Ζυγός 23/9 – 23/10

Η τελευταία εβδομάδα του μήνα είναι ιδανική για να κάνετε κινήσεις που θα αποδώσουν στα επαγγελματικά. Στην πραγματικότητα τώρα θα θέσετε τις βάσεις για ό,τι θέλετε να εξελιχθεί ικανοποιητικά τον επόμενο μήνα. Ως το τέλος της εβδομάδας τα διλήμματα και οι ανασφάλειες θα έχουν δώσει τη θέση τους στην αισιοδοξία και στον ενθουσιασμό. Ακόμη πιο ζωηρά θα είναι τα πράγματα από τις αρχές Νοεμβρίου, καθώς στις 29/10 περνά στο ζώδιό σας η Αφροδίτη και υπόσχεται να σας δώσει λίγη από τη λάμψη και τη γοητεία της… όχι ότι τα έχετε πολλή ανάγκη, ως γνήσια τέκνα της!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Οικιακές ανακατατάξεις.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Στο τέλος Οκτωβρίου και με τον Κρόνο να μετρά ήδη ένα 20ήμερο στο ζώδιό σας, τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί σημαντικά στην προσωπική σας ζωή. Οι ερωτικές σχέσεις, οι συνεργασίες και ο γάμος σάς απασχολούν ιδιαίτερα και σίγουρα όσο πλησιάζουμε στο τέλος του μήνα το τοπίο γίνεται πιο φωτεινό, με αποκορύφωμα την Πανσέληνο που θα σχηματιστεί ακριβώς στον τομέα που την έχετε περισσότερη ανάγκη, στον ερωτικό. Μαζί με τα προσωπικά, τα πάνω τους αρχίζουν να παίρνουν και τα θέματα της καριέρας.
ευκαιρία της εβδομάδας:

Διαχειριστείτε τον χρόνο σας.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Αρκετές είναι οι σκέψεις και οι προβληματισμοί στο τέλος Οκτωβρίου για την εξέλιξη των πραγμάτων στα επαγγελματικά. Παράλληλα, περισσότερες θα είναι οι ευκαιρίες να δείτε τα πράγματα να πηγαίνουν όπως τα έχετε σχεδιάσει. Μπορεί, βέβαια, ακόμη να μην έχετε χειροπιαστές αποδείξεις επ’ αυτού. Ο Νοέμβριος, ωστόσο, ιδιαίτερα μετά τα μέσα του, θα σας δώσει απτά αποτελέσματα. Καλύτερες ημέρες και για τις σχέσεις σας υπόσχεται ο άλλος μήνας, αφού στις 29 Οκτωβρίου περνά στον φιλικό σας Ζυγό η Αφροδίτη.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Το τέλος μιας σχέσης.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Ο Οκτώβριος στο τέλος του σας παρέχει περισσότερη ασφάλεια για να κάνετε τις επιλογές σας, για να αναζητήσετε διεξόδους, για να διεκδικήσετε και να έχετε θετική έκβαση σε θέματα εργασίας ή σπουδών. Ακόμη και τα οικονομικά σας, τα οποία πέρασαν αρκετά σκαμπανεβάσματα τελευταία, τώρα βελτιώνονται ή διαφαίνονται οι ευκαιρίες να εξελιχθούν ακόμη πιο θετικά στο προσεχές διάστημα. Ενα καλό και ήπιο σχετικά κλίμα υπάρχει και στον ερωτικό τομέα, όπου κάποιες σχέσεις και γνωριμίες φαίνεται να αποδίδουν καλύτερα τώρα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Η νέα θέση της Αφροδίτης από την επόμενη εβδομάδα έρχεται να σας δώσει χείρα βοηθείας εκεί που την έχετε ανάγκη. Ταξίδια, επαφές με εξωτερικό, νομικές υποθέσεις και διεκδικήσεις, σπουδές ή επαγγελματικά θέματα που είχαν παγώσει προηγουμένως τώρα ενεργοποιούνται και σας ικανοποιούν. Μαζί τονώνονται και τα ερωτικά σας, ένας τομέας που δέχτηκε αρκετές πιέσεις στο παρελθόν. Οσο για τα οικονομικά, εκμεταλλευτείτε την παραμονή της Αφροδίτης στην Παρθένο αυτή την εβδομάδα για να βάλετε μια τάξη.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ζυγίστε τα της δουλειάς.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου χάνει κάτι από την ξενοιασιά και τη χαλαρότητα που απολαμβάνατε πριν, χωρίς να σημαίνει ότι σας στερεί την καλή τύχη. Αναλαμβάνετε πάλι αρκετές ευθύνες και υποχρεώσεις στη δουλειά, ενώ επανέρχονται και αρκετοί προβληματισμοί εξαιτίας μιας ξαφνικής ή απρόβλεπτης τροπής ενός επαγγελματικού ζητήματος το οποίο πιθανώς να σας αφορά εμμέσως (μπορεί να αφορά, για παράδειγμα, έναν συνάδελφο άμεσα και εσείς να επωμίζεστε και τον δικό του φόρτο εργασίας).

