Παραδοθείτε στο χάδι του Ηλιου στο ζώδιο της διακυβέρνησής του, τον Λέοντα! Ευνοημένοι της περιόδου, Τοξότες, Δίδυμοι, Υδροχόοι, Κριοί, Ζυγοί και – φυσικά – Λέοντες.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Τα γενέθλιά σας, απαλλαγμένα από τους φόβους και τις ανασφάλειες των προηγούμενων μηνών, ξεκινούν σήμερα και πρέπει να τα γιορτάσετε με μεγαλύτερο ενθουσιασμό και χαρά, επειδή τίποτε δεν μπορεί να σας πάει κόντρα και τίποτε δεν μπορεί να σας στερήσει την αισιοδοξία σας. Το ξέρετε ενδόμυχα (σε αυτό βοηθά ο Δίας από τους Διδύμους) ότι όλα μπορούν και θα πάνε καλύτερα, ειδικά στους τομείς που σας ταλάνισαν για καιρό. Σήμερα, που μπαίνει ο Ηλιος στο ζώδιό σας, σβήστε από τη μνήμη σας ό,τι ανήκει σε ένα αγχώδες παρελθόν.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Να κάνετε πάρτι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου σάς φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην πραγματοποίηση ενός στόχου που σχεδόν είχατε εγκαταλείψει πριν από λίγο καιρό, επειδή κατά πάσα πιθανότητα δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Ωστόσο, αυτές τις ημέρες οι πλανητικές επιρροές σάς στέλνουν ένα μήνυμα θάρρους ότι ίσως τελικά βιαστήκατε να καταθέσετε τα όπλα και ότι πρέπει να επιμείνετε περισσότερο στη διεκδίκηση του αντικειμένου του πόθου σας. Ετσι, το εφετινό καλοκαίρι αποκτά ξαφνικά μια άλλη, πιο ενδιαφέρουσα διάσταση!

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Απολαύστε τις διακοπές.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 23/10

Ο Αρης συνεχίζει την πορεία του στο ζώδιό σας με πολλές εξάρσεις, θετικές και αρνητικές. Το ενδιαφέρον σας στρέφεται και αυτή την εβδομάδα στην επαγγελματική σας αποκατάσταση και γι’ αυτό πιέζετε αρκετά για να αλλάξουν κάποια θέματα. Κάντε λίγη ακόμα υπομονη. Βέβαια, η ανάδρομη κίνηση του Ερμή δεν σας επιτρέπει πολλούς ελιγμούς, αλλά από τον άλλο μήνα, και έπειτα από πολύ καιρό, θα νιώθετε ήδη πιο απελευθερωμένοι ενώ θα έχετε και περισσότερες επιλογές. Παρ’ όλα αυτά, η περίοδος που διανύουμε είναι μοναδική σε ευκαιρίες για απολαύσεις από κάθε άποψη για τα ερωτικά σας.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Ενα ρομαντικό ταξίδι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 21/11

