Ζυγός 23/9 – 23/10

Η Πανσέληνος, στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, επηρεάζει τους γεννημένους κοντά στις 30/9. Οι φάσεις της Σελήνης είναι δείκτες αλλαγών, που συνήθως ενεργοποιούν άλλες πλανητικές επιρροές και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να αναφερθούμε σε αυτές με χαρακτηρισμούς του τύπου καλή ή κακή, αφού χρειάζεται να περάσει κάποιο διάστημα. Για εσάς, τα θέματα που έρχονται στην επιφάνεια είναι γάμος, συνεργασίες, ερωτικά, σχέσεις με ανταγωνιστές. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ανεξάρτητα από το πόσο θα κουραστείτε θα κάνετε σημαντική πρόοδο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Βάλτε σε τάξη τη ζωή σας!

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Οι εντάσεις διαδέχονται η μία την άλλη στη δουλειά, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Η Πανσέληνος που εγκαινιάζει την εβδομάδα αφορά εργασία και υγεία και χρειάζεται να είστε προσεκτικοί ειδικά σε τυχόν παρασκηνιακές ενέργειες, καθώς και στη διατήρηση καλής ψυχολογικής και φυσικής κατάστασης. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και, γιατί, ακόμη και αν ταλαιπωρηθείτε προσωρινά, δεν θα είναι για μεγάλο διάστημα. Από αυτή την εβδομάδα, βέβαια, έχετε και επισκέψεις στο ζώδιό σας… Ο Κρόνος καταφθάνει!

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενα τσεκάπ.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Θα είστε από τους πρωταγωνιστές του Οκτωβρίου, με την κούραση και την ταλαιπωρία που αυτό συνεπάγεται. Η δουλειά εξακολουθεί να απορροφά την ενέργειά σας, αλλά με την Πανσέληνο στον Κριό, στο ξεκίνημα της εβδομάδας, ακόμη μία κατάσταση θα σας απασχολήσει: τα ερωτικά. Η σύνοδος της Πανσελήνου με τον Ουρανό φέρνει σενάρια πολλά και απρόβλεπτα. Κεραυνοβόλοι έρωτες και χωρισμοί περιλαμβάνονται στο μενού για τους γεννημένους κοντά στο τέλος Νοεμβρίου. Προσοχή στις επιλογές σας!

ευκαιρία της εβδοmάδας:

Φιλικό «ξεκαθάρισμα».

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Η Πανσέληνος στο ξεκίνημα της νέας εβδομάδας επηρεάζει τον άξονα καριέρας – οικογένειας, φέρνοντας ζόρια και αλλαγές. Για κάποιους από εσάς μπορεί να υπάρχει μια αλλαγή στο περιβάλλον της εργασίας ή του σπιτιού, ίσως όμως και να χρειαστεί να κάνετε τον χώρο δουλειάς σπίτι σας, εξαιτίας του μεγάλου φόρτου και του λίγου ελεύθερου χρόνου που διαθέτετε. Αφιερώστε χρόνο σε ηλικιωμένα άτομα στην οικογένειά σας και φυσικά δώστε μεγαλύτερη προσοχή και στις δικές σας άμυνες. Οι γεννημένοι στο τέλος Δεκεμβρίου επηρεάζεστε περισσότερο.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Προφυλάξτε την υγεία σας.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Η σημερινή Πανσέληνος, μολονότι δεν πραγματοποιείται σε ζώδιο δυσαρμονικό με το δικό σας, σας προκαλεί σχετική αναστάτωση. Μεγαλύτερη θα είναι και η κινητικότητα στη δουλειά, ενώ μπορεί τώρα να προκύψουν και κάποια ταξίδια για λόγους επαγγελματικούς. Δεν είναι, πάντως, η κατάλληλη περίοδος για να κάνετε προωθητικές κινήσεις για την καριέρα σας ή να διαφημίσετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας. Κάνετε μερικές ημέρες υπομονή και τα πράγματα μετά τις 7/10 θα είναι σίγουρα πιο άνετα για όλες τις επιδιώξεις σας.

ευκαιρία της εβδοmάδας:

Ενα επαγγελματικό ταξίδι.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών και φέρνει ανακατατάξεις, όχι απαραίτητα αρνητικές! Αυτό που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτε είναι το κέφι σας, την πίστη στον εαυτό σας και στην ικανότητά σας να τα βγάζετε πέρα παρ’ όλες τις δυσκολίες που προκύπτουν κάθε φορά. Φυσικά, δεν πρέπει να χειριστείτε το πορτοφόλι σας επιπόλαια, ακόμη και αν δεν περνάτε οικονομικές δοκιμασίες. Μερικές φορές τα μεγαλύτερα λάθη γίνονται από υπεραισιοδοξία και κακές επιλογές.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Οικονομική κινητικότητα.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Αν μια νέα Σελήνη συμπίπτει με σημαντικά ξεκινήματα στη ζωή μας, η Πανσέληνος είναι συνήθως δείκτης ολοκλήρωσης καταστάσεων. Κάτι που μπορεί να ξεκίνησε προ καιρού (σχέση, συνεργασία) φθάνει σε οριακό σημείο και χρειάζεται να αλλάξετε τη δομή του ή να πάρετε αποφάσεις σχετικά με τη συνέχιση ή τη διακοπή του. Αυτή η Πανσέληνος θα μπορούσε να δείχνει μια αλλαγή χώρου, αλλά και μεγαλύτερες εντάσεις στην προσωπική σας ζωή. Ισως αποφασίσετε μια αλλαγή ή μπορεί να την αποφασίσει ο σύντροφός σας και εσείς καλείστε να πάρετε θέση.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Μετακομίσεις!

