Σκορπιός 24/10 – 21/11

Αυτή η εβδομάδα είναι η πρώτη απαιτητική – και ίσως σκληρή – του φθινοπώρου, καθώς η Πανσέληνος στις 29/10 σάς αφορά άμεσα. Οτιδήποτε σχετίζεται με σχέσεις (ερωτικές, φιλικές κτλ.), επαγγελματικές συνεργασίες ή ακόμη και τον γάμο σας έρχεται στο προσκήνιο με ένταση. Ετσι, μπορεί να υπάρξει μια όξυνση σε συμπεριφορές, μια μεγαλύτερη κρίση στην πορεία μιας σχέσης ή ακόμη μπορεί να τονιστούν περισσότερο οι διαφορές που έχετε με κάποιο σημαντικό άτομο στη ζωή σας. Οι Σκορπιοί του πρώτου δεκαημέρου θα επηρεαστούν περισσότερο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Τηρήστε διαλλακτική στάση.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Με τον Ερμή να γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας και την Πανσέληνο να εντείνει την αγωνία για τα επαγγελματικά, τα πράγματα δυσκολεύουν, παρ’ όλα αυτά, σε σχέση με άλλους, δεν απειλείστε τόσο άμεσα. Βέβαια, συνεργασίες και σχέσεις με Ταύρους, Σκορπιούς,
Λέοντες ή Υδροχόους μπορεί να οξυνθούν απότομα και να δημιουργήσουν διαφορές μεταξύ σας. Αποφύγετε τις κόντρες. Επίσης, να είστε αρκετά προσεκτικοί στα θέματα υγείας, γιατί η πολλή δουλειά, ως γνωστόν, τρώει τον αφέντη, και εσείς μάλλον παρακουράζεστε!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επανεκτιμήστε μια πρόταση.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Εντονα φορτισμένη συναισθηματικά η εβδομάδα που ξεκινά, μια και η Πανσέληνος στις 29/10 πραγματοποιείται στον τομέα που αφορά έρωτα, φλερτ και παιδιά. Για κάποιους μπορεί τώρα να υπάρχει η παραδοχή μιας ερωτικής κατάστασης, ενώ για άλλους ένας νέος δεσμός δεν είναι απίθανο σενάριο, παρά τη μεγαλύτερη ένταση στο ξεκίνημα της εβδομάδας. Η ένταση θα μπορούσε να προκύψει και από τις προσδοκίες που έχετε από τον σύντροφο ή τα παιδιά σας. Η παρασκηνιακή δράση στα επαγγελματικά σάς ταλαιπωρεί.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Φροντίστε τον σύντροφό σας.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Αρκετά κουραστική προβλέπεται η καινούργια εβδομάδα, αφού στο ήδη απαιτητικό επαγγελματικό σας πρόγραμμα μπορεί να προκύπτει η ανάγκη να προσθέσετε και οικογενειακά βάρη. Ισως κάποιο άτομο από την οικογένεια έχει ανάγκη τη βοήθειά σας ή ακόμη και η οικία ως χώρος μπορεί να παρουσιάζει κάποιο πρόβλημα. Επειδή η Πανσέληνος κάνει όψεις με τον Ποσειδώνα, τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, να είστε προσεκτικοί και με την ασφάλεια του σπιτιού σας. Παρ’ όλα αυτά, το Σαββατοκύριακο που διανύουμε είναι αρκετά θετικό για τα ερωτικά ζητήματα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέα πνοή στα ερωτικά.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή στον Τοξότη δυσκολεύει κάπως τα θέματα επικοινωνίας και καλής συνεννόησης στον επαγγελματικό τομέα, ενώ δεν είναι απίθανο να σας βάζει σε σκέψεις σχετικά με την πορεία ενός νέου επαγγελματικού πονήματος. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, με την Πανσέληνο στον Ταύρο, προσέξτε τις μετακινήσεις σας, ειδικά αν ταξιδεύετε, φροντίστε το μεταφορικό σας μέσο, αν οδηγείτε, και γενικώς να είστε προσεκτικοί σε συζητήσεις που κάνετε με το συγγενικό σας περιβάλλον, γιατί δεν θα λείψουν τα νεύρα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προσοχή στις δοσοληψίες σας.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Με ανάδρομο Ερμή θα επικρατεί μεγαλύτερη σύγχυση στην καθημερινότητά σας, ενώ και η κρίση σας ίσως να μην είναι στην καλύτερη φόρμα της, γι’ αυτό ως τις 26/11 χρειάζεται προσοχή και ιδιαίτερη σημασία στις λεπτομέρειες. Η Πανσέληνος, αν και δεν σας αφορά άμεσα, φαίνεται ότι πλήττει με κάποιον τρόπο ερωτικές και οικονομικές κτήσεις. Αν πρέπει να προχωρήσετε σε μια συμφωνία ή να αποφασίσετε για μια ερωτική σχέση, προτιμήστε την επόμενη εβδομάδα. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα που υπόσχονται γρήγορα κέρδη.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ταξιδιωτικές… προοπτικές.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Είστε οι πρωταγωνιστές της εβδομάδας, καθώς η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και εσείς φέρετε την επιρροή της σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Εντάσεις στα ερωτικά, ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες, μεγαλύτερη ευαισθησία στα θέματα υγείας, περισσότερα νεύρα και ασυνεννοησία είναι μερικά από τα δυστυχώς όχι και τόσο ευχάριστα της Πανσελήνου, γι’ αυτό να είστε προετοιμασμένοι ψυχολογικά να κάνετε κατάχρηση των αρετών σας, της υπομονής και της επιμονής.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια σημαντική γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Με έντονο παρασκήνιο στα επαγγελματικά ξεκινά η εβδομάδα, αφού η Πανσέληνος στις 29/10 στον Ταύρο, και, παράλληλα, η ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή ζορίζουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Βέβαια, με την επιρροή της Πανσελήνου, ίσως βγάλετε άκρη σχετικά με το ποιος μπορεί να σας επιβουλεύεται στο εργασιακό περιβάλλον. Γενικώς, φαίνεται ότι αυτή την εβδομάδα θα αποκαλυφθούν αρκετά που πρέπει να γνωρίζετε για συνεργάτες και υψηλά ισταμένους. Ιδιαίτερη προσοχή και σε θέματα υγείας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μακριά από κακόβουλα σχόλια.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Με τον Ερμή ανάδρομο στον τομέα που κυβερνά τα επαγγελματικά, καταλαβαίνετε ότι η καθημερινότητά σας μπορεί εύκολα να μετατραπεί σε «κόλαση», με καθυστερήσεις, αναβολές και παρεξηγήσεις. Προσπαθήστε να μη σας ξεφεύγουν σημαντικές λεπτομέρειες. Η Πανσέληνος δεν είναι αρνητική για το ζώδιό σας, αλλά μπορεί να αναμοχλεύσει τα ερωτικά σας, όχι όμως απαραίτητα για κακό. Μάλιστα, θα μπορούσατε να περάσετε και συγκλονιστικές στιγμές με το ταίρι σας ή, αν είστε μόνοι-ες, να κάνετε μια σημαντική γνωριμία που να σας ενθουσιάσει δεόντως!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βγείτε με φίλους!

