ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Το να προβλέψει κανείς το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ υπό τις συγκεκριμένες αστρολογικές επιρροές είναι ίσως πιο δύσκολο από ποτέ, με εξαίρεση τις εκλογές του 2000 (Μπους – Γκορ). Εφέτος ο Ερμής την ημέρα των εκλογών βρίσκεται ακριβώς στη φάση της στάσης του και ετοιμάζεται να γυρίσει ανάδρομος, κάνοντας, μάλιστα, και ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς για να μπερδέψει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Ο Ερμής θα βρίσκεται στον Τοξότη, κάτι που πιθανώς να σημαίνει την εμπλοκή της Δικαιοσύνης προκειμένου να κριθεί το τελικό αποτέλεσμα.
Το τετράγωνό του με τον Ποσειδώνα θα μπορούσε να δείχνει όχι μόνο σύγχυση, αλλά και παρανομίες ή απάτη. Στον προοδευμένο χάρτη της Αμερικής, ο Ηλιος μπαίνει σε ένα δύσκολο τετράγωνο με τον Ουρανό, σημαίνοντας την ανάγκη για πραγματικές αλλαγές προκειμένου το έθνος να σημειώσει πρόοδο. Το σίγουρο είναι πως ο Ομπάμα δεν θα κάνει περίπατο σε αυτές τις εκλογές. Μολονότι
ο χάρτης του είναι πιο δυνατός έναντι του Ρόμνεϊ, είναι πιθανόν να αντιμετωπίσει προβλήματα για την επανεκλογή του. Οποιος και αν αναλάβει, στα επόμενα δύο χρόνια οι εντάσεις και οι δυσκολίες θα κάνουν ακόμη και τις εκλογές-θρίλερ να μοιάζουν παιδική χαρά.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Η ένταση και η επιρροή της έκλειψης στις 14/11 στο ζώδιό σας αρχίζει από τώρα να δείχνει το πρόσωπό της και δεν σας αφήνει πιθανώς να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας όπως σας αξίζει. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να αναδιοργανώσετε καλύτερα τον οικονομικό τομέα, ώστε να τον προφυλάξετε από την ανάδρομη πορεία του Ερμή και από τη δεύτερη έκλειψη που επηρεάζει το πορτοφόλι σας, αλλά παράλληλα να δημιουργήσετε και προϋποθέσεις για νέα εισοδήματα. Αυτή την περίοδο μπορείτε να ξεδιαλύνετε θέματα ερωτικών σχέσεων με μεγαλύτερη ασφάλεια.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια επαγγελματική συμφωνία.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Αυξημένη η κούραση, η πιθανή έλλειψη κατανόησης από τον σύντροφο ή τους στενούς συνεργάτες και η πίεση για περισσότερα κέρδη, υψηλότερα τα έξοδα και μεγαλύτερη η αναγνώριση στην επαγγελματική αρένα. Ο Αρης συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιό σας και θεωρεί ότι πρέπει να κατακτήσετε ακόμη έναν στόχο. Στην προσπάθεια αυτή δεν υπολογίζει ούτε τις φυσικές αντοχές σας, αφού αγαπημένο του σπορ είναι να βγαίνει εκτός ορίων. Προσπαθήστε να ξεκουράζεστε και προσέχετε ιδιαίτερα κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ανανεώστε σπίτι ή δουλειά.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Ολα για την καριέρα είναι το σύνθημα του μήνα, καθώς η Αφροδίτη έχει πάρει ήδη θέση στον Ζυγό και στρέφει το ενδιαφέρον σας από τα ερωτικά στα επαγγελματικά. Μερικοί μπορεί να επιχειρήσετε νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για το οποίο έχετε άγχος και αγωνία, κάποιοι θα προσπαθήσετε να διορθώσετε σχέσεις με προϊσταμένους ή να πάρετε προαγωγή, ενώ άλλοι θα αυξήσετε τον αριθμό των πελατών σας, αν ασκείτε ελεύθερο επάγγελμα. Η εβδομάδα είναι πιο ήπια και συμφέρουσα για τις κινήσεις που πρέπει να κάνετε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια επαγγελματική προσπάθεια!

