Σκορπιός 24/10 – 21/11

Με τόσους πλανήτες (και μια ηλιακή έκλειψη) στο ζώδιό σας, είστε αποφασισμένοι να κλέψετε την παράσταση! Μόνο που πρέπει να δείξετε αυτοσυγκράτηση, αφού τα σχέδια, οι επιθυμίες και τα όνειρά σας δεν πρέπει να γίνουν γνωστά, αν θέλετε να επιτύχουν και να μην αντιμετωπίσετε εμπόδια. Ελέγξτε την επιθυμία σας να μοιραστείτε τη χαρά μιας επαγγελματικής πρότασης ή μιας νέας σχέσης με το περιβάλλον σας και περιμένετε λίγο. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας, προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για ένα ταξίδι αναψυχής και λίγη ξεκούραση. Το έχετε μεγάλη ανάγκη.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέα σχέδια, νέα πλάνα!

Τοξότης 22/11 – 21/12

Ο Νοέμβριος σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε σοβαρά όλα όσα θέλετε να κάνετε και να αποστασιοποιηθείτε από αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, ώστε να σιγουρευτείτε για τις επιλογές σας. Τα επαγγελματικά, πάντως, έχουν προτεραιότητα και δεν είναι απίθανο να δεχτείτε μια πρόταση για νέα δουλειά ή να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις και ευθύνες στην ήδη υπάρχουσα. Μη βιαστείτε να ανακοινώσετε τα σχέδιά σας και μην τροφοδοτήσετε παρασκήνιο σε βάρος σας. Σημαντική αυτή η εβδομάδα και για θέματα υγείας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Παρασκηνιακές συζητήσεις.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Η κούρσα ταχύτητας στα επαγγελματικά έχει ξεκινήσει καιρό τώρα και αυτή την περίοδο κορυφώνεται για τους γεννημένους κοντά στις 14/1. Εχετε πολλή δουλειά, πολλές υποχρεώσεις και λίγο χρόνο να αντεπεξέλθετε. Στο πρόγραμμα είναι και αρκετές κόντρες και διαφωνίες σχετικά με τα επαγγελματικά, με ανώτερους ή συνεργάτες. Εχει, όμως, και κάτι καλό αυτό το διάστημα: βοηθάει πολύ στα ζητήματα του έρωτα, της φιλίας και των σχέσεων και εκεί μπορείτε να στοχεύσετε στο μάξιμουμ της ικανοποίησης – με νέες ερωτικές περιπέτειες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αναβάθμιση επαγγελματικού προφίλ.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Η ηλιακή έκλειψη στον τομέα της καριέρας φέρνει είτε αλλαγές στη δουλειά είτε δυσαρέσκεια από τους ανωτέρους σας για την αποτελεσματικότητά σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κάνετε καλά τη δουλειά σας, αλλά ότι εκείνοι που έχουν κάποιον λόγο για αυτή πιθανώς δεν παίρνουν τα σωστά μηνύματα. Η έκλειψη ενδέχεται να σας φέρει και μια απροσδόκητη πρόταση συνεργασίας και να θέσει διλήμματα για το αν πρέπει να αφήσετε την παλιά σας δουλειά για κάτι καινούργιο. Περιμένετε λίγο ως το τέλος του μήνα προτού απαντήσετε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προτάσεις για δουλειά.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Ο Νοέμβριος είναι πιο φιλικός και άνετος, αφού με τόσους πλανήτες στον Σκορπιό θα είστε στα «νερά» σας. Η ηλιακή έκλειψη στις 14/11 σάς καλεί να ταξιδέψετε με ερωτικό, εκπαιδευτικό ή επαγγελματικό ενδιαφέρον. Τα ερωτικά μπορούν να είναι πηγή ικανοποίησης και θετικών εξελίξεων, μολονότι έχουμε ανάδρομο Ερμή. Επαγγελματικά ευνοούνται οι πρωτοβουλίες ή η προώθηση ιδεών και σχεδίων σας σε άτομα που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίησή τους. Τις τελικές αποφάσεις αφήστε τες, πάντως, για αργότερα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέα επαγγελματικά πλάνα.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Οι περιστάσεις σάς παρακινούν να ασχοληθείτε με ό,τι είναι «θαμμένο», είτε αυτό αφορά συναισθήματα είτε ικανότητες. Πρόκειται για μια εβδομάδα που στρέφει το ενδιαφέρον σας σε οικονομικά ζητήματα ή θέματα δύναμης και επιβολής εξουσίας. Αν έχετε ανασφάλειες με τα παραπάνω, τώρα μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο και να απαιτήσουν να τις ελέγξετε. Αν βλέπετε ότι δεν καλύπτεστε οικονομικά ή συναισθηματικά, είναι πιθανό αυτό το διάστημα να εξαναγκαστείτε σε δράση, ακόμη κι αν χρειαστεί να πείτε μερικά «αντίο»…

ευκαιρία της εβδομάδας:

