ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΜΠΕΪΛ
Ο ιδιαίτερα γοητευτικός βρετανός ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Μπάτμαν, εκπροσωπεί το ζώδιο του Υδροχόου και έχει στο ίδιο ζώδιο τον Ερμή και τον Δία του. Η παρουσία τόσων πλανητών στο αέρινο και εγκεφαλικό αυτό ζώδιο φέρνει αγάπη για το διαφορετικό, ανεξαρτησία και αλτρουισμό. Ο Μπέιλ είναι ένας άνθρωπος που αναζητάει την αλήθεια. Η Σελήνη του στον Κριό τον κάνει λάτρη της ταχύτητας, της δράσης, της περιπέτειας και του ρίσκου. Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω αγαπά την τάξη, την πειθαρχία, την οικονομία και έχει μια ιδιαίτερα γήινη προσέγγιση στα ερωτικά. Από την άλλη, αυτή η Αφροδίτη φημίζεται για το σκοτεινό της χιούμορ αλλά και την εσωστρέφειά της. Ο Αρης στον Ταύρο αγαπά τις απολαύσεις των αισθήσεων αλλά ξέρει και τον δρόμο προς τον πλούτο. Ο Μπέιλ πρωταγωνιστεί στην ταινία «Ο σκοτεινός ιππότης: η επιστροφή», της οποίας η προβολή πρόσφατα είδε για τα καλά το φως τη δημοσιότητας, δυστυχώς για τον χειρότερο λόγο, και αναφέρομαι στην τραγωδία στο Κολοράντο. Μάλιστα, ο ίδιος ο Μπέιλ στάθηκε στο πλευρό όσων επέζησαν. Μετά την τραγωδία με τον Χιθ Λέτζερ και αυτή του Κολοράντο, μάλλον το πρόσωπο του Μπάτμαν έχει σκοτεινιάσει για τα καλά, αλλά τίποτε δεν φαίνεται να επισκιάζει την καριέρα του Κρίστιαν Μπέιλ.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Ο Αύγουστος δεν θα είναι ξεκούραστος στο τέλος του. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα είναι ικανοποιητικός… Αλλωστε ως τις 23/8 υπάρχουν καλές προοπτικές να αυξήσετε τα έσοδά σας, να αναζητήσετε νέες συνεργασίες, να δεχθείτε καλές επαγγελματικές προτάσεις ή ακόμη και να πάρετε μια προαγωγή. Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, μπορεί να αυξηθεί το πελατολόγιό σας ή να κλείσετε μια σημαντική συμφωνία. Μετά τις 23/8 και μπαίνοντας ο Αρης στον Σκορπιό, θέματα υγείας ή οικογενειακά ζητήματα χρειάζονται προσοχή.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Επαγγελματική προβολή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Σημαντικός μήνας ο Αύγουστος, αφού ως το τέλος του θα έχετε την αίσθηση ότι παίρνετε το αίμα σας πίσω, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά. Τώρα που περνά και ο Αρης στον Σκορπιό, μπορείτε να επιδιώξετε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας στο σπίτι ή στη δουλειά, να αποκομίσετε μεγαλύτερα κέρδη, ακόμη και να φρενάρετε τα έξοδα. Σε προσωπικό επίπεδο υπάρχει μεγαλύτερη σταθερότητα και ικανοποίηση στα ερωτικά. Αν είστε μόνοι-ες, έχετε περισσότερες ευκαιρίες να βγείτε και να κάνετε γνωριμίες.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Νέες συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 23/10