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Αρκετά παραγωγική και ευνοϊκή η εβδομάδα για εσάς, άρα οφείλετε να την αξιοποιήσετε στο έπακρο και να διευθετήσετε εκκρεμότητες, προβλήματα ή ό,τι άλλο σάς χαλάει την καθημερινότητα. Ακόμη, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε πλάνα, να πραγματοποιήσετε ένα ταξίδι ή να έχετε θετικά αποτελέσματα σε ένα ζήτημα που αφορά εκδόσεις, νομικές υποθέσεις ή τις σπουδές σας, αν είστε νεότεροι. Τα πολύ δύσκολα θα έρθουν από την άλλη εβδομάδα, με την έκλειψη στον Σκορπιό και τον ανάδρομο Ερμή στο ίδιο δυσαρμονικό ζώδιο προς το δικό σας, γι’ αυτό βιαστείτε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενα ταξίδι.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Ο Νοέμβριος προχωρά και μαζί του αυξάνεται η ανησυχία για θέματα που σχετίζονται κυρίως με τα επαγγελματικά. Ενας ένας οι πλανήτες αρχίζουν να συγκεντρώνονται στο κομμάτι του ωροσκοπίου σας που αφορά την καριέρα και αυτό, όσο και αν θέλετε να το αποφύγετε, θα έχει την επίδρασή του επάνω σας. Καθυστερήσεις, αναβολές ή μια αγχωτική ατμόσφαιρα στον χώρο της δουλειάς είναι πράγματα που μπορεί να προκύπτουν κάθε ημέρα της εβδομάδας αυτής, ωστόσο ως το τέλος του μήνα θα ξέρετε πού βαδίζετε!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αναθεώρηση προγράμματος.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Τώρα τίθενται οι βάσεις για μια πιο υγιή αντιμετώπιση της καθημερινότητας και ωθείστε σε επαγγελματικές πρωτοβουλίες που φέρνουν κέρδος και μεγαλύτερη οικονομική ανεξαρτησία. Ολα αυτά, βέβαια, μετά τις 16/11. Η εβδομάδα ενισχύει την ερωτική επιθυμία ή οδηγεί στην αναθεώρηση της ερωτικής σας σχέσης και στο ξεκαθάρισμα συναισθηματικών εκκρεμοτήτων. Αν μια σχέση έχει φθάσει στο τέλος της μέσα σας, είναι κρίμα να προσπαθείτε να δείχνετε το αντίθετο. Δύσκολα θα αποφύγετε τις εμμονές ερωτικού τύπου.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενεργοποιηθείτε… οικονομικά.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Εκτός από τους πλανήτες που παίρνουν θέση απέναντί σας στον Σκορπιό απαιτώντας να διαθέσετε περισσότερο χρόνο, σκέψη και ενέργεια στις σχέσεις, στον γάμο ή στις συνεργασίες σας, σε αυτόν τον τομέα θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη έκλειψη του μήνα. Δυσκολεύεστε να κάνετε αλλαγές, ωστόσο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής, και σχεδόν ως το τέλος του μήνα, τίποτε δεν εγγυάται ότι θα τις αποφύγετε. Μάλλον θα τις επιδιώξετε και εσείς οι ίδιοι, αφού ό,τι σας ευχαριστούσε στο παρελθόν δεν σας προσφέρει πλέον συγκινήσεις.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αξιοποιήστε πηγές εσόδων.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Τα αιωνίως ανήσυχα πνεύματα του ζωδιακού μήπως έχουν γίνει και άπληστα τελευταία; Δεν εξηγείται αλλιώς η τάση σας να φορτώνετε το καθημερινό πρόγραμμά σας με όλο και περισσότερες ή απαιτητικότερες υποχρεώσεις. Πλέον είναι απίθανο να σας αρκούν 24 ώρες να τα κάνετε όλα. Αμεση συνέπεια του φορτωμένου προγράμματος είναι η ατονία και η κούραση που πιθανώς νιώθετε. Με την έκλειψη να έρχεται στον τομέα της υγείας, φροντίστε τη διατροφή και τη φυσική σας κατάσταση και κάνετε ένα τσεκάπ.