ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΤ ΡΟΜΝΕΪΟ

Ρεπουμπλικανός υποψήφιος των προεδρικών εκλογών στις ΗΠΑ είναι Ιχθύς με ωροσκόπο στους Διδύμους. Ο Ηλιος, ο Ερμής και ο Αρης βρίσκονται στο υψηλότερο σημείο στο ωροσκόπιό του στον τομέα της καριέρας και του κοινωνικού στάτους και έτσι δεν είναι καθόλου περίεργο που με αυτές τις προδιαγραφές ο Ρόμνεϊ ξεχώρισε και αποφάσισε να ακολουθήσει πολιτική καριέρα. Η σύνοδος του Δία από τον Σκορπιό, με τη Σελήνη του στο ίδιο ζώδιο, τον κάνει εξαιρετικά δημοφιλή. Η Αφροδίτη από τον Υδροχόο, πολύ κοντά και αυτή στο μεσουράνημα, σε συνδυασμό με τον αεικίνητο ωροσκόπο του στους Διδύμους χαρίζει γοητεία. Το μεγάλο τρίγωνο σε ζώδια του αέρα που σχηματίζει ο ωροσκόπος, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας δίνει δώρα σε κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο, μολονότι ίσως κάποιες στιγμές τον κάνει να φαίνεται απόμακρος ή ψυχρός. Η έντονη φιλοδοξία και οι πιο «σκοτεινές» πλευρές στο ωροσκόπιό του φαίνονται από τη Σελήνη και τον Δία στον Σκορπιό που αγαπούν τo παρασκήνιο και τα παιχνίδια εξουσίας. Ο Κρόνος και ο Πλούτωνας στον Λέοντα είναι επίσης δείκτες φιλοδοξίας αλλά και ναρκισσισμού. Αύριο ξεκινούν οι εργασίες του Εθνικού Συνεδρίου των Ρεπουμπλικανών, ωστόσο οι επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου δεν φαίνεται να έχουν πολύ ξεκάθαρο αποτέλεσμα. Μάλλον ο ανάδρομος Ερμής θα τις μετατρέψει σε θρίλερ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Η Πανσέληνος του Αυγούστου εκτός από όμορφο θέαμα αποτελεί και φαινόμενο με άμεση επίδραση στην ψυχολογία σας, ειδικά αν έχετε γενέθλια κοντά στις 30/8. Η σύνοδος με τον Ποσειδώνα φέρνει σύγχυση σε σχέσεις ή συνεργασίες, καθώς και μεγάλη νευρικότητα την οποία πρέπει να χειριστείτε διακριτικά. Τόσο σε σημαντικές σχέσεις όσο και σε επαγγελματικές συνεργασίες εσείς οι Παρθένοι οφείλετε να είστε ψύχραιμοι. Είναι κρίμα να χαλάσετε με αδέξιες κινήσεις τον παράδεισο ευκαιριών που θα σας προσφέρει ο Σεπτέμβριος. Υπομονή.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Πλησιάστε το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 23/10

Ο Αύγουστος τελειώνει με μια Πανσέληνο αρκετά νευρική και σας επηρεάζει περισσότερο στους τομείς της εργασίας και της υγείας. Στον χώρο της δουλειάς ίσως προκύψουν τώρα αρκετές εντάσεις με συναδέλφους και συνεργάτες που δεν συμφωνούν μαζί σας σε κάποια θέματα. Μπορεί ακόμη η αιτία της έντασης να είναι μια σειρά από ξαφνικές διαφοροποιήσεις στις ευθύνες και στα καθήκοντά σας. Οσο για τον τομέα της υγείας, καλό θα ήταν να προσέχετε τις υπερβολές, ειδικά σε φαγητό και ποτό, αλλά και τις μετακινήσεις σας.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Βοήθεια από φίλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 21/11

