Ζυγός 23/9 – 23/10

Τα γενέθλιά σας ξεκινούν σε κάπως τεταμένο κλίμα στον τομέα των σχέσεων, που επιβαρύνεται από τις κόντρες του Πλούτωνα και του Ουρανού προς το τέλος της εβδομάδας και την Πανσέληνο (απέναντί σας) στον Κριό. Τα επαγγελματικά απορροφούν το μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειάς σας, αφού τα καινούργια δεδομένα στη δουλειά και οι αυξημένες δραστηριότητες σας αναγκάζουν να ξεχάσετε τον ελεύθερο χρόνο. Τα σχέδια που επεξεργάζεστε και απαιτούν χρήμα (είτε πρόκειται για νέες επενδύσεις είτε για αγοραπωλησίες ακινήτων) δεν σας δίνουν την πολυτέλεια να κάθεστε.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

«Σύσφιγξη» συνεργασιών.

Σκορπιός 24/10 – 21/11

Το τέλος του μήνα σάς προσανατολίζει προς την πρακτική πλευρά της ζωής και σας κάνει πιο επιλεκτικούς στις συνεργασίες. Γίνεστε πιο δυναμικοί, ζητάτε περισσότερα και τα καταφέρνετε. Ο Αρης εξακολουθεί να αυξάνει τους ρυθμούς στη δουλειά και στο σπίτι και μαζί αυξάνει και τις δικές σας απαιτήσεις από τους άλλους. Δεν σας φτάνει μόνο να σας εκφράζουν λεκτικά το ενδιαφέρον τους ο σύντροφος, οι γονείς ή οι συνεργάτες σας. Πρέπει να το αποδεικνύουν καθημερινά με πράξεις. Επίσης, ο Αρης φέρνει αρκετή βιασύνη στα συμπεράσματα. Μετριάστε τον παρορμητισμό σας.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματική αναθεώρηση.

Τοξότης 22/11 – 21/12

Εβδομάδα αρκετής κούρασης από τη μία και σημαντικών αποτελεσμάτων από την άλλη για εσάς. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα φιλικό σας ζώδιο, αλλά λόγω των όψεών της φαίνεται ότι σας φέρνει ενώπιον των ευθυνών σας απέναντι σε ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνετε. Μπορεί να υπάρξουν και ακραίες συμπεριφορές ή απροσδόκητες καταστάσεις σε κάποιες σχέσεις. Οι εντάσεις και το στρες δεν θα λείψουν, όπως δεν θα λείψουν και οι εύνοιες. Ερμής στον Ζυγό και Αφροδίτη στον Λέοντα σας κάνουν πιο διπλωμάτες και καλύτερους διαπραγματευτές.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια απόδραση!

Αιγόκερως 22/12 – 19/1

Σύνθετη η εβδομάδα που ξεκινά, όχι μόνο γιατί η Πανσέληνος σας πιέζει, αλλά και γιατί η καθημερινότητά σας γίνεται πιο κουραστική, εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων. Από την άλλη, βέβαια, σταδιακά βελτιώνονται τα ερωτικά και τα οικονομικά, κάτι που θα βοηθήσει τουλάχιστον να μη χάνετε το κέφι σας. Κοντά στις 30/9 προσέξτε τις αντιπαραθέσεις τόσο μέσα στο σπίτι όσο και στη δουλειά, με προϊσταμένους ή μεγαλύτερα σε ηλικία άτομα. Η διαλλακτικότητα και η ψυχραιμία σώζουν από τα χειρότερα, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενισχύστε την τσέπη σας.

Υδροχόος 20/1 – 18/2

Στην τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου δεν μπορείτε να δείτε κάτι άλλο πέρα από την τακτοποίηση των επαγγελματικών σας ζητημάτων. Ο Αρης στον τομέα της καριέρας σάς κάνει πιο διεκδικητικούς και σας ωθεί σε νέα ξεκινήματα και κατακτήσεις. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια δεν θα λείψουν στους νέους αγώνες σας για επαγγελματική καταξίωση και καλύτερα οικονομικά, δεν θα σας εγκαταλείψουν ωστόσο και οι βοήθειες. Οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου έχετε την εύνοια του Δία, που μπορεί να σας ανοίξει νέες πόρτες στη δουλειά και στις σπουδές.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Εργασιακές διεκδικήσεις.

Ιχθύες 19/2 – 20/3

Ανασυνταχθείτε οικονομικά, οργανώστε τον χρόνο σας και ανταποκριθείτε θετικά στις αυξημένες ευθύνες, καθώς διακατέχεστε από μια εμμονή να κάνετε πολλά πράγματα και να αποκομίσετε περισσότερα χρήματα. Πιθανό να υπάρξουν οικονομικές εντάσεις και πιέσεις με την Πανσέληνο στον Κριό, από την άλλη όμως εμφανίζονται και οι κατάλληλες βοήθειες. Τα ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά θα πρέπει να περιμένουν ως τον Οκτώβριο.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Αναζητήστε το κέρδος!