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εστιάστε στην εργασία.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Ο Νοέμβριος αρχίζει να σας χαμογελάει. Μετά τον Ηλιο, ο Ερμής και η Αφροδίτη θα βρίσκονται κατά τη διάρκεια του μήνα στο φιλικό σας ζώδιο του Σκορπιού, δίνοντάς σας αέρα εύνοιας στην επικοινωνία, στις σχέσεις με τους νεότερους και τα παιδιά, στους ερωτικούς δεσμούς, καθώς και στα οικονομικά, που δοκιμάστηκαν επί μακρόν. Ενα ένα τα χρέη και οι οφειλές σας θα αρχίσουν να αποπληρώνονται και εσείς θα νιώθετε λιγότερο πιεσμένοι ψυχολογικά, αφού για εσάς το άγχος υποκινείται από δύο πράγματα: την έλλειψη ρευστού και την έλλειψη αγάπης.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βελτιώστε τη διάθεσή σας!

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Η δεύτερη εβδομάδα του Νοεμβρίου, εκτός από κούραση, έχει και εύνοια, την οποία θα διαπιστώσετε πρώτα στην επικοινωνία και ακολούθως στις σχέσεις σας. Μετά τις 13/11 και για το υπόλοιπο του μήνα τα πράγματα ζορίζουν: στις δυσκολίες που θα συναντήσετε η βοήθεια από το περιβάλλον σας θα είναι ελάχιστη, όχι επειδή σας τιμωρούν, αλλά ίσως γιατί θα έχουν οι ίδιοι περισσότερα προβλήματα από εσάς. Με ή χωρίς υποστήριξη, θα τα βγάλετε τελικά πέρα, μέσα στον πυρετό της δόξας μην ξεχάσετε, όμως, την υγεία σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αλλαγή χώρου δουλειάς ή σπιτιού.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Θα χρειαστεί να εργαστείτε σκληρά και να αντιμετωπίσετε πιθανές επιθέσεις από συνεργάτες, γι’ αυτό καλά θα κάνετε να είστε ψύχραιμοι στις αντιδράσεις σας, αν δεν θέλετε τα χειροτερέψετε τα πράγματα με τον ανάδρομο κυβερνήτη σας Ερμή, ο οποίος αγαπάει τις παρεξηγήσεις. Η έντονη φόρτιση στους ψυχολογικούς οίκους του ωροσκοπίου σας δείχνει συναισθηματικές διακυμάνσεις και αγωνία για την οικονομική σας πρόοδο και ασφάλεια. Προσπαθήστε να κλείσετε έγκαιρα οικονομικές εκκρεμότητες αν δεν θέλετε να παίζετε κρυφτό με τις τράπεζες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ανανέωση στα επαγγελματικά.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Ο Νοέμβριος θα σας φερθεί με ευγένεια και γενναιοδωρία και δεν θα σας ταλαιπωρήσει με νέα προβλήματα. Επαγγελματικά, όσο αξιόλογες και αν είναι οι προσφορές, ίσως καθυστερήσουν να εφαρμοστούν. Ερωτικά, η Αφροδίτη βάζει το χεράκι της και σας κινητοποιεί να γίνετε πιο εξωστρεφείς, πιο πρόθυμοι να πλησιάσετε το ταίρι σας και να αναθερμάνετε την ατμόσφαιρα. Ακόμη και στα οικονομικά θα υπάρχουν αξιόλογες ευκαιρίες για να ενισχύσετε το εισόδημά σας, είτε με περιστασιακές συνεργασίες είτε με κάποια αύξηση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αναβαθμίστε τη θέση σας.