Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου ο βουλευτής της Ν.Δ., Μάκης Βορίδης, μίλησε στην εκπομπή των Άρη Ραβανού και Αργύρη Παπαστάθη για τον Φρανσουά Φιγιόν και τη σύγχρονη Δεξιά και για την επίσκεψη Τσίπρα στην Κούβα για την κηδεία του Κάστρο. {{{ audio1 }}}

Για τον Φρανσουά Φιγιόν και τη σύγχρονη Δεξιά

«Ο Φιγιόν, έχει κατέβει με μια ατζέντα περιοριστικής μεταναστευτικής πολιτικής, υπερασπίσεως των χριστιανικών και παραδοσιακών αξιών και ταυτόχρονα με μια ατζέντα οικονομικής ελευθερίας. Κατά τη γνώμη μου, αυτή είναι η ατζέντα της σύγχρονης Δεξιάς. Νομίζω ότι σε πολύ μεγάλο βαθμό(είναι και η ατζέντα της Ν.Δ.)».

Για την επίσκεψη Τσίπρα στην Κούβα για την κηδεία του Κάστρο

«Έχουμε έναν πρωθυπουργό, που πάει στην κηδεία ενός κομμουνιστή δικτάτορα, έχουμε έναν πρωθυπουργό ο οποίος χρησιμοποιεί τον πρωθυπουργικό λογαριασμό για να συλλυπηθεί για τον θάνατο ενός ηγέτη, ο οποίος είναι ταυτισμένος με πολιτικές διώξεις, με εκτοπίσεις με περιορισμούς, με την κατάργηση της Δημοκρατίας και όμως αυτό είναι σήμερα η Ελλάδα και βεβαίως έχουμε έναν πρωθυπουργό, ο οποίος την ίδια ώρα που τα κάνει όλα αυτά, την ίδια ώρα συζητάει για τις ομαδικές απολύσεις, με τους εκπροσώπους, ας το πω με τη δική του ορολογία το χρησιμοποιώ αυτό, των Ευρωπαίων τοκογλύφων, των Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών, των εκπροσώπων του καπιταλισμού, δηλαδή εδώ, ζούμε μια πολλή βαθιά αντινομία σε επίπεδο κυβερνητικής πολιτικής».