Αύριο ο Δίας μπαίνει στους Διδύμους, όπου θα παραμείνει ως τις 25.6.2013 ευνοώντας Διδύμους, Τοξότες, Υδροχόους και Ζυγούς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Το πάρτι πλανητών στο ζώδιό σας βρίσκεται στο απόγειό του. Κατ’ αρχάς, έρχεται μια νέα Σελήνη στις 19/6 και όσοι έχετε γενέθλια κοντά σε αυτή την ημερομηνία πρέπει να είστε χαρούμενοι, γιατί η νέα γενεθλιακή σας χρονιά θα είναι γεμάτη νέα ξεκινήματα και θα αποπνέει μια πρωτόγνωρη αίσθηση ελευθερίας. Λίγο νωρίτερα, στις 11/6, μπαίνει ο Δίας στους Διδύμους και το σύνθημα από αυτή την εβδομάδα για εσάς είναι «δεν φοβάμαι το καινούργιο»: στη δουλειά, στις σχέσεις, στο σπίτι, στη συμπεριφορά, παντού.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Γίνετε περιζήτητοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 22/7

Με τόσους πλανήτες στους Διδύμους, η έννοια της δουλειάς αποκτά άλλη σημασία. Αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας και μαζί τους το άγχος σας να αντεπεξέλθετε. Ομως όσο εντείνεται το στρες τόσο πέφτουν οι ρυθμοί με τους οποίους ανταποκρίνονται οι άλλοι… αυξάνοντας τον εκνευρισμό. Ερχονται όμως και κάποιες (παρασκηνιακές) ευκαιρίες: η θέση του Δία στους Διδύμους λειτουργεί υπέρ σας, αλλά όχι με απτό τρόπο. Από αύριο, πάντως, θα έχετε έναν φύλακα άγγελο που θα σας προστατεύει από τις κακοτοπιές.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Φροντίστε την υγεία σας.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Επιτέλους ξεκινάει μια περίοδος πιο ήσυχη και εποικοδομητική για τα συμφέροντά σας. Η παρουσία του Δία στους Διδύμους θα τονώσει το ηθικό σας και θα σας βοηθήσει να θέσετε νέους στόχους, καθώς και να τους επιτύχετε. Επιπλέον, θα ενδυναμώσει και θα βελτιώσει τις σχέσεις σας, θα σας δώσει ευκαιρίες για νέους έρωτες ή θα αποκαταστήσει το κλίμα στην ήδη υπάρχουσα σχέση ή τον γάμο σας, αν είχατε προβλήματα. Η εβδομάδα προδιαγράφεται εξωστρεφής και δεν θα προλαβαίνετε να απαντάτε σε προσκλήσεις.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Συναντήστε φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Ολα τον Ιούνιο μυρίζουν δουλειά και υποχρεώσεις. Ο Δίας από αύριο μπαίνει στους Διδύμους, στον τομέα της καριέρας, και απαιτεί από εσάς να δώσετε το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας για την επαγγελματική σταδιοδρομία σας. Πάντως, θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες να βρείτε αυτό που θέλετε να κάνετε περισσότερο και να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Προαγωγές, αυξήσεις, αλλά και η απόφαση να ξεκινήσετε τη δική σας δουλειά είναι μερικά από τα πιο πιθανά σενάρια από τώρα και ως τον Ιούνιο του 2013. Ερχονται όμως καλύτερες ημέρες!

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Νέες συνεργασίες.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 23/10

Αυτή η εβδομάδα αναμένεται ιδιαιτέρως ευνοϊκή για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αφού σας ανοίγει επαγγελματικές προοπτικές. Νέες ευθύνες και καινούργια, πολλά υποσχόμενα, σχέδια φέρνουν οι πλανήτες στους Διδύμους. Μαζί αυξάνονται και οι πιθανότητες για ένα ταξίδι εκτός συνόρων ή για περισσότερες μετακινήσεις στο διάστημα που θα παραμείνει στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων ο Δίας. Κάποιοι από εσάς ίσως αναζητήσετε την τύχη σας στο εξωτερικό, μερικοί μπορεί να ευνοηθείτε στον τομέα των σπουδών, ενώ άλλοι θα θελήσετε να επεκτείνετε τον κύκλο εργασιών σας.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Προτάσεις για δουλειά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 21/11

