Η Nέα Σελήνη, στην τελευταία μοίρα των Διδύμων, επηρεάζει Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς, κυρίως του τελευταίου δεκαημέρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Είστε οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της εβδομάδας και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Τουλάχιστον δεν γίνεται χωρίς άγχος και ανησυχία. Αν έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, δέχεστε και τη μεγαλύτερη επιρροή. Θέματα σχέσεων κυρίως αγγίζει το νέο φεγγάρι και ίσως τώρα αποκρυσταλλώσετε την άποψή σας για μια κατάσταση που σας παιδεύει καιρό στον ερωτικό ή οικογενειακό τομέα. Ισως υπάρξει ένταση στα συναισθήματά σας, γι’ αυτό καλό είναι να μην πάρετε αποφάσεις εν θερμώ. Η Νέα Σελήνη ίσως αφορά και επαγγελματικές συνεργασίες.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Να ταξιδέψετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 22/7

Η επιρροή της Νέας Σελήνης είναι σημαντική για εσάς σε θέματα υγείας και εργασίας. Θα μπορούσατε να αξιοποιήσετε την εβδομάδα για να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση, να ξεκλέψετε μερικές ώρες ύπνου και να ξεκουραστείτε ή να αρχίσετε πιο προσεκτική διατροφή. Την εβδομάδα αυτή μπορεί να έχετε και ένα πιο έντονο παρασκήνιο στον χώρο της δουλειάς. Είτε εσείς συζητάτε μυστικά για κάποια σχέδιά σας είτε οι εργοδότες σας μπορεί να έχουν πλάνα για το μέλλον σας που θα αποκαλυφθούν αργότερα.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Να γυμναστείτε.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Με μια νέα, αρκετά ενθαρρυντική Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας τα πράγματα διαγράφονται πιο αισιόδοξα για εσάς. Μολονότι το θέμα που σας καίει, τα επαγγελματικο-οικονομικά σας δηλαδή, ακόμη δεν βελτιώνονται, υπάρχουν άλλοι τομείς που δέχονται πιο ευνοϊκές επιρροές. Αν έχετε νέους στόχους και όνειρα ή αν περιμένετε υποστήριξη από φιλικά σας πρόσωπα, τότε μπορείτε να ελπίζετε σε ευχάριστα νέα. Ιδιαίτερα ευνοϊκή αυτή η περίοδος και για ταξίδια με φίλους ή για να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο με νέα πρόσωπα.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Μια νέα γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Με συναρπαστικά νέα και εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα υποδέχεστε τη Νέα Σελήνη. Αν, μάλιστα, είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, τότε για εσάς τα νέα θα είναι πιο άμεσα. Μια προαγωγή, μια νέα προσφορά εργασίας, κάποια αλλαγή πόστου είναι μερικά από τα πιθανά σενάρια της εβδομάδας. Βέβαια, η ανυπομονησία σας και το άγχος σας σχετικά με την καριέρα θα είναι ιδιαίτερα έντονα ως το τέλος της ανάδρομης Αφροδίτης (27/6), γι’ αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να συζητήσετε πολύ, να σχεδιάσετε, και βέβαια να είστε προσεκτικοί σε όλα.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Εξελίξεις στο γραφείο.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 23/10

Η Νέα Σελήνη, που αποτελεί την κύρια επιρροή της καινούργιας εβδομάδας, είναι ιδιαίτερα φιλική προς το ζώδιό σας και μάλιστα, αν έχετε γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου, ίσως ανοίξει νέους ορίζοντες, είτε σε επαγγελματικό επίπεδο είτε και σε άλλους τομείς. Θα μπορούσατε επίσης να εξαργυρώσετε την εύνοια του φεγγαριού είτε κάνοντας ένα ταξίδι αναψυχής είτε ψάχνοντας λίγο παραπάνω τις προοπτικές σπουδών. Αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ, τις εκδόσεις, τον τουρισμό, την ανώτατη εκπαίδευση ή τα νομικά ή αν έχετε μια τρέχουσα νομική υπόθεση, τότε μπορείτε να προσδοκάτε επιτυχία.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Μια απόδραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 21/11

