Την Παρασκευή 02 Δεκεμβρίου ο βουλευτής του κόμματος, Χρήστος Κατσώτης, μίλησε στην εκπομπή των Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Αργύρη Παπαστάθη για τις καταγγελίες σχετικά με υποκλοπές στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ.{{{ audio1 }}}

Για τις καταγγελίες σχετικά με υποκλοπές στο τηλεφωνικό κέντρο του ΚΚΕ

«Υπήρχε μια συνακρόαση, έπαιρνε κάποιος δηλαδή, από απόκρυψη, εδώ και δυο ημέρες τα κεντρικά μας γραφεία στον Περισσό και ταυτόχρονα χτύπαγε το τηλέφωνο και απαντούσε και από τη Ν.Δ. και από τον ΣΥΡΙΖΑ και από το ΠΟΤΑΜΙ. Πάντως εμείς τους ακούγαμε, που μας ακούγανε. Ενημερώσαμε τα κόμματα, αυτά που εμείς, είδαμε ότι υπήρχε συνακρόαση, ενημερώθηκε ο πρόεδρος της Βουλής, ενημερώθηκε ο κ. Παππάς. Εμείς πιστεύουμε ότι υπάρχει ένα τρίτο κέντρο, το οποίο κάνει αυτές τις συνακροάσεις, δεν ξέρουμε τι σκοπό έχει να κάνει, δεν ξέρουμε αν υπάρχει τίποτα καμιά ουρά από την επίσκεψη Ομπάμα, στην Ελλάδα. Νομίζουμε ότι υπάρχει κάποιος που έχει μια τεχνολογία πιο καινούργια.

Λεω ακριβώς αυτό που είπαν ότι είναι πολλή σοβαρή καταγγελία και πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος, αυτό είπε η κυβέρνηση. Ήδη η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, έχει διατάξει την έρευνα».