Το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, που πραγματοποιείται σήμερα για πρώτη φορά (θα ακολουθήσουν άλλες επτά ως το 2015), φέρνει βία, εξεγέρσεις, πολεμικές εστίες και αστάθεια στο υπέδαφος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 22/7

Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους τέλος Ιουνίου. Εσείς θα θελήσετε περισσότερη ελευθερία και ανεξαρτησία στη δουλειά σας, πιθανώς να αποκτήσετε και δική σας επιχείρηση ή να δουλέψετε πιο αυτόνομα. Θα πρέπει, όμως, να είστε έτοιμοι για το ρίσκο, ώστε να είναι καλά υπολογισμένο. Ο Πλούτωνας, στον τομέα των σχέσεων, μπορεί να φέρει μια γνωριμία με ένα άτομο που το θέλετε συνέχεια δίπλα σας, μια εμμονή στον έρωτα ή στο μίσος, ένα έντονο ενδιαφέρον για κάποιον που ξέρετε ότι δεν μπορείτε να έχετε ή που μπορεί να σας δίνει ασφάλεια, αλλά ίσως είναι επικίνδυνο να είστε μαζί του…

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Μια κούρα ομορφιάς.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους στο τέλος Ιουλίου. Εσείς θα θελήσετε να εξελίξετε τη δουλειά σας και να ανοίξετε τους ορίζοντές σας. Θα νιώσετε πιο ελεύθεροι και αυτόνομοι, ενώ θα θελήσετε να πειραματιστείτε με καινούργιες τεχνικές και γνώσεις επάνω στη δουλειά ή τις σπουδές. Επίσης, θα κάνετε πολλά ταξίδια. Ο Πλούτωνας, στον τομέα της καθημερινότητας, της υγείας και της δουλειάς, θα αλλάξει εκ βάθρων συνήθειες στη διατροφή και στην άσκηση, ενώ σας κάνει πιο τελειομανείς ή αφοσιωμένους στη δουλειά και έτοιμους να απαλλαγείτε από κακές συνήθειες.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Χαλάρωση με καλή παρέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους τέλος Αυγούστου. Εσείς θα έχετε περισσότερες αλλαγές στα οικονομικά σας. Πιθανώς να οφείλονται στον σύντροφό σας, αν έχετε κοινό πορτοφόλι, μπορεί όμως να αφορούν και επενδύσεις, κληρονομικά, ασφάλειες, διατροφές, δοσοληψίες με το Δημόσιο κτλ. Στον ερωτικό τομέα μπορεί να γοητεύσετε ανθρώπους που ίσως δεν πιστεύατε ποτέ ότι θα προσελκύατε – η λογική σας θα λέει «όχι», αλλά θα υπάρχει μια ακατανίκητη έλξη –, ανθρώπους που ίσως αλλάξουν την κοσμοθεωρία σας. Δημιουργία, παιδιά, όλα μπαίνουν στο στόχαστρο και αλλάζουν…

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Επαγγελματική εξέλιξη.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 23/10

Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους τέλος Σεπτεμβρίου. Ο Ουρανός θα φέρει μεγαλύτερο κλυδωνισμό στον τομέα σχέσεων – γάμου – συνεργασιών. Πιθανώς ο σύντροφος ή κάποιος συνεργάτης να συμπεριφέρεται περίεργα. Ξαφνικοί χωρισμοί ή γάμοι συγκαταλέγονται στα σενάρια της επόμενης τριετίας. Με την επιρροή του Πλούτωνα θα κάνετε βουτιά στο παρελθόν. Στην οικογένεια μπορεί να υπάρξουν προβλήματα, π.χ., να μη μιλάτε με συγγενείς, να μην ανταποκρίνονται και εκείνοι, να προκύψουν ζητήματα ακίνητης περιουσίας ή να αποφασίσετε να μετακομίσετε, ίσως και να μεταναστεύσετε.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Συμφέρουσες συμφωνίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 21/11

Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους τέλος Οκτωβρίου. Ο Ουρανός στον τομέα της εργασίας σάς καλεί να ανοίξετε νέους δρόμους, να κάνετε αλλαγές, να αξιοποιήσετε τις νέες τεχνολογίες και να σκεφτείτε διαφορετικά. Το ίδιο και σε θέματα υγείας. Η εναλλακτική ιατρική μπορεί να σας πάει καλύτερα. Ο κυβερνήτης σας Πλούτωνας θα σας επηρεάσει στον τρόπο που χειρίζεστε τους ανθρώπους, την επικοινωνία, τον τρόπο με τον οποίο «πλασάρετε» τον εαυτό σας. Επίσης, στην καθημερινότητά σας μπορεί να αλλάζουν πράγματα, ομοίως και στις συγγενικές σχέσεις.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Ερωτική διάθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους στο τέλος Νοεμβρίου. Το πνεύμα περιπέτειας επιστρέφει στη ζωή σας! Ξαφνικές συναντήσεις μπορεί να σας κάνουν να ξεχάσετε ό,τι ξέρατε ως τώρα για τον έρωτα. Επίσης, το θέμα παιδί θα σας απασχολήσει περισσότερο. Οικονομικά και αυτοπεποίθηση είναι τα κύρια σημεία που επηρεάζει ο Πλούτωνας. Μπορεί να γίνετε πλούσιοι από τη μια μέρα στην άλλη ή να βρεθείτε αντιμέτωποι με μια οικονομική καταστροφή. Αλλάζουν οι αξίες, ακόμη και το ίδιο σας το σώμα.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Βγείτε με φίλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους τέλος Δεκεμβρίου. Ο Ουρανός, σε ένα τόσο κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας, φέρνει αλλαγές σε σπίτι ή καριέρα, καθώς και ξαφνικά γεγονότα στην προσωπική σας ζωή ή μια σχετική αναστάτωση σε θέματα οικογένειας – δουλειάς. Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σας είναι δύναμη μεταμόρφωσης, μπορεί να αποκτήσετε εξουσία, δύναμη που πρέπει να χειριστείτε για το καλό όλων και όχι να την κρατήσετε εγωιστικά για εσάς. Μπορεί ακόμη να δημιουργήσει το υπόβαθρο για αλλαγές στις σχέσεις.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Καλά νέα στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους τέλος Ιανουαρίου. Για εσάς θα σταματήσουν οι εκπλήξεις στον οικονομικό τομέα και θα βιώσετε περισσότερη σταθερότητα στην καθημερινότητά σας. Θα έχετε καλύτερες ιδέες, πιο ζωντανή καθημερινότητα και θα πειραματιστείτε με καινούργια πράγματα. Με την επιρροή του Πλούτωνα θα αναζητήσετε νόημα και σκοπό στη ζωή σας. Αυτή η επιρροή είναι από τη φύση της πιο πνευματική και μπορεί να σας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που έχουν προβλήματα, νιώθουν χαμένοι ή άτυχοι και θέλουν βοήθεια.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Ρομαντικές στιγμές.

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους τέλος Φεβρουαρίου. Μπορεί να αντιμετωπίσετε μεγαλύτερη ρευστότητα στα οικονομικά, μολονότι μπορεί να προκύψουν σημαντικές διαφοροποιήσεις στο εισόδημά σας, προς τα πάνω ή προς τα κάτω. Η επιρροή του Πλούτωνα φέρνει νέους ανθρώπους γύρω σας. Μάλιστα, κάποιοι από αυτούς θα έχουν τη δύναμη να σας βοηθήσουν ώστε να αλλάξετε κατεύθυνση στη ζωή σας. Πιθανή και μια αλλαγή στους στόχους σας, καθώς άλλα πράγματα θα σας ενδιαφέρουν πια.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Φροντίστε το σπίτι.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους τέλος Μαρτίου. Αλλάζει ο τρόπος με τον οποίο βλέπετε τον εαυτό σας και τα πράγματα. Θέλετε να κάνετε την επανάστασή σας, να αλλάξετε και να απαλλαγείτε από ό,τι σας περιορίζει. Ο Πλούτωνας, στον τομέα της καριέρας και της κοινωνικής αναγνώρισης, δύσκολα αφήνει να μείνει κάτι κρυφό, ακόμη και αν δεν είστε σταρ. Τα επόμενα χρόνια πρέπει να αποδείξετε τις δυνατότητές σας στην καριέρα που επιλέγετε να ακολουθήσετε. Στην πραγματικότητα, θα σας δοθούν δύναμη, εξουσία, αλλά αλίμονο αν κάνετε κακή χρήση, γιατί η πτώση θα είναι κατακόρυφη.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Βόλτες με φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ 20/4 – 20/5

Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους τέλος Απριλίου. Θα νιώσετε βαθιά μέσα σας την ανάγκη για αλλαγές και θα δουλέψετε με έναν πιο εσωτερικό τρόπο τα όνειρα και τα σχέδιά σας. Ο Πλούτωνας, στον τομέα των πεποιθήσεων, της πίστης, των σπουδών, των ταξιδιών, θα αλλάξει καταλυτικά και βαθιά τα πιστεύω, τις αντιλήψεις, τα σχέδια για το μέλλον, πιθανώς και το αντικείμενο σπουδών για μερικούς από εσάς. Κάποιο μοιραίο γεγονός στο εξωτερικό μπορεί να γίνει αιτία πολλών αλλαγών που φοβάστε εσείς οι ίδιοι να υιοθετήσετε τώρα.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Καλύτερη διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Η όψη επηρεάζει τους γεννημένους τέλος Μαΐου. Νέοι άνθρωποι στη ζωή σας φέρνουν κάτι καινούργιο, διαφορετικό και δημιουργικό. Κάποιες φιλίες από το παρελθόν θα χαθούν ή εσείς θα επιλέξετε καινούργιους φίλους που θα σας ανανεώσουν, ενώ ταυτόχρονα αλλάζουν οι στόχοι και οι προτεραιότητές σας. Ο Πλούτωνας δημιουργεί εμμονές με τον έρωτα, το σεξ, τον θάνατο, αλλά και τα οικονομικά και αυξάνει τη διάθεση για περιπέτεια. Ανάλογα με τη διαχείρισή σας, μπορεί να έρθει πολύ χρήμα ή μια πανωλεθρία.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Να ερωτευθείτε.