Η νέα Σελήνη επηρεάζει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους, ενώ ο ανάδρομος Ερμής αναστατώνει ραντεβού, προθεσμίες, ταξιδιωτικά έγγραφα και ΙΧ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 22/7

Ο Κρόνος κάνει έντονη την παρουσία του και αυτό δεν σας επιτρέπει να επαναπαύεστε καθισμένοι σε ροζ συννεφάκια, απεναντίας επιβάλλει να αντιμετωπίζετε την πραγματικότητα και να είστε όσο πιο ρεαλιστές μπορείτε. Για κάποιους από εσάς μια δυσκολία που σχετίζεται με την οικογένεια (ένας στενός συγγενής με πρόβλημα υγείας ή επαγγελματικό), τη δουλειά ή την προσωπική σας ζωή μπορεί να σας γεμίζει άγχος. Είναι πιθανό η νέα Σελήνη στο ζώδιό σας μέσα στο υπόλοιπο του Ιουλίου να οδηγήσει σε κάποια – αίσια ή μη – έκβαση του προβλήματος.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Μικρές αποδράσεις.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Ο Ιούλιος εξελίσσεται κουραστικά, ωστόσο τα πράγματα βαίνουν καλώς για εσάς. Αλλο η κόπωση και οι απαιτήσεις και άλλο οι επιτυχίες ή η ανάληψη σημαντικών καθηκόντων. Αφροδίτη και Αρης προσφέρουν εύνοια και στήριξη από το περιβάλλον. Στο τέλος της εβδομάδας, με τη νέα Σελήνη στον Καρκίνο, ξεκινούν παρασκηνιακές διεργασίες στα επαγγελματικά, που φυσικά μπορεί και οι ίδιοι να τις προκαλείτε ή να συμμετέχετε σε αυτές, ενώ για μερικούς η νέα Σελήνη ίσως θίγει θέματα υγείας.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Εύνοια στα επαγγελματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Ανέφελος ο Ιούλιος στο μεγαλύτερο μέρος του, μολονότι εξακολουθείτε να ανησυχείτε για ζητήματα που αφορούν την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας ζωή. Βλέπετε, ο κυβερνήτης σας Ερμής, ανάδρομος στο πιο κρυφό και αθέατο κομμάτι του ηλιακού σας ωροσκοπίου, σε έναν τομέα που έχει να κάνει με την ψυχολογία, σας πιέζει αρκετά. Προς το τέλος αυτής της εβδομάδας πραγματοποιείται και η νέα Σελήνη στον «φιλικό» Καρκίνο, που σας επιτρέπει να κανονίσετε κοινές δραστηριότητες με φίλους. Επίσης, ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε ένα φιλικό πρόσωπο που σας έχει ανάγκη.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Ενα ταξίδι με φίλους.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 23/10

Ο Ιούλιος σαφώς είναι μήνας ξεκούρασης και καλοπέρασης για κάποιους από εσάς, ταυτόχρονα όμως μπορεί να είναι και το διάστημα που λαμβάνετε ένα πολύ καλό νέο για τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Αν δεν έχετε ήδη αναλάβει σημαντικά καθήκοντα ή δεν έχετε πάρει προαγωγή, τότε η νέα Σελήνη προς το τέλος της εβδομάδας φέρνει την ευκαιρία που ψάχνατε. Για το επόμενο 15νθήμερο και μέχρι να εκπνεύσει ο Ιούλιος υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για το άνοιγμα της καριέρας σας. Σταδιακά ο χρόνος (και ο Κρόνος) θα αρχίσουν να κυλούν ευνοϊκά για εσάς.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Σημαντικές συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 21/11

Η αναστάτωση που προκαλεί ο ανάδρομος Ερμής στην εργασία συνεχίζεται – για άλλους με αναβολές, για άλλους με εκνευρισμό. Η εβδομάδα αυτή δεν αλλάζει το σκηνικό, απλώς προσθέτει έναν βοηθητικό παράγοντα, ειδικά για τους Σκορπιούς του τελευταίου δεκαημέρου: τη νέα Σελήνη στον φιλικό σας Καρκίνο. Θέματα που αφορούν ξένους και εξωτερικό, μακρινά ταξίδια, σπουδές, δικαστικές αποφάσεις, αλλά και επαγγελματικούς στόχους μπορεί να βγουν στην επιφάνεια δίνοντας ικανοποίηση.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Εξελίξεις στην εργασία.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Εχοντας φθάσει στα μέσα Ιουλίου, υπάρχει λιγότερη πίεση σε ό,τι έχει να κάνει με τον επαγγελματικό τομέα και σας δίνεται η ευκαιρία να ξεκουραστείτε ή να κάνετε μερικές ημέρες διακοπές, ώστε μετά τις 19/7 και για τις επόμενες δύο εβδομάδες που επηρεάζει η νέα Σελήνη να κάνετε κάποιες σημαντικές κινήσεις που σχετίζονται με τα οικονομικά σας ή με ένα ακίνητο. Η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου προσφέρει ευκαιρίες κέρδους στους περισσότερους από εσάς, ενώ μπορεί να παρουσιαστεί τώρα και μια ευκαιρία επένδυσης σε κάποιο ακίνητο ή μια επωφελής αγοραπωλησία.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Αύξηση εσόδων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Τα φεγγάρια του Ιουλίου έχουν μια πολύ ειδική σημασία για εσάς, αφού πραγματοποιούνται στον άξονα προσωπικότητας και σχέσεων. Ετσι και αυτή η εβδομάδα, που φέρνει μια νέα Σελήνη απέναντί σας, στο ζώδιο του Καρκίνου, σας ωθεί να σκεφτείτε πολύ σοβαρά τις προοπτικές μιας σημαντικής ερωτικής σχέσης ή του γάμου σας, καθώς και τις προοπτικές μιας επαγγελματικής συνεργασίας. Για κάποιους τις επόμενες δύο εβδομάδες μπορεί να έρθει η επισημοποίηση μιας σχέσης, για μερικούς η οριστική απαλλαγή από αυτήν και για άλλους η συνεργασία της ζωής τους!

