ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Τα γενέθλιά σας συνεχίζονται και στο πλευρό σας βρίσκονται σημαντικοί πλανήτες που σας δίνουν ώθηση μέσα στον Σεπτέμβριο να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην προσωπική ή επαγγελματική ζωή. Η εβδομάδα αυτή μάλιστα, με τον Ερμή να περνάει στο ζώδιό σας, δίνει το σημαντικό έναυσμα για να αρχίσουν εξελίξεις παντού. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα έρθουν όλα εύκολα ή ότι δεν θα έχετε στρες, αλλά σίγουρα δεν θα υπάρχει η προηγούμενη στασιμότητα. Ο Σεπτέμβριος, με την Αφροδίτη στον Λέοντα, είναι ιδανικό διάστημα για να φροντίσετε και την υγεία σας.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Προτάσεις στη δουλειά.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 23/10

Πιο γλυκιά προδιαγράφεται η πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, αφού η νέα θέση της Αφροδίτης στον Λέοντα είναι αρκετά ευνοϊκή και για τους στόχους σας, και για να διασκεδάσετε λίγο παραπάνω, αν το επιθυμείτε, και για να ταξιδέψετε, αν αυτό είναι στις προτεραιότητές σας, μαζί με φίλους. Ακόμη, η Αφροδίτη βοηθά στην ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σας, καθώς και στα ερωτικά. Οικονομικά, υπάρχει έλλειψη ρευστού προκειμένου να ικανοποιήσετε τα μεγάλα «θέλω» σας. Τα καλύτερα έρχονται μετά τις 6/9.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Οικονομικές διεκδικήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 21/11

Ο Σεπτέμβριος τρέφει την επαγγελματική φιλοδοξία σας, αλλά ταυτοχρόνως απαιτεί και ψυχραιμία όταν οι γύρω σας εναντιώνονται στις επιθυμίες σας. Μη νομίζετε ότι θα είναι εύκολο να επιβάλετε τις απόψεις σας ή να γίνουν τα πράγματα στη δουλειά όπως εσείς επιθυμείτε. Ο Αρης στο ζώδιό σας σάς δείχνει ότι παίρνετε φόρα, ανεβαίνετε ιεραρχικά και αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα τον ανταγωνισμό. Σίγουρα, όμως, αυτές οι προσπάθειες μπορεί να δημιουργήσουν ζήλιες, κακίες ή και ανεπιθύμητα χτυπήματα, ακόμη και από ανθρώπους που ως τώρα θεωρούσατε φίλα προσκείμενους.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Σαρώστε επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Ο Σεπτέμβριος έχει δυσκολίες, πάντως για εσάς όλα διαγράφονται πιο στρωτά και μάλλον αυτό σχετίζεται με επιλογές που κάνατε προηγουμένως και όχι από όσες κάνετε τώρα. Η Πανσέληνος στο τέλος του μήνα θα έχει συναισθηματικό ενδιαφέρον και τότε ίσως προκύψει μια νέα γνωριμία ή μια ήδη υπάρχουσα φιλική επαφή ίσως εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα μετά τις 6/9 βοηθά τα οικονομικά και ευνοεί σχέσεις με εξωτερικό, σπουδές, εκδόσεις, ταξίδια. Με τον Αρη στον Σκορπιό, δουλεύετε παρασκηνιακά σε νέα επαγγελματικά σχέδια.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Ετοιμάστε ταξίδι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Οι περισσότεροι πλανήτες βρίσκονται σε προνομιακή θέση προς το ζώδιό σας αυτόν τον Σεπτέμβριο, τουλάχιστον ως τις 25, όπερ σημαίνει ότι πρέπει να επιταχύνετε τις προσπάθειές σας και να κάνετε ό,τι περνάει από το χέρι σας, ειδικά μετά τις 10/9, για να αυξήσετε παντού τις μετοχές σας. Τα επαγγελματικά είναι η άμεση προτεραιότητά σας, αλλά και τα αισθηματικά δεν πάνε πίσω, καθώς φαίνεται να σας απασχολούν έντονα. Επίσης, με τη θέση του Ερμή στην Παρθένο, μπορείτε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Μακρινές αποδράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με μεγάλους στόχους και με διάθεση για αλλαγές, τουλάχιστον στα επαγγελματικά. Σίγουρα δεν είναι ήσυχος και ήρεμος μήνας. Μπορεί κάποιες ημέρες του να σας ξεγελούν προσωρινά, αλλά, όσο πλησιάζουμε προς το μέσον του, οι ρυθμοί θα ανεβαίνουν και σε ορισμένες περιπτώσεις δεν θα σας αρκεί ένα 24ωρο για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Από τις 6/9 η Αφροδίτη στον Λέοντα μπορεί να σας οδηγεί σε παρορμητισμό και υπερβολές στον αισθηματικό τομέα ή στα οικονομικά, αλλά, από την άλλη, βοηθά να κάνετε επωφελείς γνωριμίες.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Ρίξτε το στη δουλειά.

