Την Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου ο βουλευτής του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, Σπύρος Λυκούδης, μίλησε στην εκπομπή των Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανού για την επίσκεψη βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο Καστελόριζο και για δημοψηφίσματα, με αφορμή την Ιταλία. {{{ audio1 }}}

Για την επίσκεψη βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ στο Καστελόριζο

«Η σχέση του πρωθυπουργού με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, είναι τέτοια που δεν του επιτρέπει και ιδιαίτερες παρεμβάσεις στις πρωτοβουλίες των ΑΝΕΛ. Διότι δεν είναι η πρώτη φορά που οι ΑΝΕΛ, παρεμβαίνουν και επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τις όποιες παρεμβάσεις τις κυβερνητικές με την έννοια, ότι είναι ο εταίρος πάνω στον οποίο στηρίζεται και η εξουσία τους. Τα πράγματα διαμορφώνονται με ένα τέτοιο τρόπο ώστε αν η κυβέρνηση πέσει, θα πέσει επειδή η ίδια θα θέλει να αποδράσει υπό το βάρος της ευθύνης της. Δεν θα μπορεί να σηκώσει τέτοια ευθύνη και θα την κάνει, που λέμε».

Για τα δημοψηφίσματα, με αφορμή την Ιταλία

«Εδώ το δημοψήφισμα, ψήφισε ο άλλος ΟΧΙ, νομίζοντας ότι, ο Τσίπρας με το ΟΧΙ, θα πάει να βαράει νταούλια και να χορεύουν οι άλλοι έτσι νόμιζε, τώρα το ότι το νόμιζε δεν σημαίνει ότι θα ίσχυε, αλλά το νόμιζε και έριχνε ΟΧΙ και ήταν ήσυχος και τώρα τρέχει και δεν φτάνει».