ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΪΤ ΜΟΣ

Από την ηλικία των 14, οπότε και την «ανακάλυψαν», μέχρι σήμερα, που δηλώνει σύζυγος και μητέρα, δεν έπαψε ποτέ να κοσμεί τα περιοδικά μόδας και να τροφοδοτεί τον Τύπο με την πολυτάραχη ζωή της. Μια επαγγελματίας που δεν επαναπαύεται δεν θα μπορούσε να εκπροσωπεί κάτι άλλο από το ζώδιο του Αιγόκερω. Η Σελήνη της στον σκοτεινό Σκορπιό τής δίνει ιδιαίτερα γοητευτική αύρα και από την άλλη την κάνει υπερευαίσθητη στα προσωπικά της. Ο Ερμής στον Υδροχόο συνήθως δίνει ένα ιδιαίτερο μυαλό και έναν εντελώς ασυμβίβαστο τρόπο σκέψης. Το ζώδιο του Υδροχόου ενισχύεται περαιτέρω στο ωροσκόπιό της από την Αφροδίτη της που βρίσκεται εκεί, καθώς και από τον Δία. Τα εξάγωνα του Ποσειδώνα από τον Τοξότη προς τους πλανήτες της στον Υδροχόο ίσως είναι η αιτία που, μολονότι δεν πληρούσε ακριβώς τις προδιαγραφές του τοπ μόντελ όταν ξεκινούσε την καριέρα της, κατάφερε με την ικανότητά της να μεταμορφώνεται αδιάκοπα να κάνει μεγαλύτερη καριέρα από πολλές – ψηλότερες και αντικειμενικά ομορφότερες – συναδέλφους της. Εφέτος η Κέιτ Μος, με το τετράγωνο του Κρόνου προς τον Ηλιο της, αναλαμβάνει νέες ευθύνες, λανσάροντας τη δική της σειρά ρούχων. Κάθε αρχή και δύσκολη.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Την Παρασκευή η Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας. Για όσους έχετε γενέθλια κοντά σε αυτή την ημερομηνία, φαίνεται ότι στη διάρκεια αυτού του έτους θα προκύψουν νέες σχέσεις, συνεργασίες και καινούργια δεδομένα. Για όλους τους υπόλοιπους Λέοντες η Νέα Σελήνη ανοίγει ένα παράθυρο στην τύχη για το επόμενο 15νθήμερο που φέρνει νέο αέρα και εμπειρίες στον τομέα των σχέσεων. Δύσκολο προμηνύεται το ξεκίνημα της εβδομάδας για όλους, γι’ αυτό προσοχή στο μεταφορικό σας μέσο.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Μια καλή γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντος σας δίνει μια ευκαιρία να ξεκουραστείτε. Ακόμη κι αν εργάζεστε, τουλάχιστον δεν θα έχετε τόσο πολύ άγχος και υποχρεώσεις στη δουλειά. Αυτό που χρειάζεται ωστόσο να προσέχετε είναι τα οικονομικά σας. Ειδικά αυτό το διάστημα μην ανοίγετε συζητήσεις που μπορεί να φθάσουν σε σοβαρές κόντρες και προγραμματίστε τα οικονομικά σας σχέδια για λίγο αργότερα. Η σύνοδος Αρη – Κρόνου μπορεί να αυξήσει τις οικονομικές υποχρεώσεις ή να σας βάλει σε έξοδα για μια αγορά.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Να χαλαρώσετε.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 23/10

Η Νέα Σελήνη αυτής της εβδομάδας βοηθάει τις συλλογικές κινήσεις και τις κοινές δραστηριότητες με αγαπημένα πρόσωπα, σας ωθεί να γίνετε πιο κοινωνικοί και να πλησιάσετε ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν, καθώς και να λάβετε αποτελεσματική ώθηση σε θέματα καριέρας. Ακόμη, ανοίγει τον δρόμο για να απολαύσετε διακοπές με καλή παρέα ή με το έτερον ήμισυ. Οσον αφορά τα επαγγελματικά σχέδια που καθυστερούν μπορεί να είναι πηγή ανησυχίας και οι σχέσεις σας με συνεταίρους ή συνεργάτες μπορεί να φθάσουν σε οριακό σημείο. Ψυχραιμία λοιπόν και όχι παρόρμηση.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Να διασκεδάσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 21/11