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Ο Σεπτέμβριος δεν είναι περίπατος, αλλά σίγουρα δεν είναι και τόσο κουραστικός και προβληματικός όσο τις προηγούμενες χρονιές. Πολλοί πλανήτες συγκεντρωμένοι απέναντί σας ρίχνουν το βάρος στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, που μάλλον μπαίνουν στο μικροσκόπιο, με τη διάθεση αλλαγής που έχετε τις τελευταίες ημέρες. Πάντως, σε όλη τη διάρκειά του, θα διαπιστώσετε ότι οι ρυθμοί είναι εντατικοί, αλλά παράλληλα ξεκαθαρίζουν και πολλά πράγματα. Η Αφροδίτη στον Λέοντα θα ευνοήσει επαγγελματικές σχέσεις και οικονομικά.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Μια νέα απασχόληση.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Ο Σεπτέμβριος, παρά τις δυσκολίες του, δεν φαίνεται να δημιουργεί εξαιρετικά προβλήματα. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Λέοντα βοηθά να προλάβετε τα χειρότερα σε σχέσεις και οικονομικά, ενώ η θέση της Αφροδίτης στον φιλικό Λέοντα αφορά κυρίως τον συναισθηματικό σας κόσμο, τις ερωτικές και φιλικές σχέσεις. Προσοχή στις αντιδράσεις σας προς το τέλος του μήνα. Οταν πάει να ξεσπάσει κάποια κρίση, να είστε υποψιασμένοι όταν παρατηρείτε περίεργες συμπεριφορές από γνωστούς.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Λίγη ακόμη ντόλτσε βίτα!


ΤΑΥΡΟΣ 20/4 – 20/5

Ο Σεπτέμβριος είναι από κάθε άποψη μήνας σκληρής δουλειάς και παραγωγικότητας, με τον Αρη να βρίσκεται ήδη στον Σκορπιό και να σας πολιορκεί με κάθε τρόπο. Για να τα βγάλετε πέρα με τις αυξημένες υποχρεώσεις σας θα πρέπει να είστε καλά οργανωμένοι, μεθοδικοί και να μην αφήνετε τίποτε στην τύχη. Μέσα στο τρέξιμο και στην καθημερινή ασφυκτική πίεση των επαγγελματικών δεν χωράνε πολλοί ρομαντισμοί, μάλιστα το διάστημα 6-30 Σεπτεμβρίου, με την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα κρίνει και τη βιωσιμότητα αρκετών σχέσεων.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Οργανωθείτε στο γραφείο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Δεν ξέρω πόσες ευκαιρίες σάς έδωσε το εφετινό καλοκαίρι για αναψυχή, ταξίδια, εκδρομές (πιστεύω αρκετές), πάντως ο Σεπτέμβριος, ειδικά από αυτή την εβδομάδα, θα σας δώσει λίγες επιπλέον. Οχι ότι δεν θα έχετε υποχρεώσεις, αλλά μέσα σε όλα θα μπορέσετε να χωρέσετε και λίγη διασκέδαση και λίγη παραπάνω ζωντάνια στην ερωτική σας ζωή. Μόνο μετά τις 7/9 προσέξτε τους ενθουσιασμούς με τις νέες σχέσεις και αφήστε τον χρόνο να τις «βαφτίσει» επιφανειακές, σοβαρές ή σχέσεις ζωής.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Εκδράμετε στη φύση!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 22/7

Ο Σεπτέμβριος είναι από πολλές απόψεις ιδανικός μήνας, αφού τουλάχιστον ως τις 25/9 δεν υπάρχουν μεγάλες πιέσεις σε κάποιον τομέα και μόνο αν έχετε αντίξοες επιρροές από ωροσκόπο μπορεί να «χαλάσει το γλυκό». Η εβδομάδα βοηθάει και την αυτοπεποίθησή σας να επανακτήσετε, και να ασχοληθείτε πιο διεξοδικά με τα θέματα της δουλειάς, και να αποκτήσετε μια καινούργια ασχολία, αλλά και να έχετε καλά αποτελέσματα σε οικονομικές διεκδικήσεις. Ερωτικά, υπάρχουν ακόμη κάποια δύσκολα σημεία, αλλά προσπαθήστε να τα ξεκαθαρίσετε ως τις 25/9.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Καλά νέα στην τσέπη.


ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Σίγουρα δεν έχετε περάσει το πιο ξένοιαστο καλοκαίρι της ζωής σας και ο Σεπτέμβριος δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι στο σκηνικό της ταλαιπωρίας. Φυσικά, όλα αυτά μπορεί να γίνονται για το καλύτερο (π.χ. να κάνετε τη δική σας επιχείρηση, να αγοράσετε σπίτι ή να μετακομίσετε), πάντως η κούραση παραμένει σύντροφός σας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σας βελτιώνει κάπως τα πράγματα, ωστόσο η επιρροή του Αρη από τον Σκορπιό είναι έντονη και σας επηρεάζει ψυχολογικά.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Αντιμετωπίστε τις αλλαγές.