Ζυγός 23/9 – 23/10

Επιτέλους, φως στο τούνελ! Επειτα από αρκετό καιρό με μικρές ή και μεγαλύτερες ταλαιπωρίες σε όλα τα επίπεδα, η εβδομάδα αυτή σας χαμογελάει με πιο γλυκό τρόπο. Οχι ότι από τη μία μέρα στην άλλη φτιάχνει η ζωή σας, αλλά πλέον εκεί που μπορεί να παρουσιάζεται κάτι που σας δυσκολεύει εμφανίζεται δίπλα και η λύση ή ο τρόπος να το αντιπαρέλθετε… Τα οφέλη θα αρχίσουν να φαίνονται πιο έντονα από την αρχή της εβδομάδας και εκεί θα σημειώσετε και τις πρώτες σας νίκες έπειτα από μεγάλο διάστημα στασιμότητας, είτε στα επαγγελματικά είτε στα ερωτικά!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια έξυπνη επένδυση.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Νιώθετε πολύ κουρασμένοι, ίσως και εξουθενωμένοι από το φορτωμένο πρόγραμμα και τις πολλές υποχρεώσεις. Κυρίως, όμως, είστε λίγο απογοητευμένοι, διότι η ανταμοιβή των κόπων σας είτε δεν ήταν η αναμενόμενη είτε έχει καθυστερήσει σημαντικά… Με τη νέα Σελήνη αισθάνεστε την ανάγκη να απομακρυνθείτε από το φως των προβολέων και να δουλέψετε στο παρασκήνιο ή να ξεκουραστείτε και να αναλάβετε δράση μετά. Το τελευταίο, πάντως, είναι ακόμη καλύτερο, γιατί σύντομα θα χρειαστείτε αρκετή ενέργεια και καλά φορτισμένες μπαταρίες προκειμένου να αντεπεξέλθετε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αναθέρμανση σχέσεων.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Με μια νέα Σελήνη στον Ζυγό η κοινωνική ζωή σας ενισχύεται, οι προσκλήσεις για εξόδους από φίλους και γνωστούς πληθαίνουν, ο φιλικός κύκλος σας διευρύνεται και μάλιστα μέσα σε αυτόν μπορείτε να βρείτε και ευκαιρίες για μελλοντικές επαγγελματικές συνεργασίες. Γι’ αυτό, όσο κουρασμένοι και αν αισθάνεστε, μην αρνείστε να κυκλοφορήσετε και λίγο, γιατί μόνο κερδισμένοι μπορεί να βγείτε από όλο αυτό. Σε αυτό που πρέπει, ωστόσο, να παραμείνετε μετρημένοι είναι τα οικονομικά σας, καθώς τα σημάδια βελτίωσής τους θα καθυστερήσουν κάπως.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αναθεωρήστε… ερωτικά.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Μια νέα Σελήνη στον τομέα της καριέρας είναι πάντα σημάδι ότι κάτι καινούργιο, δημιουργικό και σπουδαίο μπορεί να προκύψει. Ετσι, έχετε μπροστά σας δύο εβδομάδες (τόσο περίπου διαρκεί η επιρροή της) που πρέπει να έχετε μάτια και αφτιά τεντωμένα, ώστε να μη χάσετε ευκαιρίες. Ο Αρης εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη κι αυτό μεταφράζεται στο ότι εξακολουθούν να υπάρχουν εκκρεμότητες και απαντήσεις που δεν έχουν δοθεί ακόμη σχετικά με ένα επαγγελματικό θέμα. Μην ανησυχείτε όμως. Πλησιάζει η ημέρα που θα νιώσετε σίγουροι για τις επιλογές σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Τηρήστε τα πλάνα σας.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Αυτή η εβδομάδα αποτελεί τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο αίσθημα ανικανοποίητου που βιώνετε και το ψυχολογικό φορτίο που νιώθατε στο ξεκίνημα του Οκτωβρίου και στην πιο ικανοποιητική και δημιουργική κατάσταση η οποία αρχίζει να διαμορφώνεται στη ζωή σας με τη νέα Σελήνη στο φιλικό προς εσάς ζώδιο του Ζυγού. Εκτός από τη διάθεσή σας που ζωηρεύει, ενισχύεται σημαντικά και το πορτοφόλι σας, αρκεί, βέβαια, να παραμείνετε και εσείς ρεαλιστές και να μην πάρετε φόρα αρχίζοντας τα περιττά έξοδα.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Οργανώστε ένα ταξίδι.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Η νέα Σελήνη στον Ζυγό ίσως κλονίσει την αυτοεκτίμησή σας. Σημαντικό για εσάς είναι να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Η βοήθεια του Ερμή από τον Σκορπιό είναι σημαντική για να βρείτε αποδοχή και ανταπόκριση, γι’ αυτό μη χάνετε χρόνο. Κάτι ακόμη που χρειάζεται προσοχή είναι τα οικονομικά σας ρίσκα, οι επενδύσεις και οι αγοραπωλησίες. Προτιμήστε να ζητήσετε τη γνώμη των ειδικών, αν δεν γνωρίζετε εσείς τα «κατατόπια».