Ο ανάδρομος Ερμής είναι ο καθημερινός σας πονοκέφαλος αυτή την εβδομάδα, όπως και τις εβδομάδες που ακολουθούν και ως τις 7/8, κυρίως επειδή φέρνει καθυστερήσεις ή και αναβολές σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα. Εσείς, πάντως, προσπαθήστε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, διότι, ακόμη κι αν οι εξελίξεις αργούν, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα έρθουν ποτέ. Οικονομικά, η εβδομάδα αυτή αναμένεται κάπως «δύσβατη», με την έννοια των αυξημένων εξόδων, δεν σας αφαιρεί ωστόσο παντελώς τη δυνατότητα να έχετε κέρδη.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Μια οικονομική ανάσα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Τίποτε δεν φαίνεται να ανακόπτει την πορεία ανόδου που έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετές ημέρες για εσάς σε ψυχολογικό επίπεδο. Ιδιαίτερα στα αισθηματικά, έχετε όλες τις δυνατότητες να βελτιώσετε τα κακώς κείμενα στη σχέση σας ή να ξεκινήσετε μια νέα ιστορία αγάπης, αν είστε ακόμη μόνοι/ες. Το μόνο που ίσως σας ταλαιπωρήσει είναι κάποιες καθυστερήσεις σε σχέδια για ταξίδια και μια αίσθηση ότι έχετε διαφορετικούς κώδικες επικοινωνίας με ανθρώπους με τους οποίους νιώθατε ότι συμπλέετε.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Η προτελευταία εβδομάδα του Ιουλίου είναι αρκετά κουραστική, ίσως περισσότερο από όσο περιμένετε, αφού είναι πολλές οι υποχρεώσεις και οι εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε, και από την άλλη μεγαλύτερες οι απαιτήσεις των άλλων από εσάς, είτε αυτοί είναι προϊστάμενοι, συνεργάτες είτε η οικογένειά σας. Ο Αρης στον Ζυγό σάς ενεργοποιεί ουσιαστικά σε θέματα δουλειάς και καριέρας και πολλοί θα μπείτε στη διαδικασία να ερευνήσετε, αλλά και να υιοθετήσετε νέες τακτικές σε επαγγελματικά ζητήματα ή και μια καλύτερη τύχη σε μια άλλη εταιρεία ή με καινούργιους συνεργάτες.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Να λάβετε οφειλόμενα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Με τόσους πλανήτες φιλικά προσκείμενους στο ζώδιό σας αυτόν τον μήνα, θα μπορούσατε να κατεβείτε σε εκλογές και να κερδίσετε! Η εβδομάδα αυτή έρχεται να σας ξεκουράσει από την ταλαιπωρία προηγούμενων μηνών και να σας αναζωογονήσει. Θα σας προσφέρει επίσης άπειρες ευκαιρίες να βγείτε, να χαλαρώσετε, να αποδράσετε, να οργανώσετε διακοπές με φίλους ή να βρείτε τον μεγάλο έρωτα. Η Αφροδίτη ευνοεί τα της εμφάνισης, τονώνει το σεξαπίλ σας, ενώ ανοίγει και την όρεξη για φλερτ και διασκέδαση.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Να ερωτευθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Η εβδομάδα αυτή σάς αφήνει ελεύθερους να φέρετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Με λίγα λόγια, οι κόντρες και τα εμπόδια είναι λιγότερα από ό,τι άλλες φορές και δεν αποτρέπουν την επιτυχία και τη θετική έκβαση των πραγμάτων. Βέβαια, επικρατεί ένα μικρό χάος στις επικοινωνίες (κυρίως στις επαγγελματικής φύσεως επαφές) λόγω ανάδρομου Ερμή, αλλά υπάρχει και η ευκαιρία να ξαναζωντανέψουν παλιές φιλίες και να αναθεωρήσετε στόχους και σχέδια. Ερωτικά, αρχίζει μια βελτίωση που θα γίνει ακόμη πιο αισθητή τον Αύγουστο.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Δείτε αγαπημένα πρόσωπα.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Οι τελευταίες ημέρες του Ιουλίου είναι σαφώς πιο χαλαρές και σας φτιάχνουν το κέφι, είτε φεύγετε για διακοπές είτε όχι. Σημαντικός παράγοντας της ανανεωμένης διάθεσής σας είναι είτε κάποιο φως στα οικονομικά είτε η υπόσχεση βελτίωσης στον ερωτικό τομέα. Πιθανώς κάποιοι από εσάς να ανήκετε στην κατηγορία εκείνων που έκαναν μέσα στον Ιούλιο μια σημαντική γνωριμία, η οποία θα τους συνοδεύσει και στις διακοπές. Ακόμη, όμως, και εσείς που αναζητείτε μια σχέση, να ξέρετε ότι οι πλανητικοί συσχετισμοί βοηθούν για κάτι καλύτερο.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Εξοδοι με φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ 20/4 – 20/5

Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου διαπιστώνετε πόση χαρά μπορούν να σας δώσουν μικρές στιγμές που ως τώρα παραβλέπατε. Το ζητούμενο στο τέλος του Ιουλίου δεν είναι κανένα άλλο πέρα από το να ξεφύγετε από το άγχος, και να ζήσετε όσο πιο χαλαρά μπορείτε κάνοντας διακοπές. Μια πιο αισιόδοξη ματιά στο μέλλον και στη σχέση σας θα υιοθετήσετε όσοι από εσάς είχατε προβλήματα με τον σύντροφό σας, αφού η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης σας, σας κάνει πιο διαλλακτικούς και τους άλλους πιο δεκτικούς σε αυτά που επιδιώκετε.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Βελτίωση στα οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου κάθε άλλο παρά αντίξοο είναι για τις επιθυμίες και τις φιλοδοξίες σας. Ναι μεν ο κυβερνήτης σας Ερμής είναι ανάδρομος, βρίσκεται όμως σε ένα απόλυτα φιλικό ζώδιο προς το δικό σας και δεν αντιτίθεται στα συμφέροντα και τις επιδιώξεις σας. Απαιτείται προσοχή μόνο σε θέματα σχέσεων, επειδή φέρνει ασυνεννοησία και ευτράπελα στην καθημερινότητά σας που πιθανώς να σας ενοχλήσουν ως τις 8/8. Κάτι ακόμη που θέλει μέτρο και φροντίδα είναι τα οικονομικά σας, αφού κάνετε υπερβολές.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Να κατεβάσετε διακόπτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 22/7

Το τέλος του Ιουλίου έχει χαρακτήρα προπαρασκευαστικό για όσα θα αποτελέσουν τις νέες επιτυχίες σας και θα έρθουν από τον επόμενο μήνα. Ως τότε, ναι μεν θα έχετε τη συμπάθεια και τη στήριξη φιλικών σας προσώπων και συνεργατών, αλλά τα αποτελέσματα θα είναι μάλλον πενιχρά σε σχέση με αυτά του Αυγούστου. Η προτελευταία εβδομάδα του Ιουλίου έχει μια έξτρα επιβάρυνση σε θέματα δουλειάς και οικονομικών λόγω ανάδρομου Ερμή, αλλά ακόμη κι αν σας ξεβολέψει προσωρινά, γρήγορα θα μπορέσετε να ανακάμψετε.

Ευκαιρία της εβδομάδας:

Διεκδικήστε οφειλόμενα.