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Εξελίξεις στις σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Ο Ιούλιος κυλά με εντάσεις από τη μία πλευρά και με ευτυχισμένες στιγμές από την άλλη. Βλέπετε, επιδρούν στο ωροσκόπιό σας ταυτόχρονα κάποιες σημαντικές όψεις αντιφατικές (πιεστικός Ερμής στον Λέοντα, ανάδρομος απέναντί σας, ενισχυτικοί Αφροδίτη και Δίας στους Διδύμους). Αυτή την εβδομάδα, με τη νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου, δημιουργείται αναστάτωση στη δουλειά, είτε γιατί έχετε πολλές υποχρεώσεις και φορτώνεστε κι άλλες είτε γιατί αλλάζουν στοιχεία στον τρόπο της δουλειάς και πρέπει να τα επιμεληθείτε.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Φροντίστε την υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Μολονότι ο Ιούλιος δεν θα μπορούσε να περιγραφεί ως ξεκούραστος και απολαυστικός μήνας, γιατί ακόμη κι αν δεν εργάζεστε υπάρχει άγχος για κάποιες επαγγελματικές εξελίξεις, αυτή η εβδομάδα είναι πιο φιλική και σας παρέχει τη δυνατότητα μίνι διακοπών και έντονης κινητικότητας στον ερωτικό τομέα. Αυτά για τους γεννημένους προς το τέλος του ζωδίου. Εσείς θα έχετε την ευκαιρία νέων γνωριμιών, σχέσεων, αλλά και διασκέδασης. Ακόμη, η νέα Σελήνη στον Καρκίνο βοηθά τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες να έχουν κέρδη!

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Να φλερτάρετε!

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Οι πολύ καλές όψεις Αφροδίτης, Ερμή και Δία προς το ζώδιό σας αυτή την εβδομάδα σάς επιτρέπουν να κάνετε διακοπές, ταξίδια, καθώς και να θέσετε νέους στόχους. Επίσης, το διάστημα αυτό έχει εξαιρετικές επιρροές και στην ερωτική σας ζωή, ανεξάρτητα από το αν είστε μόνοι ή δεσμευμένοι. Προχωρώντας προς τη νέα Σελήνη στις 19/7, που θα επηρεάσει τους γεννημένους στο τελευταίο 10ήμερο, θα ανακινηθούν θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια ή την περιουσία. Οι υπόλοιποι Κριοί θα μείνετε – σχετικά – ανενόχλητοι.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Αναθέρμανση σχέσεων.

ΤΑΥΡΟΣ 20/4 – 20/5

Μολονότι ο Ερμής από τον Λέοντα – ανάδρομος – δημιουργεί καθυστερήσεις και αγωνία για την έκβαση κάποιων θεμάτων, αυτή η εβδομάδα είναι σχετικώς πιο άνετη, παραγωγική, αλλά και πολύ κερδοφόρα για τους Ταύρους του Μαΐου. Στα οφέλη συγκαταλέγονται επιτυχίες επαγγελματικές, οικονομικές ευκαιρίες, αλλά και ταξίδια με σκοπό την ξεκούραση και τη διασκέδαση. Η νέα Σελήνη δεν σας δυσκολεύει ιδιαίτερα και μάλιστα λειτουργεί εξαιρετικά για τα συμφέροντά σας σε επίπεδο οικονομικών συμφωνιών, προώθησης της δουλειάς σας και διαφήμισης των ταλέντων σας.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Μια εκδρομή.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Ο Ιούλιος εξακολουθεί να προσφέρει την εύνοιά του στους περισσότερους τομείς, από τον έρωτα μέχρι τα επαγγελματικά, γι’ αυτό και πρέπει να τον εκμεταλλευτείτε δεόντως. Η εβδομάδα αυτή, με τον Αρη στον Ζυγό και την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, είναι εξαιρετική για να κάνετε διακοπές, να φροντίσετε την προσωπική σας ζωή ή να κλείσετε θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά και τα έσοδα, εκμεταλλευόμενοι τη νέα Σελήνη. Στα οικονομικά οι προοπτικές είναι οι καλύτερες των τελευταίων μηνών.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Εισροή κερδών.