Η προηγούμενη στους Διδύμους και η επόμενη στον Τοξότη σηματοδοτούν ένα μεταβατικό διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 21/5 – 21/6

Ο άνεμος της αλλαγής που φυσάει ήδη στη ζωή σας θα μοιάζει περισσότερο με τυφώνα, παρά με βοριαδάκι. Αιτία είναι όχι μόνο η παρουσία τόσων πλανητών στο ζώδιό σας (μπήκε και ο Ερμής), αλλά και η δεύτερη έκλειψη που πλησιάζει και σας φέρνει ενώπιον των ευθυνών σας, σε τομείς όπως στις σχέσεις, στον γάμο, στις συνεργασίες και απέναντι στον εαυτό σας και στις προσωπικές σας ανάγκες. Πράγματα που αμελήσατε, πράγματα που αναβάλατε και άνθρωποι που παραμελήσατε τώρα απαιτούν την προσοχή και τη φροντίδα σας.

Eυκαιρία της εβδοmάδας:

Τεντώστε τις κεραίες σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22/6 – 22/7

Ο καλύτερος φίλος και σύμβουλός σας είναι ο ίδιος σας ο εαυτός και μόνο αν αφουγκράζεστε τις ανάγκες σας μπορείτε να κάνετε τις σωστές επιλογές. Μη διστάζετε να κάνετε όνειρα αυτό το διάστημα, προσπαθήστε να δίνετε έστω και με τη φαντασία σας σάρκα και οστά στα πράγματα που θα θέλατε να κάνετε και θα δείτε ότι πολύ σύντομα θα γίνουν πραγματικότητα. Οι συνθήκες στη δουλειά αλλάζουν ακόμη μία φορά, πιθανώς και παρασκηνιακά, αυτή την εβδομάδα. Ωστόσο, μέσα στις εντάσεις μην παραμελήσετε τον εαυτό σας και κυρίως την υγεία σας.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Μετρημένα βήματα.

ΛΕΩΝ 23/7 – 22/8

Η εβδομάδα σάς βρίσκει να συζητάτε, να ανταλλάσσετε απόψεις, να λαμβάνετε μέρος σε ομαδικές δραστηριότητες ή ακόμη να παρακολουθείτε ένα σεμινάριο ή κάτι εξειδικευμένο σε θέματα σπουδών. Το τέλος της, πάντως, είναι πιθανό να σας βρει να ταξιδεύετε στο εξωτερικό ή να σχεδιάζετε νέες μακροπρόθεσμες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Ο,τι έχει να κάνει με ΜΜΕ, ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, ξένους ή εξωτερικό κορυφώνεται αυτή την εβδομάδα, ενώ θα έχετε την εύνοια αγαπημένων προσώπων.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Οργανώστε ένα ταξίδι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 23/8 – 22/9

Η διπλωματία και η ψυχραιμία μπορεί να κάνουν θαύματα, ειδικά αν είστε γεννημένοι αρχές Σεπτεμβρίου, αφού εσείς επηρεάζεστε περισσότερο από την έκλειψη στις 4/6, η οποία φέρνει αρκετή ένταση και αναταράξεις. Θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία, την οικογένεια και την καριέρα σας παίρνουν προτεραιότητα αυτή την εβδομάδα έναντι άλλων και απαιτούν μεγαλύτερη προσοχή, καθώς και λύσεις. Υπάρχει, πάντως, ένας τομέας που αρχίζει να βελτιώνεται και μπορεί να σας φέρει χαρά και ικανοποίηση, και αυτός είναι των οικονομικών!

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Κερδοφόρες επενδύσεις.

ΖΥΓΟΣ 23/9 – 23/10

Δύσκολη, σύνθετη και περίεργη η εβδομάδα ανάμεσα στις δύο εκλείψεις για τα περισσότερα ζώδια. Για εσάς, ωστόσο, θα μπορούσε να εξελιχθεί αρκετά ικανοποιητικά, αφού δεν υπάρχουν ιδιαίτερα δυσαρμονικές όψεις που να σας κάνουν να άγχεστε. Στα ερωτικά, μάλιστα, μπορεί και να ζείτε τον έρωτα της ζωής σας ή κάτι που του μοιάζει. Δεν είναι καθόλου απίθανο οι όποιες διαφορές με τον σύντροφό σας αντί να σας χωρίζουν να σας ενώνουν ακόμη περισσότερο. Ζήστε αυτό το διάστημα χαλαρά και με όσο περισσότερα ταξίδια μπορείτε, διότι από Ιούλιο αρχίζει δουλειά!