Η Πανσέληνος στο ζώδιο των Ιχθύων, μολονότι δεν πραγματοποιείται σε ένα αρνητικό προς το δικό σας ζώδιο, ταράζει κάπως τα νερά στον ερωτικό τομέα και φέρνει στο προσκήνιο εξελίξεις, πιθανώς και λίγο μπερδεμένες. Η ένταση αυτές τις ημέρες θα είναι σίγουρα μεγαλύτερη και πρέπει να είστε όσο το δυνατόν πιο νηφάλιοι προκειμένου να μην προβείτε σε παρορμητικές, υπερβολικές ή λάθος κινήσεις, ειδικά αν η έκβαση μιας κατάστασης σε μια σχέση θέλετε να είναι θετική. Επίσης, ό,τι έχει να κάνει με τον τομέα των παιδιών χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή και λεπτούς χειρισμούς.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Ερωτική διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Ο,τι σχετίζεται με τα του οίκου ή τα του χώρου της δουλειάς μπορεί να σας προβληματίζει στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου, με την Πανσέληνο να επηρεάζει άμεσα όσους έχετε γεννηθεί στο τέλος Νοεμβρίου. Μια αλλαγή σπιτιού ή διεύθυνσης εργασίας, ένα πρόβλημα με ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον και μια μεγαλύτερη ένταση στην καθημερινότητά σας στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια. Ψυχραιμία και, ειδικά αν συνεργάζεστε ή συμβιώνετε με άλλους Τοξότες, Διδύμους, Παρθένους και Ιχθύς, μην τραβάτε πολύ το σχοινί!

Ευκαιρία της εβδομάδας:Τακτοποιήστε εκκρεμότητες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Ο Αύγουστος τελειώνει με μια ιδιαίτερα νευρική και περίεργη Πανσέληνο στους Ιχθύς, οι οποίοι, ευτυχώς για εσάς, δεν είναι δυσαρμονικό ζώδιο προς το δικό σας. Ετσι, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν αυτές τις ημέρες και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Σεπτέμβριος ξεκινά και υπόσχεται θαύματα τόσο για την κοινωνική σας καταξίωση όσο και για την πορεία της καριέρας σας. Κάντε λίγη υπομονή αυτή την εβδομάδα και μετά όλα θα είναι καλύτερα και σίγουρα πιο αισιόδοξα.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Μια θετική απάντηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με μεγαλύτερες δόσεις έντασης λόγω της Πανσελήνου που σας επηρεάζει εμμέσως και περισσότερο στον τομέα των οικονομικών, είτε αυτό έχει να κάνει με τα χρήματα που διεκδικείτε εσείς οι ίδιοι είτε αφορά τα οικονομικά του/της συντρόφου σας. Τα ζητήματα που σχετίζονται άμεσα με την τσέπη σας (αμοιβές, αυξήσεις, αποζημιώσεις κ.ο.κ.) ανήκουν στα θέματα που καλώς ή κακώς θα περάσουν σε πρώτο πλάνο στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου και θα χρειαστούν καλά μελετημένη στρατηγική προκειμένου να εξασφαλίσετε αίσια έκβαση.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Καλά νέα στη δουλειά.

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Μια Πανσέληνος στο ζώδιό σας σαφώς δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, ειδικά όταν τη φλερτάρει έντονα ο Ποσειδώνας! Για τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου φαίνεται ότι θα υπάρχουν αλλαγές και μάλιστα περίεργες στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου, είτε αυτό σημαίνει μια απόφαση που σχετίζεται με την αλλαγή στέγης, πόλης ή και χώρας διαμονής είτε αφορά την απόφαση για το οριστικό τέλος μια σχέσης ή συνεργασίας. Σε κάθε περίπτωση, εσείς οι Ιχθύες οφείλετε να είστε ψύχραιμοι και πολύ διπλωμάτες στις διεκδικήσεις σας.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Να μετακομίσετε.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Βρισκόμαστε μια ανάσα από την τελευταία καλοκαιρινή Πανσέληνο και, τυπικά τουλάχιστον, οι περισσότεροι από εσάς αναζητάτε διακαώς να ηρεμήσετε, να ξεκουραστείτε, να κάνετε τον απολογισμό σας και να είστε έτοιμοι να δώσετε νέες μάχες τον Σεπτέμβριο. Η Πανσέληνος βέβαια θέλει προσοχή σε θέματα υγείας, είτε πρόκειται για τη δική σας είτε για την υγεία των αγαπημένων σας προσώπων. Επίσης, χρειάζεται να προσέξετε το παρασκήνιο στην εργασία, καθώς μπορεί να παρατηρηθεί έξαρση.