Διευθετήστε εκκρεμότητες.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Μια ηλιακή έκλειψη ακριβώς απέναντί σας, στον τομέα σχέσεων, γάμου και συνεργασιών, αναμοχλεύει καταστάσεις και απαιτεί να τις διευθετήσετε άμεσα, καθώς αποτελεί το πλαίσιο στο οποίο θα κινηθείτε αυτή την εβδομάδα. Μην κάνετε το λάθος να κρατήσετε για εσάς μόνο τις ανάγκες, τις επιθυμίες, τα όνειρα και τις ελπίδες σας. Ακόμη και αν αντιτίθενται στα συμφέροντα των άλλων (συντρόφου, συνεργατών κτλ.), πρέπει να μιλήσετε και να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας. Επειδή μετά θα είναι δύσκολο να σας προσέξουν ή να σας υποστηρίξουν, κάντε το τώρα!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εκτονωθείτε… αθλητικά!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Ενέργεια στο μάξιμουμ, παραγωγικότητα στα καλύτερά της… Δεν είναι κρίμα, λοιπόν, να συσσωρεύετε επαγγελματικές εκκρεμότητες και να μην μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις ημέρες; Η ηλιακή έκλειψη στον Σκορπιό σάς καλεί να βάλετε σε τάξη ό,τι υπάρχει στα συρτάρια του γραφείου ή του μυαλού σας! Εκτός αυτού, σας καλεί να πάρετε σοβαρά τα θέματα υγείας ή φυσικής κατάστασης. Οι επιπολαιότητες και η αμέλεια με το σώμα μας δεν επιτρέπονται όταν ο Κρόνος μάς επηρεάζει. Συνήθως πληρώνονται ακριβά!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Στηριχθείτε σε συνεργάτες.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Ο έρωτας σας παίρνει τα μυαλά αυτή την εβδομάδα είτε βρίσκει ανταπόκριση είτε μένει ανεκπλήρωτος. Τα ζητήματα της καρδιάς έχουν προτεραιότητα με την ηλιακή έκλειψη, που σηματοδοτεί αλλαγές στα ερωτικά ή κορυφώνει την επιθυμία σας να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Ζυγό δεν επιτρέπει να χαρείτε με την άνεσή σας αυτό που σας συμβαίνει, είτε επειδή οι υποχρεώσεις σάς πνίγουν είτε γιατί υπάρχουν οικογενειακά ζητήματα που απαιτούν την προσοχή σας. Πιθανώς να σας απασχολεί και ένα ζήτημα υγείας που εκκρεμεί.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Να ερωτευτείτε.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Ο μήνας περιέχει αρκετή ανασφάλεια σε οικονομικά ή ερωτικά ζητήματα και εντείνει την έλλειψη εμπιστοσύνης απέναντι στον σύντροφό σας ή σε άτομα με τα οποία έχετε κοινά οικονομικά συμφέροντα. Πιθανώς υπάρχει και μια σύγχυση στα παραπάνω, που πηγάζει από εσάς. Η ηλιακή έκλειψη, στον τομέα που σχετίζεται με τον χώρο του σπιτιού ή με την οικογένεια, φέρνει αλλαγές ή συνειδητοποιήσεις σχετικά με τα παραπάνω και σας καλεί σε δράση. Ο,τι και αν αποφασίσετε αυτή την εποχή, κρατήστε το λίγο μυστικό.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Λάβετε οικονομική καθοδήγηση.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Από το τέλος αυτής της εβδομάδας φαίνεται να σταματούν κάποιες αγωνίες σε επαγγελματικά ή προσωπικά σας θέματα. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ταξιδέψετε και να είστε πιο παραγωγικοί στην εργασία. Επαγγελματικές συναντήσεις, συνεντεύξεις (αν ψάχνετε για δουλειά), διαφήμιση των προϊόντων του μόχθου σας και αυξημένη κινητικότητα, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες και ασχολείστε με το εμπόριο, είναι μέσα στις δυνατότητες της εβδομάδας. Να είστε προσεκτικοί αυτό το διάστημα, κυρίως στις οικονομικές σας συναλλαγές, όπου κάτι φαίνεται πως κάνετε λάθος.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματικές συζητήσεις.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Το χρήμα παραμένει στην κορυφή της λίστας προτεραιοτήτων σας, αφού η ηλιακή έκλειψη στις 14/11 σε αυτόν τον τομέα πραγματοποιείται και φέρνει αλλαγές ή συνειδητοποιήσεις. Η επιθυμία σας να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες ανάμεσα στα πολλά έξοδα και στα περιορισμένα έσοδα μπορεί να μην αποφέρει πολλά στο ταμείο σας, χτίζει όμως γερές βάσεις για έναν παραγωγικό και αποδοτικό χειμώνα. Εκτός από τα οικονομικά, σε μπελάδες σάς βάζουν και τα ερωτικά, όπου δεν κατανοείτε τι ζητάει ο σύντροφός σας από εσάς!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Διαχειριστείτε τα οικονομικά σας.