Χαράς ευαγγέλια για Διδύμους και Υδροχόους· Τοξότες και Λέοντες, ήρθε η ώρα να βάλετε μπροστά τα μεγάλα σχέδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 22/7

Περίεργη η νέα εβδομάδα, αφού από τη μία Ερμής και Αφροδίτη στον Λέοντα και στους Διδύμους αντίστοιχα κάνουν καλό στη διάθεση και στην αυτοπεποίθησή σας, από την άλλη όμως η νέα θέση του Αρη δεν αφήνει να χαρείτε αυτή την εύνοια! Ως τις 23/8 η προσοχή σας στρέφεται στο σπίτι και στην οικογένεια, είτε γιατί θα χρειαστεί να συμβάλετε για να εξομαλυνθούν κάποιες καταστάσεις είτε γιατί μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να ανακαινίσετε τον χώρο του σπιτιού. Μέσα σε όλα, πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί με τα ζητήματα υγείας.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Ομορφύνετε το σπίτι.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Σαφώς πιο απαλλαγμένοι από τους προβληματισμούς που σας πολιορκούσαν εδώ και αρκετό καιρό σχετικά με τα οικονομικά σας, αυτή την εβδομάδα βάζετε σε πρώτο πλάνο το μέλλον κάποιων συνεργασιών. Ερμής, Αφροδίτη και Δίας συνηγορούν στο να κάνετε νέα όνειρα, να θέσετε καινούργιους στόχους, αλλά και να έχετε πιο ταξιδιάρικη διάθεση. Μάλιστα, αυτό το διάστημα δεν αποκλείεται να έχετε νέα σχετικά με ένα ταξίδι στο εξωτερικό, ακόμη και για επαγγελματικούς λόγους.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Μια νέα συμφωνία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Με μεγαλύτερη ψυχραιμία, αλλά και εύνοια, έρχεται η καινούργια εβδομάδα του Ιουλίου. Ο Αρης, από τη νέα θέση του στον Ζυγό, σχηματίζει θετικές όψεις με τον Δία, κάτι που θα ευνοήσει με ποικίλους τρόπους τα οικονομικά σας. Η αλήθεια είναι ότι από τον Νοέμβριο του περασμένου χρόνου μέχρι πριν από λίγες ημέρες λίγα πράγματα ήταν εκείνα που σας έκαναν να χαρείτε ιδιαίτερα, αλλά αυτό ανήκει πλέον στο παρελθόν. Από σήμερα όλα είναι πιο ανάλαφρα και, μάλιστα, όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του μήνα, τα συναισθήματά σας θα είναι πιο δυνατά και μάλιστα θα είναι πολύ πιθανό να έχετε και ανταπόκριση!

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Μια εκδρομή.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 23/10

Με την είσοδο του Αρη στο ζώδιό σας, ξεκινάει ένα καινούργιο κεφάλαιο στη ζωή σας ως τις 23/8. Καλώς ή κακώς, θα είστε, μαζί με τα υπόλοιπα παρορμητικά ζώδια, οι πρωταγωνιστές της περιόδου. Αυτό από τη μία σημαίνει περισσότερη ενέργεια, θάρρος, διεκδικήσεις, τόλμη και ρίσκο και από την άλλη μεγαλύτερη ανασφάλεια ή νεύρα. Προσπαθήστε να αποβάλετε την περισσή ενέργεια με άσκηση και ηρεμία για να μη μετατρέψετε σε αρένα σπίτι και γραφείο. Ερμής, Αφροδίτη και Δίας φέρνουν αξιοσημείωτη αύξηση στα οικονομικά σας και πολλές ευκαιρίες για ταξίδια.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Διεκδικήστε κεκτημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 21/11

Η παρουσία τόσων πλανητών στο ζώδιο των Διδύμων (μεταξύ αυτών, Δία και Αφροδίτης) αυξάνουν τις προσδοκίες σας και κάποιες στιγμές σάς δημιουργούν την ανάγκη να ψάξετε στα άδυτα των σχέσεων. Πάντως, ο οικονομικός τομέας επωφελείται ιδιαίτερα από τη θέση τους. Ο Ερμής στον Λέοντα μπορεί να σας βάλει σε προβληματισμούς σε ζητήματα σπιτιού ή καριέρας. Ψυχραιμία όμως: προτού δράσετε, κάντε υπομονή ως τις 7/8, οπότε και θα εξομαλυνθεί τελείως η καθημερινότητά σας.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Ψαχτείτε επαγγελματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Επιτέλους ο Αρης αναχώρησε από την Παρθένο και αυτό σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε απαλλαγμένοι από αρκετά ερωτήματα, άγχη και αγωνίες, τόσο για την οικογενειακή σας κατάσταση όσο και για την επαγγελματική σας ζωή. Ερμής και Αφροδίτη στον Λέοντα και στους Διδύμους αντίστοιχα, αποτελούν ενδείξεις εύνοιας για τα ζητήματα επικοινωνίας, καθώς και για την ερωτική σας ζωή. Ταξίδια κοντινά, εκδρομές, έξοδοι με φίλους και όμορφες στιγμές με το ταίρι σας είναι αυτά που ευνοούνται περισσότερο αυτή την εβδομάδα. Συνεπώς, μην την αφήσετε επ’ ουδενί αναξιοποίητη!