Ευκαιρία της εβδομάδας:Ανακτήστε δυνάμεις.

ΤΑΥΡΟΣ 20/4 – 20/5

Στο ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου αν μη τι άλλο θα πρέπει να αισιοδοξείτε, αφού αυτός αναμένεται να είναι ένας από τους πιο δυναμικούς μήνες της χρονιάς. Μόλις περάσουμε και την κάπως αμφίθυμη Πανσέληνο του Αυγούστου, θα έχετε πολλούς λόγους να κοιτάτε μπροστά με ανακούφιση. Η Πανσέληνος σας επηρεάζει έμμεσα, φέρνοντας κάποια νέα για φιλικά σας πρόσωπα ή για τα παιδιά σας, αν έχετε. Αυτό το φεγγάρι σάς ξυπνά μια έντονη ανάγκη να βρεθείτε με πολύ κόσμο, είτε για να γιορτάσετε κάτι είτε για να παραβρεθείτε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Προσκλήσεις για έξοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Ο Αύγουστος κλείνει με ένταση για τους περισσότερους από εσάς και κυρίως με μπερδεμένα νέα, τα οποία αφορούν ένα επαγγελματικό ζήτημα. Το μπέρδεμα βέβαια είναι σχετικό. Ξεπερνώντας και την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, τα πράγματα είναι κάπως πιο ευνοϊκά και μπορείτε να ασκήσετε πιέσεις με μεγαλύτερη άνεση για να κερδίσετε αυτά που θέλετε. Ο Σεπτέμβριος είναι σαφώς πιο ευνοϊκός μήνας και πλέον θα μπορείτε να ποντάρετε για επιτυχίες με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Οικογενειακές στιγμές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 22/7

Η Πανσέληνος δεν θα έχει κακή επιρροή επάνω σας, αφού πραγματοποιείται σε ένα φιλικό προς το δικό σας ζώδιο και έτσι, ακόμη και αν προσωρινά σάς προβληματίσει, σίγουρα η έκβαση των γεγονότων θα είναι θετική. Ο,τι σχετίζεται με ανώτερες σπουδές, σχέσεις με ξένους και εξωτερικό ή νομικές διευθετήσεις μπορεί να έρθουν σε πρώτο πλάνο και να ζητήσουν την προσοχή και την ενέργειά σας. Λίγες ημέρες αργότερα, η Αφροδίτη από τον Λέοντα θα δώσει λύσεις σε οικονομικά κυρίως ζητήματα που το τελευταίο διάστημα σάς γέμιζαν με άγχος.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Οικονομική ανταμοιβή.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Η Πανσέληνος πραγματοποιείται σε ένα ζώδιο σχετικώς ουδέτερο προς το δικό σας και αυτό μπορεί να προσμετρηθεί μόνο στα θετικά της περιόδου, αφού δεν αναμένεται να σας επηρεάσει άμεσα. Ο,τι έχει να κάνει με οικονομικές διευθετήσεις, δάνεια, τράπεζες, χρηματιστηριακές υποθέσεις και κληρονομιές πιθανώς να σας προβληματίσει αυτές τις ημέρες, ωστόσο μετά τις 3/9 θα βρείτε λύσεις και εκεί. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας αναμένεται να φέρει εξελίξεις τόσο στα ερωτικά όσο και στα οικονομικά.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Διευθέτηση θεμάτων.