Διεθνείς σχέσεις και νομικά θέματα φέρνει στο προσκήνιο η έκλειψη στις 4/6, μαζί με μετεωρολογικές ή γεωφυσικές αναταράξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Εξαιρετικά σημαντική η εβδομάδα, αφού η Πανσέληνος-έκλειψη Σελήνης πραγματοποιείται ακριβώς απέναντί σας, στον Τοξότη, φέρνοντας στην επιφάνεια θέματα σχέσεων, συνεργασιών ή ακόμη και γάμου. Μια σχετική απόφαση πρέπει να ληφθεί ώστε να ξέρετε πού βαδίζετε, ακόμη κι αν σας δημιουργεί άγχος ή στενοχώρια προσωρινά – αργότερα θα τη θυμάστε με ανακούφιση. Αν τα γενέθλιά σας πέφτουν κοντά σε αυτή την Πανσέληνο, θα πρέπει να περιμένετε αρκετές αλλαγές, ενώ αρχίζουν να σας απασχολούν ιδιαίτερα και οικονομικά ζητήματα.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Να φλερτάρετε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 22/7

Η Πανσέληνος-έκλειψη φέρνει ανατροπές στον χώρο εργασίας (είτε ένας συνάδελφος αποφασίζει να φύγει και έτσι αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες είτε απαιτείται αλλαγή στον τρόπο δουλειάς). Οι αλλαγές μπορεί να αφορούν και μια απόφαση της εταιρείας στην οποία εργάζεστε να διαφοροποιήσει κάτι που αφορά το τμήμα σας (μειώσεις προσωπικού, επιπλέον πρότζεκτ). Αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, πιθανώς οι αλλαγές να αφορούν κάποιον πελάτη σας. Επίσης, προσέξτε θέματα υγείας, ειδικά αν είχατε ήδη κάποιο πρόβλημα που δεν έχει επιλυθεί.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Φροντίστε την υγεία σας.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Οι εκλείψεις πάντα επιδρούν διαφωτιστικά και αυτή εδώ σας φέρνει νέα που αφορούν σχέσεις ή επιχειρηματικές δραστηριότητες, ή ενδυναμώνει την απόφασή σας να αποκτήσετε απόγονο. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, περιμένετε ως τον Ιούλιο προτού το προγραμματίσετε. Γενικώς, αυτό είναι ένα διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου μπορείτε να σκεφτείτε, να προτείνετε ή να κάνετε σχέδια, αλλά είναι καλό να περιμένετε προτού τα βάλετε μπροστά. Καλή εβδομάδα αν θέλετε να βγείτε και να κάνετε ενδιαφέρουσες ερωτικές γνωριμίες!

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Διασκεδάστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Πολλά ζητήματα φέρνει στην επιφάνεια η Πανσέληνος-έκλειψη στον Τοξότη, αφού είναι πολύ πιθανό τώρα να πρέπει να διοχετεύσετε την ενέργειά σας σε κάτι που αφορά τον χώρο του σπιτιού και σε θέματα που αφορούν την οικογένεια ή την υγεία ενός στενού συγγενικού σας προσώπου, ακόμη και τη δική σας. Προσέξτε τις εντάσεις που δημιουργούνται αυτές τις ημέρες με συνεργάτες, συγκατοίκους ή συμβίους και, φυσικά, θα σας συμβούλευα οι αντιδράσεις σας σε ό,τι ακούτε ή βλέπετε να είναι μετρημένες και ψύχραιμες, όσο δύσκολο και αν είναι αυτό…

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Επιληφθείτε τα του οίκου.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 23/10

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αλλά και τα σημαντικά! Αρκετά πέσατε σε χειμερία νάρκη και δεν φροντίσατε να προωθήσετε τις επαγγελματικές ή οικονομικές σας δραστηριότητες. Οχι μόνο η έκλειψη, αλλά και άλλες σημαντικές όψεις, όπως το τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα, σας πολιορκούν και να σας πιέζουν, ώστε επιτέλους να ξεκλειδώσετε εξελίξεις στην καριέρα και στον επαγγελματικό προσανατολισμό σας. Κάποιοι συγγενείς ή συνεργάτες διαφωνούν μαζί σας και η έκλειψη οξύνει κι άλλο τα πνεύματα. Μην αντιδράτε σπασμωδικά και επιστρατεύστε ψυχραιμία και διπλωματία.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Επαγγελματικές εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 21/11

Η Πανσέληνος-έκλειψη στον Τοξότη φέρνει αλλαγές στο εισόδημά σας ή επαναφέρει στην επιφάνεια ένα σημαντικό οικονομικό θέμα που πρέπει να κλείσει οριστικά. Εν τούτοις, τα ζητήματα αυτά δεν φαίνεται να φθάνουν σε οριστική λύση και θα σας απασχολήσουν αρκετά ακόμη, αφού εξακολουθούν οι εκλείψεις σε αυτόν τον τομέα. Συχνά, μια τέτοια έκλειψη φέρνει αύξηση στο εισόδημά μας από μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα ή μπορεί να συμβεί και το ακριβώς αντίθετο – να διακοπεί, μια δραστηριότητα με ανάλογες συνέπειες.

