Σκορπιός 24/10 – 21/11

Η παρουσία τόσων πλανητών στο ζώδιό σας – μεταξύ αυτών Ερμής ανάδρομος και Κρόνος – δεν προσδίδει και τα πιο φωτεινά χρώματα στην καθημερινότητά σας. Ισως επειδή η δική σας διάθεση δεν είναι η καλύτερη αυτή την περίοδο. Η έκλειψη που προηγήθηκε μπορεί να σας έβαλε σε έντονους προβληματισμούς, αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 13/11, σχετικά με ζητήματα σχέσεων ή συνεργασιών, αλλά και υγείας. Ψυχραιμία, όμως, επειδή, προτού δράσετε, χρειάζεται να περάσουν δύο εβδομάδες. Η νέα θέση του Αρη εξυπηρετεί καλύτερα τα επαγγελματικά σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ψαχτείτε επαγγελματικά.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Με μεγαλύτερη ψυχραιμία αλλά και εύνοια συνεχίζεται o μήνας. Ο Αρης ολοκλήρωσε την πορεία του στο ζώδιό σας και εισέρχεται σε εκείνο του Αιγόκερω, κάτι που θα ευνοήσει με ποικίλους τρόπους τα οικονομικά σας. Δίας στους Διδύμους και Αφροδίτη στον Ζυγό, για λίγες ημέρες ακόμη, αποτελούν θετικές ενδείξεις τόσο για τα ζητήματα επικοινωνίας όσο και για την ερωτική σας ζωή. Ταξίδια κοντινά, εκδρομές, έξοδοι με φίλους και το ταίρι σας είναι ό,τι ευνοείται περισσότερο αυτή την εβδομάδα, συνεπώς μην την αφήσετε αναξιοποίητη!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια εκδρομή.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Με την είσοδο του Αρη στο ζώδιό σας ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σας και θα είστε, μαζί με τα υπόλοιπα παρορμητικά ζώδια, οι πρωταγωνιστές της περιόδου. Αυτό σημαίνει περισσότερη ενέργεια, θάρρος, διεκδίκηση αλλά παράλληλα και μεγαλύτερη ανασφάλεια ή νεύρα. Προσπαθήστε να εξωτερικεύσετε την ενέργειά σας με φυσικούς τρόπους (άσκηση κτλ.) για να μη μετατρέψετε σε αρένα σπίτι και χώρο εργασίας. Ερμής και Αφροδίτη, σε λίγες ημέρες στον Σκορπιό, προμηνύουν αξιοσημείωτη αύξηση στα οικονομικά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει!

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Η νέα θέση του Αρη στο ζώδιο του Αιγόκερω δημιουργεί έντονη παρασκηνιακή δράση για το ζώδιό σας. Είτε κάνετε τώρα κάποιες επαφές, προκειμένου να διευκολυνθείτε στα επαγγελματικά, είτε γίνεται περισσότερη συζήτηση για εσάς χωρίς να το γνωρίζετε: αυτά είναι κάποια από τα σενάρια της πορείας του Αρη ως τα Χριστούγεννα και προτού περάσει στο δικό σας ζώδιο. Μέσα σε όλα είναι σημαντικό να προφυλάσσετε την υγεία σας αυτή την περίοδο, καθώς θα είστε λίγο πιο ευάλωτοι, και επίσης να ασχοληθείτε πιο εντατικά με θέματα φυσικής κατάστασης, διατροφής, ύπνου κτλ.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βελτιώστε τα της δουλειάς.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Επιτέλους, ο Αρης αναχωρεί από τον Τοξότη και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε απαλλαγμένοι από αρκετά ερωτήματα, άγχη και αγωνίες, τόσο για την οικογενειακή όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Η αλήθεια είναι ότι από τον Οκτώβριο μέχρι σήμερα λίγα πράγματα σας έχουν κάνει να χαρείτε ιδιαίτερα, αλλά αυτό ανήκει πια στο παρελθόν. Από σήμερα όλα είναι πιο ανάλαφρα και, μάλιστα, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα, τα συναισθήματά σας θα είναι πιο δυνατά και θα έχετε ανταπόκριση στον ερωτικό τομέα!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέοι στόχοι.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Ο Αρης, στη νέα θέση του στον Αιγόκερω, θα σας πεισμώσει σε θέματα καριέρας και επαγγελματικών που ίσως βρίσκονταν σε κατάσταση στασιμότητας και ασάφειας. Από τώρα, ως τις 26/12, τα πράγματα κρίνονται αρκετά σύνθετα, όχι μόνο για τη δουλειά, αλλά και σε άλλα θέματα, αφού ναι μεν ο Αρης χαρίζει ενέργεια, δύναμη και σθένος για να κυνηγήσετε ό,τι σας ενδιαφέρει, από την άλλη όμως εντείνει την αγωνία και το στρες και αυξάνει τα νεύρα. Προσοχή στις σχέσεις σας με άλλους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επικεντρωθείτε στα οικονομικά.