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Ανάδρομος ο Ερμής δεν επιτρέπει στην κρίση σας να είναι ιδιαίτερα ξεκάθαρη. Ως τις 26/11 διπλοτσεκάρετε τις αποφάσεις, τις συμφωνίες και γενικώς τις σημαντικές δοσοληψίες σας. Η Πανσέληνος αναστατώνει κάπως τη ζωή σας στον επαγγελματικό τομέα και, μάλιστα, για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο, ίσως υπάρχει και μια αλλαγή στη δουλειά ή σε μια σημαντική σχέση. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας είναι σίγουρα πιο νευρικές και δεν επιτρέπουν πολυτέλειες ξεκούρασης, σε αντίθεση με το τέλος της.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αλλαγές ρουτίνας.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Η φαινομενικά ανάδρομη πορεία του κυβερνήτη σας Ερμή στον Τοξότη δεν είναι η καλύτερη εγγύηση για τη σταθερότητα, τη νηφαλιότητα και την ηρεμία στην καθημερινότητά σας. Εχετε λοιπόν κατά νου ότι από τώρα ως τις 26/11 πρέπει να αποφύγετε σημαντικές αγορές, νέα επαγγελματικά ξεκινήματα ή μεγάλες αποφάσεις για συνεργασίες και σχέσεις. Η Πανσέληνος, αν και πιο φιλική απέναντί σας εξαιτίας της όψης της με Ποσειδώνα, Πλούτωνα και Κρόνο, δημιουργεί περίεργη ατμόσφαιρα και θολώνει τα όρια ανάμεσα στο σωστό και στο λάθος.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενα επαγγελματικό ταξίδι.

Ζυγός 23/9 – 23/10

Ακόμη μία φορά τα οικονομικά αποτελούν προτεραιότητα, καθώς η Πανσέληνος απορυθμίζει καταστάσεις σχετικές με το εισόδημά σας. Ακόμη ίσως πιέζεστε με κάποιες οφειλές ή υπάρχει μεγαλύτερη αγωνία σχετικά με μια απόφαση για χρηματοδότηση. Αν συνυπολογίσετε και την ανάδρομη πορεία του Ερμή, που μερικώς θα επηρεάσει τα οικονομικά και τα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων ως τις 26/11, καταλαβαίνετε πόσο προσεκτικοί οφείλετε να είστε με λεπτομέρειες που όταν ξεφεύγουν δημιουργούν «πονοκέφαλο»!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Οικονομικές αλχημείες!