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Θέστε νέους στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Ο Αρης στην καινούργια θέση του, στον Ζυγό, θα σας πεισμώσει σχετικά με τα θέματα της καριέρας και των επαγγελματικών, που ίσως βρίσκονταν σε στασιμότητα τον τελευταίο καιρό. Από τώρα ως τις 23/8, τα πράγματα είναι αρκετά σύνθετα, όχι μόνο για τα επαγγελματικά αλλά και για άλλα θέματα, αφού ναι μεν ο Αρης χαρίζει ενέργεια, δύναμη και σθένος προκειμένου να κυνηγήσετε ό,τι σας ενδιαφέρει, από την άλλη όμως μεγαλώνει την αγωνία ή το στρες και αυξάνει τα νεύρα. Προσοχή στις σχέσεις σας με άλλους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Συναντήστε φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Νέες σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο, μαζί με την απόφαση για έναν γάμο ή μια καινούργια και σημαντική επαγγελματική συνεργασία. Πολύ πιθανή είναι και η σκέψη για την απόκτηση απογόνου ή για περισσότερες στιγμές δημιουργίας και χαράς με τα παιδιά σας, καθώς και τα σχέδια για ταξίδια μέσα στον Ιούλιο. Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε την εύνοια σε όλους αυτούς τους τομείς για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αλλωστε, έχετε στη φαρέτρα σας και τις κατάλληλες βοήθειες από Αφροδίτη και Δία στους Διδύμους.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Μια νέα σχέση.

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Η νέα θέση του Αρη και του Ερμή βοηθούν αρκετά για να σταθεροποιήσετε τα κεκτημένα σας στον επαγγελματικό τομέα, να κάνετε βήματα μπροστά και να πάρετε ρίσκα. Επειδή, όμως, υπάρχει η αντίξοη επιρροή της Αφροδίτης από τους Διδύμους, προσέξτε (και) αυτή την εβδομάδα τα οικονομικά και μην ανοίγεστε πολύ. Η διάθεσή σας, σε συνδυασμό με την ερωτική επιθυμία, μάλλον θα κορυφωθούν όσο πλησιάζουμε στον Αύγουστο. Αντίθετα, μπορείτε από τώρα να συσφίγξετε οικογενειακές σχέσεις ή να περάσετε ήρεμες στιγμές στο σπίτι σας.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Μια ανακαίνιση.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα προτεραιότητά σας θα είναι οι σχέσεις. Στο κεφάλαιο αυτό εμπεριέχονται ο γάμος, οι ερωτικές και οι επαγγελματικές επαφές. Ισορροπίες μπορούν να ανατραπούν ανά πάσα στιγμή αν δεν προσέξετε τους χειρισμούς σας. Σίγουρα όμως θα καταφέρετε, στο τέλος της πορείας του Αρη απέναντι από το ζώδιό σας, να έχετε βγάλει σημαντικά συμπεράσματα για το τι μπορεί να προχωρήσει και τι πρέπει να σταματήσει εδώ. Δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές και λίγη ξεκούραση.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Μια νέα οικονομική παροχή.

ΤΑΥΡΟΣ 20/4 – 20/5

Ο Ιούλιος ξεδιπλώνεται αρκετά ευνοϊκά, κυρίως στα οικονομικά. Ιδιαίτερη κινητικότητα θα παρουσιάσουν και τα επαγγελματικά ζητήματα, με τη νέα θέση του Αρη στον Ζυγό. Περισσότερες ευθύνες, αλλαγή πόστου, νέοι πελάτες, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, ή αλλαγές στο περιβάλλον εργασίας, είναι μερικά από τα σενάρια των ημερών. Αρκετά προσεκτικοί πρέπει να είστε και με τα ζητήματα επικοινωνίας, ειδικά την περίοδο που ο Ερμής αρχίζει την αντίστροφη μέτρηση για την ανάδρομη πορεία του. Προφυλάξτε ό,τι νιώθετε ότι μπορεί να σας δημιουργήσει πρόβλημα.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Καινούργιες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Εχει ήδη ξεκινήσει μια πιο ήπια περίοδος αφού η απομάκρυνση του Αρη από την Παρθένο μόνο στα θετικά μπορεί να συγκαταλεχθεί. Η προσωπική σας ζωή παίρνει προτεραιότητα έναντι άλλων ζητημάτων και, αν δεν είστε ήδη σε σταθερή σχέση, μπορεί να προκύψουν ευκαιρίες για ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Τα διλήμματα θα είναι αρκετά και σχετίζονται με τη συμπεριφορά ατόμων που σας φλερτάρουν, αλλά μάλλον δεν θα σιγουρευτείτε πριν από τον επόμενο μήνα. Επαγγελματικά και οικονομικά θα διαπρέψετε!

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματικές προτάσεις.