Τοξότης 22/11 – 21/12

Η εβδομάδα ξεκινά με έντονη ανησυχία περί εσόδων και εξόδων και το άγχος σας είναι μήπως δεν καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Ευτυχώς, η παρουσία της Αφροδίτης μετά τις 16/12 θα συνοδευτεί από ουρανοκατέβατα έσοδα (ακόμη κι αυτά μπορεί να μην είναι αρκετά για να ικανοποιήσουν την ανησυχία σας ή τις έκτακτες προς αντιμετώπιση καταστάσεις). Πάντως, όσο ζόρι κι αν τραβήξετε, θα τα καταφέρετε τελικά. Τα γενέθλιά σας δημιουργούν ερωτήματα και στον τομέα των σχέσεων, ωστόσο μετά τις 16/12 το κλίμα αλλάζει υπέρ σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προλάβετε εξελίξεις στη δουλειά.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Ο Αρης στο ζώδιό σας θα πολιορκεί την καθημερινότητά σας με διάφορα έκτακτα ζητήματα και δεν θα σας αφήσει σε ησυχία. Παρ’ όλα αυτά, το πρώτο 10ήμερο του μήνα έχει και φωτεινές στιγμές. Ερμής και Αφροδίτη στον Σκορπιό φέρνουν ενισχύσεις από το περιβάλλον εργασίας ή από τους φίλους, ενώ επιπλέον βοηθούν να κατασταλάξετε στους στόχους σας, το πρώτο βήμα, δηλαδή, για την επιτυχία. Τα οικονομικά αποτελούν σίγουρα πηγή άγχους, αλλά μην καταβάλλεστε. Υπομονή, η νέα χρονιά θα σας ανταμείψει.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Υποδεχθείτε τον έρωτα.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Εγκλωβισμένοι και πιεσμένοι νιώθετε τελευταία, με τον Αρη στο ζώδιο του Αιγόκερω να σας κρατά ομήρους! Για κάποιους αυτό σημαίνει δυσκολίες στη δουλειά, πιθανώς και παρασκήνιο το οποίο αδυνατείτε να διαλευκάνετε, ενώ για άλλους δείχνει ότι τα προβλήματα δικών σας ανθρώπων σας κρατούν σε εγρήγορση και σας χαλούν τη διάθεση. Ο Δεκέμβριος υπόσχεται πάντως καλύτερες ημέρες μετά τις 11 (ακόμη περισσότερο μετά τις 16). Ενδιάμεσα, προσπαθήστε να μη μεγαλοποιείτε ό,τι συμβαίνει και μείνετε αισιόδοξοι!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ανανεωθείτε επαγγελματικά!

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Ο τομέας της καριέρας θα ενισχυθεί ιδιαίτερα τον Δεκέμβριο από την παρουσία του Ερμή που μπαίνει στο ζώδιο του Τοξότη και λίγο αργότερα της Αφροδίτης, οι οποίοι αναμένεται να σας βοηθήσουν να οργανώσετε τις προσπάθειές σας και να πετύχετε τον κατάλληλο επαγγελματικό στόχο ως το τέλος του μήνα. Ερωτικά, μην περιμένετε σπουδαίες αλλαγές μέσα στον Δεκέμβριο, μπορεί όμως να δείτε άσπρη μέρα με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς! Οικονομικά, συγκρατηθείτε ως τις γιορτές, μετά μπορείτε να ξανοιχτείτε με μεγαλύτερη άνεση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ξεκαθαρίστε τη θέση σας.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Αφού δουλέψατε αρκετά στο μυαλό σας τις αλλαγές που θέλετε να πραγματοποιήσετε, κυρίως σε θέματα καριέρας, τώρα αρχίζετε να τις εκφράζετε και προς τα έξω με τις κατάλληλες ενέργειες. Ο Δεκέμβριος δεν είναι εύκολος, ή μάλλον δεν είναι ξεκούραστος, όπως ίσως περιμένατε εν όψει γιορτών, συμβάλλει όμως αποφασιστικά στην εξέλιξη και στην πρόοδο, κυρίως των επαγγελματικών σας, ακόμη και αν αυτή προκύψει μέσα από ανακατατάξεις που δεν θα είναι αρχικώς ευχάριστες. Η εβδομάδα αυτή ευνοεί και τις οικονομικές αλχημείες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Σταθεροποιήστε τα ερωτικά σας!