Ο Αρης, ο οποίος από τον Ιούλιο σας ταλαιπώρησε αρκετά, φεύγει επιτέλους από το ζώδιό σας μετά τις 23/8 και λαμβάνει θέση στο ζώδιο του Σκορπιού ως τις 7/10. Και τότε ξεκινάει ένα πιο ουσιαστικό, πιο ασφαλές και σίγουρα πιο αποδοτικό διάστημα για εσάς που θα ρίξετε το βάρος της προσοχής σας περισσότερο στην αναβάθμιση του οικονομικού σας προφίλ και θα προσπαθήσετε να κερδίσετε πόντους και στον επαγγελματικό στίβο. Από αυτή την εβδομάδα μπορείτε με μεγαλύτερη άνεση να βελτιώσετε και τις δημόσιες σχέσεις σας ή να βγείτε λίγο παραπάνω για να διασκεδάσετε.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Νέα έσοδα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 21/11

Στο τέλος του καλοκαιριού καλείστε να προσαρμοστείτε σε αλλαγές οι οποίες προκύπτουν για άλλους στις διαπροσωπικές σχέσεις, για άλλους στη δουλειά και ίσως για όλους στον τρόπο με τον οποίο βλέπετε τη ζωή σας. Μετά τις 23/8 ο Αρης μπαίνει στο ζώδιό σας, προσφέροντάς σας περισσότερη ενέργεια, ενθουσιασμό και διάθεση να αναλάβετε δράση. Παράλληλα, αυξάνεται ο ανταγωνισμός εκ μέρους άλλων, η έλλειψη ψυχραιμίας από πλευράς σας και ίσως ο θυμός σας, όταν νιώθετε ότι ίσως για ακόμη μία φορά αδικείστε.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Το σίγουρο είναι ότι θα κουραστεί το μυαλό σας. Ο Ερμής στον Λέοντα, σε όλη τη διάρκεια του μήνα, σας βάζει σε τρέξιμο προκειμένου να τα προλάβετε όλα και να κερδίσετε πόντους στη δουλειά ή και σε άλλους τομείς. Τις επόμενες εβδομάδες οι ευκαιρίες για σεμινάρια, σπουδές, εκμάθηση ξένων γλωσσών, εκπαιδευτικά ή επαγγελματικά ταξίδια θα αφθονούν και πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε. Μέσα σε όλο αυτό το αλαλούμ έχετε τη συμπαράσταση φίλων, του/ της συντρόφου ή και των συνεργατών σας.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Σχέδια για ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Ο Αύγουστος ξεδιπλώνει, τις τελευταίες ημέρες του, έναν διαφορετικό χαρακτήρα για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, πολύ πιο φιλικό, αρκετά πιο ξεκούραστο και σαφώς πιο αποδοτικό. Βέβαια, αν περιμένετε να δείτε την απόδοση και στην τσέπη σας, θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή ως τις 23/8. Τότε δηλαδή που ο Αρης φεύγει από τον Ζυγό και εσείς θα μπορείτε να νιώσετε πιο ασφαλείς με τις επαγγελματικές επιλογές που κάνατε το προηγούμενο διάστημα. Βέβαια, οι σχέσεις και ο έρωτας ακόμη «νοσούν» ή έχουν μπει στο ψυγείο, αλλά και εκεί το τελευταίο δεκαήμερο θα είναι πιο ικανοποιητικό.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Σημαντική εύνοια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Από τη νέα του θέση στον Σκορπιό μετά τις 23/8, ο Αρης δεν πρόκειται να σας αφήσει σε ησυχία. Θα έχετε να διευθετήσετε πολλά στη δουλειά και στο σπίτι, άλλα όσο πιο ψύχραιμοι είστε, τόσο πιο άνετα θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε. Για καλή σας τύχη, ο Δίας στους Διδύμους βοηθά: εκεί που κλείνει μια πόρτα να ανοίγει ένα παράθυρο. Αλλά και ο Ερμής από τον Λέοντα δείχνει ότι στις προσπάθειές σας για αναβάθμιση των επαγγελματικών σας ή για αντιμετώπιση ξαφνικών καταστάσεων, έχετε σημαντικούς φίλους δίπλα σας.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Επαγγελματικές αλλαγές.