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Η νέα θέση του Αρη βοηθά αρκετά να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας στον επαγγελματικό τομέα, να κάνετε βήματα μπροστά και να πάρετε ρίσκα. Επειδή, όμως, υπάρχει η αντίξοη επιρροή του ανάδρομου Ερμή στον Σκορπιό, προσέξτε και αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά – σε αυτό το κομμάτι μην ανοίγεστε πολύ. Διάθεση και ερωτική επιθυμία μάλλον εντείνονται προς το τέλος του Νοεμβρίου, γι’ αυτό μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από τώρα. Στις 22/11 θα περάσει η Αφροδίτη στον Σκορπιό, κάνοντας τονωτικές ενέσεις στον τομέα σχέσεων και γάμου.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Οργανώστε ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Στην πιο συμφέρουσα εβδομάδα του μήνα, προχωράτε σαφώς απαλλαγμένοι από τους προβληματισμούς που είχατε εδώ και αρκετό καιρό σχετικά με μια ερωτική ιστορία ή μια σημαντική σχέση ή συνεργασία στη ζωή σας. Ο Δίας στο ζώδιό σας και η Αφροδίτη στις τελευταίες ημέρες της στον Ζυγό συνηγορούν στο να κάνετε νέα όνειρα, να θέσετε νέους στόχους, καθώς και να έχετε πιο ταξιδιάρικη διάθεση. Μάλιστα, οτιδήποτε σχετίζεται με ταξίδια στο εξωτερικό (ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους) ευνοείται αυτό το διάστημα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματικές ευκαιρίες.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Τώρα που ξεκίνησε την πορεία του ο Αρης στο ζώδιο του Αιγόκερω, καταλαβαίνετε ότι η προτεραιότητά σας θα είναι οι σχέσεις. Στο κεφάλαιο αυτό εμπεριέχονται ο γάμος, οι ερωτικοί δεσμοί, καθώς και οι επαγγελματικές επαφές. Ισορροπίες μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή, αν δεν είστε προσεκτικοί στους χειρισμούς σας. Σίγουρα, όμως, θα καταφέρετε στο τέλος της πορείας του Αρη απέναντι από το ζώδιό σας, κοντά στις 26/12, να βγάλετε σημαντικά συμπεράσματα για το τι μπορεί να προχωρήσει και τι πρέπει να παγώσει για την ώρα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια νέα οικονομική παροχή.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Η περίοδος αυτή δημιουργεί κλίμα νευρικότητας σε επικοινωνία και σχέσεις. Ιδιαίτερη κινητικότητα θα υπάρξει και στα επαγγελματικά, με τη νέα θέση του Αρη στο ζώδιο του Αιγόκερω. Περισσότερες ευθύνες, μια αλλαγή πόστου, νέοι πελάτες, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ή αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας είναι μερικά από τα σενάρια της εβδομάδας και του διαστήματος ως τις 26/12. Αρκετά προσεκτικοί πρέπει να είστε και με τα ζητήματα της υγείας. Προσέξτε ό,τι νιώθετε ότι μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Δώστε τα όλα στη δουλειά.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Από σήμερα ξεκινά μια πιο ήπια περίοδος στη ζωή σας, αφού η απομάκρυνση του Αρη από τον Τοξότη μόνο στα θετικά μπορεί να προσμετρηθεί. Η προσωπική σας ζωή αποκτά προτεραιότητα σε σχέση με άλλα ζητήματα και, αν δεν είστε ήδη σε μια σταθερή σχέση, μπορεί να νιώσετε πολλά σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας. Τα διλήμματα θα είναι πολλά και αφορούν τη συμπεριφορά ατόμων που σας φλερτάρουν, αλλά δεν προβλέπεται να σιγουρευτείτε πριν από τον Δεκέμβριο. Επαγγελματικά και οικονομικά διαγράφονται καλύτερες προοπτικές.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια επαγγελματική πρόταση.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Από τη μία η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 22/11 και ο Δίας στους Διδύμους κάνουν καλό στη διάθεση και στην προσωπική σας ζωή, η νέα θέση του Αρη, ωστόσο, δεν σας αφήνει να χαρείτε πολύ! Από σήμερα ως τις 26/12 η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι και στην οικογένεια, είτε γιατί θα χρειαστεί να συμβάλετε για να εξομαλυνθούν κάποιες καταστάσεις είτε γιατί μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας. Μέσα σε όλα, αρκετά προσεκτικοί πρέπει να είστε με τα ζητήματα υγείας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Διασκεδάστε με φίλους.