Ταύρος 20/4 – 20/5

Η Αφροδίτη παραμένει σε βοηθητική θέση για τα ερωτικά σας ως τις 15/12 και ίσως πρέπει να εκμεταλλευτείτε την εύνοιά της προκειμένου να εδραιώσετε την αρμονία και την ισορροπία στη σχέση σας. Εκεί που θα γίνει, όμως, έντονο παιχνίδι, από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Δεκεμβρίου, είναι στα επαγγελματικά σας, όπου θα αναγκαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις και να επιχειρήσετε νέες μεθόδους προσέγγισης της δουλειάς ή των πελατών σας, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Τονώστε τις επαφές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Νιώθετε από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Δεκεμβρίου ότι αυτός ο μήνας είναι πιο ανάλαφρος και διασκεδαστικός σε σχέση με τον Νοέμβριο, που σας πίεσε ή σας στενοχώρησε, με διάφορες ανατροπές ή έκτακτες υποχρεώσεις. Ξαναβρίσκετε τον παλιό καλό σας εαυτό, μιλάτε δηλαδή συνέχεια, ασχολείστε με χιλιάδες πράγματα ταυτόχρονα, αναζητάτε δικαιολογίες για να είστε κάθε βράδυ έξω, και με διαφορετική παρέα, και κάνετε σχέδια για ταξίδια την περίοδο των γιορτών. Μέσα σε όλα, θέλετε να έχετε το πάνω χέρι και στα ερωτικά…

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ξορκίστε το στρες.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Πολλοί θα πείτε, και θα ξαναπείτε ίσως, «κάθε πέρυσι και καλύτερα». Δεν είναι ότι σας έχουν βάλει τα άστρα στο μάτι, είναι που εσείς οι ίδιοι ακόμη δεν μάθατε να σκέπτεστε με τον σωστό τρόπο για να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά τις εξελίξεις στις προσωπικές σχέσεις σας (κυρίως), καθώς και στη δουλειά ή στο σπίτι. Σταματήστε να επικεντρώνετε στις ατέλειες, στα λάθη, στις παραλείψεις ή στις ελλείψεις (δικές σας ή των άλλων) και δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε ό,τι θετικό συντελείται στη ζωή σας. Ως τις 15/12 ο έρωτας σας κλείνει το μάτι!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ανάσες ξεκούρασης.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Ο Δεκέμβριος είναι από τους αγαπημένους σας μήνες και ούτε εφέτος θα χαλάσει αυτή η παράδοση, αρκεί να έχετε λίγη υπομονή να περάσει το πρώτο δύσκολο δεκαήμερο! Ερμής και Αφροδίτη στο πλευρό σας, μετά τις 11/12, θα φροντίσουν ώστε να αναβαθμιστούν οι κοινωνικές επαφές σας, θα στρέψουν την προσοχή σας σε θέματα καρδιάς και θα φέρουν ανάκαμψη στα οικονομικά, που τους τελευταίους μήνες ήταν πηγή πονοκεφάλων. Ο τελευταίος μήνας του χρόνου έρχεται με λίστα προτεραιοτήτων, στην κορυφή της οποίας φιγουράρουν σπίτι και δουλειά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κλείστε εκκρεμότητες.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Μην ξεκινάτε αυτόν τον μήνα με άγχος για τα ερωτικά, διότι το μόνο που θα καταφέρετε είναι να επιβαρύνετε την ψυχολογία σας. Μπορεί η νέα θέση της Αφροδίτης μετά τις 15/12 να μη βοηθάει ιδιαίτερα, έχετε όμως σχεδόν ένα 15ήμερο για να διορθώσετε την κατάσταση και να νιώσετε σιγουριά. Μόνο οι αρνητικές σκέψεις και το άγχος σάς πάνε κόντρα. Αν το προηγούμενο διάστημα δεν αφιερώσατε τον χρόνο και τη διάθεση που έπρεπε στον σύντροφό σας, μπορείτε να επανορθώσετε άμεσα. Μόνο μη στενοχωριέστε, δεν οδηγεί πουθενά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ευχάριστες ανακατατάξεις.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Οι εντάσεις και οι ιλιγγιώδεις ταχύτητες στην καθημερινότητά σας συνεχίζονται, έχετε όμως περισσότερα βοηθητικά στοιχεία που θα σας οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις, προσωπικά και επαγγελματικά. Με Ερμή και Αφροδίτη στον Σκορπιό, δεν είναι τυχαίο που η προσοχή και οι ενέργειές σας στρέφονται στον τομέα των οικονομικών, με την ελπίδα της αποκατάστασης και της ανάκαμψης. Ολα θα πάνε πολύ καλύτερα, αλλά από το 2013 και μετά. Συγκρατηθείτε, λοιπόν, με τα έξοδα και αντιμετωπίσετε τις αλήθειες που φέρνει ο Δεκέμβριος…

ευκαιρία της εβδομάδας:

Σιγουρέψτε τις επιλογές σας.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Ο τελευταίος μήνας της χρονιάς σάς ανήκει και φέρνει περισσότερη αισιοδοξία! Ο εφετινός Δεκέμβριος, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας ως τις 15/12, θα σας δώσει και πολλές ευκαιρίες να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να επικοινωνήσετε με κόσμο, να ταξιδέψετε, να μετακινηθείτε, και γενικώς να νιώσετε ξένοιαστοι και ελεύθεροι, κάτι που σας είχε λείψει ως τώρα. Να θυμάστε ότι αυτό το διάστημα πρέπει οπωσδήποτε να περάσετε καλά και χαλαρά. Στο ξεκίνημα του 2013 δεν θα έχετε τέτοιες πολυτέλειες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

«Ανακτήστε» φίλους.