Ζυγός 23/9 – 23/10

Ο Κρόνος εγκαταλείπει το ζώδιό σας και σας αφήνει με έναν καινούργιο εαυτό, σίγουρα πιο ώριμο, πιο αποφασιστικό, σοφότερο και έμπειρο. Από τη νέα θέση του στον Σκορπιό σάς προτρέπει να ασχοληθείτε πιο διεξοδικά με τα των οικονομικών σας. Προσέξτε όμως τη διαχείρισή σας, πάρτε τα μέτρα σας στη διασφάλιση των κεκτημένων σας και μην μπαίνετε σε αμφίβολες επενδύσεις ή ρίσκα, προκειμένου να έχετε πραγματικά το κεφάλι σας ήσυχο. Οι κινήσεις σας από εδώ και στο εξής πρέπει να είναι απόλυτα ορθολογιστικές και μετρημένες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Γενική τακτοποίηση.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Υποδέχεστε έναν νέο επισκέπτη, με διάθεση για αλλαγές, σημαντικά νέα ξεκινήματα, ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, καθώς και για μεγαλύτερη φροντίδα προς τον εαυτό σας. Με τον Κρόνο, λοιπόν, θα περάσετε «αγκαζέ» τα δύο επόμενα χρόνια της ζωής σας. Ανάλογα με το πόσο θα θελήσετε να κουραστείτε, ο Κρόνος θα σας ανταμείψει ή θα σας ταλαιπωρήσει. Αν δεν φοβάστε την προσπάθεια, τότε μη φοβάστε τίποτε! Μέσα στα επόμενα χρόνια, θα πάρετε πιο σοβαρά τις δεσμεύσεις σας, θα γίνετε πιο ρεαλιστές και σίγουρα πιο πολυάσχολοι.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κοπιάστε και ανταμειφθείτε.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Καιρός να ενδιαφερθείτε περισσότερο για τη φυσική σας κατάσταση, για την υγεία ή την ψυχολογία σας, καθώς και για να προετοιμάσετε ένα καινούργιο επαγγελματικό σχέδιο, επάνω στο οποίο θα δουλέψετε λίγο μυστικά, ή κάπως απομονωμένοι από τον περίγυρό σας, και θα σας οδηγήσει στην επιτυχία προς το μέσον της δεκαετίας. Ενα είναι σίγουρο με τον Κρόνο στον Σκορπιό τα επόμενα δύο χρόνια: θα χρειαστεί να κάνετε αλλαγές σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο και να φυσήξει ένας αέρας ανανέωσης στη ζωή σας!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ξεκαθαρίσματα παντού.

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Ο Κρόνος φεύγει σήμερα από το σημείο πολιορκίας που διατηρούσε προς στο ζώδιό σας και εισέρχεται στον άξονα της φιλίας, του έρωτα και των στόχων. Μέσα στα επόμενα χρόνια θα ξεκαθαρίσετε, είτε με τον καλό είτε με τον δύσκολο τρόπο, σχέσεις, στόχους και όνειρα. Για κάποιους από εσάς θα εδραιωθούν νέες και πολύ σημαντικές φιλίες, ενώ για άλλους μπορεί να προκύψει μια σοβαρή αισθηματική σχέση. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα πράγματα θα αποδειχθούν πιο εύκολα σε ό,τι αφορά τη σταθεροποίηση καταστάσεων.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέες, αξιόλογες φιλίες.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Ο Κρόνος περνάει σε μια «ζόρικη» θέση για το ζώδιό σας και από τώρα και στο εξής θα ζητήσει να γίνετε πιο υπεύθυνοι και πιο εργατικοί ώστε να έχετε επιτυχία και καταξίωση. Η θέση του Κρόνου στον Σκορπιό μπορεί να σας οδηγήσει και σε ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή ή στην απόφαση να προχωρήσετε σε έναν γάμο ο οποίος πιθανώς θα εξυπηρετεί κατά κύριο λόγο το κοινωνικό προφίλ σας. Την επόμενη διετία, πάντως, μη φανταστείτε ότι χωρίς κόπο και προσπάθεια θα επιτύχετε κάτι!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εργασία και υπευθυνότητα.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Ο Κρόνος παίρνει θέση στο φιλικό και επίσης υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού και θα βοηθήσει να κάνετε βήματα προόδου, ενώ θα σταθεροποιήσει ό,τι βρισκόταν σε ρευστότητα τελευταία (κυρίως τα οικονομικά σας). Τα πράγματα θα βελτιωθούν σημαντικά στον οικονομικό τομέα και μέχρι την άνοιξη του 2015 θα δείτε πραγματική «άνοιξη» και στο πορτοφόλι σας. Τα ερωτικά θα έχουν ευτυχέστερη κατάληξη, ενώ σημαντική θα είναι η βοήθεια από ανωτέρους και η επιτυχία σας σε σπουδές, σχέσεις με εξωτερικό και νομικές υποθέσεις.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματική ευελιξία.