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Μια ερωτική απόδραση!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 24/10 – 21/11

Τα προβλήματα στην καθημερινότητά σας συνεχίζονται, δεν σας αφορούν όμως άμεσα, αλλά έμμεσα – μέσω των συνεργατών, του συντρόφου ή των στενών φίλων. Πάντως, τις οικονομικές αλλαγές δεν θα τις αποφύγετε, αφού στον τομέα αυτό για αρκετά μεγάλο διάστημα θα πραγματοποιούνται εκλείψεις. Τώρα οφείλετε να δείτε πιο σοβαρά τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, να ψάξετε πώς μπορείτε να επωφεληθείτε από μείωση χρεών ή να μειώσετε περαιτέρω τα έξοδά σας. Μπαίνοντας ο Δίας στους Διδύμους θα σας αποζημιώσει.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Εστιάστε στα οικονομικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 22/11 – 21/12

Η εβδομάδα σάς θέλει πρωταγωνιστές σε όλα τα επίπεδα, αφού η έκλειψη Σελήνης στις 4/6 στο ζώδιό σας σας επηρεάζει ήδη. Οι γεννημένοι αρχές Δεκεμβρίου πρέπει να δείξουν μεγαλύτερη προσοχή παντού, και στην υγεία, και στη δουλειά, και στις σχέσεις. Συνήθως, οι εκλείψεις φέρνουν το τέλος μιας κατάστασης και την αρχή μιας άλλης και όσο και αν μας ενοχλεί μια σχέση, μια συνεργασία ή μια συνθήκη που τελειώνει, από την άλλη πλευρά μάς ανακουφίζει να γνωρίζουμε ότι προχωράμε μπροστά αφήνοντας πίσω τη φθορά.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Αλλαγή πλεύσης στη δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22/12 – 19/1

Προσέξτε ιδιαίτερα τους τομείς της δουλειάς και της υγείας, αφού αυτοί φέρνουν τις επιρροές και τις επιδράσεις τόσων πλανητών στους Διδύμους, αλλά και της σεληνιακής έκλειψης στον Τοξότη. Οσο μεγάλη και αν είναι η παρόρμησή σας να εμπλακείτε σε σχόλια στον χώρο της δουλειάς και να κατακρίνετε κάποιον χωρίς τα απαραίτητα τεκμήρια, προσπαθήστε να την τιθασεύσετε γιατί τα αποτελέσματα θα σας διαψεύσουν. Μην επιχειρείτε παράτολμες ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο τη φυσική σας κατάσταση.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Συντροφικότητα τώρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20/1 – 18/2

Σύνθετη εβδομάδα αυτή που ξεκινά, αφού από τη μία σάς πιέζει με θέματα στα οικονομικά ή στην υγεία και τη φυσική σας κατάσταση και από την άλλη σάς δίνει κάποια ψήγματα εύνοιας και αισιοδοξίας με τους πλανήτες στο φιλικό σας ζώδιο των Διδύμων. Ανακτάτε κάπως την αυτοπεποίθησή σας και νιώθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας, στα παιδιά σας ή στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μολονότι μπορεί να προβληματίζεστε με κάποιο έκτακτο περιστατικό, πιθανώς να προκύψει και η ευκαιρία ενός ταξιδιού, μιας εξόδου με φίλους ή μιας ευχάριστης δραστηριότητας.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Να ταξιδέψετε.

ΙΧΘΥΕΣ 19/2 – 20/3

Το επίκεντρο της προσοχής σας μετατοπίζεται σε οικονομικά και επαγγελματικά, αφού εκεί φαίνεται ότι σιγά σιγά θα αρχίσετε να έχετε ποικίλες εξελίξεις, θετικές και αρνητικές, και πρέπει να διαμορφώσετε τις καταστάσεις έτσι ώστε να προλάβετε το χειρότερο και να αναπτύξετε το καλύτερο, από τα πιθανά σενάρια. Η κόντρα Ουρανού – Πλούτωνα, αλλά και οι δύο εκλείψεις θα σας οδηγήσουν σε κάποια συμπεράσματα ή ριζικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Απλώς να ξέρετε ότι δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή.

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Διασκεδάστε με φίλους.

ΚΡΙΟΣ 21/3 – 19/4

Καθυστερήσεις και αναβολές προκύπτουν αυτή την εβδομάδα. Αν είχατε κατά νου να υπογράψετε κάτι, να προτείνετε μια νέα ιδέα στη δουλειά ή αν σκέπτεστε να εγκαινιάσετε μια επιχειρηματική δραστηριότητα, είναι καλύτερα να περιμένετε λίγο, ώστε να σιγουρευτείτε απόλυτα για τις πράξεις σας – ιδιαίτερα αν αυτό το καινούργιο που ετοιμάζετε σχετίζεται με τον οικονομικό παράγοντα. Πάντως, και αυτό το διάστημα έχει πολλές μετακινήσεις για επαγγελματικούς ή και για ερωτικούς λόγους (προσοχή, αν ταξιδεύετε, στα προσωπικά σας αντικείμενα).

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Κλείστε εκκρεμότητες.

ΤΑΥΡΟΣ 20/4 – 20/5

Αυτό το διάστημα είστε αποφασισμένοι να τα παίξετε όλα για όλα στον επαγγελματικοοικονομικό τομέα, δεν είναι όμως η κατάλληλη εποχή για να παίρνετε οικονομικά ρίσκα. Αντίθετα, είναι καλό διάστημα για να κλείσετε παλιές οφειλές. Πάντως, προς το τέλος της η εβδομάδα φέρνει εκτός από την οικονομική δραστηριοποίηση και το κλείσιμο κάποιων οφειλών ή το τέλος μιας κατάστασης, σχέσης ή φθαρμένης ιστορίας που σας απασχόλησε έντονα τους προηγούμενους μήνες ερωτικά ή οικογενειακά. Δείτε το θετικά!

Ευκαιρία της εβδοmάδας:

Αποτινάξτε χρέη!