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εργασιακή ανασυγκρότηση.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Ηρθε ο καιρός να αρχίσετε να ασχολείστε με τις εξελίξεις της καριέρας σας αν θέλετε να δείτε σημαντικές και καθοριστικές αλλαγές. Ετοιμάστε βιογραφικά, προετοιμάστε παρουσιάσεις ή διαφημίστε τα προϊόντα της δουλειάς σας, κλείστε σημαντικά ραντεβού και λουστράρετε τις δημόσιες σχέσεις σας. Κάνοντας τώρα τη «λάντζα», μετά τις 29 Οκτωβρίου θα μπορέσετε να σχεδιάσετε το νέο ξεκίνημα που επιθυμείτε. Οσο για τα ερωτικά, δεν θα χρειαστεί να κάνετε πολλή υπομονή ακόμη, αφού από την άλλη εβδομάδα έρχεται να σας γλυκάνει η Αφροδίτη από τον Ζυγό.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενδώστε σε μια νέα σχέση!

Ταύρος 20/4 – 20/5

Η επιθυμία σας να αλλάξετε από παραστάσεις μέχρι κάτι πιο ουσιαστικό (π.χ. περιβάλλοντα χώρο) στη δουλειά ή στο σπίτι δυναμώνει καθώς πλησιάζουμε στον χειμώνα και πιθανώς να έχετε δρομολογήσει ήδη τις αλλαγές ή την πιθανή μετακόμιση. Ως το τέλος της εβδομάδας, με την Αφροδίτη στην Παρθένο, τα πράγματα εξελίσσονται πιο ευνοϊκά για μετακινήσεις ή αναζητήσεις. Προσπαθήστε μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο να έχετε αποτελέσματα. Από την επόμενη εβδομάδα πέφτετε με όλες τις δυνάμεις σας στη δουλειά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βρείτε το σπίτι των ονείρων σας!

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου σάς βρίσκει στον «πυρετό της δόξας», αφού, είτε το επιδιώξατε είτε όχι, έχετε πολλές και ποικίλες υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα. Βέβαια, η τσέπη σας γνωρίζει καλύτερες ημέρες και έτσι τουλάχιστον δεν ανησυχείτε ότι πάνε χαμένοι οι (πολλοί) κόποι σας. Το διάστημα που εκτείνεται ως το τέλος του μήνα, χωρίς να είναι το μοναδικό, είναι από τα θετικά για να κυνηγήσετε τα επαγγελματικά σας και για να βάλετε πλώρη για νέες συνεργασίες. Ο Νοέμβριος και κυρίως το πρώτο δεκαπενθήμερο θα φέρει μεγαλύτερα ζόρια.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κινήσεις ματ στα οικονομικά.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Οσο η Αφροδίτη μένει στην Παρθένο, δηλαδή ως τις 29/10, βελτιώνει τα οικονομικά σας και κάνει και κάτι καλό για τις μόνιμες σχέσεις σας. Αυτή την εβδομάδα, αν το επιτρέπει η οικονομική σας κατάσταση, μπορείτε να κάνετε μια-δυο υπερβολές στα έξοδά σας, ειδικά αν θέλετε να εμπλουτίσετε την γκαρνταρόμπα σας. Σημαντικό είναι επίσης αυτό το διάστημα προκειμένου να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες όπου υπάρχουν και ειδικά σε συνεργασίες και σχέσεις. Αξιοποιήστε το λοιπόν με το παραπάνω.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Διασκέδαση με φίλους.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Τελευταία εβδομάδα για την Αφροδίτη στην Παρθένο και καλό θα ήταν να την εκμεταλλευτείτε για να τακτοποιήσετε το οικονομικό «χάος» στη ζωή σας. Ούτως ή άλλως, τα οικονομικά θα σας απασχολήσουν αρκετά και στο υπόλοιπο του φθινοπώρου, ωστόσο τώρα είναι το κατάλληλο διάστημα για να ξεφύγετε από συναφείς εκκρεμότητες. Στα ερωτικά σας – όπου τα διλήμματα είναι ίσως μεγαλύτερα από ποτέ – θα αρχίσει να αχνοφαίνεται μια καλύτερη περίοδος από το τέλος αυτής της εβδομάδας και ακολούθως με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Ζυγό.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Καλοί (ερωτικοί) οιωνοί.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σας και αυτή την εβδομάδα και «στρώνει» τα πράγματα για τα ερωτικά και για τις δημόσιες σχέσεις σας. Αν χρειάζεστε ένα διάστημα για να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας, για να κάνετε σημαντικές γνωριμίες, για να ερωτευθείτε ή να γοητεύσετε τους γύρω σας, τότε αυτή η εβδομάδα σάς το παρέχει απλόχερα. Εκτός από τα παραπάνω, αυτές εδώ είναι πολύ καλές ημέρες προκειμένου να φροντίσετε και την εμφάνισή σας, να αλλάξετε στυλ ή απλώς να τονώσετε παντοιοτρόπως τη φυσική σας κατάσταση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Σκορπίστε λάμψη!