, αφού η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη που προηγήθηκε και η θέση της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από σήμερα σάς φτιάχνουν τη διάθεση, σας δίνουν την ευκαιρία να οργανώσετε ένα ταξίδι για να δείτε φίλους και αγαπημένους και ενισχύουν και τα οικονομικά σας, καθώς παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες για μια απασχόληση που αποδίδει αρκετά καλά, χωρίς να ταλαιπωρείστε με τις ώρες. Παραμένει η επιρροή του Αρη, η οποία φορτώνει την καθημερινότητα, αλλά πλέον έχετε μάθει να την υπομένετε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Χριστουγεννιάτικη απόδραση.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Κινητικότητα παρατηρείται στον οικονομικό τομέα αυτή την εβδομάδα, αφού τόσο η νέα Σελήνη που προηγήθηκε όσο και η αλλαγή θέσης της Αφροδίτης πραγματοποιούνται σε αυτόν τον τομέα που συμβολίζεται για εσάς από το ζώδιο του Τοξότη. Αν θέλατε να ζητήσετε αύξηση, να αναζητήσετε πρώτη ή δεύτερη δουλειά, αν περιμένατε μια απάντηση σχετικά με ένα οικονομικό θέμα, από αυτή την εβδομάδα θα έχετε λύσεις. Μάλιστα, μια πρόταση, που πιθανώς έγινε τον Νοέμβριο και είχε παγώσει, επανέρχεται και φέρνει ικανοποίηση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επιπλέον κέρδη.