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Ο Κρόνος αποχώρησε ήδη από το πεδίο σχέσεων – συνεργασιών – γάμου και παίρνει θέση για τα επόμενα δύο χρόνια στον οικονομικό τομέα του ωροσκοπίου σας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πιέσεις, αλλά ότι με κάποιον τρόπο θα χρειαστεί να διαχειριστείτε πιο πρακτικά και σοφά τα έσοδά σας. Κάποιοι από εσάς θα κληθείτε να τακτοποιήσετε θέματα κληρονομικά, περιουσιακά, διατροφών (αν υπήρξε διαζύγιο). Βάλτε στόχο μέσα στα επόμενα χρόνια να πετάξετε από πάνω σας το βάρος οφειλών και χρεών και φυσικά να δημιουργήσετε προϋποθέσεις αποταμίευσης.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Οικονομικό νοικοκύρεμα.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Ο Κρόνος παίρνει θέση απέναντί σας, στον τομέα σχέσεων συνεργασιών και γάμου και για τα επόμενα δύο χρόνια φαίνεται ότι θα σας απασχολήσει αρκετά η πορεία κάποιας σχέσης, του γάμου ή μιας συνεργασίας. Για κάποιους ίσως τελειώνει τώρα ένας κύκλος εμπειριών και ξεκινά κάτι νέο, ενώ για άλλους φθάνει η στιγμή της ανόδου στην καριέρα. Πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί με την υγεία σας και να αποφεύγετε αμελείς συμπεριφορές και κακές συνήθειες. Οι γεννημένοι τον Απρίλιο θα δεχθείτε μεγαλύτερη επιβάρυνση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέες, σημαντικές σχέσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Η νέα θέση του Κρόνου μπορεί να αυξήσει το στρες και τις ευθύνες στην καθημερινότητά σας, κυρίως σε θέματα εργασίας. Ούτως ή άλλως, τα επαγγελματικά θα είναι το «κυρίως πιάτο» της επόμενης διετίας. Χρειάζεται όμως, αν θέλετε όλα να κυλήσουν καλά, να βάλετε τα δυνατά σας και στα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης. Η παρουσία του Κρόνου στον άξονα υγείας – εργασίας μπορεί εύκολα να σας οδηγήσει στην υπερκόπωση και αυτό θα φανεί πολύ πιο έντονα στο τελευταίο τρίμηνο της χρονιάς, κυρίως για τους γεννημένους τον Μάιο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επιπλέον επαγγελματικές ευθύνες.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Η νέα θέση του Κρόνου στον Σκορπιό είναι φιλική προς το ζώδιό σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να σταθεροποιήσετε κεκτημένα και να προοδεύσετε. Εκεί όπου μπορεί να σας δυσαρεστήσει κάπως είναι στον έρωτα, καθώς σχέσεις χωρίς ουσία και βάσεις δεν θα κρατήσουν πολύ. Αντίθετα, οι «γεροί» δεσμοί μπορεί να εξελιχθούν καταπληκτικά. Ο ερχομός ενός παιδιού συμπίπτει κάποιες φορές με την περίοδο της κρόνιας διέλευσης από τον 5ο οίκο, συνεπώς το θέμα απόγονος αποκτά πρωτεύουσα σημασία στη ζωή σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Πατήστε στα πόδια σας.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Οι κρόνιες περίοδοι στη ζωή μας είναι συνυφασμένες με αλλαγές επί της ουσίας, με σκληρή δουλειά και σημαντικές εκκινήσεις, καθώς και με ένα γενικότερο ξεκαθάρισμα, ώστε στο τέλος να μείνουν μόνο τα απαραίτητα. Από αυτή την εβδομάδα, λοιπόν, ο Κρόνος θα αρχίσει να σας βαραίνει, πιθανώς με περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις ή με την επιθυμία να αποκτήσετε ένα δικό σας σπίτι ή να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση, καθώς και με την ανάγκη απλώς να διώξετε από τη ζωή σας ό,τι δεν σας αφήνει να προχωρήσετε.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Επαναπροσδιορισμός στόχων.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Η νέα θέση του Κρόνου στον Σκορπιό κατ’ αρχάς θα σας επιτρέψει να πάρετε μια ανάσα στα οικονομικά, που τα τελευταία χρόνια σάς ταλαιπώρησαν αρκετά. Επίσης, θα μπορέσετε να γίνετε πιο ουσιαστικοί στην «πώληση» των ικανοτήτων ή της δουλειάς σας και, αν είστε σε ηλικία σπουδών, θα καταφέρετε επίσης να διαχειρίζεστε με μεγαλύτερη αποδοτικότητα τον χρόνο της μελέτης σας. Γενικότερα, ξεκινάει μια πολύ σημαντική περίοδος για εσάς, την οποία θα πρέπει να αξιοποιήσετε για να εξελιχθείτε και να βγείτε κερδισμένοι.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εστιάστε στις επιθυμίες σας.