ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟΥΣΕΪΝ ΜΠΟΛΤ

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έχουν αυτό που λέγεται «άστρο» και ο Γιουσέιν Μπόλτ είναι σίγουρα ένας από αυτούς. Ο τζαμαϊκανός σπρίντερ από νωρίς στο σχολείο έδειξε την αγάπη του για τα σπορ. Ο Ηλιος του είναι στην ίδια μοίρα με τον Ρήγουλο, ένα από τα τέσσερα αυτοκρατορικά αστέρια των Αράβων, που σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία φέρνει δόξα, τιμές και πλούτη. Λέων, λοιπόν, ο παγκόσμιος πρωταθλητής, με πολλά χρυσά ήδη στην κατοχή του και με ιδιαίτερα καλές όψεις στο ωροσκόπιό του. Ο Αρης του (ο πλανήτης που εξετάζουμε πάντα στα ωροσκόπια των αθλητών), βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό του χαρίζει φιλοδοξία, δύναμη και, φυσικά, τον βοηθά να είναι σχεδόν ακούραστος. Ο Δίας του στους Ιχθύς, επίσης σε μια ιδιαίτερα καλή θέση, χαρίζει επιτυχία στο εξωτερικό. Η Αφροδίτη του στον Ζυγό δείχνει την ανάγκη ισορροπίας στην προσωπική ζωή του. Η σύνοδος του Δία με τη Σελήνη του τον κάνει ιδιαίτερα τυχερό και πολύ δημοφιλή στο κοινό. Το τετράγωνο του Κρόνου προς τον Ηλιο ενισχύει τη φιλοδοξία του στο έπακρο και έτσι γίνεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός. Η περίοδος των Ολυμπιακών Αγώνων είναι αρκετά τυχερή για αυτόν!

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Ο Ερμής γυρίζει ορθός στο ζώδιό σας και έτσι έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε περισσότερο ή ακόμη και να μάθετε μια πληροφορία επαγγελματικού περιεχομένου που θα σας φτιάξει το κέφι. Αν είστε μόνος/η, προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από τις διαρκείς ανησυχίες για την καριέρα σας και να ρίξετε καμιά ερωτική ματιά γύρω σας! Με τη νέα Σελήνη που θα σχηματιστεί στο ζώδιό σας την άλλη εβδομάδα, είστε από τους ευνοημένους για να γυρίσετε μια νέα σελίδα στη ζωή σας.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Συζήτηση για τα οικονομικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Ο Αύγουστος είναι από τους θετικούς μήνες του καλοκαιριού και ιδιαίτερα μετά τις 7/8. Μπορεί να δώσει σάρκα και οστά σε έναν στόχο σας, να ταράξει ευχάριστα την ερωτική ζωή σας και ακόμη να σας προσφέρει ευκαιρίες διακοπών και ξεκούρασης. Ως τις 7/8, τα πράγματα δεν είναι τόσο γενναιόδωρα. Στα οικονομικά θα υπάρχουν πιέσεις που προκύπτουν από πολλά έξοδα σπιτιού ή για να ανταποκριθείτε σε τρέχουσες ανάγκες. Ως τότε, πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και περισσότερο διπλωμάτες σε σχέσεις που έχετε ανάγκη.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Επαγγελματική ανέλιξη.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 23/10

Με τις δεδομένες αστρολογικές επιρροές, μάλλον είναι μεγάλες οι προσδοκίες σας. Καλώς ή κακώς, η δύσκολη πορεία του Αρη και του Κρόνου στο ζώδιό σας θα σας ξεβολέψει ή θα σας κουράσει. Από ’δώ και κάτω απαιτούνται μεγαλύτερη υπομονή και διακριτικοί χειρισμοί από πλευράς σας. Τα σενάρια, πολλά: κάποιοι μπορεί να μετακομίζετε, να ανακαινίζετε ή να προχωράτε σε αγοραπωλησίες, άλλοι δοκιμάζεστε σε θέματα εργασίας και πρέπει να κουραστείτε για ένα νέο πρότζεκτ. Για κάποιους άλλους η κούραση μπορεί να προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον ή ακόμη και από τον σύντροφο.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Ασχοληθείτε με ακίνητα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 21/11

