ΤΟΞΟΤΗΣ
Είστε στο επίκεντρο της προσοχής, καθώς ήδη ο Ηλιος, η νέα Σελήνη, ο Ερμής από τις 11/12 και η Αφροδίτη από τις 16/12 βρίσκονται στο ζώδιό σας! Είναι, λοιπόν, ένα σημαντικό διάστημα που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για εσάς προς το καλύτερο. Καινούργια σχέδια και σχέσεις, απόφαση επισημοποίησης μιας ήδη δοκιμασμένης σχέσης, περισσότερος ντόρος γύρω από το όνομά σας και καλύτερες οικονομικές παροχές είναι μερικά από τα σενάρια των επόμενων εβδομάδων που πρέπει να εκμεταλλευτείτε με κάθε τρόπο. Χρειάζεται, όμως, να προσέξετε τις υπερβολές και την πλεονεξία.
Ευκαιρία της εβδομάδας: Προβάλλετε τα ταλέντα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μολονότι πιο ήσυχο και αθόρυβο, αυτό το διάστημα γαληνεύει την ψυχή σας. Επειτα από μια φορτισμένη κοινωνικά περίοδο – και εν όψει μια απαιτητικής εορταστικής περιόδου – ένα διάλειμμα από τις συναναστροφές σας κρίνεται απαραίτητο. Θα καταστρώσετε σχέδια για το μέλλον, θα κάνετε την αυτοκριτική σας και πιθανώς να προετοιμάσετε ένα επαγγελματικό εγχείρημα που θα βγει στο φως της δημοσιότητας λίγο αργότερα. Ακόμη, θα έχετε την ευκαιρία όχι μόνο για αποτοξίνωση πριν από τα Χριστούγεννα, αλλά και για ουσιαστική βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης.
Ευκαιρία της εβδομάδας: Φορτίστε μπαταρίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν και η πορεία του Κρόνου στον Σκορπιό – που σας έχει στριμώξει για τα καλά, ειδικά στα επαγγελματικά – δεν σταματά να σας επηρεάζει, σίγουρα θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι από τις υπόλοιπες θετικές επιρροές Ερμή, νέας Σελήνης, Αφροδίτης. Θα έχετε ιδιαίτερη στήριξη και βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα, που μπορεί να τονώσουν ακόμη και τα επαγγελματικά σας. Ακόμη, θα σταματήσει η εκροή ρευστού που σας ταλαιπωρούσε, ενώ θα υπάρξει κινητικότητα και στα ως τώρα στάσιμα ερωτικά. Αν έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες, πιθανώς να κάνετε τώρα μια σημαντική ερωτική γνωριμία, διαμέσου φιλίας.
Ευκαιρία της εβδομάδας: Βελτίωση στα ερωτικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο Τοξότης για το δικό σας ηλιακό ωροσκόπιο σχετίζεται κυρίως με θέματα καριέρας και κοινωνικού φαίνεσθαι. Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο αυτό, ο τομέας όχι μόνο θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σας, αλλά θα σας δώσει και μεγαλύτερες δυνατότητες επιτυχίας. Αν θέλατε να αλλάξετε δουλειά, αντικείμενο ή χώρο εργασίας ή αν περιμένατε πώς και πώς την αποδοχή των ικανοτήτων σας από έναν σκληρό προϊστάμενο, τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο – ζυγίστε τις προτάσεις που θα σας γίνουν το επόμενο διάστημα.
Ευκαιρία της εβδομάδας: Πρόοδος στη δουλειά.
ΚΡΙΟΣ
Νέα Σελήνη, Ερμής και, από το τέλος της εβδομάδας, και Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη αναπτερώνουν το ηθικό σας, παρέχουν πρόσβαση σε πληροφορίες που θέλετε, δημιουργούν συνθήκες στήριξης από το περιβάλλον σας και, φυσικά, σας ανοίγουν την όρεξη για αποδράσεις. Το ζώδιο του Τοξότη συνδέεται με το εξωτερικό, έτσι μπορείτε τώρα να έχετε επιτυχείς συνεργασίες με ξένους, να ταξιδέψετε για να γνωρίσετε άλλους πολιτισμούς ή να ξεκινήσετε σπουδές. Σημαντική εύνοια θα έχετε και στον ερωτικό τομέα, μολονότι η ελευθερία σας θα είναι πιο γλυκιά από τη δέσμευση.
Ευκαιρία της εβδομάδας: Προγραμματίστε ένα ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ
Με τόσους πλανήτες και τη νέα Σελήνη στο πύρινο ζώδιο του Τοξότη, μάλλον αισθάνεστε λίγο έξω από τα νερά σας, αλλά σύντομα θα συνηθίσετε την εναλλαγή διαθέσεων. Ο,τι σχετίζεται με τα οικονομικά θα σας απασχολήσει αρκετά, ενώ όσοι είστε παντρεμένοι, ή συμβιώνετε και έχετε κοινό ταμείο, μπορεί να έχετε έμμεσα ευχάριστα νέα, καθώς το εισόδημα του συντρόφου σας μπορεί να αυξηθεί. Μαζί πιθανώς να σκεφτείτε να κάνετε μια επένδυση ή αγοραπωλησία. Με τον Κρόνο στον Σκορπιό, δεν θα ήταν κακό να πουλήσετε, την αγορά ωστόσο αφήστε τη για αργότερα.
