Τοξότης 22/11 – 21/12

Η εβδομάδα αυτή φέρνει πολλά και ενδιαφέροντα, αφού η Πανσέληνος στις 28/11 σάς αφορά άμεσα. Ο τομέας που θα απορροφήσει την προσοχή σας, θα γίνει προτεραιότητά σας ή θα έρθει στο προσκήνιο, είτε για θετικό ή για αρνητικό λόγο, ανάλογα και με τα πεπραγμένα σας το τελευταίο διάστημα ή τη διάθεσή σας, είναι εκείνος του γάμου, των ερωτικών και των συνεργασιών. Δεν είναι καθόλου απίθανο αυτή την εβδομάδα να ορίσετε ημερομηνία γάμου, να επισημοποιείτε μια σχέση, να ξεκινήσετε μια συνεργασία ή ακριβώς το αντίθετο: να διαλύετε οριστικά μια σχέση ή μια δουλειά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Ο Αρης στο ζώδιό σας εξακολουθεί να πιέζει προς όλες τις κατευθύνσεις. Εντάσεις και αυξημένο άγχος είναι αναπόφευκτα και ειδικά αυτή την εβδομάδα, με την Πανσέληνο-έκλειψη, ίσως τα πράγματα πάρουν και μια πιο απρόβλεπτη τροπή, ειδικά σε θέματα δουλειάς. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είστε και με ζητήματα υγείας, καθώς οι υπερωρίες ή και το άγχος επηρεάζουν την ψυχολογική και τη φυσική σας κατάσταση. Η Πανσέληνος στους Διδύμους αποκαλύπτει ίσως κάτι που αφορά την υγεία σας ή σας φέρνει ενώπιον των επαγγελματικών ευθυνών σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια κοντινή απόδραση.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Η Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στους φιλικούς σας Διδύμους και έτσι η επιρροή της δεν σας αφορά άμεσα ή αρνητικά, αλλά μάλλον έμμεσα και σε σχέση με τον ερωτικό σύντροφο, τους φίλους ή τα παιδιά, αν είστε γονείς. Αυτή την εβδομάδα, πάντως, έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και έρωτες, για να ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, καθώς και για να διασκεδάσετε ή να χαρείτε συντροφιά με τα παιδιά σας. Θα πρότεινα να βρείτε λίγο χρόνο προκειμένου να οργανώσετε κάτι για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα της δουλειάς.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κατεβάστε ρυθμούς.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Το σπίτι ή ο χώρος όπου περνάτε τις περισσότερες ώρες της ημέρας, και γενικώς ό,τι σχετίζεται με την ακίνητη περιουσία ή την οικογένειά σας, έρχονται σε προτεραιότητα με την Πανσέληνο-έκλειψη που επηρεάζει όλους τους Ιχθύς και ειδικά όσους έχετε γεννηθεί στο τέλος Φεβρουαρίου. Κάποιες αποφάσεις για μετακόμιση, για την αξιοποίηση ενός ακινήτου και συνολικά για ένα νέο ξεκίνημα σε μια δραστηριότητα που πιθανώς αφορά το σπίτι είναι από τις καταστάσεις που επηρεάζει η Πανσέληνος-έκλειψη. Μην παραμελείτε τη φυσική σας κατάσταση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αλλάξτε τόπο διαμονής.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Αλλη μια εβδομάδα με επαγγελματικές έγνοιες ξεκινά. Σας δίνει, ωστόσο, τη δυνατότητα να προβάλετε καλύτερα τις ιδέες και τις σκέψεις σας και να διαφημίσετε τις ικανότητές σας. Η Πανσέληνος-έκλειψη είναι αρκετά βοηθητική στα παραπάνω, ενώ ευνοεί και τις κοντινές μετακινήσεις. Εκμεταλλευτείτε το Σαββατοκύριακο για να φύγετε λίγο μακριά από τη ρουτίνα και φανείτε δεκτικοί σε νέες γνωριμίες. Κάποια από αυτές μπορεί να παρουσιάζει ζωηρό ερωτικό ενδιαφέρον. Πάντως, όσο πλησιάζει ο Δεκέμβριος, τα πράγματα αποκτούν μια άλλη, πιο ανάλαφρη διάσταση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Να ταξιδέψετε!