Μια εβδομάδα που σας ωθεί να επικεντρώσετε την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα ξεκινά σήμερα. Αν, μάλιστα, έχετε γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, τότε η ενασχόληση σας με οικονομικά ζητήματα θα είναι πιο έντονη. Ο,τι αφορά θέματα Εφορίας, δάνεια, κάρτες, διατροφές, χρηματοδοτήσεις και κέρδη από επενδύσεις, μπορούν να πάνε καλά με την επιρροή αυτής της Νέας Σελήνης. Ακόμη, αν υπάρχει κάποιο θέμα υγείας που πρέπει να τακτοποιηθεί (μια επέμβαση ή κάτι σχετικό) μπορείτε εύκολα να το ρυθμίσετε αυτή την εβδομάδα.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Καλά νέα στα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Με καυτά νέα για την ερωτική σας ζωή έρχεται η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται στο ζώδιο των Διδύμων, το ζώδιο που για εσάς συμβολίζει σχέσεις, γάμο και σημαντικές συνεργασίες. Τα νέα θα μπορούσαν να έρχονται και από τον επαγγελματικό στίβο και να αφορούν μια πιθανή συνεργασία. Για καλύτερα αποτελέσματα, προτιμήστε να συμφωνήσετε ή να υπογράψετε λίγο αργότερα, όταν τελειώσει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης. Με την επιρροή του φεγγαριού κατασταλάζετε στην απόφασή σας για την πορεία μιας ερωτικής σχέσης.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Στιγμές με το έτερον ήμισυ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Μια Νέα Σελήνη στο ξεκίνημα της εβδομάδας αποτελεί ενδιαφέρουσα προοπτική και μάλιστα αν έχετε γεννηθεί στις τελευταίες ημέρες του ζωδίου, τότε ίσως υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ζητήματα καριέρας. Βέβαια, σε μια Νέα Σελήνη, ακόμη και το καλό μπορεί να έρχεται έπειτα από ένταση και μια σειρά από δύσκολες καταστάσεις. Ιδιαίτερη κινητικότητα έχουν και τα αισθηματικά θέματα με αυτή τη Νέα Σελήνη. Μια αλλαγή στην έκφραση των συναισθημάτων σας παίζει πολύ έντονα αυτή την περίοδο.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Αλλαγές στη δουλειά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Με πολλές και ευχάριστες δραστηριότητες ξεκινάτε την εβδομάδα που φιλοξενεί τη Νέα Σελήνη στο φιλικό προς το δικό σας ζώδιο των Διδύμων. Αυτές περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, προσκλήσεις για εξόδους με κοινωνικές αφορμές (ένας γάμος, ένα πάρτι κλπ.) αλλά και εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή, αν είστε γεννημένοι κοντά στις 18/2. Αν είστε μόνοι/ες, μια καταλυτική γνωριμία μπορεί να σας ανοίξει τα φτερά και να ξαναερωτευθείτε, ενώ αν έχετε ήδη μια σχέση που δεν πήγαινε πολύ καλά, ίσως τώρα δοθούν οι ευκαιρίες να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Να ερωτευθείτε!

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Η εβδομάδα ξεκινά με μια Νέα Σελήνη αρκετά δύσκολη για τους γεννημένους στο τέλος Μαρτίου, αφού πραγματοποιείται στο δυσαρμονικό προς το δικό σας ζώδιο των Διδύμων. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο είναι οικογενειακά ή σπιτιού. Κάποιοι από εσάς ίσως αποφασίζετε μια μετακόμιση, επισκευές στον χώρο του σπιτιού ή ακόμη και μια αγοραπωλησία. Βέβαια, θα μπορούσε να είναι και η κατάσταση ενός ατόμου από την οικογένειά σας που περνά δύσκολες στιγμές αυτό που θα σας προβληματίσει πιο έντονα.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Αλλαγές στο σπίτι.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Μια εβδομάδα που εμπεριέχει μια ευνοϊκή Νέα Σελήνη είναι πάντα ευπρόσδεκτη, γι’ αυτό και θα πρέπει να την αξιοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Ταξίδια, ακόμη και επαγγελματικά, στα οποία μπορείτε να συνδυάσετε την εργασία με την αναψυχή ή προτάσεις για δουλειά και προσφορές που θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες φέρνει αυτή η εβδομάδα. Ακόμη, ίσως έχετε κάποια νέα που αφορούν ένα ακίνητο ή εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με αδέλφια και στενούς συγγενείς. Το σημαντικό είναι ότι η διάθεσή σας θα είναι πολύ ανεβασμένη όλη την εβδομάδα.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Ενα επαγγελματικό ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ 20/4 – 20/5

Με θετικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα έρχεται η καινούργια εβδομάδα. Η Νέα Σελήνη θα σημάνει μια αύξηση στα εισοδήματά σας, κυρίως αυτά που προέρχονται από δουλειά ή από εκμετάλλευση κάποιου ακινήτου. Μπορεί να παίρνετε χρήματα που σας οφείλονταν, να βρίσκετε μια καλύτερη δουλειά με πιο σημαντικές αποδοχές ή μια δεύτερη, εποχική εργασία, προκειμένου να συμπληρώσετε το εισόδημά σας. Επίσης θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας και να πιστέψετε στις δυνατότητές σας.

Eυκαιρία της εβδομάδας:

Μια αύξηση.