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Ο Αύγουστος σας περιβάλλει με περισσότερη εύνοια, κυρίως σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε αυτόν τον μήνα είναι η επικοινωνία σας με τους άλλους, διότι η περίεργη θέση του Ερμή στον Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει αλαλούμ. Προσέξτε τι λέτε, τι γράφετε, τι υπογράφετε και τι διαδίδετε… Τα οικονομικά σας μπορούν να πάνε εξαιρετικά σε όλη τη διάρκεια του μήνα και μάλιστα να δημιουργηθούν καλύτερες προοπτικές που θα τις απολαύσετε τον Σεπτέμβριο!

Ευκαιρία της εβδομάδας: Ταξίδι στο εξωτερικό.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Η νέα δυναμική θέση του κυβερνήτη σας Αρη στον Σκορπιό σάς ωθεί να ανασυνταχθείτε και να στρέψετε την προσοχή σας στον οικονομικό τομέα. Αν υπήρχαν οικονομικά προβλήματα, χρέη προς τρίτους, δύσκολες περιπτώσεις διακανονισμών ή οικονομικών συμφωνιών, θα μπορέσετε να τα ρυθμίσετε πιο εύκολα. Αν προσδοκάτε την αύξηση των εισοδημάτων σας και νέες οικονομικές συνεργασίες, οι θέσεις Ερμή, Αρη και Δία θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Τα πράγματα θα βελτιωθούν ακόμη και στην προσωπική σας ζωή.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Οικονομικές προοπτικές.

ΤΑΥΡΟΣ 20/4 – 20/5

Το διάστημα ως τις αρχές Οκτωβρίου θα είναι πολύ απαιτητικό και σύνθετο. Ο Αρης στον τομέα των σχέσεων, των συνεργασιών και του γάμου στρέφει την προσοχή σας στους άλλους και τις απαιτήσεις τους. Για κάποιους από εσάς αυτή η περίοδος μπορεί να σημαίνει προσαρμογή σε νέα δεδομένα και ανθρώπους στη ζωή σας, για κάποιους άλλους μπορεί να είναι ένα ξεκαθάρισμα σε παλιές σχέσεις και φθαρμένες συνεργασίες. Ως τον επόμενο μήνα σίγουρα χρειάζεστε… βιταμίνες και ψυχραιμία για να τα βγάλετε πέρα.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Πρόταση συνεργασίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Ο Αύγουστος δεν είναι δύσκολος μήνας για εσάς, αφού και οι επαγγελματικές σας προοπτικές διαφαίνονται εξαιρετικές και τα οικονομικά σας μπορεί να δείξουν σημάδια βελτίωσης. Αλλά το πιο σημαντικό παραμένει ότι η διάθεσή σας θα είναι αισθητά καλύτερη. Ερμής στον Λέοντα και Δίας στο ζώδιό σας ενισχύουν τις σχέσεις σας, φέρνουν νέα άτομα στη ζωή σας και βοηθούν στην προβολή των ικανοτήτων και των ταλέντων σας. Η νέα θέση του Αρη στον Σκορπιό σας δίνει την ευκαιρία να βγάλετε από το συρτάρι έναν επαγγελματικό στόχο σας.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Επαγγελματική ανανέωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 2/7

Η είσοδος του Αρη στον Σκορπιό, παράλληλα με την Αφροδίτη που διατρέχει το ζώδιό σας, σηματοδοτεί ένα καινούργιο κεφάλαιο εμπειριών στη ζωή σας, το οποίο ξεκινά μετά τις 23/8. Ως τότε υπάρχουν προβλήματα ή ρευστότητα και καλό είναι να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον. Τα οικονομικά θέματα, αν αυτό είναι το άγχος σας, θα δείξουν σημάδια βελτίωσης μετά τις 23/8: Μπορεί να έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις σχετικά με την εκμετάλλευση ενός ακινήτου ή να προωθήσετε μια αγοραπωλησία.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Τονωθείτε ψυχολογικά.