Με τόσους πλανήτες στον τομέα του χρήματος φαίνεται ότι τα νέα αφορούν το πορτοφόλι σας. Ο Δίας στους Διδύμους, πάντως, για τον επόμενο χρόνο, αποτελεί εγγύηση ότι το εισόδημά σας θα αυξηθεί, όχι απαραίτητα λόγω δουλειάς, αλλά κυρίως γιατί θα προκύψουν απρόβλεπτες πηγές εσόδων. Μπορεί να είναι από κάποιες επενδύσεις, από κάποια ασφάλεια ή κληρονομιά, ακόμη και από μια επένδυση που δεν είχε αποδώσει ως τώρα. Αν έχετε κοινό πορτοφόλι με το ταίρι σας, ίσως τα έξτρα χρήματα να προέρχονται από εκείνον-η.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Καλά νέα στα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο των Διδύμων, σίγουρα κάποιες εξελίξεις θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης ή δράσης σας. Σχέσεις και συνεργασίες είναι οι τομείς στους οποίους εστιάζετε την προσοχή σας και εκεί θα παιχτούν όλα τα σενάρια ως τον Ιούνιο του επόμενου έτους. Νέες επαγγελματικές προτάσεις, καινούργιες σχέσεις, ένας γάμος ή ένας χωρισμός από μια φθαρμένη και κουρασμένη κατάσταση είναι μερικά από τα δώρα του Δία, αρκεί να προσέξετε και να μη βιαστείτε να τα αποφασίσετε αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Τόσοι πλανήτες στον τομέα της τάξης, της υγείας και της δουλειάς σάς υποχρεώνουν να συγκεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Δυστυχώς, μέσα στην τρέλα των υποχρεώσεων, δεν έχετε πολλές βοήθειες, γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μη βασίζεστε στην τύχη για τη λύση προβλημάτων. Πάντως, η νέα θέση του Δία στους Διδύμους θα είναι εξαιρετική για να έχετε, τουλάχιστον για έναν χρόνο, πολλές προτάσεις εργασίας, αλλά και για να φροντίσετε τη φυσική σας κατάσταση.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Εργασιακές προοπτικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Τόσοι πλανήτες στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων και ανάμεσά τους ο Δίας στον τομέα του έρωτα, των απογόνων, της δημιουργίας και των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων δεν σας συμβαίνει κάθε μέρα! Το πρώτο και εμφανέστερο προϊόν αυτής της πλανητικής σύμπτωσης θα είναι η βελτιωμένη αυτοπεποίθησή σας. Στη συνέχεια θα αρχίσουν να έρχονται κι άλλα: αυξημένη κοινωνικότητα, νέες γνωριμίες και σχέσεις, μια πολυπόθητη εγκυμοσύνη για τις θηλυκές εκπροσώπους του ζωδίου. Για τον επόμενο χρόνο ουδείς θα μείνει παραπονεμένος!

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Στιγμές ευτυχίας.

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Μα τι συμβαίνει στο σπίτι σας; Με τόσους πλανήτες στο ζώδιο των Διδύμων, που για εσάς συμβολίζει τα εν οίκω, μάλλον έχετε πάρει σημαντικές αποφάσεις! Μετακομίζετε, θέλετε να μετακομίσετε, αγοράζετε, πουλάτε, αναδιακοσμείτε; Κάποιο από τα παραπάνω σενάρια ίσως είναι αληθινό. Οπως αληθινή μπορεί να είναι για άλλους η απόφαση να τελειώνετε οριστικά μια σχέση ή επαγγελματική συνεργασία που δεν απέδωσε και να πάτε για άλλα. Ο Ιούνιος, πάντως, σας κρατά σε εγρήγορση και φέρνει εκνευρισμό.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Μια μετακόμιση.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Από αυτή την εβδομάδα νιώθετε πιο ασφαλείς αφού η επιρροή του Δία από τους Διδύμους, έστω και σχετικώς αδύναμη, μετριάζει τη δύσκολη επιρροή του Κρόνου. Από τη νέα θέση του ο Δίας σάς καλεί να ταξιδέψετε, να κυκλοφορήσετε και να κάνετε νέες γνωριμίες, να συζητήσετε για νέα σχέδια και πιθανές συνεργασίες στα επαγγελματικά, ακόμη και να ασχοληθείτε με την απόκτηση ενός μεταφορικού μέσου. Σημαντική θα είναι και η βοήθειά του και σε σπουδές, σεμινάρια, γνώσεις. Ευνοημένοι θα είναι οι γεννημένοι τον Μάρτιο ως τις αρχές Απριλίου.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Οργανώστε ένα ταξίδι.

ΤΑΥΡΟΣ 20/4 – 20/5

Ο Δίας αύριο εγκαταλείπει το ζώδιό σας και περνά στους Διδύμους, με στόχο την ανάκαμψη της αυτοπεποίθησης, αλλά και των οικονομικών σας. Πράγματι, για περίπου έναν χρόνο οι ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας, να παρουσιαστούν νέες πηγές εσόδων και γενικώς να πουλήσετε τις υπηρεσίες και τις ικανότητές σας πιο ακριβά θα είναι πολλές και πρέπει να τις εκμεταλλευθείτε. Στο διάστημα αυτό μπορείτε να σταθεροποιήσετε μια ερωτική σχέση, αν και γι’ αυτό μάλλον θα πρέπει να περιμένετε ως το φθινόπωρο.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Νέα έσοδα.