Ταύρος 20/4 – 20/5

Αυτή η Πανσέληνος επηρεάζει κυρίως τον άξονα υγείας – εργασίας και δημιουργεί μεγαλύτερη ένταση και παρασκηνιακή δράση. Ισως, λοιπόν, να νιώσετε ότι ξεβολεύεστε στη δουλειά από αλλαγές που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα. Ή έχετε μεγαλύτερη αγωνία για την έκβαση κάποιας κατάστασης. Αρκετά φορτισμένη είναι η ατμόσφαιρα και στις σχέσεις. Η συνεχιζόμενη πορεία του Αρη στον Σκορπιό και αυτή την εβδομάδα περιπλέκει τα πράγματα και σας καλεί να μην παίρνετε παρορμητικές αποφάσεις.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Κόψτε κακές συνήθειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Στην πιο κοινωνική φάση σάς βρίσκει η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Κριού. Οι φάσεις της Σελήνης έχουν πάντα μεγαλύτερη επιρροή στην ψυχολογία, ανακινούν φόβους, μνήμες, όνειρα και ελπίδες και δηλώνουν περισσότερο το τέλος μιας κατάστασης παρά νέα ξεκινήματα. Οι γεννημένοι κοντά στις 28/5 επηρεάζεστε περισσότερο, ενώ ίσως υπάρξει κάποια εξέλιξη στην ερωτική σας ζωή ή μια εξέλιξη στη ζωή ενός φίλου που σας επηρεάζει έμμεσα. Επειδή η Πανσέληνος δέχεται δύσκολες όψεις, προσέξτε την ανάμειξη των φιλικών σχέσεων με τα οικονομικά σας.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Εντονη κοινωνική ζωή.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Η εβδομάδα ξεκινά με μια Πανσέληνο που σας επηρεάζει ιδιαίτερα. Ο τομέας στον οποίο πραγματοποιείται αφορά κυρίως την καριέρα, θα μπορούσε ωστόσο να επεκταθεί και στον τομέα οικογένεια. Για άλλη μια φορά οι γεννημένοι στο τέλος Ιουνίου μπορεί να βιώσετε σημαντικές αλλαγές στη δουλειά, καθώς μια συνεργασία φθάνει σε οριακό σημείο και θα χρειαστεί να ληφθούν αποφάσεις. Ανεξαρτήτως έκβασης δεν πρέπει να ανησυχείτε. Πριν από το τέλος της εβδομάδας θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες προόδου.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Αλλαγές στη δουλειά.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Μολονότι δεν πραγματοποιείται σε κόντρα ζώδιο προς το δικό σας, η σημερινή Πανσέληνος, εξαιτίας των δύσκολων όψεών της, απαιτεί προσοχή, καθώς ενεργοποιείται περισσότερο ο τομέας που αφορά σπουδές, εκδόσεις, ταξίδια, σχέσεις με εξωτερικό και νομικές υποθέσεις, γι’ αυτό και θα χρειαστεί να προσέξετε περισσότερο τους χειρισμούς σας. Μην μπερδέψετε τα συναισθήματα έντασης που βιώνετε και συμπίπτουν με την πορεία του Αρη στον τομέα της οικογένειας και του σπιτιού. Αποφύγετε συμφωνίες και υπογραφές σημαντικών εγγράφων αυτές τις ημέρες.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Ανάσες διασκέδασης.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Η σημερινή Πανσέληνος πραγματοποιείται στους «υλικούς» τομείς του ωροσκοπίου σας. Θα μπορούσε να έχει και επίδραση σε μια στενή σχέση, καθώς μπορεί να εμφανιστούν στον ορίζοντα κάποια σύννεφα αμφιβολίας για τα αισθήματα, είτε τα δικά σας είτε του συντρόφου σας. Η εβδομάδα έχει, πάντως, και τις θετικές πλευρές της, καθώς μπορείτε να υπολογίζετε σε αύξηση εσόδων (έγκριση δανείου, χρηματοδότηση, μπόνους, διατροφή κτλ.), καθώς η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας και ο Κρόνος φεύγει από τα οικονομικά.

ευκαιρία της εβδομάδας:

Οικονομική ενίσχυση.