Η εβδομάδα αυτή του Αυγούστου είναι πιο θετική σε όλα σχεδόν τα επίπεδα και μπορείτε πιο εύκολα να κάνετε το καλύτερο για να προωθήσετε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο μετά τις 7/8 εγγυάται απόλαυση στα ταξίδια, καλύτερες σχέσεις, νέες και σημαντικές γνωριμίες, αλλά και ευχάριστα επαγγελματικά νέα. Επειδή το τέλος του μήνα δεν θα είναι γενναιόδωρο απέναντί σας, βιαστείτε να αδράξετε τις ευκαιρίες που σας προσφέρονται. Προσπαθήστε να είστε προσγειωμένοι στα οικονομικά, επειδή τα έξοδα θα είναι πολλά.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Ξεκουραστείτε ταξιδεύοντας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Ξεκούραση, ανεμελιά, ευχάριστες καταστάσεις στην προσωπική σας ζωή και ίσως το τέλος κάποιων οικονομικών ή επαγγελματικών εκκρεμοτήτων. Τώρα μπορεί να βρείτε υποστήριξη από συνεργάτες και φίλους και να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα ή στην προσωπική σας ζωή. Μετά τις 8/8, που γυρίζει ορθός ο Ερμής, οι ημέρες προσφέρονται για διακοπές, ταξίδια, γνωριμίες. Σε γενικές γραμμές, όλος ο μήνας είναι θετικός και δεν θα σας ταλαιπωρήσει ιδιαίτερα. Προσοχή μόνο στις σπατάλες.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Διακοπές με φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Ο Αύγουστος, μολονότι θα σας προσφέρει στιγμές ξεκούρασης, δεν είναι ο απόλυτα ανάλαφρος μήνας. Με την πορεία του Αρη στον Ζυγό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αγωνιάτε για το μέλλον της καριέρας σας. Μάλιστα, αν σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά, πόστο, αντικείμενο ή συνεργάτες, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί και να μην εντυπωσιάζεστε εύκολα από αυτά που σας προσφέρουν, αφού μπορεί να κρύβουν παγίδες. Η υπομονή, η διπλωματία και η διαλλακτικότητά σας θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Μετά τις 7/8, τα πράγματα είναι πιο ευχάριστα στα προσωπικά σας με την Αφροδίτη στον Καρκίνο.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Αυτός ο Αύγουστος σας βοηθάει να απαλλαγείτε από φόβους, αμφιβολίες και έλλειψη αυτοπεποίθησης με έναν μοναδικό τρόπο. Στην πραγματικότητα, σας ωθεί να τα αντιμετωπίσετε κατά πρόσωπο, χωρίς δικαιολογίες. Ετσι, αντλώντας θάρρος από εσάς τους ίδιους, θα καταφέρετε να πείτε οριστικά «αντίο» σε κάτι που σας έχει τελειώσει εδώ και καιρό και δυσκολεύεστε να το δεχτείτε, αλλά και «καλωσόρισες» σε κάτι καινούργιο, μολονότι δεν σας παρέχει εκ πρώτης την ασφάλεια που θα θέλατε.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Εύνοια στα ερωτικά.

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Οι καλές και ηλιόλουστες ημέρες του Αυγούστου τώρα ξεκινούν για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας και θα πρέπει να υπάρχουν αρκετοί αρνητικοί παράγοντες στο προσωπικό ωροσκόπιο του καθενός από εσάς, για να μην περάσετε όπως έχετε ονειρευτεί τις διακοπές σας. Οι περισσότεροι πλανήτες σάς υποστηρίζουν θερμά και δουλεύουν προς το συμφέρον σας. Πολύ σημαντικός αυτή την εβδομάδα είναι ο τομέας των σχέσεων (ερωτικών, φιλικών, με τα παιδιά σας) και εκεί θα δώσετε το μεγαλύτερο βάρος.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Να ερωτευτείτε.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Ο Αύγουστος προχωράει και εσείς συνεχίζετε το ξεκαθάρισμα παντού, προσπαθώντας να βρείτε μια άκρη με τα πράγματα που αξίζει να μείνουν και να περισώσετε (δουλειές, σχέσεις κτλ.) και τα άλλα που πρέπει να το πάρετε πλέον απόφαση ότι δεν έχουν ελπίδα ανάτασης! Οι πιέσεις στα οικονομικά θα είναι αρκετά εμφανείς και θα συνεχιστούν ως τις αρχές Σεπτεμβρίου. Ο Αύγουστος, όμως, συγκαταλέγεται στους μήνες που μπορείτε να πάρετε μια πρώτη δόση επιτυχίας στην καριέρα που ήταν η αχίλλειος πτέρνα σας τα προηγούμενα χρόνια.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Μια επαγγελματική πρόταση.

ΤΑΥΡΟΣ 20/4 – 20/5

Πολλοί αυτή την περίοδο κάνετε ίσως και έναν απολογισμό των πεπραγμένων σας από την αρχή της χρονιάς ως τώρα… Συνέβησαν τόσα και στην καριέρα και στην οικογενειακή ή ερωτική σας ζωή, που σας έφεραν αντιμέτωπους με νέα δεδομένα. Οι αλλαγές δεν σταματούν όμως εδώ, συνεχίζονται και μάλιστα το αποκορύφωμα θα είναι μετά τις 23/8 (ειδικά στα επαγγελματικά και στις σχέσεις)! Ξεκουραστείτε, λοιπόν, αφήστε το παρελθόν στην ησυχία του και γεμίστε μπαταρίες στις διακοπές σας, θα σας χρειαστούν!

Ευκαιρία της εβδομάδας: Μια νέα γνωριμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Περισσότερο από κάθε άλλον στον ζωδιακό κύκλο, έχετε τις ευλογίες του Δία αυτό το καλοκαίρι σε ό,τι αφορά τα ταξίδια και μάλιστα μακρινά. Ο Αύγουστος προσφέρεται, ειδικά μετά τις 8 που γυρίζει ορθός κι ο κυβερνήτης σας Ερμής, να ταξιδέψετε και να περάσετε ευχάριστα. Μάλιστα, δεν είναι καθόλου απίθανο να συνδυαστούν οι εξορμήσεις σας με επαγγελματικές καταστάσεις, που θα τονώσουν τα οικονομικά σας. Επειδή αυτό είναι και το φλέγον θέμα τον τελευταίο καιρό στη ζωή σας, να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση και ειδικά σε δανεισμούς.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Ονειρεμένες διακοπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 22/7

Ευνοϊκό είναι το πλαίσιο αυτής της εβδομάδας και μάλιστα μπορεί να κρύβεται και μια μεγάλη ευκαιρία σε κάποιον σημαντικό τομέα της ζωής σας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας μπορεί να προκύψει ένα καλό νέο είτε στα οικονομικά (μια αύξηση εσόδων από μια εποχική εργασία, από μια πώληση), στη δουλειά (μια προαγωγή, μια ενδιαφέρουσα πρόταση) ή και στον έρωτα. Γενικώς είναι από τους θετικούς μήνες του εφετινού καλοκαιριού και μπορείτε να εξαργυρώσετε τα πλούσια δώρα του.

Ευκαιρία της εβδομάδας: Βελτίωση οικονομικών.