Την Τρίτη 18 Οκτωβρίου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρεάς Λοβέρδος, μίλησε στην εκπομπή των Μπάμπη Παπαπαναγιώτου και Άρη Ραβανού για τη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες αλλά και το ενδεχόμενο εκλογών. {{{ audio1 }}}

Για τη διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

«Ηλεκτρίζει τόσο πολύ την κυβέρνηση η λειτουργία του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου, του ΣτΕ, που γίνονται διάφορα πράγματα. Είμαστε μάρτυρες διαφόρων πραγμάτων, πολύ παράδοξων που αν είχαν υπάρξει επί των ημερών μας, νομίζω ότι θα μας είχαν κρεμάσει ανάποδα στο Σύνταγμα. Ο πολιτικός ηλεκτρισμός που έχει υπάρξει γύρω από αυτό το θέμα δημιουργεί πάρα πολλά θέματα, ειδικά όταν ηλεκτρίζεται η κυβέρνηση και αυτά τα οποία βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεν θεωρώ ότι είναι τυχαία».


Για το ενδεχόμενο εκλογών

«(Τα γεγονότα) Θα επιταχύνουν τις πολιτικές εξελίξεις, γιατί πρέπει να συνεκτιμηθεί ότι είμαστε στη φάση που πολύ σοβαρά θέματα εξελίσσονται και από το είδος της εξέλιξής τους ή της κατάληξής τους, θα προκύψουν πολιτικές εξελίξεις.

Εγώ έχω πει ότι δεν αποκλείω από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά, ανά πάσα στιγμή, να πάει η χώρα σε εκλογές. Αυτή είναι και η άποψή μου μέσα στο κόμμα μου, εμείς πρέπει να είμαστε σε απόλυτη ετοιμότητα, διότι κάποια ωράια πρωΐα, η χώρα θα πάει σε εκλογές».