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προωθήστε τη δουλειά σας.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Η νέα Σελήνη ενεργοποιεί τον τομέα του ωροσκοπίου σας που κυβερνά τα θέματα γάμου, σχέσεων και συνεργασιών. Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες θα μπορέσετε με ασφάλεια να ξεκαθαρίσετε τα παραπάνω, να δημιουργήσετε νέα δεδομένα επάνω στα οποία θα στηριχτούν από εδώ και έπειτα οι σχέσεις σας και να προσελκύσετε περισσότερους υποστηρικτές και ανθρώπους διατεθειμένους να σταθούν δίπλα σας. Η νέα Σελήνη φέρνει περισσότερες επαφές κοινωνικού τύπου, καθώς και μεγαλύτερη άνεση στα οικονομικά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ερωτική επιθυμία!

Ταύρος 20/4 – 20/5

Η νέα Σελήνη, που σας επηρεάζει στην αρχή της εβδομάδας, σας δίνει ώθηση να ασχοληθείτε περισσότερο με το σώμα και τη φυσική σας κατάσταση, θέτοντας ως προτεραιότητα, μαζί με τα επαγγελματικά σας, τα οποία ούτως ή άλλως έχετε ψηλά, και τον τομέα της υγείας. Ενας ακόμη λόγος για τον οποίο πρέπει να ασχοληθείτε με αυτή είναι και η επιρροή του Κρόνου, που εύκολα μπορεί να σας ρίξει ψυχολογικά ή να σας οδηγήσει σε κακές συνήθειες (πολυφαγία, κάπνισμα). Ιδιαίτερα οι Ταύροι του τρίτου δεκαημέρου, μπορείτε πιο εύκολα να πειθαρχήσετε αυτή την περίοδο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Καλή διατροφή και άσκηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Η θέση του κυβερνήτη σας Ερμή στον Σκορπιό σάς κάνει να δουλεύετε εντατικά και να τα δίνετε όλα προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Ισως είναι πιο έντονος ο ανταγωνισμός ή μπορεί να έχετε αναλάβει μεγαλύτερες υποχρεώσεις και ευθύνες προσπαθώντας να αντεπεξέλθετε. Ευτυχώς, κοντά στα δύσκολα, έχετε τις ευκολίες σας αυτή την εβδομάδα με τη νέα Σελήνη στο βοηθητικό προς το δικό σας ζώδιο του Ζυγού. Δημιουργία, έρωτας, παιδιά και έμπνευση είναι μερικά από τα δώρα που κομίζει ο Οκτώβριος!

ευκαιρία της εβδομάδας:

«Προχωρήστε» σε μια σχέση.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Το ζώδιό σας βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα κι αυτό σας κούρασε πολύ, κυρίως ψυχολογικά. Αυτή την εβδομάδα εν τούτοις, με τη νέα Σελήνη, και μολονότι ακόμη οι εντάσεις δεν έχουν καταλαγιάσει πλήρως, μπορείτε να κάνετε κάτι καλύτερο, ειδικά στον τομέα του σπιτιού (και ως χώρου, αλλά και ως «έμψυχου υλικού»). Ετσι, αν ψάχνετε, μπορείτε τώρα να βρείτε έναν χώρο για να μετακομίσετε, να επιδιορθώσετε κάτι ή να ανανεώσετε τον ήδη υπάρχοντα. Γενικότερα ευνοούνται όλες οι «οικιακές» δραστηριότητες, ακόμη και το να μεταφέρετε μέρος της δουλειάς στην οικία σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Τακτοποιήστε εκκρεμότητες.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Τα πράγματα βελτιώνονται αργά αλλά σταθερά και η νέα Σελήνη σάς ανοίγει τον δρόμο για κοντινές αποδράσεις ή σας ανοίγει την όρεξη για συζητήσεις και περισσότερη επικοινωνία, ενώ είναι πιθανό να θελήσετε αυτή την εποχή να προβείτε και σε μια σημαντική αγορά. Ακόμη, μεγαλώνει η επιθυμία σας να μάθετε καινούργια πράγματα (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, μια ξένη γλώσσα κ.ο.κ.) που θα μπορούσαν να σας δώσουν πόντους και στη δουλειά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Πλησιάστε το αντικείμενο του πόθου…

Παρθένος 23/8 – 22/9

Η νέα Σελήνη στο δικό σας ωροσκόπιο αφορά ξεκάθαρα τα οικονομικά σας και υπόσχεται καλύτερες ημέρες είτε έπειτα από κάποια αύξηση που ίσως είχε συζητηθεί νωρίτερα, αλλά τώρα την παίρνετε, είτε γιατί βρήκατε μια έξτρα δουλειά που θα ενισχύσει σημαντικά τον προϋπολογισμό σας. Το πιο σημαντικό με τη νέα Σελήνη και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας είναι ότι βελτιώνεται η αυτοπεποίθησή σας. Γι’ αυτό άλλωστε νιώθουν όλοι πολύ καλύτερα στο πλευρό σας! Πώς να μην προσελκύετε, λοιπόν, βλέμματα θαυμασμού;

ευκαιρία της εβδομάδας:

«Ζυγίστε» μια σχέση.