Ευκαιρία της εβδοmάδας: Τέλος σε εκκρεμότητες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Η Πανσέληνος-έκλειψη πραγματοποιείται στο ζώδιό σας και σας χρίζει πρωταγωνιστές. Καιρός να κάνετε τις επιλογές σας, να ξεχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι και να κρατήσετε στη ζωή σας ό,τι μπορεί να έχει μέλλον δίπλα σας, από συνεργασίες μέχρι σχέσεις. Αν είστε στη διαδικασία, πάντως, ενός χωρισμού ή της διακοπής μιας πολύχρονης συνεργασίας, τουλάχιστον δεν θα ταλαιπωρηθείτε να βρείτε κάτι καινούργιο και, βέβαια, οικονομικά θα είστε από τους ευνοημένους χάρη στον κυβερνήτη σας τον Δία που βρίσκεται στον τομέα της δουλειάς.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Φροντίστε τον σύντροφό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Κάποια νέα σχετικά με τα οικονομικά σας μπορεί να έρθουν εν μέσω έκλειψης-Πανσελήνου, καθώς και αρκετές αλλαγές ή καταστάσεις που χρήζουν προσοχής στη δουλειά. Ενα μυστικό ή μια παρασκηνιακή κατάσταση μπορεί να βγαίνει τώρα στην επιφάνεια και να σας φέρνει σε δύσκολη θέση. Προσέξτε τα σχόλια που κάνετε για συνεργάτες, διότι μπορεί να φθάσουν με άκομψο τρόπο ή παραποιημένα στα αφτιά τους και να οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Μαζί με τα υπόλοιπα, προσέξτε από εδώ και στο εξής και την υγεία σας.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Κόψτε κακές συνήθειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Ο μήνας ξεκινά με μια έκλειψη που σχετίζεται με τους φίλους, τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινές δραστηριότητες, με αγαπημένα πρόσωπα ή με στόχους και όνειρα. Ενας φίλος, για παράδειγμα, μπορεί τώρα να μετακομίζει και να φεύγει από κοντά σας ή μια ιδέα, ένας στόχος και μια ελπίδα που τρέφατε σχετικά με ένα επαγγελματικό ζήτημα να μην μπορεί να υλοποιηθεί γιατί μεσολαβούν πρακτικές δυσκολίες… Τα επαγγελματικά, πάντως, είναι από τα θέματα που θα απορροφήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς σας ως τον Ιούλιο.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Ξεφύγετε από τη ρουτίνα.

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Η εβδομάδα έχει σύνθετο χαρακτήρα, αφού από τη μία έχετε άγχος στα επαγγελματικά και πρέπει να αφιερώσετε αρκετό από τον προσωπικό σας χρόνο για να μπορέσετε να φανείτε αντάξιοι των προσδοκιών των συνεργατών και των προϊσταμένων σας, ενώ μέσα σας θα καίει ασίγαστη η επιθυμία να κάνετε καινούργια πράγματα στην καριέρα, αφού νιώθετε ότι δεν αξιοποιείτε όλες τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Από την άλλη πλευρά, θα έχετε τη λαχτάρα να απολαύσετε πολύτιμες στιγμές ηρεμίας με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Κινητικότητα στη δουλειά.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Η Πανσέληνος-έκλειψη στον Τοξότη δημιουργεί την ανάγκη να αναθεωρήσετε θέματα που αφορούν εξωτερικό και ταξίδια, να τακτοποιήσετε ζητήματα σπουδών ή να αποφασίσετε τι ακριβώς θα κάνετε στα επαγγελματικά σας, ειδικά αν ασχολείστε με τα ΜΜΕ και τις εκδόσεις. Η εβδομάδα, πάντως, δεν προσφέρεται για συζητήσεις με ανθρώπους τους οποίους χρειάζεται να πείσετε για κάποια πράγματα, επειδή κανείς αυτή την περίοδο δεν ακούει με ψυχραιμία. Αφήστε τέτοιες κινήσεις για αργότερα. Οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν ευνοούν συμφωνίες.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Ενα ταξιδάκι αναψυχής.

ΤΑΥΡΟΣ 20/4 – 20/5

Η Πανσέληνος-έκλειψη σχετίζεται άμεσα με τα οικονομικά σας και υπό το φως της μπορείτε να διαλευκάνετε διάφορα ζητήματα και να δείτε τα πράγματα με άλλη προοπτική. Επίσης, μπορεί να γίνει απαιτητή μια οφειλή σας στην Εφορία ή σε κάποιον άλλον δημόσιο οργανισμό ή πιστωτικό ίδρυμα, ή να πάρετε αποζημίωση από το ξαφνικό τέλος μιας επαγγελματικής δραστηριότητας. Ακόμη, μπορεί να επηρεαστείτε έμμεσα από κάποια αλλαγή στο εισόδημα του συντρόφου σας ή να προκύψει κέρδος από μια οικονομική επένδυση.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Εστιάστε στο ταίρι σας.