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Μια τόσο ισχυρή Πανσέληνος στο ζώδιό σας δύσκολα σας αφήνει ανεπηρέαστους, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τον Μάρτιο, γι’ αυτό προσέξτε τις κινήσεις και κυρίως τις σχέσεις σας αυτή την εβδομάδα – τόσο σε ερωτικές όσο και σε επαγγελματικές επαφές ή συνεργασίες. Είναι πολύ πιθανό το σχοινί στο οποίο ακροβατεί η καθημερινότητά σας, όπως μια μόνιμη ερωτική σχέση ή μια δουλειά χρόνων, να σπάσει. Ολα αυτά δεν θα γίνουν ξαφνικά μια ωραία πρωία, αλλά θα είναι αποτέλεσμα δικών σας πράξεων ή παραλείψεων από το παρελθόν.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Απαλλαγείτε από έγνοιες.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Νέοι αγώνες είναι το σύνθημα της εβδομάδας για εσάς, αφού θα χρειαστεί να δώσετε αρκετούς προκειμένου να λάβετε την ικανοποίηση που θέλετε, ειδικά στα θέματα καριέρας. Προοπτικές βελτίωσης υπάρχουν και μάλιστα θα τις δείτε να ξεδιπλώνονται άμεσα. Μαζί με τις προαγωγές ή τις μεγαλύτερες ευθύνες έρχονται ωστόσο και υπερωρίες, φόρτος εργασίας, εκνευρισμός και αυτά θα κληθείτε να τιθασεύσετε. Ως τις αρχές Οκτωβρίου τα επαγγελματικά και τα οικονομικά θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειάς σας, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα τα ερωτικά.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Κλείστε εκκρεμότητες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Η εβδομάδα παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον, αφού βρίσκει τον κυβερνήτη σας Ερμή στον Ζυγό, άρα σε πιο βολική θέση για τα συμφέροντά σας. Αν έχετε γραφειοκρατικές εκκρεμότητες, αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, αν σκεφτόσασταν να κάνετε κάτι για το μεταφορικό σας μέσο ή αν θέλετε να βάλετε μια σημαντική υπογραφή ως τις 27/9, φροντίστε να πράξετε τα δέοντα. Καλή αυτή η θέση και για ό,τι σχετίζεται με παιδιά και νέους εν γένει. Η Πανσέληνος δεν λειτουργεί αρνητικά για εσάς, παρ’ όλα αυτά προσέξτε κάπως τις φιλικές σας σχέσεις.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Στηρίξτε φίλους.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Δεν είναι η πιο εύκολη εβδομάδα του μήνα, με την Πανσέληνο στον τομέα της καριέρας, αλλά ούτως ή άλλως έχετε συνηθίσει στα δύσκολα – με τον Κρόνο στο πλευρό σας. Μην πάει πάντως ο νους σας στο κακό, αφού ως δυσκολία μπορεί να εκληφθεί και η ανάληψη έξτρα ευθυνών στη δουλειά. Οσοι έχετε γεννηθεί προς το τέλος Ιουνίου, οφείλετε να είστε πιο ψύχραιμοι και προσεκτικοί με την υγεία, τη δική σας και των αγαπημένων σας ανθρώπων. Μετά την επεισοδιακή Πανσέληνο όλα θα φαίνονται πιο καθαρά και σίγουρα θα έχετε αποκομίσει σημαντικές εμπειρίες.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Εξοικονομήστε χρήματα.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Το προηγούμενο διάστημα σας έβαλε σε παιχνίδια εξουσίας σε σχέσεις και συνεργασίες. Η Αφροδίτη περνάει τις τελευταίες ημέρες της στο ζώδιό σας, χαρίζοντάς σας γοητεία και διπλωματικές ικανότητες, φροντίζει για την προβολή και τις δημόσιες σχέσεις σας και απαλύνει τις διαφορές σας με συντρόφους, συνεργάτες και οικείους. Ο Ερμής στον Ζυγό ευνοεί καριέρα ή σπουδές. Αν ψάχνετε μια δεύτερη δουλειά, τότε τα μηνύματα είναι θετικά.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Διαφημίστε τη δουλειά σας.

Παρθένος 23/8 – 22/9

Νιώστε την εύνοια σε όλα τα επίπεδα. Ακόμη και η Πανσέληνος στις 30/9 δεν σας επηρεάζει αρνητικά όπως άλλους, εκτός αν έχετε ωροσκόπο Κριό, Ζυγό, Καρκίνο ή Αιγόκερω. Νέες συμμαχίες ή μυστικές συμφωνίες είναι μερικά από τα αποδοτικά σενάρια της εβδομάδας (αποδοτικά κυρίως ως προς τον οικονομικό τομέα). Επειδή ο εφετινός Σεπτέμβριος είναι πιο γενναιόδωρος σε σχέση με τον Οκτώβριο, προσπαθήστε να εκμεταλλευθείτε τις επόμενες ημέρες για να δημιουργήσετε ευκαιρίες. Ερωτικά υπάρχει νηνεμία και προσμονή.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Οικονομική ανακούφιση.