Μια σύνθετη εβδομάδα ξεκινά για τους περισσότερους από εσάς, αφού από τη μία πλευρά η επιρροή της Νέας Σελήνης από τον Λέοντα μπορεί να φέρει καλά νέα για την καριέρα σας στο διάστημα των επόμενων δύο εβδομάδων, από την άλλη ωστόσο κάποιες δύσκολες όψεις στο ξεκίνημα της εβδομάδας μπορεί να σας αναστατώσουν είτε με την εμφάνιση κάποιου ατόμου από το ερωτικό σας παρελθόν είτε με μια σειρά από προβλήματα που προκύπτουν σε ένα συγγενικό σας πρόσωπο, τα οποία θα είναι αδύνατον να σας αφήσουν αδιάφορους.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Επαγγελματικές προτάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Η εβδομάδα ξεκινάει πιο δύσκολα σε σύγκριση με το προηγούμενο διάστημα για τους περισσότερους και χρειάζεται όπου βλέπετε ότι πάει να ανάψει μια εστία έντασης στις φιλικές ή στις επαγγελματικές σας σχέσεις να σπεύδετε και να λειτουργείτε πυροσβεστικά. Η Νέα Σελήνη στις 17/8 στον Λέοντα είναι θετική, μπορεί μάλιστα να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για ένα ταξίδι (πιθανότατα στο εξωτερικό) ή μπορεί να φέρει σε πρώτο πλάνο θέματα που σχετίζονται με ξένους, δικαστήρια, σπουδές κτλ.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Επαγγελματικά ταξίδια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντος είναι σχετικώς ουδέτερη προς το δικό σας ζώδιο και το μόνο που μπορεί να φέρει είναι αυξημένες οικονομικές δοσοληψίες, πιθανώς και κάποιο καλό νέο σχετικά με ένα δάνειο ή μια άλλης μορφής χρηματοδότηση. Η εβδομάδα γενικά αποτελεί ένα από τα σχετικά δύσκολα διαστήματα του έτους, αφού η όψη Αρη – Κρόνου μόνο εκρηκτική μπορεί να χαρακτηριστεί. Προσέξτε ιδιαίτερα τις σχέσεις σας με τους προϊσταμένους σας, τους ανωτέρους σας, και γενικά με ανθρώπους που έχουν λόγο για τη δουλειά σας. Φυσικά προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο νομότυποι.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Λύσεις στα οικονομικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Η εβδομάδα περιλαμβάνει μια Νέα Σελήνη με θετικό χαρακτήρα, ακριβώς απέναντί σας, στον τομέα σχέσεων και συνεργασιών, η οποία, ειδικά για τους γεννημένους το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου σας, μπορεί να φέρει στο προσκήνιο νέες σχέσεις και συνεργασίες, καθώς και κάποια εμπόδια με τη δύσκολη σύνοδο Αρη – Κρόνου. Βέβαια, για εσάς διαφαίνεται λιγότερο επικίνδυνη, θα χρειαστεί πάντως να επιδείξετε μεγαλύτερη ψυχραιμία, ειδικά σε θέματα που αφορούν ιδεολογικά ζητήματα και διαφορές.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Ενδιαφέρουσες επαφές.

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στον σκοτεινό ουρανό την Παρασκευή και (φυσικά) είναι αθέατη, δεν είναι κακή για εσάς. Το μόνο που μπορεί να σας κακοφανεί είναι η ανάγκη να δουλέψετε περισσότερο (μπορεί να προκύψουν επαγγελματικές απαιτήσεις που δεν είχατε υπολογίσει). Στην αρχή της εβδομάδας σάς ασκείται μεγαλύτερη πίεση με τις δύσκολες όψεις Αρη – Κρόνου και αξιώσεις τρίτων ή πιστωτικών ιδρυμάτων μπορεί να επιβαρύνουν τον λογαριασμό και τη διάθεσή σας.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Οικονομικοί ελιγμοί.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει περισσότερο τον ερωτικό τομέα στο ωροσκόπιό σας, αλλά εμπλέκεται και με ό,τι σχετίζεται με χαρά, διασκέδαση και διακοπές. Οι γεννημένοι στο τελευταίο δεκαήμερο εκμεταλλευτείτε την επίδρασή της για να περάσετε καλά και ήρεμα. Στο ξεκίνημα της εβδομάδας πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με τη σύνοδο Αρη – Κρόνου. Μπορεί να φέρει ξαφνικές εντάσεις με το έτερον ήμισυ, έναν στενό συνεργάτη ή κάποιο άλλο άτομο με το οποίο μοιράζεστε κοινές δραστηριότητες ή συμφέροντα.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Ερωτευθείτε και αποδράστε.

ΤΑΥΡΟΣ 20/4 – 20/5

Η Νέα Σελήνη επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το τελευταίο δεκαήμερο του ζωδίου και φέρνει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν ένα ακίνητο ή την οικογένεια. Για μερικούς ο λόγος για όλα αυτά μπορεί να είναι η απόφαση για μια ανακαίνιση, για κάποιους μια αγοραπωλησία και για άλλους ζητήματα που αφορούν γονείς ή ανθρώπους με τους οποίους συμβιώνουν. Θα χρειαστούν ειδικοί χειρισμοί στα επαγγελματικά και ειδικά στη συνεργασία σας με ανθρώπους οι οποίοι δουλεύουν για εσάς.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Προσεγγίστε το ταίρι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Η Νέα Σελήνη θα μπορούσε να είναι για εσάς αφορμή για γιορτή, όπου θα καταφέρετε να δείτε στενούς συγγενείς, φίλους, ή ανθρώπους που δεν έχετε την ευχέρεια άλλες εποχές να έχετε κοντά σας. Οχι μόνο δεν είναι αρνητικό αυτό το φεγγάρι, αλλά σας δίνει και δυνατότητες να ταξιδέψετε και να περάσετε μερικές μέρες πιο χαλαρά. Το ξεκίνημα της εβδομάδας πάντως απαιτεί μεγαλύτερη προσοχή στα νεύρα σας και μεγαλύτερες προσπάθειες κατανόησης, ειδικά αν είστε γονείς απέναντι στα παιδιά σας. Βάλτε όρια χωρίς να τα καταπιέζετε.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Προβάλλετε τις ιδέες σας!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 22/7

Η Αφροδίτη φέρνει τα ερωτικά σας σε πρώτο πλάνο και αυτή την εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη πάντως, στο ζώδιο του Λέοντος, αφορά τις σταθερές σχέσεις, καθώς και τα οικονομικά σας, που έχουν καλές προοπτικές να βελτιωθούν στο 15νθήμερο που ακολουθεί. Γι’ αυτό, αν έχετε στο μυαλό σας μια αύξηση ή μια δεύτερη δουλειά, αρχίστε από τώρα τις διεργασίες. Οι επόμενες ημέρες σας βρίσκουν στρεσαρισμένους ή με εξαιρετικό φόρτο εργασίας και υποχρεώσεων στο σπίτι, άρα και φορτωμένους με αυξημένο εκνευρισμό.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Απρόσμενα κέρδη