Ταύρος 20/4 – 20/5

Αυτή την εβδομάδα προσπαθείτε να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας, ενώ κοντά στην έκλειψη τα οικονομικά σας μπορεί να κινδυνέψουν προσωρινά από ένα έκτακτο έξοδο ή από κάποια εποχική εργασία η οποία ίσως τελειώνει. Κατά τα άλλα, είναι μια από τις πιο ανέφελες και σχετικώς ήσυχες περιόδους του χρόνου για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και μπορείτε να οργανώσετε την καθημερινότητα σας πιο εύκολα. Ευνοούνται ταξίδια και νέες γνωριμίες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενίσχυση εισοδήματος.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Η Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και, φυσικά, σας αφορά περισσότερο από όλους τους άλλους. Μάλιστα, σας επηρεάζει κυρίως σε προσωπικό επίπεδο, σε μια ερωτική σχέση ή γνωριμία. Πιθανώς κάποιοι από εσάς παίρνετε τώρα μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της σχέσης σας και δεν αποκλείεται αυτή να σας οδηγήσει σε επισημοποίηση. Ακόμη, με αυτή την Πανσέληνο η επιθυμία σας να αλλάξετε παραστάσεις και να αποδράσετε είναι έντονη και σχεδιάζετε να το εκμεταλλευτείτε ταξιδεύοντας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προσοδοφόρες συνεργασίες.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Η Πανσέληνος επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους κοντά στο τέλος Ιουνίου. Ενα κεφάλαιο κλείνει στη ζωή σας και αυτό ίσως αφορά μια συνεργασία ή μια σχέση. Επίσης, μπορεί τώρα να σας αποκαλύπτονται πτυχές μας κατάστασης που έμεναν σκοτεινές. Οπως και να ’χει, δεν πρέπει να ανησυχείτε, γιατί εκεί που κλείνει μια πόρτα ανοίγει ένα παράθυρο και η ευκαιρία να κάνετε κάτι νέο επαγγελματικά ή κάτι καλύτερο ερωτικά θα σας φέρει σε καλύτερη θέση σύντομα. Μεγάλη προσοχή πρέπει να δείξετε στο παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς, καθώς και στην υγεία σας!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Φροντίστε τον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Η εβδομάδα αυτή είναι από τα πιο χαλαρά και εύκολα διαχειρίσιμα διαστήματα της χρονιάς για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού η Πανσέληνος-έκλειψη δεν σας επηρεάζει αρνητικά, απεναντίας σάς ανοίγει την όρεξη για εκδρομές, ταξίδια, κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες με φίλους και αγαπημένους. Εκμεταλλευτείτε αυτή την επίδραση της Πανσελήνου, διότι σπανίζει σε περιόδους κρόνιας επιρροής, όπως αυτή που ζείτε τώρα. Αργότερα, που θα είστε φορτωμένοι με περισσότερες ευθύνες, θα μνημονεύετε αυτή την εβδομάδα!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αυξημένη κοινωνικότητα.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Η εβδομάδα αυτή περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα. Αν έχετε γεννηθεί προς το τέλος Αυγούστου, είναι πιθανό να μάθετε για μια προαγωγή ή για μια νέα, πολλά υποσχόμενη θέση εργασίας, ή ακόμη και για μια δουλειά που μπορεί να σας φέρει στη δημοσιότητα, προβάλλοντας το έργο σας προς τα έξω. Ανεξάρτητα από την έως τώρα επαγγελματική πορεία σας, η έκλειψη αυτή σας δίνει την ευκαιρία να διακριθείτε. Σημαντική θα είναι και η βοήθειά της στα οικονομικά, αλλά μην περιμένετε κέρδη πριν από τον Δεκέμβριο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ανωθεν εύνοια.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Με μια φιλική Πανσέληνο-έκλειψη στους Διδύμους καλείστε να πραγματοποιήσετε σχέδια για μακρινά ταξίδια, να ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν ξένους/εξωτερικό, εκδόσεις, νομικά θέματα και σπουδές, ή να υπογράψετε σημαντικά έγγραφα που αφορούν τη δουλειά ή την ακίνητη περιουσία σας. Η Πανσέληνος βοηθά ακόμη και τη διάθεσή σας να γίνει πιο ευχάριστη, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να σας αποκαλύπτει και κάποιες αλήθειες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια χρήσιμη είδηση.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα σάς δίνει ελπίδες ότι τα οικονομικά σας θα πάνε καλύτερα με ειδικούς χειρισμούς ή λίγο περισσότερη δουλειά. Ο,τι σχετίζεται με κέρδη από άλλες πηγές εισοδήματος, πέραν του μισθού σας, είναι από τα θέματα που φέρνει η έκλειψη στο προσκήνιο, ενώ κληρονομικά, θέματα ασφαλειών ή αποζημιώσεων και ό,τι σχετίζεται με πιστωτικά ιδρύματα χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή. Κατά τα άλλα, είναι μια από τις καλύτερες περιόδους ή μάλλον από τις λιγότερο κουραστικές. Απολαύστε τη δεόντως.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Σταθεροποίηση μιας σχέσης.