Ευκαιρία της εβδομάδας: Ευχάριστα οικονομικά νέα.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Εχει ξεκινήσει ήδη και, μέσα στον Δεκέμβριο, κορυφώνεται μια ιδιαίτερα κοινωνική φάση για εσάς, με τόσους πλανήτες να καταλαμβάνουν στο ηλιακό σας ωροσκόπιο τον τομέα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών. Η προοπτική επισημοποίησης μιας σχέσης ή μια νέα σημαντική επαγγελματική συνεργασία θα σας απασχολήσουν έντονα. Τα πρώτα σημάδια θα φανούν με τη νέα Σελήνη. Δεν είναι η κατάλληλη εποχή να παίρνετε μόνοι σας τις αποφάσεις, συνεπώς ζητήστε συμβουλές. Ακόμη, πρόκειται για μια εξαιρετική περίοδο προκειμένου να ενισχύσετε τη φήμη και τις δημόσιες σχέσεις σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας: Πείτε «ναι» σε μια δέσμευση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πιθανόν, λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή, να περιπλέχθηκαν αρκετά τα πράγματα τελευταία, τουλάχιστον όμως αυτή η εβδομάδα έχει ξεκάθαρο κέρδος σε ό,τι σχετίζεται με εργασία, οικονομικά και υγεία. Με τόσους πλανήτες στον Τοξότη, μπορεί να υπάρχουν τώρα προτάσεις για μια δεύτερη απασχόληση, κάποιες απολαβές με τη μορφή δώρου ή μπόνους ή καλύτερες συνθήκες στον χώρο δουλειάς. Θα βελτιωθούν και σχέσεις με συναδέλφους ή προϊσταμένους, ενώ στον ερωτικό τομέα μπορεί να ξεκαθαρίσει τώρα η πορεία μιας σχέσης που ξεκίνησε το προηγούμενο διάστημα.
Ευκαιρία της εβδομάδας: Ευοίωνα επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ
Η έξοδος αρκετών πλανητών από τον Σκορπιό αποτελεί μια ανάσα και μολονότι ως τις 15/12 έχετε ακόμη να διανύσετε δύσκολες ημέρες, σίγουρα από αυτή την εβδομάδα θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Νέα Σελήνη και Ερμής βρίσκονται στην κατάλληλη θέση για να διοχετεύσετε το ενδιαφέρον σας στην ερωτική σας ζωή. Αν είστε μόνοι/ες, μέχρι τις 15/12 εκτείνεται το καλύτερο διάστημα για μια σημαντική γνωριμία. Μπορεί, επίσης, να έχετε μια επιστροφή από το ερωτικό σας παρελθόν και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Αν είστε δεσμευμένοι, μπορεί και να αποφασίσετε έναν γάμο.
Ευκαιρία της εβδομάδας: Δώστε τα όλα στον έρωτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τόσους πλανήτες στον Τοξότη, ίσως αισθάνεστε κάπως πιο εσωστρεφείς και χωρίς ιδιαίτερο κέφι για κοινωνικότητες και εξόδους. Σπίτι και οικογένεια γίνονται το καταφύγιό σας. Αρκετοί ίσως αποφασίσετε τώρα μια μετακόμιση, μια αγορά νέου σπιτιού ή μπορεί να έχετε κάποια αλλαγή μέσα στην οικογένεια (π.χ., να φύγει κάποιο μέλος της επειδή παντρεύεται ή αποφασίζει να μείνει μόνο). Σας απασχολεί ιδιαίτερα και ένα επαγγελματικό ξεκίνημα που θέλετε να κάνετε και πρέπει να καταβάλλετε ενέργεια και κόπο για να πάει καλά. Ερωτικά, η περίοδος μπορεί να σας δημιουργήσει σύγχυση.
Ευκαιρία της εβδομάδας: Ομορφύνετε το σπίτι σας.

ΖΥΓΟΣ
Το 2012 φυλάει για το τέλος του όλες τις θετικές επιρροές! Νέα Σελήνη, Ερμής και από τις 16/12 Αφροδίτη στο ζώδιο του Τοξότη υπόσχονται καλύτερη ροή στην καθημερινότητά σας και περισσότερες επιτυχίες αν ασχολείστε με διαφήμιση, εκδόσεις, ΜΜΕ, εκπαίδευση ή τουρισμό. Με ό,τι και αν ασχολείστε, όμως, θα βελτιώσετε την ικανότητα επικοινωνίας των ιδεών σας. Ακόμη και στον ερωτικό τομέα θα υπάρχει εμφανής βελτίωση, είτε έχετε σχέση είτε την αναζητάτε. Είναι η κατάλληλη περίοδος για να είστε πιο τολμηροί στις διεκδικήσεις σας. Ως τις 15/12, ενισχύσετε το εισόδημά σας.
Ευκαιρία της εβδομάδας: Προτάσεις καριέρας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τόσους πλανήτες στον τομέα των οικονομικών, σίγουρα το ενδιαφέρον σας θα μονοπωλήσουν η ανεύρεση νέων πηγών εσόδων και η συσσώρευση χρημάτων. Το διάστημα προσφέρεται για να αποκτήσετε επιπλέον έσοδα ή για να διαπραγματευτείτε μια αύξηση. Με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, μπορείτε να πετύχετε θαύματα αυτές τις ημέρες στις σχέσεις σας ή σε νέα επαγγελματικά σχέδια. Υπάρχει πάντα μια σχετική αγωνία, ίσως και ψυχολογική κούραση, καθώς ο Κρόνος βρίσκεται στο ζώδιό σας, αλλά οι καλύτερες ημέρες έρχονται – για να πάρετε θάρρος.
Ευκαιρία της εβδομάδας: Βελτιωμένα έσοδα.